Nifadas 707 Report post Posted January 1, 2013 Δρόμοι πεντακάθαροι χωρίς αλυσίδες. Ένα μόνο σχόλιο από την πρώτη μου στο ΧΚΒασιλίτσας: Η Βασιλίτσα είναι η Βασίλισσα του off-piste 2 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 2, 2013 Αγαπώ Βασιλίτσααααααααααααααααααααααααα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλιωσα!!!!!!! My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 2, 2013 WSD 2012, Vasilitsa Ρίξε μια ματιά στην Βασιλιτσα μέσα από τις φωτογραφίες της χθεσινής μέρας (30.12) που γιορτάστηκε το World Snowboard day. Καλή χρονιά να έχουμε! οοοο!! με γεια!! Πηγή: thespot.gr 6 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 3, 2013 Alpine Zone και τέλος! 1 My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 3, 2013 Σύσκεψη Φορέων με τη Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας Το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας επισκέφθηκαν ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Τσακνάκη όπου είχαν συνάντηση με τη διοίκηση του Φορέα για την από κοινού προσπάθεια της αναβάθμισης και επέκτασης του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας.... Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, «ο δήμος Γρεβενών συνδράμει στις προσπάθειες του φορέα και πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για τις δράσεις που προβλέπονται για τον εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρου έτσι ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες ακόμη καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές όπως γίνεται στα σύγχρονα ευρωπαϊκά κέντρα γιατί το συγκεκριμένο χιονοδρομικό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά , έχει πολύ καλύτερη φύση, πολύ καλύτερες φυσικές πίστες και τέλεια ποιότητα χιονιού». http://www.youtube.com/watch?v=LCPpQlZlH_k Πηγή: greveniotis.gr moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted January 5, 2013 (edited) Γνωστό site με καιρό λέει ότι αύριο θα έχει 35 km αέρα στο χιονοδρομικό!! Είναι απαγορευτική τιμή αέρα για το συγκεκριμένο χιονοδρομικό? Το ρωτάω γιατί είμαστε 4 άτομα και θέλουμε αύριο να το επισκεφτούμε!! 5 άτομα απο Μεσολόγγι ξεκινάμε για το χιονοδρομικό αύριο!! Ελπίζω ο αέρας να μας κάνει τα χατήρια!!! Edited January 5, 2013 by coronerpanos Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 5, 2013 Φίλοι που είναι πανω και κάνουν νυχτερινό τώρα (την τύχη μου μέσα για φίλους) μου είπαν ότι άμα έχεις καλά μαχαίρια κάνεις σχετικά καλό σκι και ότι ο καιρός είναι σχετικά καλός τώρα το πρωί βλέπουμε η αλήθεια είναι πάντος πως τα προγνωστικά δεν είναι και πολύ θετικά http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
snowkat 105 Report post Posted January 6, 2013 Για πρώτη φορά φέτος επισκεφτήκαμε τη Βασιλίτσα. Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ωραία. Καθαροί δρόμοι μέχρι το χιονοδρομικό. Υπέροχο τοπίο. Ωραίες πίστες. Σήμερα όμως δεν κρατήθηκαν οι αρμόδιοι του χιονοδρομικού και περάσαμε απίστευτη ταλαιπωρία. Ανεβήκαμε αργά στο χιονοδρομικό και περιμέναμε ουρά για ανανέωση της κάρτας. Το τριθέσιο σταματούσε- ξεκινούσε άλλα τα εκδοτήρια έκοβαν κανονικά εισητήρια, ο κόσμος περίμενε στην ουρά για το καρεκλάκι, οπότε φανταστήκαμε πως δεν τρέχει τίποτα μέχρι την στιγμή που κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση χιονοδρόμος και ζήτησε να μιλήσει αμέσως με τον υπεύθυνο. Τον ρώτησε πώς συνεχίζουν και κόβουν εισητήρια όταν γνωρίζουν πως υπάρχει βλάβη στο τριθέσιο και υπάρχει κίνδυνος να μείνουν ώρες κρεμασμένοι στον αέρα οι χιονοδρόμοι? ο υπεύθυνος παραδέχτηκε πως υπήρχε βλάβη το είδος της οποίας δεν γνώριζε...... έγινε χαμός!!! απειλές για μυνήσεις κλπ!!! βγήκε αμέσως ανακοίνωση πως σταματά η λειτουργία του τριθέσιου και πως έπρεπε να πάμε στο συρόμενο πάνω...όσοι είχαμε αυτοκίνητα πήγαμε εύκολα οι υπόλοιποι τράβηξαν την ταλαιπωρία της ζωής τους...άλλοι ώτοστοπ και με τα 2 βανάκια του δήμου που φυσικά δεν έφταναν... και το καλύτερο !!!! ουρά για ανανέωση της κάρτας στο συρόμενο και όταν έφτασε η σειρά μου ήταν πια μία παρά τέταρτο...και όταν είπα στην κοπέλα να κόψουμε εκπτωτικό διότι είναι μια παρά , ταλαιπωρούμαστε από τις΄11 και δεν έχουμε κάνει σκι και η ουρά στο πιατάκι ήταν μεγάλη λόγω της βλάβης αυτή μέσα στην ευγένεια μου είπε πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει κάτω και αν εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί και αυτό που έχει σημασία είναι πως το δικό μου λιφτ δουλεύει οπότε θα πληρώσετε κανονικά!! άσχετα αν δεν είχαμε πρόσβαση στο μισό χιονοδρομικό, αν μας ταλαιπωρούσαν για πάνω από 2 ώρες!!!! όλοι όσοι περίμεναν άρχισαν να φωνάζουν Bansko και πάλι Bansko!!! αυτό που της είπα ήταν πως το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει είναι να ζητήσει μια συγνώμη για την ταλαιπωρία και να κόψει το υφάκι...αλλά χέστηκε!!!! Κρίμα να έχουμε τέτοια όμορφα μέρη και κάποιοι βολεμένοι να κοιτάν μόνο αρπαχτή να κάνουν!!! Share this post Link to post Share on other sites
jameson23 5 Report post Posted January 7, 2013 'Ο,τι δίνεις, παίρνεις.. Αν κάνεις τον κόπο και μάθεις λίγο, τι σχέση έχει το προεδρείο με την χιονοδρομία ή με τον αθλητισμό γενικότερα, θα σου ληθούν πολλές απορίες (Ζήτω το κόμμα..) 2 Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted January 7, 2013 Δυστυχώς φέτος πήγα και Βασιλίτσα και Πισοδέρι και το συμπέρασμα ήταν ένα. Μπάνσκο... Η απόσταση για μένα είναι ίδια οπότε.... Δυστυχώς γιατί έχουμε πανέμορφα βουνά αλλά τα εκμεταλλευόμαστε εμείς και όχι Αυστριακοί. 2 Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted January 7, 2013 (edited) Εκδρομή στην βασιλίτσα 6/1!! Ξύπνημα 4:15!!Τουαλέτα,πρωινό,τηλέφωνο να βεβαιωθούμε ότι όλοι είναι στο πόδι και τελικές ετοιμασίες για το ξεκίνημα!!Μαζέψαμε τον κόσμο(σύνολο 5 άτομα!!) και ξεκινήσαμε 5:15!!Το ταξίδι είχε διάρκεια γύρω στις 3 ώρες!!Να σταθώ στο πολύ όμορφο τοπίο καθώς έφτανες στο χιονοδρομικό!!Απλά πανέμορφο!!9:00 έτοιμοι,αφού πρώτα νοίκιασαν τα 2 απο τα πέντε άτομα τον εξοπλισμό τους!!Εισητήριο 10 ευρώ(μας έβγαλαν σαν γκρούπ μόλις έμαθαν οτι είμαστε απο Μεσολόγγι!!Είμαστε και συμπαθητικά παιδιά...!!!Χαχαχα!!). Οι 3 από τους πέντε εξαφανίστηκαν...!!Εγώ είχα υποχρέωση να μάθω στον τέταρτο!!Οπότε αφιέρωσα 1:30 ώρα!!Αν κρίνω απο το αποτέσμα τα πήγαμε καλά για πρώτη φορά αφού έμαθε να παίρνει χωρίς βοήθεια το πιατάκι και να κατεβαίνει την πίστα των αρχαρίων χωρίς βοήθεια!!!Και όλα αυτά σε 1:30 ώρα!!!Μετά ήρθε η αλλαγή μου και κατα τις 10:30 ξεκίνησα να τσουλάω!!Συνθήκες ικανοποιητικές!!Πρόλαβα να πετύχω πίστες στρωμένες!!Λίγος κόσμος εκέινη την ώρα!!Μετά ήρθε αρκετός!!Τα παρατράγουδα τα μάθατε για το τι συνέβει κάτω...!!!Βρήκα και τους υπόλοιπους και αρχίσαμε να μαθαίνουμε το βουνό!!Στις πίστες που δεν είχε πολύ κόσμο (ήταν σχετικά δύσκολες άρα και απάτητες) ήταν πολύ ωραία!!Εκεί που είχε κόσμο,ανακατωμένο το χιόνι και παγωμένο!!!Κλείσαμε το χιονοδρομικό(ήμασταν οι τελευταίοι που κατεβαίναμε!!). Το ευχαριστηθήκαμε στο έπακρο!!Άξιζε όλη η ταλαιπωρία(600 χλμ είναι αυτά!)!! Δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το χιονοδρομικό με πλούσια χιονόπτωση την προηγούμενη ημέρα...!!!Πραγματικός παράδεισος πρέπει να είναι!! Μελανό σημείο εκτός από την βλάβη το γεγονός οτι δεν είχε αποδητήρια..!!Απαράδεκτο!! Edited January 7, 2013 by coronerpanos 6 Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 8, 2013 (edited) Ήμουν και εγώ 2 ημέρες στην Βασιλίτσα (5 και 6/1) συνοδεύντας 4 παιδιά (τα δύο 7ψυχάκια και δύο 14χρονα παιδιά φιλικής οικογένειας που όμως έχουν αλλαξοπιστήσει ). Εδώ το γρούπ Σάββατο 5/1 όλο το βουνό ήταν ανοικτό, το χιόνι λίγο μπαγιάτικο αλλά υπεραρκετό. Οι πίστες καλά στρωμένες και διατηρήθηκαν αρκετά καλές μέχρι το τέλος της ημέρας. Το εκτός πίστας ήταν σαν εντός με λίγα κομμάτια (κάτω από το λίφτ της Γομάρας, αριστερά από το διπλό και δεξιά από την Ελιμεία) να έχουν μαλακό χιόνι μικρού βάθους. Οι ουρές στην Γομάρα ανύπαρκτες, στο διπλό max 2-3 λεπτά από 11:30 μέχρι 13:00 και στο τριπλό είχε περισσότερη αναμονή από πιο νωρίς. Την Κυριακή οι συνθήκες ήταν ίδιες με λίγο περισσότερο κρύο. Ήμουν επάνω στο τριπλό όταν έγινε η βλάβη. Προσπαθούσαν να το βάλουν μπροστά, νιώθαμε στα σίδερα την ροπή αλλά η αδράνεια του διψήφιου αριθμού τόνων ήταν μεγάλη και έπεφτε η ασφάλεια. Με όπισθεν άδειασε το λίφτ χωρίς παρατράγουδα. Η ανεπίσημη πληροφορία έκανε λόγο για χαμηλή τάση. Περιμέναμε περίπου ένα 20λεπτο να αδειάσει όλο το λίφτ. Θεώρησα ότι θα το δώσουν σε λειτουργία ως διθέσιο. Μετά από λίγο πήρε μπροστά κανονικά σε full ταχύτητα χωρίς χιονοδρόμους επάνω. Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν αλλά το λίφτ δεν το έδιναν σε λειτουργία. Φύγαμε για Ελιμεία με το βαν του ΧΚ παρ' όλο που είχαμε τουτού δικό μας. Η αναμονή για το βαν ήταν 5 λεπτά, προφανώς διότι ήμασταν από τους τελευταίους που έφυγαν από την βάση του τριπλού (5 λεπτά δεν αρκούν για να βγάλεις μπότες και να φορτώσεις εξοπλισμό σε ντιβανοκασέλα). Για την πρακτική αντιμετώπιση του προβλήματος θεωρώ ότι το προσωπικό έκανε αυτό που έπρεπε. Για την τεχνική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν έχω άποψη δεδομένου ότι δεν είμαι τεχνικός. Αν η ανεπίσημη πληροφορία περί χαμηλής τάσης είναι ακριβής, μπορεί κάποιος να πει ότι το ΧΚ δεν φταίει. Όμως, το συγκεκριμένο λίφτ έχει παρουσιάσει στο παρελθόν πάλι βλάβες και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να συνεκτιμηθεί. Όσον αφορά στο τομέα “ικανοποίηση και εξυπηρέτηση πελατών” αυτό που έπρεπε να γίνει (και, από ότι αναφέρθηκε παραπάνω, δεν έγινε) ήταν να ενημερωθούν τα εκδοτήρια (ειδικά αυτά στην βάση του τριπλού) για να γνωρίζουν όσοι βγάζουν κάρτες ότι το τριπλό δεν δουλεύει. Αρκετές επιχειρήσεις υιοθετούν πρακτικές αντιπαροχής προς τους πελάτες τους όταν απρόσμενα οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι, έστω και για αντικειμενικούς λόγους, πλημμελείς. Τέτοιες πρακτικές δεν έχει τύχει να συναντήσω σε Ελληνικά ΧΚ εκτός των περιπτώσεων της έκπτωσης λόγω προγραμματισμένης μερικής λειτουργίας. Προβληματίζομαι σχετικά με το τι (και πώς) θα μπορούσε να κάνει το ΧΚΒ σε αυτήν την κατεύθυνση. Να προσθέσω ότι με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το παρελθόν στην βάση του τριπλού: η πρόσβαση είναι μόνο από δεξιά κατεβαίνοντας και ο χώρος μπροστά από τις ενοικιάσεις και τα καφέ είναι περιφραγμένος ώστε οι χιονοδρόμοι (με ή χωρίς εγκέφαλο) να οδηγούνται μακρυά από τον "άμαχο" πληθυσμό. Μου έκανε επίσης (κακή) εντύπωση το γεγονός ότι πολλοί άπειροι χιονοδρόμοι βρίσκονταν σε σημεία που δεν έπρεπε να διανοηθούν να πάνε. Σε 3 περιπτώσεις πήρα τα σκι από την πλάτη εξουθενωμένων χιονοδρόμων που περπατούσαν προς την βάση και τα κατέβασα κάτω. Όταν φτάσαμε στην Ελιμεία η ουρά ήταν 15λεπτο και βάλε λόγω της βλάβης. Αν δεν ήσουν "Έλληνας" χτύπαγες μισάωρο και βάλε. Η προσωπική μου περιπέτεια συνεχίστηκε διότι όταν φτάσαμε στην κορυφή της Ελιμείας (ήταν ήδη 11:30 η ώρα) διαπίστωσα ότι έλειπε ένα παιδί από το γκρούπ (είχε πέσει στην ανάβαση του πιάτου και κατέβηκε να το ξαναπάρει). Το γεγονός ότι το παιδί ήταν snowboard-άκι δεν ήταν αρκετό για να με κάνει να το αφήσω και να φύγω. Είμαι και του λόγου μου μπαμπάς βλέπετε. Οπότε, φάγαμε άλλο ένα 20λεπτο αναμονή και τσουλήσαμε κατά τις 12. Από εκεί και πέρα τα χαμόγελα επέστρεψαν. Όλα ήταν super. Το μόνο σημείο που με χάλασε στην συνέχεια της ημέρας ήταν όταν λίγο πριν τις 15:00 αναζητήσαμε τα πολύ καλά και μαλακά χιόνια κάτω από το πίσω συρόμενο της Γομάρας (Τυμφαία) και διαπιστώσαμε ότι ήταν κλειστό. Το αποκορύφωμα ήταν ένα επικό double face plant (ο ορισμός της έννοιας αυτής δίνεται παρακάτω) δικό μου που έλαβε χώρα δεξιά από το διπλό, περίπου εκεί που έχει 2 δέντρα κομμένα που εξέχουν 1 μέτρο. Ορισμός του double face plant: θυμάστε την έννοια της κυβίστησης (επί το λαϊκότερον κωλοτούμπα ή σε ελεύθερη μετάφραση front flip) από την γυμναστική που κάνατε στο Δημοτικό? Φανταστείτε τώρα κάποιον να κάνει διπλή κυβίστηση στο χιόνι με σημεία επαφής το κράνος, τα μαλακά μόρια και τέλος τις μπότες. Αυτό το κατάφερα όταν σε μη προγραμματισμένη αλλαγή με κάμποσα χλμ βούτηξαν και τα δύο φτυάρια και, αφού ελευθερώθηκαν ταυτόχρονα και οι 2 δέστρες, έφυγα εμπρός πάνω από τα σκι και εξετέλεσα τις 2 κυβιστήσεις. Αν ήταν πίσω μου ο Λάππας ή ο ΜΙΚ, θα είχαμε ένα επικό βιντεάκι. Τώρα έχω μόνο την περιγραφή του 14χρονου παιδιού που με ακολουθούσε καθώς και τα πειστήρια στο κράνος μου όπου το χιόνι είχε μπεί και στουπώσει πλήρως όλους τους αεραγωγούς !!!! Ως φωτογράφος συνήθως βαθμολογούμαι με 1 στην δεκάβαθμη κλίμακα και προς επίρρωση της βαθμολογίας μου βάζω και 2 φωτο Θεωρώ την Βασιλίτσα ως το ΧΚ με το μεγαλύτερο χιονοδρομικό πεδίο στην Ελλάδα με βάση τον αριθμό των αναβατήρων που διαθέτει. Βέβαια, εκτός από το μέγεθος μετράνε και άλλα πράγματα (ποικιλία, διαδρομές αυξημένης ή ιδιαίτερης δυσκολίας κλπ). Παρ' όλα αυτά, οι πουδρομέρες της Βασιλίτσας εκτιμώ ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να απολαύσει στην Ελλάδα ένας χιονοδρόμος που εξαρτάται από τα λιφτ. Φεύγοντας, μου τρέχανε τα σάλια βλέποντας αυτόν εδώ τον κουραμπιέ απέναντι από το ΧΚΒ να λούζεται στο φως της δύσης του ηλίου. Όταν μεγαλώσω και δυναμώσω, θέλω να αγοράσω φώκιες και να τον σκιάρω. Φιλικά 7ψυχος Edited January 8, 2013 by 7ψυχος_gtsap 8 Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted January 8, 2013 Μου έκανε επίσης (κακή) εντύπωση το γεγονός ότι πολλοί άπειροι χιονοδρόμοι βρίσκονταν σε σημεία που δεν έπρεπε να διανοηθούν να πάνε. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει παντού. Εμένα απλά μου κάνει πολύ εντύπωση, ούτε καλή, ούτε κακή. Πριν ανέβουν σε αυτό το κ@λοβούνι κανένα χάρτη, κάτι, δεν κοιτάνε... Ας ρωτήσουν κάποιον στα λίφτ ή κάποιον άλλο χιονοδρόμο... Στο Πισοδέρι στις 2 του μηνός ήταν πάρα πολύ έντονο το φαινόμενο με τα πτώματα στις κόκκινες.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 8, 2013 Σημερινή ανταπόκριση από την βουνάρα!!!!!! Όλα λειτουργούν πάνω καλώς και χωρίς πρόβλημα σήμερα δώσανε τριπλό διπλό και ελημεία παρότι στο βουνό άντε να μασταν 100 άτομα οπότε ουρά μηδέν πίστες καλοστρωμένες (για ελληνικά επίπεδα) πολύ πολύ κρύο -15 έλεγε το θερμόμετρο του αμαξιού όταν φτάσαμε και μπόλικος ήλιος. Η ελημεία ένα ατελείωτο αεροδρόμιο (εντυπωσιάστηκα) αλλά το βουνό θέλει χιόνι!!!!!!! Εντάξει δεν βρίσκεις πέτρα ούτε για δείγμα, το χιόνι δεν είναι παγωμένο σε τέτοιο βαθμό που να μην σε αφήνει να τσουλήσεις το αντίθετο μάλιστα. Αν ήμουν στα πηγάδια ή στο πισοδέρι θα μιλούσα για επική μέρα αλλά η βασίλω μας έχει συνηθίσει με φρέσκα αχνιστά χιόνια και δεν μπορώ να την χαρώ έτσι Άντε περιμένουμε από κυριακή να γίνει κάτι Ανεβαίνεις και με καλοκαιρινό λάστιχο απροβλημάτιστα 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 8, 2013 Σημερινή ανταπόκριση από την βουνάρα!!!!!! Όλα λειτουργούν πάνω καλώς και χωρίς πρόβλημα σήμερα δώσανε τριπλό διπλό και ελημεία παρότι στο βουνό άντε να μασταν 100 άτομα οπότε ουρά μηδέν πίστες καλοστρωμένες (για ελληνικά επίπεδα) πολύ πολύ κρύο -15 έλεγε το θερμόμετρο του αμαξιού όταν φτάσαμε και μπόλικος ήλιος. Η ελημεία ένα ατελείωτο αεροδρόμιο (εντυπωσιάστηκα) αλλά το βουνό θέλει χιόνι!!!!!!! Εντάξει δεν βρίσκεις πέτρα ούτε για δείγμα, το χιόνι δεν είναι παγωμένο σε τέτοιο βαθμό που να μην σε αφήνει να τσουλήσεις το αντίθετο μάλιστα. Αν ήμουν στα πηγάδια ή στο πισοδέρι θα μιλούσα για επική μέρα αλλά η βασίλω μας έχει συνηθίσει με φρέσκα αχνιστά χιόνια και δεν μπορώ να την χαρώ έτσι Άντε περιμένουμε από κυριακή να γίνει κάτι Ανεβαίνεις και με καλοκαιρινό λάστιχο απροβλημάτιστα ρε μλκ πες την αληθεια...η ιφιγενεια τα γραφει ετσι??ουτε ενα ορθογραφικο??? 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 8, 2013 ρε δεν ξέρω γιατί και πως αλλά ο υπολογιστής μου τελευταία κάνει ορθογραφικό έλεγχο σε ότι γράφω ώρες ώρες σπαστικό άλλα σε φάσεις όπως αυτή αρκετά χρήσιμο 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 9, 2013 ναι!!!δεν βγαζεις τα ματια του κοινου χαχαχαχχαχ!!!!!που ειναι οι πουδρες οεο???εχω αρχισει να εχω στερηση...αρχισαν τα τρεμουλα!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted January 9, 2013 ναι!!!δεν βγαζεις τα ματια του κοινου χαχαχαχχαχ!!!!!που ειναι οι πουδρες οεο???εχω αρχισει να εχω στερηση...αρχισαν τα τρεμουλα!!! Για το τρέμουλο... http://www.inhousepharmacy.biz/watermark.axd?productid=653&size=large 1 Share this post Link to post Share on other sites
windmaniac 0 Report post Posted January 9, 2013 (edited) Καλημέρα παιδία ειμούν και εγω 5 μερες στο Χιονοδρομικό ήταν απίστευτα. Aλλά εχασα το Mp3 μου .Μήπως βρήκε κανεις ενα Μp3 turbox μαυρο ? στειλτε μου pm thanks Edited January 9, 2013 by windmaniac Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 11, 2013 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12 & 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΥΜΦΑΙΑ. 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted January 12, 2013 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12 & 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΥΜΦΑΙΑ. Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν ΟΛΟΙ οι αναβατήρες και να βρίσκεται σε αναμονή ένας από αυτούς... Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο... 3 Share this post Link to post Share on other sites
NEKLEK 16 Report post Posted January 15, 2013 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12 & 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΥΜΦΑΙΑ. Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν ΟΛΟΙ οι αναβατήρες και να βρίσκεται σε αναμονή ένας από αυτούς... Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο... Παρακολουθώ την ενημέρωση του χιονοδρ. Βασιλίτσας και βλέπω ότι είναι ανοικτό 2 αναβατήρες από 7 ,το ίδιο και οι πίστες .. . και με συνθήκες ακόμα όχι άσχημες απ ότι διαβάζω ...(συννεφιά και θερμοκρασία 3 C...) όχι δηλαδή κατι ακραίο... Αυτό περίπου συμβαίνει τις δύο , τρείς τελευταίες μέρες θα έλεγα... Γιατί δεν τ ανοίγουν όλα τα Lift ; Για το λόγο ότι θέλουμε να έρθουμε Σ/Κ ή από Δευτέρα θα δούμε ανάλογα με τις συνθήκες του καιρού, θα θελα να ρωτήσω τούς φίλους που συχνάζουν στο εν λόγω χιονοδρομ. να μας ενημερώσουν αν υπάρχει κάποιος λόγος π.χ δυνατοί αέρηδες; ή τ ανοίγουν Σ/Κ που έχει και το πιό πολύ κόσμο.....Ρωτά απλά μην έρθουμε τόσα χλμ. και είναι πρώτη φορά που θα πάμε Βασιλίτσα και δούμε να υπολειτουργεί... κρίμα θά ναι.... τη στιγμή που προβλέπεται και Παρνασσό και Καλάβρυτα να γίνει πάρτι από το χιονιά.... επίσης καμιά ιδέα διαμονής καλή και οικονομική για να μείνουμε είναι ευπρόσδεκτη....ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 15, 2013 γιατι ειναι λιγο οτι ν ναι.....τρεις λαλουν και δυο χορευουν 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
NEKLEK 16 Report post Posted January 15, 2013 γιατι ειναι λιγο οτι ν ναι.....τρεις λαλουν και δυο χορευουν Turms δε ξέρω άν το λές από προσωπική εμπειρία, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θά ναι έτσι... μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει... θα δούμε ... πάντως θέλουμε να επισκεπτούμε το συγκεκρ. χιονοδρομικό γιατί οι πληροφορίες λένε για πανέμορφη φύση και περιβάλλον...και ωραίο χιονοδρομικό εφόσον λειτουργεί πλήρως βέβαια... Προβλήματα σίγουρα υπάρχουν πάντα σ όλα τα χιονοδρομ. μικρά και μεγάλα...Τόσα χρόνια έχουμε περάσει και καλά και άσχημα... αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτα τα περιφεριεικά και μικρότερα χιονοδρ. για να επιβιώσουν θα πρέπει τουλάχιστον στο θέμα οργάνωσης του χιονοδρομ. να λειτουργούν άψογα... Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 15, 2013 Καθημερινες το χιονοδρομικό δεν μαζεύει πολύ κόσμο οπότε δεν τους συμφέρει να τα λειτουργούν όλα. Τώρα γιατί δεν δίνουν και το διπλό? Πολύ λόγοι μπορεί να παίζουν. Ίσως δεν υπάρχει ψυχή στο χιονοδρομικό.Ίσως έχει πολύ αέρα. Ίσως έχει πολύ ομίχλη. http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites