Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 14, 2013 Ένα πολύ γρήγορα προετοιμασμένο videaki με τη χθεσινή μέρα στα Καλάβρυτα. Διακρίνονται αρκετά παιδιά από την παρέα του snowclub που συνάντησα πάνω. Hope u enjoy it like I did ΥΓ: κάτι δεν πήγε καλά με μια ^%$#@ ρύθμιση (ProTune) του καινούριου firmware που ενεργοποίησα στην GoPro, δε μου άρεσε το αποτέλεσμα. Υποτίθεται οτι το έκαναν για καλύτερα αποτελέσματα στο video editing σε raw format .. Φανταστικό!! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 14, 2013 (edited) http://vimeo.com/57403469 Όλη η πουδροτρελοπαρέα στα έλατα με τη ματιά ενός ταξιδιού στο μέλλον το 20132. Το πρωί και το δεύτερο μέρος Edited January 14, 2013 by ΜΙΚ 10 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 14, 2013 Δυστυχώς, ο γ@μ@μένος φόβος μου με κρατάει πίσω από τέτοιες ομορφιές.... moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 15, 2013 Αυτά είναι Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2013 (edited) Δεύτερο μέρος http://vimeo.com/57403693 Mπα Μαίρη τη Κυριακή πιο πολύ ξύλο θα έτρωγες παρά θα το χαιρόσουν. Αν δεν ήσουν σωστά στημένος έτρωγες faceplant. Θα βρούμε μια air powder μέρα που θα σε βοηθήσει. Μέχρι τότε δουλειά στο σκι σου Edited January 15, 2013 by ΜΙΚ 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 15, 2013 (edited) http://youtu.be/2IqHlM6BeV8 Ετοιμο και το δικο μου Η καμερα ανοιξε μετα της 3..... Θωδορης in action σε ντροπακια ,μην με ρωτησετε πως πανε εκει δεν μπορω να θυμηθω Edited January 15, 2013 by Hellbent 7 Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 15, 2013 (edited) Θα ήθελα να θίξω δύο θέματα, που πιστεύω πως είναι πολύ σοβαρά για όλους μας. Και τα δύο, αφορούν την ασφάλειά μας. Το περασμένο Σάββατο, είχα ένα ατύχημα στην Στύγα. Ήταν δυνατό, δεν φορούσα κράνος και καθαρά από τύχη και μόνο, είμαι καλά. Κατέβαινα το πρώτο κομμάτι της Νεφέλης. Ομολογώ με αυξημένη ταχύτητα, αλλά προσεκτικά. Ξαφνικά ένας τελείως άπειρος snowboarder, έχασε κάθε έλεγχο και έπεσε πάνω μου. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε frontside με πρόσωπο προς το βουνό και δεν τον είδα. Το σανίδι του εμβόλισε το δικό μου και με πέταξε στον αέρα. Αφού τον πέρασα από πάνω, προσγειώθηκα στο έδαφος με το πίσω μέρος του σώματός μου. Τα σημεία που ήρθαν πρώτα σε επαφή με το έδαφος, ήταν ο αριστερός μου ώμος/αυχένας/κεφάλι. Το σώμα μου δίπλωσε και άρχισα να φέρνω τούμπες στην πλαγιά. Ευτυχώς δεν χτύπησα σοβαρά. Μόνο κάποιες μελανιές και πόνοι σε όλο μου το κορμί, από τα πολλά και άναρχα χτυπήματα στο έδαφος. Δυστυχώς το παιδί αυτό αδιαφόρησε παντελώς, είπε απλά ένα "Sorry man..." και έφυγε. Εγώ είχα μουδιάσει από τους πόνους και ένας δάσκαλος της Alpine με βοήθησε να λύσω και να σηκωθώ. Μετά από λίγο που κατάφερα να κάτσω καθιστός στο χιόνι και να συνέλθω, είδα τον τύπο που με χτύπησε, λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, με τα βίας να ισορροπεί για 3" στο σανίδι. Μιλάμε για επίπεδο αρχάριου ή και πρωτάρη. Πιστεύω πως ήταν η πρώτη του επαφή με το άθλημα ή έστω δεύτερη. ΜΗΝ ανεβαίνετε σε πίστες με μεγάλη κλίση όταν είστε σε αυτό το επίπεδό. Το επιτάσσει η λογική. Ούτε εγώ ανέβαινα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Το έχουμε θίξει εδώ ΠΟΛΛΕΣ φορές. Δεν είναι μαγκιά να πεις πως ανέβηκες στην Στύγα. Ανέβα όταν θα μπορείς να ανέβεις. Και θα το χαρείς και δεν θα θέσεις σε κίνδυνος τους γύρως σου και κυρίως ΕΣΕΝΑ. Η ασφάλεια είναι το κυριότερο όλων. Πιο πάνω και από την διασκέδαση. ΠΡΟΣΟΧΗ. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Το επόμενο περιστατικό, συνέβη προχθές Κυριακή. Μία ημέρα με χιλιάδες κόσμου στο βουνό. Μιας που ήμασταν πολλοί από εμάς στο Καλαβρυτάκι, ίσως και κάποιος άλλος να το είδε. Το μεσημεράκι, μία παρέα παιδιών κατέβαινε με τα πόδια από την καντίνα προς το chalet. Όλοι κατέβαιναν με τα σανίδια στα χέρια. Στο απότομο κομματάκι λοιπόν, γλιστράει ένας και πέφτοντας, του φεύγει το σανίδι από τα χέρια και ξεκινάει να τσουλάει ανεξέλεγκτα προς τα κάτω. Ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και όπως ήταν φυσικό, "θέρισε" 2 άτομα και συνέχισε προς το πιατάκι. Ευτυχώς εκεί πέρασε ανάμεσα από 2 skier και δεν είχαμε κι άλλα...Την ίδια ημέρα, φυσικά ήταν πολλοί εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους εναέριους αναβατήρες με τον εξοπλισμό στα χέρια. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ. Εγώ πλέον θα αντιδρώ όποτε το βλέπω. Δεν θα ανεβαίνω, θα αποκόπτω την ροή του κόσμου στα lift, μέχρι να συμμορφωθεί αυτός που βλέπω. Και ας με βρίζει ολόκληρη η ουρά. Edited January 15, 2013 by vamvax 10 My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 15, 2013 Για τον λόγω ότι πλέον η Στύγα μαζεύει πολλούς αρχάριους (λόγω ότι έχει καρεκλάκι) μέρες με πολυκοσμία ή ΣΚ ούτε καν το σκέφτομαι να ανέβω. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι θέμα λογικής να μην ανέβει ο αρχάριος Στύγα.(ή κάπου που δεν το έχει) Έλα όμως που βλέπει καρεκλάκι και το παίρνει χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι ΑΥΤΗΝ Η ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ! Όσο για τους αδέσποτους εξοπλισμούς (κατά κύριο λόγο σανίδια) μέχρι τώρα(για φέτος) δεν έχω δει σανίδι να κάνει βόλτες μόνο του.Ζω για την στιγμή όμως που θα δω τόσο το μόνο του σανίδι όσο και το μ@λάκ@ που θα τρέχει από πίσω.... :girl_devil: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ. Εγώ πλέον θα αντιδρώ όποτε το βλέπω. Δεν θα ανεβαίνω, θα αποκόπτω την ροή του κόσμου στα lift, μέχρι να συμμορφωθεί αυτός που βλέπω. Και ας με βρίζει ολόκληρη η ουρά. Όλοι θα πρέπει να αντιδρούμε όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Εκτός από το ότι πρέπει να συμμορφωθεί αυτός που ανεβαίνει με τον εξοπλισμό στο χέρι θα πρέπει να συμμορφωθεί και ο υπάλληλος που είναι στον αναβατήρα. 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 15, 2013 Συμφωνώ. Έλα όμως που προχθές Κυριακή, ήθελε ένας να ανέβει με το σανίδι στο χέρι και οι 2 υπάλληλοι δεν το επέτρεπαν. Εκείνος αντιδρούσε και επέμενε. Έγινε η κλασσική συζήτηση: "Δεν επιτρέπεται για λόγους ασφάλειας." / "Μα έτσι μπορώ εγώ...", υπήρξε η αναμενόμενη καθυστέρηση και αυτό που υπήρχε από πίσω δεν ήταν ουρά... Ήταν διαδήλωση!!!! Μετά από 2-3 λεπτά άρχισαν όλοι να φωνάζουν "Άντε τελειώνετε..." και λοιπά καλλιτεχνικά και κοσμικά και τελικά ο τύπος ανέβηκε με το σανίδι στα χέρια. Τι άλλο να κάνει και ο υπάλληλος??? Έχουμε όλοι ευθύνη. Και ο υπάλληλος που υποχώρησε και εμείς που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν το 1 λεπτό λιγότερης αναμονής, παρά η ασφάλειά μας. My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 15, 2013 Δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, συμβαίνουν από άτομα τα οποία δεν επισκέπτονται συχνά το βουνό και δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Οι περισσότεροι από αυτούς, ενοικιάζουν εξοπλισμό. Το μοναδικό που θα μπορούσα να σκεφτώ, είναι ότι όποιος νοικιάζει εξοπλισμό, να υπογράφει ένα χαρτί, με το οποίο θα δεσμεύεται πως θα χρησιμοποιεί τα lift μόνο με τον εξοπλισμό φορεμένο στα πόδια και σε περίπτωση που προκαλέσει ατύχημα, θα είναι υπεύθυνος και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση. 3 My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 15, 2013 Το μονο που θα γινόταν είναι να βαλουν φωτογραφιες απο σπασμενα ποδια και κεφαλια στην εισοδο της καρεκλας..ε μαααααα!!!!!!!!!! "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 15, 2013 Τι άλλο να κάνει και ο υπάλληλος??? Να υποβάλλει την παραίτησή του.Εκτός και αν η εντολή που έχει από την διεύθυνση είναι να τους αφήνει να περνάνε όπως γουστάρουν. Τεσπα...τι να λέμε.... Εδώ τους δίνουν τα σανίδια με το λουράκι, τους εξηγούν πως μπαίνει κ γιατί πρέπει να μπαίνει κ οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι ή για τα κλειδιά τους ή για να βάζουν την σανίδα στην πλάτη λες κ είναι κιθάρα.....Έλεος! 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 15, 2013 Όλα αυτά τα γράφω, όχι μόνο για να κατακρίνω πρόσωπα και καταστάσεις. Τα γράφω για να διαβαστούν από ανθρώπους που πρέπει. Και υπεύθυνους και πελάτες με ελλειπή γνώση. Όπως κι εμένα αυτό το forum στο παρελθόν με βοήθησε να μάθω πράγματα που δεν γνώριζα, έτσι και τώρα ελπίζω αυτά που γράφουμε να πιάσουν τόπο... 2 My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 15, 2013 Αυτά.... Κωνσταντίνα στο κάτω πιατάκι, είσαι θεά..!!!! Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!! My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 15, 2013 Aν θελετε την γνωμη μου πρεπει να τσεκαρουμε παντα τι γινεται πισω μας Να μην σταματαμε σε αποτομα κοματια στην πιστα και αν εχουμε πεσει σε επιφοβο σημειο να βαλουμε τα σκι μας λιγο πιο περα που ειναι πιο safe. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted January 15, 2013 Και εγώ είδα το 'αδέσποπτο' την Κυριακή να έχει αναπτύξη υπερηχητική ταχύτητα , καθώς ανέβαινα με το πιατάκι της Δάφνης. Εν δυνάμει φονικό όργανο σε κυνήγι εύρεσης θύματος και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζονται από τις Δ/νσης των χιονοδρομικών οι εναγκαλίζοντες και ερωτοτροπούντες στα καρεκλάκια μετά των σανιδίων ανά χείρας χιονοδρόμοι.......Ο αρχάριος δεν έχει την αίσθηση του κινδύνου όταν ξεκινάει το σπόρ. Το βλέπει σαν πλάκα- χαβαλέ. Όταν όμως από τα πρώτα λόγια που θα ακούσει πριν ακόμα φορέσει τα μαδέρια στα πόδια του είναι ο κίνδυνος, όχι ο υποτιθέμενος αλλά ο υπαρκτός, που λόγω της άγνοιας που έχει με την χιονοδρομία μπορεί να επιφέρει στους άλλους ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας και της σωματικής ακεραιότητάς τους , σε συνδιασμό με ευανάγνωστες επιγραφές μεγέθους όσο και η άγνοια του πρωτάρη ότι δηλαδή '' δεν επιτρέπεται τα καρεκλάκια σε όσους έχουν τον εξοπλισμό στο χέρι επειδή ΗΔΗ έχουν δημιουργηθεί ΣΟΒΑΡΑ ατυχήματα '' με την παραίνεση όπως χρησιμοποιήσουν τα τάδε πιατάκια στις τάδε πίστες,τότε και ο κάτοχος ανά χείρας του σανιδιού θα το σκεφθεί δύο φορές, αλλά και οι υπόλοιποι της ουράς δεν θα κράζουν τον λιφτιέρη αλλά όλοι μαζί τον ''αγκαλίτσα''. Τι να πώ ....είναι να μην σου τύχη ή καλύτερα μην σου έρθει στο κεφάλι.... 2 Share this post Link to post Share on other sites
sof12 9 Report post Posted January 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχετε δίκιο σε ολα οσα λέτε...εγώ είμαι αρχάρια στο snowboard, έχω κανει 4-5 φορές όλες κι όλες αλλα θεωρώ οτι είναι θέμα λογικής. Η πρώτη μου φορά ήταν στα Καλάβρυτα όπου δεν έφυγα απο την baby με την σανίδα ούτε για νερό!!! Προσωπικά φοβάμαι να πάω σε μια πίστα που δεν είναι του επιπέδου μου και ο κύριος λόγος είναι οτι επειδή εσείς οι πιο προχωρημένοι πάτε γρήγορα και φοβάμαι με την ιλλιγιώδη μου ταχύτητα μην σας πάρω σβάρνα!!!χα!!! Είπα να το ελαφρύνω λίγο!!! Δεν θεωρώ οτι έχω παιδεία βουνού αλλά οτι κάνω γινεται βάσει κοινής λογικής...Δεν πας κάπου που δεν σε παίρνει και αν θές να πας για βόλτα να δεις πως είναι και να κατεβεις με τα ποδια ακρη ακρη μην πάρεις καν εξοπλισμό μαζί σου. Και τέλος θέλω να θίξω κάτι που με ενοχλησε πολύ.Είναι λιγο off topic καθώς πρόκειται για άλλο χιονοδρομικο... Βρέθηκα στο Περτούλι αρχές του μήνα και είπα να δοκιμάσω να κατέβω (επειδή εχω βελτιωθεί λιγο) την αμέσως επόμενη απο την baby πιστα, στο τελευταίο κομμάτι της. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου διότι είχε τόσες μαμάδες,παππούδες και μπαμπάδες με τα πολιτικά τους μεσα στην μέση της πίστας, να βγάζουν φωτογραφιες τα βλαστάρια τους με αποτέλεσμα εγω να πέφτω συνέχεια για να αποφύγω συνεχόμενα τάκλιν!!!!! Δεν θα έπρεπε κάποιος υπεύθυνος να αποτρέπει τον κόσμο χωρίς εξοπλισμό να κυκλοφορεί μέσα στις πίστες;;; 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 15, 2013 Μιλώντας για παραλίγο ατυχήματα... Στο 0:44 είμαι ήδη εκεί αρκετά δευτερόλεπτα σταματημένος και μιλάω με τον Στέλιο όταν έρχεται το παλικάρι με το snowboard και πετάει ένα "Ωχ" "Τι ωχ" ρε μεγάλε; "Τι έγινε" "Δεν σε είδα" Τώρα το πως είναι δυνατόν να τσουλάς σε μια πλαγιά με μεγάλη κλίση εντελώς άδεια από χιονοδρόμους και να μην δεις τον ένα και μοναδικό που βρίσκεται μπροστά σου, ακόμα δεν το έχω καταλάβει. 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Antony112 15 Report post Posted January 15, 2013 (edited) Ημουν και εγω πανω την Κυριακη κυριως για να δοκιμασω πεδιλα απο το σκι-τεστ. Πολυ καλη οργανωση και εξυπηρετηση απο τα παιδια που πηραν μερος και με ποικιλια πεδιλων , μονο αρνητικο ο πολυς κοσμος και οι ουρες στα λιφτ αν και αναμενομενο , ισως καλυτερα απο τι το περιμενα. Οσο για τη στυγα ειναι αληθεια οτι κατι πρεπει να γινει γιατι αν και πολυ μεγαλη πιστα και πλατια δεν μπορεις να κανεις κυριως λογω των παιδιων που δεν επρεπε να ειναι καν στην πιστα αυτη. Υγ.Πρωτα σκι πηρα τα μαντρα ανεβηκα με το διπλο συρομενο και οταν εφτανα ειδα μια ομαδα ατομων να πουδραρει δεξια του λιφτ.Εχω την εντυπωση οτι ειδα και σενα ΜΙΚ σε αναγνωρισα απο τα βιντεο που εχεις ανεβασει , ειπα να ακολουθησω και εγω αλλα δεν την παλεψα,(πρωτη κατεβασια,λιγο αποτομη και 0 εμπειρια εκτος πιστας) , με πηρες στο λαιμο σου .. Νομιζω ειδα και εσενα Χρηστο οταν επαιρνες το λιφτ , δυστυχως δεν ετυχε να γνωριστουμε απο κοντα, next time! Edited January 15, 2013 by Antony112 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2013 ειδα μια ομαδα ατομων να πουδραρει δεξια του λιφτ.Εχω την εντυπωση οτι ειδα και σενα ΜΙΚ σε αναγνωρισα απο τα βιντεο που εχεις ανεβασει , ειπα να ακολουθησω και εγω αλλα δεν την παλεψα,(πρωτη κατεβασια,λιγο αποτομη και 0 εμπειρια εκτος πιστας) , με πηρες στο λαιμο σου .. Ναι μωρέ είναι το χόμπι "πάρε κόσμο στο λαιμό σου" προσπαθώ να το κόψω αλλά παλιοπαρέες βλέπεις. Με 0 εμπειρία είπα και στην Μαίρη είχε πολύ faceplant. Δύσκολα εκτός χιόνια θα έρθουν και πιο εύκολα. Κρίμα που δεν γνωριστήκαμε ήταν ιδανική μέρα στις ουρές για παρεούλα, να κάνει ακόμα πιο όμροφο το σκι μας. Σου στέλνω το τηλ μου. 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 15, 2013 Δεξιά από την άγκυρα είχε πολύ καλό χιονάκι. Στο τέλος της τραβέρσας μας γινόταν απλά "αρκετά" καλό και μέσα στα δέντρα και πάλι ΠΟΛΥ καλό. Στην Στύγα εγώ τουλάχιστον τα βρήκα μπαστούνια, η ποιότητα του ήταν για καλούς χιονοδρόμους. Στα Καλάβρυτα τα πρώτα βήματα στο εκτός καλό θα ήταν να γίνονται ένθεν και ένθεν της κόκκινης άγκυρας ώστε αν βρει κανείς τα ζόρικα να μπορεί να ξαναμπεί στην πίστα. Αν βγεις στην Στύγα 1, μετά δεν υπάρχει επιστροφή και έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 15, 2013 O Παρνασσός πως το έχει πετύχει; Δεν αφήνει κανεναν με σανιδι στο χέρι. Τσαμπουκά τσαμπουκά κι όμως το έχει πετύχει. Ισως έχει την τακτική να είναι 2-3 λιφτιέριδες στο λιφτ να φωνάζουν και να βγαζουν έξω τους αντιρισίες. Μπορουν ξεμπορούν να μάθουν. Δεν είναι δύσκολο. 2-3 τούμπες θα φάνε στο τέλος θα μείνουν όρθιοι. Όλοι έτσι ξεκινησαμε στο κάτω κάτω. Τωρα για τα αδέσποτα σανίδια τι να πω. Μου έτυχε στον Παρνασσο στο πιατάκι του Περικλή καθως ανέβενα να μου έρχεται κατα πάνω μου ένας μαυρος διάολος και τα είδα όλα. Δεν είχα και πολλά περιθώρια αντίδρασης ουτε δεξιά ουτε αριστερά μπορουσα να κάνω μιας και με τραβαγε το πιατακι σε κλίση. Ευτυχως καταφερα με το πίσω ποδι να αλλάξω πορεία στο αδέσποτο και τη γλίτωσα (εκανα και διαφορα αλλα ακροβατικά βεβαια, ευτυχως δεν έπεσα). Εψαχνα να βρω τον #$%%$^.... και τον ξέχ#$#%σα αλλά σημασία δεν μου έδωσε. Τι είχε γίνει; Ειχαν παρει Βακχο και βρεθηκαν κορυφη Περικλή και επειδη δεν το είχαν το άθλημα, αποφασισαν να κατεβουν την πίστα κανοντας έλκυθρο το σανίδι. Φυσικα του έφυγε απο τον πισινο το σανιδι και αντε να το σταματησεις. Πως το ξέρω; Ειδα τον φιλαράκο του στο έγκλημα από πίσω να κανει ελκυθρο με τη σανίδα και να χαζογελάει. Κανονικα θα έπρεπε να τους πάρουν τις κάρτες και να τους διώξουν μεχρι να μαθουν!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 15, 2013 ... Στα Καλάβρυτα τα πρώτα βήματα στο εκτός καλό θα ήταν να γίνονται... ... Στη Θέτις "Μαύρη" . Το liftάκι - μικρό φροντιστήριο για τα πάντα (αρκεί να κάνεις ski, γιατί στο snb περισσότερη ώρα θα φας στο δέσε λύσε...). Υ.Γ.: Μου αρέσει πολύ το θέμα που θίγουμε. Μπράβο σε όλους σας που αναφέρετε αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Με αποσπάτε όμως, από τη δουλειά μου & από το φωτορομάντζο μου... 1 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
NEKLEK 16 Report post Posted January 15, 2013 Δεξιά από την άγκυρα είχε πολύ καλό χιονάκι. Στο τέλος της τραβέρσας μας γινόταν απλά "αρκετά" καλό και μέσα στα δέντρα και πάλι ΠΟΛΥ καλό. Στην Στύγα εγώ τουλάχιστον τα βρήκα μπαστούνια, η ποιότητα του ήταν για καλούς χιονοδρόμους. Στα Καλάβρυτα τα πρώτα βήματα στο εκτός καλό θα ήταν να γίνονται ένθεν και ένθεν της κόκκινης άγκυρας ώστε αν βρει κανείς τα ζόρικα να μπορεί να ξαναμπεί στην πίστα. Αν βγεις στην Στύγα 1, μετά δεν υπάρχει επιστροφή και έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. ...λέω τώρα μια ιδέα... δε θά ταν φοβερά εκεί στη Στύγα 1 που λές τη πλαγιά να ήταν όλο πίστες.?.. τουλάχιστον 2, 3 πιατάκια θα μπορούσαν να λειτουργούν εκεί....το σκεπτόμουν πρίν 10 μέρες που ανέβαινα τη Στύγα και χάζευα το τοπίο όλο εκείνο που ανέφερες.... τέλειο ήταν... Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 15, 2013 Με αποσπάτε όμως, από τη δουλειά μου & από το φωτορομάντζο μου... Δουλευε εσύ και τώρα που εχει και Snowbus απο καλαμτα μεσα στην εξετσατικη με βλέπω να διαβαζω επάνω στα λιφτ! 2 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites