ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 19, 2012 ... Προς panoskap και οποιον αλλον νεο στο φόρουμ .... Προς panoskap και για όλα τα μέλη του φόρουμ: Υπάρχει στη διάθεση σας, μέσα στο site του Συλλόγου μας, χώρος για να ανεβάσετε τα album με τις χιονο-φωτογραφίες σας ή τα βιντεάκια σας. Το gallery (φωτογραφίες) του Συλλόγου θα το βρείτε εδώ. Ο PanosKap μια χαρά το εκμεταλλεύτηκε φτιάχνοντας σε αυτό ένα album με τις φωτογραφίες του από εκείνη την ημέρα στο ε.χ.κ.Β.. Μετά παίρνουμε τα link των φωτογραφιών και τα βάζουμε στα post μας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα που μας δίνεται. Υ.Γ.: Κάνοντας attach κάποιο αρχείο, μέσα στα post μας, να ξέρετε ότι αυτά θα εμφανίζονται μόνο σε όσους έχουν κάνει log in στο forum μας. 1 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 19, 2012 Σωστός και πάλι ο Alcatraz!!!! την εχουμε ξεχασει τη gallery.. 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 21, 2012 Από την επιτροπή διοίκησης ανακοινώνεται ότι: Το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας θα λειτουργήσει την Παρασκευή 21.12.2012 με τους εξής αναβατήρες και τις αντίστοιχες πίστες: Φίλιππος (τριθέσιος) Μέγας Αλέξανδρος (διθέσιος) Ελίμεια (συρόμενος) ____________________________ Το Σαββατοκύριακο, 22 & 23.12.2012 θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες με τις αντίστοιχες πίστες, εκτός της Τυμφαίας. Από την Επιτροπή Διοίκησης 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted December 24, 2012 Ξερουμε καθολου απο πραγματικα υψοι χιονιου πως ειμαστε? Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 24, 2012 World Snowboard Day @ Vasilitsa Event Date: 30/12/2012 - 09:00 31/12/2012 - 16:00 Location: ΧΚ Βασιλίτσας, Chalet 1850 Το MicroXtreme σας προσκαλεί στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας για να γιορτάσουμε μαζί, την παγκόσμια ημέρα snowboard και την αλλαγή του χρόνου. Με πολλά snowboard events , εκπλήξεις και βραδυνά πάρτυ στο chalet 1850 Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου , με την υποστήριξη του republic fm . Πηγή: thespot.gr Πηγή: χ.κ.Βασιλίτσας @ FB 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 27, 2012 30/12 αν ο καλός Θεός θελήσει και ο καιρός το επιτρέψει θα επισκεφτούμε το χιονοδρομικό!!! Είμαστε ήδη 3 άτομα,ελπίζω να το γεμίσει το αμαξάκι και να πάμε φουλαριστοί!!! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 27, 2012 Βασιλίτσα: Ανοίγει ο δρόμος για το χιονοδρομικό κέντρο Αφιέρωμα, στη σελίδα 29 στο φύλλο της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2012, για την κατασκευή του έργου Γρεβενά – Βασιλίτσα δημοσιεύει η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Βασιλίτσα: Ανοίγει ο δρόμος για το χιονοδρομικό κέντρο» "Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου... Δυτικής Μακεδονίας παραχωρήθηκε η μελέτη για την κατασκευή του δρόμου Αγία Παρασκευή - Βασιλίτσα στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών προκειμένου να προχωρήσουν στη φάση υλοποίησης. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με την ολοκλήρωση του οποίου θα διευκολυνθεί η διέλευση των οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, που καταλήγει στο δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σημείωσε: «Με τη στενή και ουσιαστική συνεργασία της περιφέρειας με τον δήμο πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε από κοινού στις προσδοκίες της κοινωνίας για την ολοκλήρωση αυτού του κομματιού του δρόμου. Επιπρόσθετα, θα κάνουμε μια προσπάθεια εξεύρεσης πόρων ως δεύτερο στοιχείο για το νότιο κομμάτι από τα Γρεβενά μέχρι την Αγία Παρασκευή, για να μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε και να υλοποιήσουμε αυτόν τον δρόμο μέσα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ προς όφελος της κοινωνίας». Ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης τόνισε: «Είναι η τρίτη μελέτη που ζητάμε. Οι δύο προηγούμενες που παραχωρήθηκαν από την περιφέρεια ήταν του εκπαιδευτικού πάρκου του Ορλιακα και του Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς. Αιτηθήκαμε λοιπόν και την παραχώρηση της μελέτης για την κατασκευή του δρόμου Γρεβενά - Βασιλίτσα, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία αυτής της μελέτης και για το δημοτικό κομμάτι Αγία Παρασκευή - Βασιλίτσα. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι σε λιγότερο από έναν μήνα θα έχουμε ολοκληρώσει τα στοιχεία που χρειάζεται ο φάκελος και θα είμαστε σε θέση να υποβάλουμε πρόταση στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την ένταξη του συγκεκριμένου πλέον δημοτικού δρόμου». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη: «Η σπουδαιότητα του έργου είναι αδιαμφισβήτητη. Ο συγκεκριμένος δρόμος με την ολοκλήρωσή του θα δημιουργήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή, που διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα της Βαλκανικής. Ως περιφερειακή ενότητα θα σταθούμε δίπλα στον δήμο προκειμένου να στηρίξουμε περαιτέρω την προσπάθεια για άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών»." Πηγή: greveniotis.gr 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted December 28, 2012 30/12 αν ο καλός Θεός θελήσει και ο καιρός το επιτρέψει θα επισκεφτούμε το χιονοδρομικό!!! Είμαστε ήδη 3 άτομα,ελπίζω να το γεμίσει το αμαξάκι και να πάμε φουλαριστοί!!! Θα είμαι εκεί. Άνοιξε PMR... My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 28, 2012 ριχνει παπλαμουδες απανω απο τ απογευμα!!!!απο αυριο μεχρι τεταρτη θα ειμαι κ εγω απανω!!!χοχοχο :santa: 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 29, 2012 Άκυρο το αυριανό!! Δεν το ρισκάρουμε...!!! vamvax κάποια άλλη φορά!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 29, 2012 Μiscelano η λέξη ζηλεύω είναι λίγη να περιγράψει αυτό που νιώθω. Πρέπει να είναι σε απίστευτη κατάσταση η ΒασιλίτσαΝα περάσεις καλά φίλε και πάρε αναπνευστήρα. Πάνο σιγουράκι είναι αύριο από καιρό. Από τα λιφτ δε ξέρω Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted December 29, 2012 Ενημέρωση από Βασιλίτσα : Σήμερα τρελό χιόνι πάνω από 70 πόντους σε όλο το χιονοδρομικό! Αποκλεισμένοι σχεδόν στο ξενοδοχείο η μέρα πήγε τσάμπα! Αν ανοίξει ο καιρός αύριο προβλέπεται τρελή μέρα. Γενικά τυχεροί όσοι ανέβουν από αύριο και τις επόμενες μέρες! Το στέλνω από το τζάκι του "Μπέγκα" ΜΙΚ θα σε σκέφτομαι αύριο! 4 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 29, 2012 Α ρε άτιμη Βασίλω....που θα πάει κάποια στιγμή θα σου ξαναρθω...... Κωστή, μπορείς να μας ισοπεδώσεις αν θες, βάζοντας κ καμιά φωτογραφία....! Πάντως αύριο, αν το χκ ανοίξει κ όλα πάνε καλά με τον καιρό, έχει και World Snowboard Day στην Βασίλω.....! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted December 29, 2012 Κάτσε να ανοίξει καλά αύριο με το σύννεφο ψηλά και από φωτογραφίες μπόλικο πράμα Καλές βόλτες σε όλους 3 Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 29, 2012 Ενημέρωση από Βασιλίτσα : Σήμερα τρελό χιόνι πάνω από 70 πόντους σε όλο το χιονοδρομικό! Αποκλεισμένοι σχεδόν στο ξενοδοχείο η μέρα πήγε τσάμπα! Αν ανοίξει ο καιρός αύριο προβλέπεται τρελή μέρα. Γενικά τυχεροί όσοι ανέβουν από αύριο και τις επόμενες μέρες! Ισχύει, ήμουν και εγώ πάνω και η μέρα σήμερα δεν ήταν για τίποτα. Αύριο πάλι. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2012 σημερα τα ηπιαμε ολα...μονο σκι δεν καναμε....το ξεραμε ομως....απο αυριο ομως θα γινει χαμοζζζζ!!!!θα σας σακυτομαι κ εγω!!!!αααα!!!πηρα και φωτογραφικη μαζι!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
jameson23 5 Report post Posted December 29, 2012 έχουμε καμια ένδειξη οτι αύριο μπορεί να ανοίξει ο καιρός; ή απλά ελπίζυμε;;; Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 30, 2012 σημερα τα ηπιαμε ολα...μονο σκι δεν καναμε....το ξεραμε ομως....απο αυριο ομως θα γινει χαμοζζζζ!!!!θα σας σακυτομαι κ εγω!!!!αααα!!!πηρα και φωτογραφικη μαζι!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 30, 2012 Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει στα παρακάτω Έχουμε κάποια εικόνα για τη λειτουργία του χιονοδρομικού αύριο 31/12? Πόσα χιλιόμετρα πριν χρειάζονται αλυσίδες? Καπνίζουν στο σαλέ? How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted December 30, 2012 Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει στα παρακάτω Έχουμε κάποια εικόνα για τη λειτουργία του χιονοδρομικού αύριο 31/12? Πόσα χιλιόμετρα πριν χρειάζονται αλυσίδες? Καπνίζουν στο σαλέ? Κωστή στα σαλέδάκια καπνίζουν δυστυχώς! Αλυσίδες από Σμίξη καθόλου, ίσως από Φιλιππαίους! ( αυτά μέχρι τις 15:00 σήμερα που αναχώρησα) Όσο για το τί θα κάνει αύριο δεν ξέρω τίποτα. Αν σήμερα το συννεφο μας άφηνε θα μιλάγαμε για φοβερή μέρα ! Αλλά μπαστακόθηκε και μας ξενέρωσε ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα αν και εγώ είμαι πια σπίτι! Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted December 31, 2012 Πηγε κανένας. Σημερα πανω? Εντυπώσεις? Λεν να ανεβω την τεταρτη...... Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
jameson23 5 Report post Posted December 31, 2012 Πήγα εγώ. Απίστευτη ποιότητα και ποσότητα χιονιου. Ο καιρός καλός στο 3θέσιο (Φίλιππος), ενώ είχε περιοδικά ομίχλη στο 2θέσιο (Μέγας Αλέξανδρος). Επίσης ο δρόμος ήταν καθαρός. Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted December 31, 2012 Πήγα εγώ. Απίστευτη ποιότητα και ποσότητα χιονιου. Ο καιρός καλός στο 3θέσιο (Φίλιππος), ενώ είχε περιοδικά ομίχλη στο 2θέσιο (Μέγας Αλέξανδρος). Επίσης ο δρόμος ήταν καθαρός. Ηθελε αλησιδες για πολυ? Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted January 1, 2013 Πηγες κανενας πανω σημερα? Συνθηκες πιστων? Το οδικο δίκτυο? Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
thalis 73 Report post Posted January 1, 2013 Όλα είναι οκ. Share this post Link to post Share on other sites