Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted January 5, 2013 Ενημέρωση Χελμού Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Λίγα σύννεφα φαίνεται να έχουμε νωρίς το πρωί στο Χελμό. Σύντομα όμως ο ήλιος θα πάρει και πάλι τη θέση του πάνω από το βουνό. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ΒΒΑ. Το χιόνι είναι σε άριστη κατάσταση. Για αύριο Κυριακή 6-1-2013 σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Δάφνη, Ηρακλής, Άρτεμις, Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park. Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/ Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. 1 Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 5, 2013 https://www.facebook...200133273957237 0:54 πες μας και μας τι πινεις παλικαρι :shysterical: 1 Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted January 5, 2013 Επιτέλους σήμερα εκανα και εγώ 1η φορά για αυτή τη σεζόν, Χιόνι-πίστες ολα ο.κ , κρίμα μόνο που είδα τώρα τα πόστ για τα παιδιά απο το snowclub που ηταν σήμερα στο Χ.Κ και δεν είπαμε απλα μια καλημερα! Δεν πειράζει την επόμενη φορα θα πάω "διαβασμένος" 2 Share this post Link to post Share on other sites
Antony112 15 Report post Posted January 6, 2013 Χαχα θεος ο τυπος στο 0.54!! Εχω την εντυπωση οτι ειναι ο dragon οσοι ασχολουνται με surf θα τον ξερουνε σιγουρα.. Στην Ικαρια οταν πρωτοξεκινησα να κανω surf και ειχα παει να νοικιασω , οταν μας ρωτησε αν κανουμε κατι παρεμφερες απο σπορ και του ειπα οτι κανω σκι δυσκολευτηκε για λιγη ωρα να μου δωσει την σανιδα , προκειται για μεγαλο θεουλη!! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 6, 2013 (edited) Επιστροφή για εμένα στα Καλάβρυτα μετά από σχεδόν δύο χρόνια (το κοπή τη πίτα του συλλόγου το 2011) και επιστροφή στην μετάβαση μέσω skibus μετά από σχεδόν δέκα χρόνια (άτιμα χαράτσια που μου έχετε πιει το αίμα). Αποτέλεσμα: Μια αρκετά καλή μέρα με όλο το βουνό ανοιχτό και πολύ λιγότερο κόσμο απ' ότι περίμενα (ευχαριστούμε όλους τους πουδροταλιμπάν που άμα δεν έχει φρεσκαδούρα δεν κάνουν το κόπο να ανέβουν). Οι πίστες καλοπατημένες (γράφαμε οχτάρια το πρωί στο "κοτλέ" της Στύγας) και το χιόνι να παραμένει σφιχτό μέχρι αργά το μεσημέρι. Το οικονομικό deal πολύ καλό, 12 από 15€ η μετάβαση (έκπτωση snowclub) και 15 από 25€ η ημερήσια κάρτα (πολύ καλή έκπτωση του skibus (Παρνασσός ακούει; ) + τρία σάντουιτς που έφερα από το σπίτι (γιατί είμαι και φαγανό παιδί), με λιγότερο από 30€ έβγαλα μια ημέρα γεμάτη σκι. Μελανό σημείο τι άλλο, οι υποψήφιοι δολοφόνοι που τους επιτρέπουν να μεταφέρουν τα πέδιλα ή την σανίδα τους με τα χέρια πάνω σε εναέριο αναβατήρα. Τόσο μελάνι έχει χυθεί για αυτό το πράμα αλλά κάποιοι (όχι όλοι ομολογώ) λιφτιέριδες το χαβά τους. Να δω ποιος θα πάει φυλακή αν μια μέρα γίνει το κακό, πράγμα το οποίο απεύχομαι. Βίδεο Θα ανέβαζα και καμιά φωτό αλλά μετά την αλλαγή στην ιστοσελίδα μας δεν τα καταφέρνω Edited January 6, 2013 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 9 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
fotis foteinos 15 Report post Posted January 6, 2013 ωρεος φιλε ετσι Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 6, 2013 (edited) ΕΡΩΤΗΣΗ ????????????? Το πολυδιαφημισμένο νέο logo που μετά βαΐων και κλάδων παρουσιάστηκε ως απαρχή μεγάλης ανανέωσης και αλλαγής της ιστορικής αλεπούς αλλά και της λέξης ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ τι απέγινε?????????????? Και εξαφανίστηκε ως δια μαγείας???????????????????????? Η απορία μου είναι γιατί χάθηκε ενώ εμφανίστηκε ως καινοτόμο και διαφορετικό το ΝΕΟ Logo που ένθερμα προβλήθηκε???? Ήταν μούφα ή λάθος που δεν έγινε παραδεκτό από τους εμπνευστές – δημιουργούς ή έπεσε κράξιμο στους δημιουργούς από το ΔΣ της επιχείρησης και την τοπική κοινωνία??? Εμένα πάντως μου αρέσει η αλεπού. Είναι μεγάλη μούρη ρε αδελφέ και είναι κόκκινη. Είναι μούρη σου λέω ………….. Ζήτω η αλεπού άσε που είναι και πονηρή και δεν την πιάνεις εύκολα. Δυστυχώς λόγω εργασίας δεν έχω ανέβει για σκι και έχω σκάσει να περνάτε καλά όσοι μπορείτε και ανεβαίνετε. Κάποια καθημερινή θα μου κάτσει και θα τα κάψω τα πόδια μου. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣTA ΕΚΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΛΕΠΟΥ Edited January 6, 2013 by Troboni 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 6, 2013 Τώρα η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου άρεσε η αλεπουδίτσα. Όμως έχω καλύτερα πράγματα να ασχολούμαι από ότι με το logo του χιονοδρομικού, (όπως π.χ. το να κάνω σκι!) και φέτος τα Καλάβρυτα δίνουν ρεσιτάλ καλής λειτουργίας και αντιμετώπισης προς τους χιονοδρόμους! 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 6, 2013 Mικρές λεπτομέρειες κάνουν καλό σύνολο. Mια από αυτές είναι και το logo. bb Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted January 6, 2013 Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια θα έχουμε για όλη την ημέρα αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, στη βάση η ένταση τους θα είναι στα 3bf και στην κορυφή στα 5bf. Το χιόνι είναι σε άριστη κατάσταση και μετά την σημερινή (6-1-13) χιονόπτωση προστέθηκαν 10 εκ. Για αύριο Δευτέρα 7-1-2013 σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Δάφνη,Ηρακλής, Άρτεμις, Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park. Οι αναβατήρες θα βρίσκονται σε λειτουργία εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/ Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted January 6, 2013 Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 6, 2013 Πρόταση προς το ΧΚΚ: Τα Σάββατα που έχει καλό καιρό, παρατείνετε την λειτουργία του κέντρου μέχρι τις 8. Το απογευματινό σκι με το βουνό λουσμένο στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος είναι κάτι που πραγματικά μένει αξέχαστο στους χιονοδρόμους 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 6, 2013 (edited) ωραια πιστα η στυγ(γ)α! Edited January 7, 2013 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 6, 2013 (edited) ωραια πιστα η στυγγα! Γιάννη θα μου επιτρέψεις μιά διόρθωση ... η πίστα λέγεται Στύγα !!! ( και όχι Στύγγα ...) για να υπενθυμίζει την ... Στύγα !!! η Στύγα ήταν Ωκεανίδα (= κόρη του Ωκεανού) ... ζούσε στα Τάρταρα, σε prive παλάτι, όπου είχε πισίνα και από εκεί προέρχονταν τα νερά της ομώνυμης πηγής (= Ύδατα Στυγός) που υπάρχει ακόμα στην πίσω μεριά (ανατολική) του βουνού !!! Στα νερά αυτά, η Θέτις (= το μικρό πιατάκι ... ) είχε βουτήξει τον Αχιλλέα όταν τον γέννησε και του έκανε άτρωτο το σώμα, εκτός από το μέρος που τον κρατούσε, την φτέρνα του ... (σ'αυτά τα νερά επίσης βαφτίστηκε και το λιφτ της Στύγας, το οποίο δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ, σε πείσμα των διάφορων ξενόφερτων υπονομευτών .... ) . Edited January 6, 2013 by panpanou 5 ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 6, 2013 (edited) Γιάννη θα μου επιτρέψεις μιά διόρθωση ... η πίστα λέγεται Στύγα !!! ( και όχι Στύγγα ...) για να υπενθυμίζει την ... Στύγα !!! η Στύγα ήταν Ωκεανίδα (= κόρη του Ωκεανού) ... ζούσε στα Τάρταρα, σε prive παλάτι, όπου είχε πισίνα και από εκεί προέρχονταν τα νερά της ομώνυμης πηγής (= Ύδατα Στυγός) που υπάρχει ακόμα στην πίσω μεριά (ανατολική) του βουνού !!! Στα νερά αυτά, η Θέτις (= το μικρό πιατάκι ... ) είχε βουτήξει τον Αχιλλέα όταν τον γέννησε και του έκανε άτρωτο το σώμα, εκτός από το μέρος που τον κρατούσε, την φτέρνα του ... (σ'αυτά τα νερά επίσης βαφτίστηκε και το λιφτ της Στύγας, το οποίο δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ, σε πείσμα των διάφορων ξενόφερτων υπονομευτών .... ) . Mα λεω και γω ,,,,τοσα χρονια την λενε ετσι και δεν το διoρθωνει καποιος? Ετσι ειναι εαν δεν την τρεξεις ,πως να την προφερεις? Edited January 7, 2013 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 6, 2013 Πολλά μπράβο φέτος στους λιφτιέρηδες του Αχιλλέα που κάνουν ό,τι μπορούν να μην ανεβαίνει άνθρωπος χωρίς δεμένα πέδιλα ή σανίδι. Μετρησαμε 4 υπαλλήλους στο λιφτ αυτό μόνο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted January 6, 2013 Πολλά μπράβο φέτος στους λιφτιέρηδες του Αχιλλέα που κάνουν ό,τι μπορούν να μην ανεβαίνει άνθρωπος χωρίς δεμένα πέδιλα ή σανίδι. Μετρησαμε 4 υπαλλήλους στο λιφτ αυτό μόνο. Δεν ισχύει το ίδιο δυστυχώς και στη Στύγα. Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 7, 2013 Περι Λογοτύπου, το ανάγνωσμα: ... Το πολυδιαφημισμένο νέο logo... τι απέγινε? ... Ρητορική η ερώτηση σου. Την απάντηση την έδωσες μόνος σου παρακάτω... ... έπεσε κράξιμο στους δημιουργούς από το ΔΣ της επιχείρησης και την τοπική κοινωνία ... ... Εμένα πάντως μου αρέσει η αλεπού. ... Στους περισσότερους αρέσει η κυρά Μάρω του Χελμού... δε φεύγει έτσι εύκολα... ... ΖΗΤΩ Η ΑΛΕΠΟΥ ... Το αυτό... ΖΗΤΩΩΩΩΩ....! ... Όμως έχω καλύτερα πράγματα να ασχολούμαι, από ότι με το logo του χιονοδρομικού ... Προσωπικά, πέρα από χιονοδρόμος είμαι (?) και γραφίστας. Και πιστέψτε με, ένα λογότυπο, οποιασδήποτε εταιρίας, παίζει μεγάλο ρόλο, σε όλους μας, ακόμα και όταν νομίζουμε ότι δεν επηρεαζόμαστε από τέτοιες "μπούρδες" Επιδρά στο υποσυνείδητό μας, όπως και ένα κάρο άλλα μικρά πραγματάκια που πιστεύουμε, λανθασμένα, ότι δεν μας επηρεάζουν. Ο.Κ. no big deal, αλλά, χωρίς να θέλω να χαρακτηρίσω τη δουλειά του συναδέλφου, ή τον όποιο / όποια διάλεξε εκείνο το νεο logo του χιονοδρομικού, η επιλογή ήταν τουλάχιστον ατυχής. Στο κάτω κάτω, αν έπρεπε να διαλέξουν κάτι για να αλλαχτεί στο χιονοδρομικό, το τελευταίο (ή από τα τελευταία...) που χρήζει αλλαγής είναι το λογότυπο του. Λ€φτάκια χαμένα, γιατί όπως και να έχει αυτός-ή που επιλέχτηκε να κάνει το δημιουργικό, θα πληρώθηκε κανονικότατα (και δίκαια...), ασχέτως αν τελικά αποφάσισαν ότι η Μάρω τους κάνει ακόμα. Υ.Γ.: Την επόμενη φόρα που θα τα πούμε από κοντά mr. Λάππα, θα σου δείξω μια (κοινή) γραφιστική λεπτομέρεια - ΚΑΝΟΝΑΣ, πάνω σε ένα συγκεκριμένο είδος καταχώρησης (διαφήμησης). Είναι πάντα εκεί 99,99999%. Ποτέ δεν της έχεις δώσει σημασία. Και όμως, υποσυνείδητα σε επηρεάζει! Διάλυμα ~12 ωρών από το Καλάβρυτο, και επιστροφή στας Αθήνας για εργασία. Σε λίγες ώρες πάλι επιβίβαση στο SkiBus και ξανά επάνω για να ολοκληρώσουμε το πρώτο μας Σ-Κ-Δ-Τ. Περιλιπτικά, ωραία το Σάββατο και τη Κυριακή είχε προπονησούλα στη Θέτις (...μαύρη ). Αύριο έχουμε Επίσημο PowDer Αγώνα. Αν και άυπνος ... θα κατέβω στη μάχη... Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από Τρίτη βράδυ! 6 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 7, 2013 Μαγικό Σάββατο στα Καλάβρυτα!!!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλο το προσωπικό του κέντρου. 1 My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 7, 2013 Υπερμερα πρεπει νανε σημερα '''' Κλαψ Share this post Link to post Share on other sites
nikosmykoniaths 10 Report post Posted January 7, 2013 παρασκευη ...ειμια για καλαβρυτα με το σκι bus θα παρω βεβαια ενα τηλ πεμπτη να δω αν ειναι ολα οκ ..open roads κτλ... θα εχει αρκετο χιονι απο οτι ακουγετε και φρεσκοοο Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted January 7, 2013 Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια και ασθενείς βόρειοι άνεμοι για αύριο στο Χελμό. Για αύριο Τρίτη 8-1-2013 σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Δάφνη,Ηρακλής, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/ Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. 1 Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted January 7, 2013 Για σήμερα , δρόμος καθαρός , πιστες και λίφτ άδεια (χεχε) , ωραια ημέρα γένικα , εκτός απο την Στύγα που καποιες στιγμές ειχε απο ολα!Γενικα όμως .... :happy2: . Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted January 8, 2013 Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια και ασθενείς βόρειοι άνεμοι για αύριο στο Χελμό. Για αύριο Τετάρτη 9-1-2013 σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Δάφνη, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/ Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. 2 Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted January 8, 2013 Μια χαρά! Πιστευω να έγινε. Καλο πατημα στις πιστες γιατι πουρνο πουρνο θα ανεβουμε απο Αθήνα! Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites