Olga 6,796 Report post Posted March 13, 2013 Για δώσε στίγμα Δροσοπηγή Ιωαννίνων 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 13, 2013 Δροσοπηγή Ιωαννίνων Παγουρού; Σαρδελάς εδώ με μάνα από Συρράκο! Τελικά είναι μικρός ο κόσμος .. Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted March 13, 2013 Από την 1η Μάρτη!! 15 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted March 13, 2013 Ωραιο βιντεο ρε παιδια! Τι μερα σας εκατσε!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 13, 2013 Από την 1η Μάρτη!! Ωραίος ρε φίλε, τέλειο το videaki σου! 1 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted March 13, 2013 Ρε γιάννη στην τυμφαία είστε? http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted March 13, 2013 Αν λες για τη διαδρομή που φαίνεται και στο thumbnail, είναι στη Japan Μίλτο!! Διπλό προς συρόμενο... Ανεβήκαμε πιο πάνω από το διπλό μέχρι το πρώτο ίσιωμα... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 14, 2013 Παγουρού; Σαρδελάς εδώ με μάνα από Συρράκο! Τελικά είναι μικρός ο κόσμος .. χαχα ναι! Συρράκο, ε? ειναι απο τα χωριά που φετος το καλοκαιρι θα επισκεφτω.ακουσα ότι είναι πανέμορφο "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 14, 2013 (edited) Από την 1η Μάρτη!! http://www.youtube.com/watch?v=_OC0akfqkd4 Πολυ ωραιο βιντεο, μπραβο ρε μαγκες!! Ρε σεις ειναι κανενας για μια καταδρομικη μονο για κυριακη, αν ειναι να φυγουμε νωρις την νυχτα, μπας και σκιαρουμε παρεακι με τα παιδια της Βασιλως?? Θειε John μας θελετε στην παρεα σας?? Edited March 14, 2013 by spider 1 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted March 14, 2013 Powder hunters Βασιλίτσας τέλος !!!!!!!!!!!!!! http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 14, 2013 Γιατί τέλος; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted March 14, 2013 Πολυ ωραιο βιντεο, μπραβο ρε μαγκες!! Ρε σεις ειναι κανενας για μια καταδρομικη μονο για κυριακη, αν ειναι να φυγουμε νωρις την νυχτα, μπας και σκιαρουμε παρεακι με τα παιδια της Βασιλως?? Θειε John μας θελετε στην παρεα σας?? Δυστυχώς φίλε Στάθη δε θα ανέβω καθόλου Βασιλίτσα το τριήμερο... Βασικά θα κατέβω σε φιλαράκια στην Πάτρα!! Οπότε εμένα δε πρόκειται να με πετύχεις πάνω αυτές τις μέρες (παρ' όλο που θα είναι από τις καλύτερες πουδρομέρες της σεζόν, κι ας γίνεται χαμός από κόσμο...) και δε ξέρω και η τρελοπαρέα μου αν θα ανέβει... Αν θέλεις μπορούμε να το αφήσουμε stand by για το επόμενο ΣΚ... Λογικά πάνω θα είμαστε εμείς! Κι επειδή από Αθήνα δεν παλεύεται μονοήμερη, έχω να σου προτείνω τρίκλινο στα 20€ με ψησταριά με τρομερό φαγητό από κάτω... 2 Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 14, 2013 (edited) Δυστυχώς φίλε Στάθη δε θα ανέβω καθόλου Βασιλίτσα το τριήμερο... Βασικά θα κατέβω σε φιλαράκια στην Πάτρα!! Οπότε εμένα δε πρόκειται να με πετύχεις πάνω αυτές τις μέρες (παρ' όλο που θα είναι από τις καλύτερες πουδρομέρες της σεζόν, κι ας γίνεται χαμός από κόσμο...) και δε ξέρω και η τρελοπαρέα μου αν θα ανέβει... Αν θέλεις μπορούμε να το αφήσουμε stand by για το επόμενο ΣΚ... Λογικά πάνω θα είμαστε εμείς! Κι επειδή από Αθήνα δεν παλεύεται μονοήμερη, έχω να σου προτείνω τρίκλινο στα 20€ με ψησταριά με τρομερό φαγητό από κάτω... Το αλλο πσκδ θα ειμαι πολυ μακρια φιλαρακι μου, τεσπα θα δουμε ποτε θα γινει η μαζοξη η περιβοητη(κατεβητε στο skitest στις 30 & 31 Μαρτιου στο Παρνασσο) Μαλλον θα φυγουμε απο σαββατο μεσημερι αλλά κυριακη βραδυ πισω οπως και δηποτε Για πες για τα μπριζολοδωματια των 20 ευρω ή στειλε μου πμ και το κινητο σου μαζι.... Μιλτο τι εγινε, τι παθατε, γιατι τελος??? Edited March 14, 2013 by spider Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 14, 2013 Μιλτο τι εγινε, τι παθατε, γιατι τελος??? Nομίζω το έγραψε ως ότι Powder hunters Βασιλίτσας rule τέλος!!!! 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted March 14, 2013 Ρε παιδιά απλώς ήθελα να πω ότι ο Γιάννης με την παρέα του έχουν γίνει οι πουδροφάγοι της βασιλίτσας και θέλοντας να δώσω έμφαση σε αυτό έριξα και το τέλος. ¨Ολα καλά? 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 14, 2013 Ναι. Μας λαχτάρισες. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 14, 2013 αφηστε ρε παιδες καμια πουδρα για τον miscelano, ειστε και ιδιο αιμα. 1 o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted March 14, 2013 Το αλλο πσκδ θα ειμαι πολυ μακρια φιλαρακι μου, τεσπα θα δουμε ποτε θα γινει η μαζοξη η περιβοητη(κατεβητε στο skitest στις 30 & 31 Μαρτιου στο Παρνασσο) Μαλλον θα φυγουμε απο σαββατο μεσημερι αλλά κυριακη βραδυ πισω οπως και δηποτε Για πες για τα μπριζολοδωματια των 20 ευρω ή στειλε μου πμ και το κινητο σου μαζι.... Αν δεν ψάχνετε για πολυτέλειες και θέλετε μόνο ξεκούραση και καλό φαγητό είναι το σωστό μέρος!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 14, 2013 Αν δεν ψάχνετε για πολυτέλειες και θέλετε μόνο ξεκούραση και καλό φαγητό είναι το σωστό μέρος!! Γιαννη δεν μας ενδιαφερει η καλοπεραση οταν ειμαστε χωρις τις κυριες μας, μας αρεσει να ειμαστε χυμα στο χιονι. Πηρα τηλ στον Μπριζολιδη αλλά ειναι κλεισμενος, δεν πειραζει, καπου θα βρεθει ενα κρεββατι. Σε ευχαριστω πολυ και ελπιζω να τα πουμε λιαν συντομως!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 14, 2013 (edited) Συρράκο, ε? ειναι απο τα χωριά που φετος το καλοκαιρι θα επισκεφτω.ακουσα ότι είναι πανέμορφο Είναι όντως πανέμορφο και η γύρω περιοχή προσφέρεται για περπάτημα και εξερεύνηση. Και για να μείνουμε ψιλο on-topic, πρόκειται για ένα παραδοσιακό Βλαχοχώρι σαν τη Σαμαρίνα (στην οποία δεν έχω πάει ποτέ δυστυχώς), στο οποίο μάλιστα έχει γεννηθεί και ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας! Edited March 14, 2013 by powda Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 20, 2013 «Βούλιαξε» η Βασιλίτσα από τους επισκέπτες Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και της Αποκριάς στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας. Αυτό τόνισε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του WEST CHANNEL στις 19.00 και στον Δημήτρη Βακρατσά ο Αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ορεινών Κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών Γιάννης Νασίκας. Ο κ. Νασίκας αναφερόμενος στην πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα που παρατηρήθηκε τη φετινή σαιζόν αλλά και το τριήμερο της Αποκριάς , τόνισε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου προκειμένου να ανταπεξέρχεται στην ικανοποιητική εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Διαδικασία η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί από το Δήμο Γρεβενών προκειμένου τα κονδύλια που απαιτούνται για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού να προέλθουν από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. Δείτε απόσπασμα από το Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL 19/03/3013 Πηγή greveniotis.gr 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
tot2day 102 Report post Posted March 21, 2013 Δυστυχώς όμως αντι να ευχαριστησουν τον απειρο κόσμο που έσκασε στο ΧΚ με μια παράταση λειτουργείας (ειχε απιστευτη μερα και σουπερ χιονι) 15:45 το σφύριξαν.. Και μιλαμε για 25-30 λεπτα αναμονη στο λιφτ το μεγαλυτερο μερος της μερας.. 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 21, 2013 το σαββατο κλειστο το 2πλο και ο κακος χαμος σε ελειμια και 3πλο.....τη κυριακη 9 με 2 εκανα 3 κατεβασιες....κοροηδια σκετη....ο μιγδανης λεει ειναι θαμενος και το ρατρακ 9μιση το πρωι πατουσε το παρκο στο καταφυγιο...ουτε καν προσπαθησε να παει να τον ξεθαψει...η ελειμια χαλασμενη και περιμεναμε 1 ωρα εκει....απογοητευση....λυπαμαι πραγματικα φιλους που ηρθαν απο αθηνα και φυγανε απραγοι....τη δευτερα δεν ειχε πολυ κοσμο και την ελειμια την ανοιξαν στης 10....για κλωτσιες η διοικηση....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
tot2day 102 Report post Posted March 21, 2013 Σαββατο οπως τα λες Εγω αναφερομαι στην Κυριακη που οι συνθηκες ήταν ιδανικες. 9-2 όντως 3-4 φορες κατεβηκαμε. Μετα τις 2 που κάααπως εσπασαν οι ουρες ηταν καλυτερα. Ελπιζαμε σε παραταση αλλα τζιφος. Στο νυχτερινο δεν αναφερομαι καν γιατι ηταν κοροιδια. Ακομα και οι δάσκαλοι μαζεψαν τα πιτσιρικια λογω επικινδυνοτητας. Δευτερα ο αερας ξυριζε στα καρεκλακια αλλα απο Ελιμεια μερια ήταν καλα και οι ουρες μικρες. Κριμα γιατι ειμασταν πολλοι που καναμε το ταξιδι απο κατω (7 ώρες ο γυρισμος ) Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted March 21, 2013 το σαββατο κλειστο το 2πλο και ο κακος χαμος σε ελειμια και 3πλο.....τη κυριακη 9 με 2 εκανα 3 κατεβασιες....κοροηδια σκετη....ο μιγδανης λεει ειναι θαμενος και το ρατρακ 9μιση το πρωι πατουσε το παρκο στο καταφυγιο...ουτε καν προσπαθησε να παει να τον ξεθαψει...η ελειμια χαλασμενη και περιμεναμε 1 ωρα εκει....απογοητευση....λυπαμαι πραγματικα φιλους που ηρθαν απο αθηνα και φυγανε απραγοι....τη δευτερα δεν ειχε πολυ κοσμο και την ελειμια την ανοιξαν στης 10....για κλωτσιες η διοικηση....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... Καλά αν είχε γίνει αυτό στα Καλάβρυτα, θα είχε πάρει φωτιά το thread!! Κρίμα πάντως ρε παιδιά.... Ευτυχώς 4 φορές που έχω ανέβει δεν έχω πετύχει ουρές... 1 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites