Wipika 676 Report post Posted February 24, 2013 υπαρχουν σε χαρτη χιονοδρομικου κεντρου ανα τον κοσμο διαδρομες σηματοδοτημενες εκτος πιστας? Αν υπάρχουν λέει... 2 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted February 24, 2013 ειπαμε....το χιονοδρομικο δυναμωσε κ τωρα που δυναμωσε καποιοι ενοχλουνται κ στην ελλαδα αμα βλεπουν καποιον κ δυναμωνει αντι να παραδειγματιζονται κ οι υπολοιποι κοιτανε να τον φανε...... αμ ελα που εδω ομως δυναμωνει ακομα κ περισσοτερο. εν καιρω κρισης κ στο βουνο επανω γινεται χαμος απο κοσμο,οι ωρες λειτουργιας των αναβατηρων εχουν αυξηθει κατακορυφα σε σχεση με αλλες χρονιες που καθοσασταν κ κοιταγατε τη στυγα ακουνητη,με απνοια κ σας ανοιγαν την αγκυρα κατα τις 11 κ οι μισοι που πανε παρνασσο εχουν φυγει αποκει κ εχουν ερθει αποδω κ παθαινουν πλακα με το χελμο....γιατι αλλο χελμος.....κ αλλο παρνασσος...αλλο πουδρα κ ιδρωτας κ αλλο μοστρα κ τηλεπερσονα. το χιονοδρομικο καθε χρονο δυναμωνει ολο κ περισσοτερο κ το νερο εχει μπει σταυλακι που λενε. εξαλλου αυτοι που φωναζουν ειναι πολλοι λιγοι....η συντριπτικη πλειοψηφια των χιονοδρομων ειναι υπερευχαριστημενοι απο αυτο.!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted February 24, 2013 Σε ευχαριστώ Οι εκτός πίστας καταβάσεις δείχνονται σε πάρα πολλά βουνά των Άλπεων. Ειδικά για εσάς πρέπει να είναι αυτά που θα διαφημίσετε. Έχουν πολλά βουνά των Βαλκανίων lift server πούδρα για 3-4 μέρες. Για τις πράσινες και τις μπλε σας δεν απάντησες. απανταω σε αυτα που ξερω να απαντησω,,,για οσα δεν ξερω δεν απανταω οπως για τις πρασινες και τις μπλε.επισης ολοι ακομα μαθαινουμε πραγματα και εσυ και εγω..επισης νεες ιδεες που εφαρμοζονται στο εξωτερικο δεν σημαινει οτι δεν θα εφαρμοστουν ποτε στην χωρα μας.καλιο αργα παρα ποτε. Θεωρώ ότι είναι λάθος να ανοίξεις την Θέτις και να μην ανοίξεις την Άρτεμη και το ίδιο θεωρούν σχεδόν όλοι όσοι έχω μιλήσει. Περιμένω το ναι σου για τους χορηγούς. Δηλαδή αυτός που θα κάνει τις 3 στροφές της Θέτις δεν μπορεί να περιμένει λίγο στο Βιετναμ ή στη Δάφνη ενώ ο "σύλλογος φίλων Άρτεμις" μπορεί να περιμένει. Είδες πόσα μέλη έχει ο σύλλογος? λοιπον εδω διαφωνω καθετα...σου εχω βρει ενα σορω λογους και θα σου βρω και αλλον και πες μου την λυση σε αυτο..αν ανοιξει η αρτεμις πριν το θετις οταν εσυ θα κατεβαινεις την μαυρη με χιλια πορωμενος και συναντησεις ενα μηχανημα που παταει την πιστα του θετις και πεσεις επανω...χτυπα ξυλο.ποιος σε πληρωνει?θα μου πεις δεν χρειαζεται να το ανοιξεις καθολου..δεκτο!εσυ και οι φιλοι σου μπορει να μην θελετε το θετις να υπαρχει καθολου αλλα ρωτα και τους δασκαλους του σκι.ρωτα και αυτους που θελουν να πανε στο παρκο.ρωτα τα παιδακια που δεν μπορουν να παρουν την αγκυρα, να ξερεις και εγω ειμαι σκιερ και σε κατανοω..καταλαβε και εσυ ολους τους υπολοιπους Στο άλλο που λες θα με τρελάνεις. Θα παραπονεθώ αν έχει ανοίξει η Αρτεμις και η Δάφνη ανοίξει 2 ώρες μετά, περισσότερο από όσο παραπονιέμαι τώρα που ανοίγει η Δάφνη από το πρωί και η Άρτεμις 2 ώρες μετά? ειπαμε εσυ μπορει να μην παραπονεθεις,,σκεψου και τους αλλους χιονοδρομους..επισης η δαφνη ανοιγει με 10 λεπτα δουλεια δεν επιβαρυνει τις εργασιες απο καποιο αλλο μηχανημα.και γιατι να μην ανοιξει?οδηγει γρηγορα στην βαθεια λακα..εχει μια ομορφη μπλε-κοκκινη,δρομο αναμεσα στα ελατα.εμενα μου αρεσει. Με απλά λόγια σκιερ άνω του αρχαρίου μην έρθετε σκεφτόμαστε τους αρχάριους, σκιερ αρχάριοι χρόνια σας κρύβαμε την μοναδική καλή μας μπλε πίστα και δεν έχουμε λιφτ να τις απολαύσετε τις άλλες δυο μας πρέπει για την μια να αφήνετε το λιφτ στη μέση και για την άλλη δεν έχουμε. Α ναι αρχάριοι για την καλή μας έχετε 5 λεπτά κουπί. Σε αυτό που δεν κατάλαβες αναφέρομαι στην περίφημη σειρά σας. Έχω δει πολλές φορές με τα μάτια μου οι προσπάθειες του χιονοδρομικού να επικεντρώνονται στη Στύγα που στην καλύτερη περιπτωση θα άνοιγε αύριο, από το να ανοίξει η Άρτεμις ΤΩΡΑ. Μπροστά στα μάτια μου "περίμενε για την Άρτεμη, δίνουμε μάχη να φανεί η Στύγα ανοιχτή στο snowreport". Έπρεπε να είχα κασετοφωνάκι... αν ειχες θα σε πιστευα Αν πατάγατε τον δρόμο δεν θα είμασταν 2-3. Θα είμασταν όλοι όσοι μιλάω και πάνε Παρνασσό και δεν πατάνε σε εσάς. Σε αντίθεση με μένα που όσο και να με πληγώνετε θα έρχομαι γιατί ο Χελμός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ξέρετε πόσοι καλοί σκιερ υπάρχουν στην Αθήνα και ΔΕΝ πάνε για σκι στον Χελμό? Τα snowboard δεν τολμάνε καν να αρχίσουν το προς τα εκεί. Μπράβο σας. για να μην διημουργηθουν παρεξηγησεις μιλας για τον δρομο που πατηθηκε 3-4 φορες περυσι η για τον δρομο απο το καταφυγιο γυρω απο το αυγο? Το πρόβλημά του είναι ότι τα λιφτ του είναι λάθος βαλμένα και για πέταμα. Όσο για την τωρινή διοίκηση όσο μεγάλα ΜΠΡΑΒΟ της λέω, δεν μπορώ να σταματήσω να λέω τη γνώμη μου, ότι η σειρά ανοίγματος των λιφτ είναι λάθος και δεν έχει λογική, όπως δεν έχει λογική η ενημέρωσή σας και δεν έχει λογική το ότι με κάθε κακοκαιρία χάνει τη μπάλα. Και πάνω από όλα δεν έχει λογική το Δ.Σ. του Δήμου Καλαβρύτων που είναι πεπεισμένο ότι όλα πάνε καλά. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν παραδέχεστε τα παραπάνω. παραπανω απο τα μισα λιφτ που ειναι τοποθετημενα στην ελλαδα ειναι για πεταμα και αλαγη θεσης...τα εβαζαν χωρις γνωσεις.δεν εχει ομως και λογικη να επιμενεις τοσο πολυ σε κατι που ειμαι σιγουρος οτι εχεις αμφιβολιες αν κανεις λαθος η οχι..γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχεις Υ.Γ. Ναι φυσικά ο Παρνασσός έχει προβλήματα, όταν τους πιάνει στον ύπνο μια κακοκαιρία. Τους έχουμε βρίσει αρκετά για αυτό την μια (1) φορά που έγινε φέτος. Προσωπικά έγραψα αρκετά και είπα ακόμα περισσότερα. Και σκάβουν και τσουλάνε συρματόσχοινα όλη νύχτα ΧΚΠ. μιλας για το αποσυμπλεκομενο??φυσικα τσουλαει συρματοσχοινο.αποσυμπλεκομενο ειναι....πιστεψε με αν δω φωτογραφια εργαζομενου να σκαβει με φτυαρι στις 3 τα ξημερωματα με φακο στο κεφαλι στον παρνασσο θα του βγαλω το καπελο..εκτος και αν εννοεις εκχιονισμο του παρκιν του δρομου η στρωσιμο στις πιστες..η αν εννοεις νυχτα στις 6 τα ξημερωματα. Υ.Γ. Πάνω που τα λέμε καλά πετάγετε και η τσουτσού ο Αλκατράζ να ούμ 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2013 (edited) κατεβαινεις την μαυρη με χιλια πορωμενος και συναντησεις ενα μηχανημα που παταει την πιστα του θετις και πεσεις επανω...χτυπα ξυλο.ποιος σε πληρωνει?θα μου πεις δεν χρειαζεται να το ανοιξεις καθολου..δεκτο!εσυ και οι φιλοι σου μπορει να μην θελετε το θετις να υπαρχει καθολου αλλα ρωτα και τους δασκαλους του σκι.ρωτα και αυτους που θελουν να πανε στο παρκο.ρωτα τα παιδακια που δεν μπορουν να παρουν την αγκυρα, να ξερεις και εγω ειμαι σκιερ και σε κατανοω..καταλαβε και εσυ ολους τους υπολοιπους Ποτέ δεν είπα να μην ανοίξει καθόλου η Θέτις. Απλά η σειρά πρέπει να είναι ανάποδη. Αν τώρα πραγματικά το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνει να πατηθούν τα 50 μέτρα της η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αν επιμένει το ΧΚΚ ότι η Θέτις είναι πιο σημαντικό λιφτ από την Άρτεμη έχουμε σοβαρό πρόβλημα συναντίληψης το οποία δεν θα λύσουμε προφανώς μέσα από δω αλλά σε τσίπουρα. ειπαμε εσυ μπορει να μην παραπονεθεις,,σκεψου και τους αλλους χιονοδρομους..επισης η δαφνη ανοιγει με 10 λεπτα δουλεια δεν επιβαρυνει τις εργασιες απο καποιο αλλο μηχανημα.και γιατι να μην ανοιξει?οδηγει γρηγορα στην βαθεια λακα..εχει μια ομορφη μπλε-κοκκινη,δρομο αναμεσα στα ελατα.εμενα μου αρεσει. Ο Αχιλλέας πόση ώρα θέλει δηλαδή? Αφήστε τον Αχιλλέα για πιο μετά. Το επιχείρημα με τον καφέ το δέχομαι και το απορρίπτω μιας και σε χιονοδρομικά πάμε για σκι όχι για καφέ και θα έλεγα να μην κάνετε τα λάθη της προηγούμενης διοικησης. Λες και δεν θα ανοίξει μετά. για να μην διημουργηθουν παρεξηγησεις μιλας για τον δρομο που πατηθηκε 3-4 φορες περυσι η για τον δρομο απο το καταφυγιο γυρω απο το αυγο? Μιλάω για τον δρόμο που οδηγεί στην βάση της Δάφνης και τα τελυταία 1000 μέτρα του. Απλά να σου υπεθυμίσω ότι το σκ του skitest, που πολλοί "δεν ξαναπατάω στα Καλάβρυτα" φίλοι μας ήρθαν, είμασταν καμιά πενηνταριά ταλαίπωροι και όχι 3-4. Σκεφτείτε γιατί τους χάσατε. μιλας για το αποσυμπλεκομενο??φυσικα τσουλαει συρματοσχοινο.αποσυμπλεκομενο ειναι....πιστεψε με αν δω φωτογραφια εργαζομενου να σκαβει με φτυαρι στις 3 τα ξημερωματα με φακο στο κεφαλι στον παρνασσο θα του βγαλω το καπελο..εκτος και αν εννοεις εκχιονισμο του παρκιν του δρομου η στρωσιμο στις πιστες..η αν εννοεις νυχτα στις 6 τα ξημερωματα. Και ο Βάκχος και η 6 δουλεύουν στο αργο κάποιες νύχτες όλη νύχτα, και ρατράκ ξεχώνουν. Βρε θα στην βρω τη φώτο ...Μη νομίζεις και στον Παρνασσό απαράδεκτοι είναι απλά έχουν τα μηχανήματα και τον κόσμο να το σώνουν γενικά. Εκεί το ανοίγουμε 9 σημαίνει κατά τις 9,40 κάνας Αίολος και μετά σιγά σιγά τα άλλα τουλάχιστον εσείς 9 απίκο και εύγε για αυτό. President ή Πετρόπουλος μια βραδυνή φώτο? αν ειχες θα σε πιστευα Οι ερωτήσεις απαντίουνται με ένα ναι και ένα όχι ή μένουν αναπάντητες να βγάλει ο καθένος το συμπέρασμά του. Εμένα και στις δύο μου έχετε αποδείξει ότι η απάντηση είναι ΝΑΙ 1. Υπάρχει στο ΧΚΚ η σκέψη "πρέπει να έχουμε τη Στύγα ανοιχτή στο snowreport για αύριο και ας χάσουν την άγκυρα για δυο ώρες αυτοί που ήρθαν σήμερα?" 2. Υπάρχει στο ΧΚΚ η σκέψη "να ανοίξει η Θέτις και το πάρκο γιατί έχουμε τους χορηγούς του πάρκου και ας περιμένουν την άγκυρα για δύο ώρες παραπάνω?" Edited February 24, 2013 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 24, 2013 αν εδω μιλας για την συγκεκριμενη τεταρτη προτεραιοτητα εχει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ (συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα θελω να δωσω εμφαση σε αυτο) οταν βλεπεις την διαδρομη τις αρτεμις η το σπιτακι του θετις να ειναι χωμενα μεχρι επανω καταλαβαινεις οτι με τα μεσα που διαθετεις για να ξεπαγωσεις την στυγα,,να στρωσεις την πιστα,να ξεχωσεις τον επανω σταθμο να ξεμπαζωσεις την πλαγια οπου περνουν τα καρεκλακια και να την ασφαλισεις απο χιονοστοιβαδες δεν εχεις καμια ελπιδα να το πετυχεις εντος της μερας τοτε προχωρας στο παρκο..γιατι??? γιατι εκει χρειαζεσαι ενα μηχανημα και εναν ανθρωπο..και ολα τα υπολοιπα μπορουν να βοηθησουν καπου αλλου.. και για εναν ακομα λογο δευτερευουσας σημασιας..οταν εχεις χορηγια στο παρκο απο μεγαλη εταιρια που σε εχει χρηματοδοτησει γι αυτο και εχεις υπογραψει συμβολαια πχ του τυπου εγω σου δινω αυτα τα χρηματα αλλα θελω το παρκο να ειναι ετσι και ετσι βρεξει χιονισει...ε τοτε καταλαβαινεις οτι μια επειχηρηση δεν εχει και την πολυτελεια να αθετησει τις υποσχεσεις της..(αν υπαρχουν) καλυψα? Ναι και σε ευχαριστώ πολύ , θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά σύντομα . Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 24, 2013 (edited) Μιχάλη τι φωτογραφίες να βάλουμε; Αυτονόητο είναι κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας ή μετά απο κακοκαιρία να ξενυχτάς επάνω στο βουνό. Κάποιος μας είπε οτι ξεκινησαν δουλειά εκει πάνω στις 6 το πρωί και εγραψα οτι το παιχνίδι το είχαν χάσει πρίν καν ξεκινήσουν. Ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατί Θέτις εχει προτεραιότητα απο την άγκυρα. Αυτό που ξέρω είναι αυτό: Είμαι απο Τρίπολη εχω το Μαίναλο 25 χλμ απο τα πόδια μου και το έχουν υποβαθμίσει εντελός. Στά Καλάβρυτα μετά απο κακοκαιρία κουκουρούκου και εκεί, οπότε που στα ρημάδια θα πάμε για σκι ρε παιδιά; Edited February 24, 2013 by mainalo 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 24, 2013 ειπαμε....το χιονοδρομικο δυναμωσε κ τωρα που δυναμωσε καποιοι ενοχλουνται κ στην ελλαδα αμα βλεπουν καποιον κ δυναμωνει αντι να παραδειγματιζονται κ οι υπολοιποι κοιτανε να τον φανε...... αμ ελα που εδω ομως δυναμωνει ακομα κ περισσοτερο. εν καιρω κρισης κ στο βουνο επανω γινεται χαμος απο κοσμο,οι ωρες λειτουργιας των αναβατηρων εχουν αυξηθει κατακορυφα σε σχεση με αλλες χρονιες που καθοσασταν κ κοιταγατε τη στυγα ακουνητη,με απνοια κ σας ανοιγαν την αγκυρα κατα τις 11 κ οι μισοι που πανε παρνασσο εχουν φυγει αποκει κ εχουν ερθει αποδω κ παθαινουν πλακα με το χελμο....γιατι αλλο χελμος.....κ αλλο παρνασσος...αλλο πουδρα κ ιδρωτας κ αλλο μοστρα κ τηλεπερσονα. το χιονοδρομικο καθε χρονο δυναμωνει ολο κ περισσοτερο κ το νερο εχει μπει σταυλακι που λενε. εξαλλου αυτοι που φωναζουν ειναι πολλοι λιγοι....η συντριπτικη πλειοψηφια των χιονοδρομων ειναι υπερευχαριστημενοι απο αυτο.!!!!!!!! Σε αυτό το forum ΔΕΝ θα βρεις ανθρώπους που γκρινιάζουν για να γκρινιάξουν, που έχουν κάποια ιδιαίτερη όρεξη να τα χώνουν με κάθε ευκαιρία. Είμαστε όλοι χιονοδρόμοι, τρελαμένοι με το βουνό και το μόνο που ζητάμε είναι το αυτονόητο, να δουλεύει το κέντρο ώστε να μπορούμε να το απολαμβάνουμε. Για τα υπόλοιπα, πραγματικά βλέπεις φαντάσματα. Ο χρήστης The Priest σου δείχνει πως γίνεται ο δημόσιος διάλογος. Και πως έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστα μηνύματα να κερδίσει τον σεβασμό των συνομιλητών του (ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με αυτά που γράφει). 10 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 24, 2013 (edited) Εγω παντως ακομα ψαχνω την μερα που θα ανεβω φετος....... Γιατι οπως κ να το κανουμε δεν θελω να ξενερωσω, να ξυπνησω 5 το πρωι κ να ερθω να βρω ενα κλειστο ή μισο-κλειστο Χ/Κ....... Απεναντι τουλαχιστον ξερεις οτι Σκι ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ο Χελμος ειναι ενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ βουνο!!! Θελουμε να ερθουμε!!!! ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ να ΑΛΛΑΞΕΙ αυτη η κατασταση!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! Edited February 24, 2013 by kaps 3 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted February 24, 2013 κατεβαινεις την μαυρη με χιλια πορωμενος και συναντησεις ενα μηχανημα που παταει την πιστα του θετις και πεσεις επανω...χτυπα ξυλο.ποιος σε πληρωνει?θα μου πεις δεν χρειαζεται να το ανοιξεις καθολου..δεκτο!εσυ και οι φιλοι σου μπορει να μην θελετε το θετις να υπαρχει καθολου αλλα ρωτα και τους δασκαλους του σκι.ρωτα και αυτους που θελουν να πανε στο παρκο.ρωτα τα παιδακια που δεν μπορουν να παρουν την αγκυρα, να ξερεις και εγω ειμαι σκιερ και σε κατανοω..καταλαβε και εσυ ολους τους υπολοιπους Ποτέ δεν είπα να μην ανοίξει καθόλου η Θέτις. Απλά η σειρά πρέπει να είναι ανάποδη. Αν τώρα πραγματικά το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνει να πατηθούν τα 50 μέτρα της η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αν επιμένει το ΧΚΚ ότι η Θέτις είναι πιο σημαντικό λιφτ από την Άρτεμη έχουμε σοβαρό πρόβλημα συναντίληψης το οποία δεν θα λύσουμε προφανώς μέσα από δω αλλά σε τσίπουρα. ειπαμε εσυ μπορει να μην παραπονεθεις,,σκεψου και τους αλλους χιονοδρομους..επισης η δαφνη ανοιγει με 10 λεπτα δουλεια δεν επιβαρυνει τις εργασιες απο καποιο αλλο μηχανημα.και γιατι να μην ανοιξει?οδηγει γρηγορα στην βαθεια λακα..εχει μια ομορφη μπλε-κοκκινη,δρομο αναμεσα στα ελατα.εμενα μου αρεσει. Ο Αχιλλέας πόση ώρα θέλει δηλαδή? Αφήστε τον Αχιλλέα για πιο μετά. Το επιχείρημα με τον καφέ το δέχομαι και το απορρίπτω μιας και σε χιονοδρομικά πάμε για σκι όχι για καφέ και θα έλεγα να μην κάνετε τα λάθη της προηγούμενης διοικησης. Λες και δεν θα ανοίξει μετά. για να μην διημουργηθουν παρεξηγησεις μιλας για τον δρομο που πατηθηκε 3-4 φορες περυσι η για τον δρομο απο το καταφυγιο γυρω απο το αυγο? Μιλάω για τον δρόμο που οδηγεί στην βάση της Δάφνης και τα τελυταία 1000 μέτρα του. Απλά να σου υπεθυμίσω ότι το σκ του skitest, που πολλοί "δεν ξαναπατάω στα Καλάβρυτα" φίλοι μας ήρθαν, είμασταν καμιά πενηνταριά ταλαίπωροι και όχι 3-4. Σκεφτείτε γιατί τους χάσατε. μιλας για το αποσυμπλεκομενο??φυσικα τσουλαει συρματοσχοινο.αποσυμπλεκομενο ειναι....πιστεψε με αν δω φωτογραφια εργαζομενου να σκαβει με φτυαρι στις 3 τα ξημερωματα με φακο στο κεφαλι στον παρνασσο θα του βγαλω το καπελο..εκτος και αν εννοεις εκχιονισμο του παρκιν του δρομου η στρωσιμο στις πιστες..η αν εννοεις νυχτα στις 6 τα ξημερωματα. Και ο Βάκχος και η 6 δουλεύουν στο αργο κάποιες νύχτες όλη νύχτα, και ρατράκ ξεχώνουν. Βρε θα στην βρω τη φώτο ...Μη νομίζεις και στον Παρνασσό απαράδεκτοι είναι απλά έχουν τα μηχανήματα και τον κόσμο να το σώνουν γενικά. Εκεί το ανοίγουμε 9 σημαίνει κατά τις 9,40 κάνας Αίολος και μετά σιγά σιγά τα άλλα τουλάχιστον εσείς 9 απίκο και εύγε για αυτό. President ή Πετρόπουλος μια βραδυνή φώτο? αν ειχες θα σε πιστευα Οι ερωτήσεις απαντίουνται με ένα ναι και ένα όχι ή μένουν αναπάντητες να βγάλει ο καθένος το συμπέρασμά του. Εμένα και στις δύο μου έχετε αποδείξει ότι η απάντηση είναι ΝΑΙ 1. Υπάρχει στο ΧΚΚ η σκέψη "πρέπει να έχουμε τη Στύγα ανοιχτή στο snowreport για αύριο και ας χάσουν την άγκυρα για δυο ώρες αυτοί που ήρθαν σήμερα?" 2. Υπάρχει στο ΧΚΚ η σκέψη "να ανοίξει η Θέτις γιατί έχουμε τους χορηγούς του πάρκου και ας περιμένουν την άγκυρα για δύο ώρες παραπάνω?" καταρχην δεν μιλαω εκ μερους του κεντρου για να να σου δωσω απαντησεις σε ερωτηματα τετοια,,,προσωπικη μου απαντηση και στις 2 ερωτησεις ειναι οχι.. θα σου πω μια παραβολη..πας σε ενα καταστημα που πουλαει κινητα γιατι θελεις να αγορασεις κινητο...το καταστημα πουλαει και handsfree..εσυ δεν ενδιαφερεσαι για handsfree αγοραζεις τηλεφωνο και φευγεις..ο αμεσως επομενος πελατης ζηταει ενα handsfree γιατι του εχει χαλασει το ακουστικο στο τηλεφωνο... ετσι μην αποριπτεις τοσο ευκολα το επιχειρημα για τον καφε.. εεε το οτι δεν επιμενω να σου αποδειξω οτι και το θετις εχει την αξια του σε αυτο το χιονοδρομικο ειναι διοτι σε οσα ποστ εχω γραψει εχω και απο 2-3 λογους γιατι ανοιγει πρωτο και εσυ ακομα επιμενεις οτι δεν ειναι λογικο και δεν σου αρεσει..δεν μπορω να κανω κατι παραπανω..γνωμη σου και γνωμη μου να ξερεις δεν ειμαι γνωστης των παντων και ουτε αρμοδιος...εξηγω πως εχουν τα πραγματα...πως τα βλεπω,πως τα κρινω...και αν κατσω και σου πω πως τα θελω θα σου γραφω μεχρι μεθαυριο.. 3 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 24, 2013 ειπαμε....το χιονοδρομικο δυναμωσε κ τωρα που δυναμωσε καποιοι ενοχλουνται κ στην ελλαδα αμα βλεπουν καποιον κ δυναμωνει αντι να παραδειγματιζονται κ οι υπολοιποι κοιτανε να τον φανε...... αμ ελα που εδω ομως δυναμωνει ακομα κ περισσοτερο. εν καιρω κρισης κ στο βουνο επανω γινεται χαμος απο κοσμο,οι ωρες λειτουργιας των αναβατηρων εχουν αυξηθει κατακορυφα σε σχεση με αλλες χρονιες που καθοσασταν κ κοιταγατε τη στυγα ακουνητη,με απνοια κ σας ανοιγαν την αγκυρα κατα τις 11 κ οι μισοι που πανε παρνασσο εχουν φυγει αποκει κ εχουν ερθει αποδω κ παθαινουν πλακα με το χελμο....γιατι αλλο χελμος.....κ αλλο παρνασσος...αλλο πουδρα κ ιδρωτας κ αλλο μοστρα κ τηλεπερσονα. το χιονοδρομικο καθε χρονο δυναμωνει ολο κ περισσοτερο κ το νερο εχει μπει σταυλακι που λενε. εξαλλου αυτοι που φωναζουν ειναι πολλοι λιγοι....η συντριπτικη πλειοψηφια των χιονοδρομων ειναι υπερευχαριστημενοι απο αυτο.!!!!!!!! Δεν έχεις καταλάβει κάτι. Θέλω οταν ερχομαι στο βουνό να τα βρίσκω ολα ανοιχτά να μας ενημερώνεται σωστά και να μην μας λετε ψέμματα. Για την Τετάρτη που μας πέρασε δίνατε την άγκυρα ανοιχτή ενω δεν είχατε τίποτα ετοιμο με αποτέλεσμα να ερθουμε 15 άτομα απο Τρίπολη και να τρώμε παγωτό. Αν αυτό είναι σεβασμός προς τους πελάτες σας τοτε τι να πω. Αγαπητέ νερατζούρι σου απαντάω με τον τρόπο που μας γράφεις και αυτό δείχνει και τον τρόπο που σεβόσαστε τους πελάτες σας. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2013 (edited) To επιχείρημα με τον καφέ θα το απορρίπτω πάντα, εκτός αν είμαι σε καφετέρια που παίζει ταινίες για σκι. Όσο είμαι σε χιονοδρομικό που σερβίρει και καφέ θα θέλω σκι και όχι καφέ. Για το επιχείρημα με το κινητό, έχουν ήδη δυο μαγαζιά με κινητό, άσε και ένα για hands free. Η συνέχεια με τσίπουρα και πάλι ευχαριστώ πολύ. Χρήστο εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Nerajouri σε όλα. Όμως δεν θέλει να καταλάβει ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το ότι ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ που είναι κλειστή η Άρτεμις και η Στύγα μετά από χιονόπτωση είναι ένα κακό δευτερόλεπτο. Πολύ περισσότερο το δύωρο και ακόμα χειρότερα η μέρα. Κανένας δεν ενοχλείται που το χιονοδρομικό δυνάμωσε και του ξαναλέω ότι αν κάποιος το κάνει επίτηδες να στείλει ένα pm στους admin. Όλοι τα γράφουμε γιατί δεν έχουμε που να κάνουμε σκι στη Νότια Ελλάδα μετά από κακοκαιρία και θέλουμε να αλλάξει αυτό. Και Nerajouri θα σου έλεγα να σκεφτείς τι μένει στα Καλάβρυτα από το να γίνουν ιδανικός προορισμός εβδομάδας και να κατ΄επέκτασιν σωστό/βιώσιμο/με ξένους χιονοδρομικό κάτι που ο Παρνασσός ποτέ δεν θα καταφέρει λόγω ομίχλης. Μήπως το κλειστή Άρτεμις, κλειστή πλαγιά του Αυγού? Edited February 24, 2013 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 24, 2013 Εχω την εντυπωση οτι δεν κανουμε διαλογο με καποιο εκπροσωπο του χκ αλλα με καποιους που θελουν να αντικρουστουν ή να κερδισουν εντυπωσεις. Ολα αυτα κανουν κακο στην εικονα του χκΚ μαλλον αδικως διοτι δεν καταλαβαινουμε ποιες ειναι ανακριβιες και ποιες αληθειες απο τους 2 συμμετεχοντες στην κουβεντα. Ηθελα ναξερα ο Βαζαιος γνωριζει τα γραφομενα σας και τον τροπο που χειριζεστε το θεμα? Ή γραφετε αυτοβούλως? Μηπως θα επρεπε να παρεμβει καποιος υπευθυνος επι του θεματος like Χρηστος Β. ή καποιος αλλος για να μην νομιζουμε οτι μιλαμε στον αερα? Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 24, 2013 Και Nerajouri θα σου έλεγα να σκεφτείς τι μένει στα Καλάβρυτα από το να γίνουν ιδανικός προορισμός εβδομάδας και να κατ΄επέκτασιν σωστό/βιώσιμο/με ξένους χιονοδρομικό κάτι που ο Παρνασσός ποτέ δεν θα καταφέρει λόγω ομίχλης. Μήπως το κλειστή Άρτεμις, κλειστή πλαγιά του Αυγού? ειναι ο λογος που φετος αποφασισα να κανω 15 ημερες φετος διακοπες στην αραχωβα.και σε αυτες τις 15 ημερες επειδη παρακολουθουσα τις λειτουργιες το χκκ ειχε 4/4 ημερες κλειστο οταν απεναντι μου εδιναν τουλαχιστον αιολο,περικλη κ οταν ηταν εφικτο και ηρακλη.και φυσικα κ φτερολακα. υπηρχαν κ μερες που εδιναν 1/7 μεχρι κ 3/7 οταν απεναντι παλι ειχαν απο 6 μεχρι και 8/16.και εδω που τα λεμε σαν μερος τα καλαβριτα ειναι πολυ πιο ομορφο απο την αραχωβα.βαλε λοιπον ποσα εισητηρια εχασε απο δυο ατομα για 15 μερες και υπολογισε ποσοι ακομα θα εκαναν μια εβδομαδα στον χελμο? φυσικα μεσα σε ολα αυτα θα βοηθουσε παρα πολυ εαν ξεκινουσε και η γυρω τοπικη κοινωνια να σκεφτεται λιγακι αυτο το χκκ που τοσα χρονια τους εχει κανει να τρωνε με χρυσα κουταλια.και το λεω αυτο γτ μετα απο τοσες ημερες στν αραχωβα ειδα και εκρινα οτι εκει σεβοντε πολυ τα λεφτα σου στο χωριο και δεν ειναι το λουσο και το θεαθηναι που ηταν καποτε. 4 Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted February 24, 2013 Εχω την εντυπωση οτι δεν κανουμε διαλογο με καποιο εκπροσωπο του χκ αλλα με καποιους που θελουν να αντικρουστουν ή να κερδισουν εντυπωσεις. Ολα αυτα κανουν κακο στην εικονα του χκΚ μαλλον αδικως διοτι δεν καταλαβαινουμε ποιες ειναι ανακριβιες και ποιες αληθειες απο τους 2 συμμετεχοντες στην κουβεντα. Ηθελα ναξερα ο Βαζαιος γνωριζει τα γραφομενα σας και τον τροπο που χειριζεστε το θεμα? Ή γραφετε αυτοβούλως? Μηπως θα επρεπε να παρεμβει καποιος υπευθυνος επι του θεματος like Χρηστος Β. ή καποιος αλλος για να μην νομιζουμε οτι μιλαμε στον αερα? κανω σκι απο το 96,,και ελλαδα και εξωτερικο..αγαπαω το βουνο ισως περισοτερο απο οτι φανταζεσαι..αν μιλας και για εμενα εννοειτε πως δεν μιλας με καποιο εκπρωσοπο του χιονοδρομικου..το ειπα και μονος μου. αν ηθελα να κερδισω εντυπωσεις θα εβαζα και φωτογραφια μου... παρακολουθω σαν αναγνωστης αυτο το φορουμ χρονια τωρα.. το οτι θα πειραζε να απαντησω σε ερωτηματα που ειδα σχετικα με αυτο το χιονοδρομικο συμφωνα με την δικη μου αποψη δεν το φανταζομουν..οποτε λεω να το αφησω και μπορειτε να συνεχισετε μονοι σας. η μπορω να συνεχισω σαν αναγνωστης και μονο. καληνυχτα... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 24, 2013 Εννοείται ότι όχι απλά δεν πειράζει να απαντάς σε ερωτήματα, αλλά θεωρούμε την προσφορά σου ουσιαστική και εξαιρετικά χρήσιμη. 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 24, 2013 να το θεσω λιγο διαφορετικα το θεμα.και αναφερω τυχαια τα ονοματα μια και γνωριζομαστε κ δεν θα παρεξηγηθει ωστε να γινει οσο πιο κατανοητο γινεται. ο ΜΙΚ ας πουμε δουλευει για το χκκ και ανεβαινω ολο τον χειμωνα και του επιστω την προσοχη σε καποια προβληματα και τελικα ουτε απαντησεις παιρνω αλλα ουτε και καλυτερευση των προσφερομενων υπηρεσιων,δεν ειναι λογικο να αρχισω την γκρινια?και μεσα σε ολα αυτα ο ΜΙΚ δεν καταλαβαινει τι του λεω,γτ του τα λεω και πανω απο ολα γτ φωναζω.(νερατζουρι ακους?για σενα βρε τα λεω μπας και μεχρι το τελος της σεζον συνεννοηθουμε και βγαλουμε ακρη.) παμε τωρα παρακατω,εαν το καλοκαιρι ο ΜΙΚ ο οποιος δουλευει στο χκκ θελει να παει διακοπες στην μυκονο(λεω εγω τωρα)και την ωρα που φτανει απο τα καλαβριτα στον πειραια και βλεπει αναχωρηση σε μια ωρα για την μυκονο με το blue star paros και την ωρα που φτανει στον καταπελτη του λεω φιλε θα εχουμε καθυστερηση στην αναχωρηση γτ ολο το βραδι φυσουσε και εχει εξω χαλια καιρο.και μου απανταει οτι ο πινακας αναχωρησεων λεει μια ωρα,και του απαντω κ εγω τοτε κ εσυ αγαπητε ΜΙΚ μου ελεγες οτι η αρτεμη δουλευει αλλα ηταν θαμενη ακομα.δεν θα φωναζει? αλλο παραδειγμα,εχεις παραγγειλει ενα ζευγαρι πεδιλα απο την αμερικη γτ θες να πας για σκι στην γαλλια και κανονιζεις 10 φλεβαρη να πεταξεις με το αεροπλανο μια και εχεις υπολογισει οτι το shipping απο την αμερικη σου εχει πει οτι στις 5 φλεβαρη θα εχεις τα πεδιλα στο σπιτι σου.και πριν περασουμε το γιβραλταρ βγαζει εννια μποφορ στην μεσογειο και αποφασιζει ο καπετανιος να περιμενει να περασει ο καιρος με αποτελεσμα τα πεδιλα σου τελικα να φτασουν στις 11 φλεβαρη και σαν αποτελεσμα να πας γαλλια με τα περσινα και οχι με αυτα τα οποια τα εχεις ηδη πληρωσει.δεν θα βριζεις για ενα χρονο? ποια η διαφορα λοιπον στα δυο αυτα επαγγελματα?μια και τα δυο εχουν αμεση σχεση με τον καιρο? προς ενημερωση απαγορευτικο εχει μονο η ελλαδα σε ολο τον κοσμο,ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. τα νεα καραβια πλεον ταξιδευουν μεχρι και με 14 μποφορ δυναμη ισως και παραπανω,δεν ξερω μεχρι εκει μου εχει τυχει. γτ λοιπον απορεις που ακους τα παραπονα,οταν και εσυ το καλοκαιρι τα ιδια παραπονα θα εκανες. Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 24, 2013 Δεν κανω σκι απο το 96,,και ελλαδα και εξωτερικο..αγαπαω το βουνο ισως περισοτερο απο οτι φανταζεσαι..αν μιλας και για εμενα εννοειτε πως δεν μιλας με καποιο εκπρωσοπο του χιονοδρομικου..το ειπα και μονος μου. αν ηθελα να κερδισω εντυπωσεις θα εβαζα και φωτογραφια μου... παρακολουθω σαν αναγνωστης αυτο το φορουμ χρονια τωρα.. το οτι θα πειραζε να απαντησω σε ερωτηματα που ειδα σχετικα με αυτο το χιονοδρομικο συμφωνα με την δικη μου αποψη δεν το φανταζομουν..οποτε λεω να το αφησω και μπορειτε να συνεχισετε μονοι σας. η μπορω να συνεχισω σαν αναγνωστης και μονο. καληνυχτα... Δεν ηθελα να σε προσβαλω φιλε μου αν αυτο καταλαβες. Απλα εχω μπερδευτει σε ολα αυτα τα σεντονια και δεν ξερω τι να πρωτολαβω υποψην μου. Αν αυτο που ειπες για την χορηγια στο παρκο ισχυει , αρχιζω και αλλαζω αποψη για το χχκ και νιωθω οτι με βλεπουν σαν σαλιαρη που δεν εχει που να κανει σκι και παρακαλαει το χχκ να του δωσει λιγο χαρα. Αυτο με πειραξε το οποιο δεν θελω να το πιστεψω κιολας. Φιλικα και με εκτιμηση στα γραφομενα σου Ηλιας. Στα τσιπουρα και γω μεσα. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 24, 2013 ....... αν ηθελα να κερδισω εντυπωσεις θα εβαζα και φωτογραφια μου... παρακολουθω σαν αναγνωστης αυτο το φορουμ χρονια τωρα.. το οτι θα πειραζε να απαντησω σε ερωτηματα που ειδα σχετικα με αυτο το χιονοδρομικο συμφωνα με την δικη μου αποψη δεν το φανταζομουν..οποτε λεω να το αφησω και μπορειτε να συνεχισετε μονοι σας. η μπορω να συνεχισω σαν αναγνωστης και μονο. καληνυχτα... Το ότι δεν θέλεις να κερδίσεις εντυπώσεις, μπορεί να το καταλάβει κάθε νοήμον άνθρωπος. Αν μη τι άλλο όλα αυτά που μοιράστηκες μαζί μας στα παραπάνω σου ποστ, δείχνουν ότι ξέρεις πολύ καλά το βουνό κ μόνο για να δημιουργήσεις εντύπωση δεν το έκανες. Σε παρακαλώ, συνέχισε να συμβάλλεις στην κουβέντα, μέσα από τις καίριες προσωπικές απόψεις σου - τοποθετήσεις σου και ας μην είναι οι επίσημες του χιονοδρομικού. 3 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
xristos77 254 Report post Posted February 24, 2013 Την προηγούμενη Τετάρτη ξεκινήσαμε απο αθηνα με ένα αμάξι 4 άτομα να ανέβουμε στο χκκ. Εγω κ ο Σπύρος κανουμε αρκετά χρόνια σκι και είμαστε σε ένα καλο επίπεδο ο μικρός της παρέας κάνει snowboard όχι πολυ καλα και ο Ξαδερφος μου ο Τακης που θα δοκιμαζε για πρωτη φορα να κανει σκι. Γυρίζοντας ο Ξαδερφος ήταν ξετρελαμενος απο το baby lift ο μικρός ικανοποιημένος απο την Δάφνη αλλα έκανε παράπονα γιατι άνοιξαν την Άγκυρα που δεν μπορούν να ανέβουν όλοι και δεν προσπάθησαν να ανοίξουν την στυγα που ειναι ευκολότερη σαν lift και εμένα και τον Σπύρο που είχαμε ξενερωσει υπερβολικά όχι τοσο απο το γεγονός οτι οι πίστες δεν ήταν ανοιχτές (τσουλησαμε λίγο στην θετις στην αρχή και στην φαιδρα αργοτερα και δεν σκεφτήκαμε κάν να περιμένουμε 30-40 λεπτά να ανέβουμε με την Άγκυρα ) αλλα απο την λάθος ενημέρωση που είχαμε απο το κέντρο. Κατανοώ το γεγονός οτι λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών μπορει να μην άνοιξαν τις πίστες έγκαιρα αλλα δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο δεν ειδοποίησαν τον κόσμο οτι η αρτεμης θα αργήσει να ανοίξει και η στυγα δεν πρόκειται να ανοίξει ακόμη και όταν πληρώσαμε της κάρτες . Πιστεύω οτι δεν θα συζητούσαμε τώρα αν έκαναν καλα που άνοιξαν στις 9 την θετις και στις 12 την αρτεμης αν έστω και στις 6 το πρωι που ανακοίνωναν οτι η στυγα θα παραμείνει κλειστή και η αρτεμης θα αργήσει να ανοίξει 2 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 24, 2013 ... ειπαμε....το χιονοδρομικο δυναμωσε... ... εξαλλου αυτοι που φωναζουν ειναι πολλοι λιγοι... η συντριπτικη πλειοψηφια των χιονοδρομων ειναι υπερευχαριστημενοι απο αυτο.!!!!!!!! ... Σε παρακαλώ - προκαλώ άμεσα να δηλώσεις αν έχεις οποιαδήποτε εργασιακή σχέση πάνω στο χ.κ. Καλαβρύτων. Με αυτά που γράφεις, και ειδικά με τον τρόπο που γράφεις εκθέτεις τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του χιονοδρομικού. Να ξέρεις και κάτι άλλο. Τέτοιες απόψεις, σαν και αυτή που έχεις γράψει παραπάνω και στην έχω σημειώσει με κόκκινα γράμματα, είχαν διώξει για πολλά χρόνια ανθρώπους που αγάπαγαν τον Χελμό. ... κ οι μισοι που πανε παρνασσο εχουν φυγει αποκει κ εχουν ερθει αποδω κ παθαινουν πλακα με το χελμο.... γιατι αλλο χελμος.... κ αλλο παρνασσος... αλλο πουδρα κ ιδρωτας κ αλλο μοστρα κ τηλεπερσονα. ... Δεν είναι θέμα χ.κ. Καλαβρύτων - χ.κ. Παρνασσού. Τι σκατά έχετε στο μυαλό σας??? Αν θέλεις να τα βλέπεις έτσι "οπαδικά" εσύ και όλοι όσοι εκφράζεστε μέσα από τέτοιες αντιλήψεις, θα είστε πάντα μονόφθαλμοι και το τροχοπέδη στην ανάπτυξη του χιονοδρομικού, αλλά και του τόπου σας. Το κακό είναι ότι τέτοιες αντιλήψεις σαν τις δικές σου, έχουν πολλοί σε όλη την Ελλάδα. Κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι για να πάει μπροστά το "Χ" χ.κ. στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουλέψουν καλά και τα υπόλοιπα. Μόνο έτσι θα ανέβει η χιονοδρομία στην Ελλάδα. Αλλά με το σκεπτικό του "να βασιλεύει ο μονόφθαλμος" και του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" ποτέ δεν πρόκοψε κανένας... Δηλώνω κατηγορηματικά ότι, ευτυχώς, τόσο η Διοίκηση του χιονοδρομικού, όσο και οι περισσότεροι εργαζόμενοι πάνω στο κέντρο δεν διακατέχονται από τέτοιες αντιλήψεις. Υ.Γ.: ... το ότι θα πείραζε να απαντήσω σε ερωτήματα που είδα, σχετικά με αυτό το χιονοδρομικό, σύμφωνα με την δική μου άποψη δεν το φανταζόμουν... οπότε λέω να το αφήσω και μπορείτε να συνεχισετε μονοι σας. η μπορώ να συνεχίσω σαν αναγνώστης και μόνο. ... Η μέχρι τώρα συμμετοχή σου έχει συμβάλει, κατά πολύ, στη συζήτηση μας. Σε προτρέπω να συνεχίσεις έτσι, και με τον ίδιο ωραίο τρόπο, μπας και μπορέσουν να παραδειγματιστούν και κάποιοι άλλοι... Από τη στιγμή που δε σου δημιουργεί προσωπικά - εργασιακά προβλήματα, συνέχισε να συμμετέχεις σε αυτήν την συζήτηση. (Μην σας ακούγετε περίεργο... έχουν βγει και τέτοια φιρμάνια κατά το παρελθόν) Σε καμία περίπτωση όμως, μην περιμένεις να βρεις την άποψη σου αποδεκτή απ΄ όλους, ειδικά μέσω του Internet. Περισσότερα από κοντά, μετά ρακόμελου... 5 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 25, 2013 Σε παρακαλώ - προκαλώ άμεσα να δηλώσεις αν έχεις οποιαδήποτε εργασιακή σχέση πάνω στο χ.κ. Καλαβρύτων. Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό τον προβληματισμό, μπορεί ο τρόπος γραφής του συγκεκριμένου να είναι λάθος, όμως...... ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. Άλλωστε όλοι κρίνονται και κρινόμαστε. Μπορεί οι συνέπειες να είναι δυσάρεστες για κάποιον. Για τον οποιονδήποτε έστω και άγνωστο μας και αυτό δεν νομίζω ότι το θέλουμε. Ας προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και ας είναι με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί καλύτερα, ακόμα και ας παρεξηγούμαστε, ή αν παρεξηγούμε. Ας μην πάρει διαστάσεις "τιμωρίας" το ζήτημα. Ο καθένας αν θέλει ας "φανερωθεί". Εμείς ήδη μεταξύ μας γνωριζόμαστε. Για την ώρα, ας προσπαθήσουμε στο μυαλό μας να απεμπλέξουμε τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις από το ίδιο το χιονοδρομικό και από οποιαδήποτε σύνδεση μαζί του. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 25, 2013 ... Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό τον προβληματισμό, μπορεί ο τρόπος γραφής του συγκεκριμένου να είναι λάθος, όμως...... .... Ας μην πάρει διαστάσεις "τιμωρίας" το ζήτημα. ... Για την ώρα, ας προσπαθήσουμε στο μυαλό μας να απεμπλέξουμε τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις από το ίδιο το χιονοδρομικό και από οποιαδήποτε σύνδεση μαζί του. ... Αλέξη συμφωνώ μαζί σου, και ουδέποτε θα ήθελα να "τιμωρηθεί" ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος μόνο και μόνο γιατί οι απόψεις του δεν ταιριάζουν με τις δικές μου. Όμως εξοργίζομαι, γιατί τέτοιες συμπεριφορές είχαν γίνει αιτία κατά το παρελθόν να ρίξουν πολλοί μαύρη πέτρα στο Χελμό. Είναι πραγματικά άξιο απορίας να υπάρχουν και στις μέρες μας τέτοιες στενόμυαλες απόψεις που τραυματίζουν αντί να προάγουν το χιονοδρομικό (σε όποιο χιονοδρομικό και αν γίνετε...). Τα τελευταία χρόνια μέχρι και σεμινάρια έχουν γίνει, για το πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται στους πελάτες και στη διαχείριση "δύσκολων" καταστάσεων. Ο ίδιος ο κ. Βαζαίος, Διευθυντής του χ.κ., έχει το θέμα της συμπεριφοράς των εργαζόμενων του σε μεγάλη προτεραιότητα. Άλλωστε δεν στοιχίζει τίποτα στο να ξέρουν με ποιο τρόπο και αν μπορούν να χειριστούν σωστά οποιονδήποτε πελάτη. Αντίθετα, η κακή συμπεριφορά, ακόμα και ενός εργαζόμενου, μπορεί (και έχει συμβεί) να χαλάσει εύκολα την εικόνα μιας επιχείρησης. Φυσικά τα παραπάνω δεν αφορούν τις προσωπικές απόψεις που μπορεί να έχει κάποιος εργαζόμενος ή μη σε ένα forum. Αλλά επ' ουδενί λόγω να μην θεωρήσουμε ότι το κέντρο υιοθετεί ή επικροτεί τέτοιες απόψεις, όπως του "NERAJOURI". Τέλος από εμένα, πάνω σε αυτό το θέμα. Και για να το ελαφρύνω λιγάκι... ... Υ.Γ. 2: Πάνω που τα λέμε καλά, πετάγεται και η τσουτσού ο Αλκατράζ να ούμ και βάζει από μέρα που δεν ήμασταν... ... Περίμενε & σου 'ρχεται... 3 ακόμα ετοιμάζω! ... η Τσουτσού! 2 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 25, 2013 εξαλλου αυτοι που φωναζουν ειναι πολλοι λιγοι... η συντριπτικη πλειοψηφια των χιονοδρομων ειναι υπερευχαριστημενοι απο αυτο.!!!!!!!! Αν προσθέσεις τη φράση "μέρες που έχει να χιονίσει 3 μέρες, δεν φυσάει και δεν έχει κόσμο" θα προσυπογράψουμε όλοι την πρόταση σου. Αν δεν το προσθέσεις ζεις σε ένα μαγικό κόσμο που όλα είναι καλά στα Ελληνικά χιονοδρομικά και έρχονται χιλιάδες ξένοι και Έλληνες για διακοπές εβδομάδας. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε ένα γκάλοπ και να βγει το ΧΚΚ ακόμα και το Val DIsere το χειρότερο χιονοδρομικό του κόσμου και το Περτούλι το καλύτερο με διαφορά. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 25, 2013 . Πιστεύω οτι δεν θα συζητούσαμε τώρα αν έκαναν καλα που άνοιξαν στις 9 την θετις και στις 12 την αρτεμης αν έστω και στις 6 το πρωι που ανακοίνωναν οτι η στυγα θα παραμείνει κλειστή και η αρτεμης θα αργήσει να ανοίξει +1000 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 25, 2013 Ο ίδιος ο κ. Βαζαίος, Διευθυντής του χ.κ., έχει το θέμα της συμπεριφοράς των εργαζόμενων του σε μεγάλη προτεραιότητα. Άλλωστε δεν στοιχίζει τίποτα στο να ξέρουν με ποιο τρόπο και αν μπορούν να χειριστούν σωστά οποιονδήποτε πελάτη. Αντίθετα, η κακή συμπεριφορά, ακόμα και ενός εργαζόμενου, μπορεί (και έχει συμβεί) να χαλάσει εύκολα την εικόνα μιας επιχείρησης. Πάντως κατά την επίσκεψη μου στο ΧΚ, όλοι οι έργαζόμενοι είχαν άριστη συμπεριφορά. Προφανώς αυτό ισχύει για την "επαγγελματική τους συμπεριφορά" προς τον πελάτη. Και ο έλεγχος που μου έκαναν επανειλλημένως στην κάρτα, (αντίθετα με κάποια άλλη αναφορά), σε καμία περίπτωση δεν με ενόχλησε. Ενώ σε κάποιο από τα παιδιά του σχολείου που έχασε (αποδεδειγμένα βέβαια) την κάρτα του, του την αντικατέστησαν! 2 Share this post Link to post Share on other sites