ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 27, 2013 aab αυτό που λέω είναι ότι λιφτ παραλληλα, ακριβώς δίπλα και παραπέρα από τον Μεδεών μπορεί να στηθεί μέχρι την κορφή (ή δίπλα) χωρίς να κοπεί κανένα δέντρο και έχω δει τις σχετικές μελέτες. Επίσης από εκείνο το σημείο υπάρχουν 3 διαφορετικές διαδρομές εκ των οποίων οι 2 έχουν 2-3 εναλλακτικές που μπορεί να υπάρχουν στρωμένες πίστες χωρίς να κοπεί κανένα δέντρο. Επειδή ήμουν πρόσφατα και τριγύριζα εκεί σε παρακαλώ ανακάλεσε. Το φρεσκάρισε το βουνό, πολύ τυχεροί όσοι ανέβουν σήμερα και μας εξασφάλισε σούπερ σκι πίστας μέχρι το Σάββατο. Μακάρι να είναι και βαθύ να έχει και πουδρομέρα και στα εκτός. Στον Φεβρουάριο 2013 θα γράψω για τις λεπτομέρεις μπας ρίξει άλλο. Αχ πόνεσε λίγο ο τοίχος που του βάρεσα το κεφάλι μου που δεν ανέβηκα σήμερα Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 27, 2013 Το φρεσκάρισε το βουνό, πολύ τυχεροί όσοι ανέβουν σήμερα και μας εξασφάλισε σούπερ σκι πίστας μέχρι το Σάββατο. Μακάρι να είναι και βαθύ να έχει και πουδρομέρα και στα εκτός. Στον Φεβρουάριο 2013 θα γράψω για τις λεπτομέρεις μπας ρίξει άλλο. Αχ πόνεσε λίγο ο τοίχος που του βάρεσα το κεφάλι μου που δεν ανέβηκα σήμερα Ο δικος μου τοιχος να δεις.......... Παρασκευη ντεν μπορω αρα εχουμε κ λεμε αυριο Πεμπτη κ Σαββατο...... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted February 27, 2013 Σάββατο οργανώνεται επιδρομή μυρίζομαι... Prive skibus και πάλι οε-οε! 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 27, 2013 Oπλίζω και γω για αυριο!!! Δεν κρατιεμαι ως την Παρασκευη. Τωρα αν η Παρασκευη προγνωστεί σε υπερ-μέρα θα ειμαι πανω και Παρασκευή. Somebody else for Parnassos mount? Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 27, 2013 Σάββατο οργανώνεται επιδρομή μυρίζομαι... Prive skibus και πάλι οε-οε! Ο Σημαδουρας-powda λειπει........ χμμμμμμμμμ Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 27, 2013 Ο Σημαδουρας-powda λειπει........ χμμμμμμμμμ Δεν θα έχει whiteout! Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,430 Report post Posted February 27, 2013 aab αυτό που λέω είναι ότι λιφτ παραλληλα, ακριβώς δίπλα και παραπέρα από τον Μεδεών μπορεί να στηθεί μέχρι την κορφή (ή δίπλα) χωρίς να κοπεί κανένα δέντρο και έχω δει τις σχετικές μελέτες. Επίσης από εκείνο το σημείο υπάρχουν 3 διαφορετικές διαδρομές εκ των οποίων οι 2 έχουν 2-3 εναλλακτικές που μπορεί να υπάρχουν στρωμένες πίστες χωρίς να κοπεί κανένα δέντρο. Επειδή ήμουν πρόσφατα και τριγύριζα εκεί σε παρακαλώ ανακάλεσε. Κανένα πρόβλημα να ανακαλέσω γιατί μιλάμε για άλλο πράγμα. Εγώ αναφέρομαι στην ακριβή διαδρομή που έχει αυτή τη στιγμή το παλιό lift Μεδεών. Και προφανώς έχει περιθώριο περαιτέρω εκμετάλλευσης του πεδίου το ΧΚΠ αν και προσωπικά θα προτιμούσα την άνευ κόστους (υποθέτω) ενοποίηση με το Γεροντόβραχο (που φέτος δεν λειτούργησε καθόλου). Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 27, 2013 (edited) Καλά ναι ακριβώς πάνω από το τέρμα του Μεδεών πέφτει σε πανόμεορφο δασάκι (το οποίο ΔΕΝ έχει βαθύ αέρινο χιόνι ΜΗΝ ΠΑΤΕ). Για ακόμα μια φορά να τονίσουμε το ότι όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου παλεύουν, περνάνε κάμπους φαράγκια και γκρεμούς για να ενωθούν πάση θυσία με το διπλανό και ο Παρνασσός το έχει δίπλα του έτοιμο και...το κρύβει. Σε ένα παράλληό σύμπαν ο Άγγλος τουρίστας, αφού χτες έχει περάσει Δελφούς και Ακρόπολη πάει και κάνει σήμερα Κελλάρια Φτερόλλακα Σαχάρα 1 2 και 3, Γεροντόβραχο τις πλαγιές του Μεδεών και μετά από μια βδομάδα αφού δεν έχει καν περάσει την ίδια πίστα πάνω από δυο φορές γυρνάει και λέει "σιγά μη ξαναπάω Bansko:". Και χωρίς όμορφες Λάκκες και χωρίς Βελίτσα, άμα πάει και εκεί΄... Εντάξει μου είπαν από πάνω ότι δεν είναι και τόσο βαθύ, βρίσκεις αμέσως στο παγωμένο από κάτω, μολαταύτα διασκεδάζουν, κρύψτε τα ξυραφάκια. Για να δούμε πότε και αν θα σκάσει η καταιγιδούλα να μας αλλάξει το βουνό...Μαίναλο έσκασε. Βρε που να μη προλάβετε να μας τα φάτε αύριο. Aν και είναι πολύ πιθανό να σκάσει και σήμερα και άυριο καταιγιδούλα. Για ΠΣ με βλέπω και μετά ξανά Δευτέρα Τρίτη. Κανείς για διαμονή/μεταφορές ΠΣ? Edited February 27, 2013 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 27, 2013 moi! Παρασκευή μονοήμερη Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ΩΡΙΩΝ 47 Report post Posted February 27, 2013 moi! Παρασκευή μονοήμερη Κι εγω το ιδιο! 1 Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 27, 2013 Σαββατο εγω 1 But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 27, 2013 Κι εγω το ιδιο! μετά του skibus-έως βεβαίως, βεβαίως το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα σ' αναγνωρίσω με το μπουφάν του snow club! :) Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ΩΡΙΩΝ 47 Report post Posted February 27, 2013 Υπαρχει μια περιπτωση να παω με αυτοκινητο....αν οχι μιλα μου στο bus.Επισης κατα τη μια κανω διαλειμματακι σαλε μπορει να σε πετυχω.Οπως και να χει θα χαρω να τα πουμε! 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 27, 2013 Μετά από ενημέρωση που είχαμε από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού μέσω e - mail, σας παραθέτουμε φωτοενημέρωση από 27.2.2013. 27.2.2013 5 εκατοστά φρέσκο χιόνι το ξημέρωμα! Ευχαριστούμε τον κ.Δρίβα για την φωτοενημέρωση! 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 27, 2013 Καλή χρονιά! Εκτός τόπου και χρόνου, πάντα, λέω να ανέβω για πρώτη φορά φέτος Πέμπτη ή Παρασκευή. Με κάποιο ski bus. Εεεε, να επειδή βαριέμαι να διαβάζω αν έχετε συζητήσει τι ισχύει φέτος, είδα ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα λεωφορεία. Τι μου προτείνετε, ποια μέρα και ποιο bus (δεν με ενδιαφέρει η ενοικίαση εξοπλισμού); Και έχετε ακόμα επικοινωνία με PMR στο ίδιο κανάλι; Ευχαριστώ και ελπίζω να σας δω πάνω! 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 27, 2013 Καλή χρονιά! Εκτός τόπου και χρόνου, πάντα, λέω να ανέβω για πρώτη φορά φέτος Πέμπτη ή Παρασκευή. Με κάποιο ski bus. Εεεε, να επειδή βαριέμαι να διαβάζω αν έχετε συζητήσει τι ισχύει φέτος, είδα ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα λεωφορεία. Τι μου προτείνετε, ποια μέρα και ποιο bus (δεν με ενδιαφέρει η ενοικίαση εξοπλισμού); Και έχετε ακόμα επικοινωνία με PMR στο ίδιο κανάλι; Ευχαριστώ και ελπίζω να σας δω πάνω! Η επικοινωνία παραμένει σταθερή στο 8/20. Έχουμε φτιάξει ξεχωριστή ενότητα για τα Ski Bus. Δες περισσότερα εδώ 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 27, 2013 (edited) θα πάω με του Κλαουδάτου γιατί έχω ακόμα κουπόνια Super Gold :) :) όμως παίζει και άλλο ski bus, το ΚΑΝΤΖΟΣ που το έχω δει πάνω και μου φάνηκε πολύ καλό και έχει βάλει και προσφορά με κουπόνια. μίλα εσύ στο 8.20 και θα τα πούμε Α! και κάτι άλλο για όσους δεν γνωριζόμαστε και δεν έχουμε τα τηλέφωνά μας, αλλά έχουμε pmr "πατάμε το κουμπάκι παρατεταμένα, παίρνουμε ανάσα* και μιλάμε (με πατημένο κουμπάκι) αργά και καθαρά" γιατί ... τα pmr τα έχουμε στην τσέπη, στην τσάντα, για σκι πάμε... δεν είμαστε και με το pmr στο χέρι... επαναλάβατε αν δεν σας απάντησε κανείς... * αν μιλήσουμε αμέσως μόλις πατήσουμε το κουμπάκι οι πρώτες συλλαβές ΔΕΝ θα ακουστούν... :) ... τα λέμε την Παρασκευή Edited February 27, 2013 by viva_ski 3 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 27, 2013 Καλώς! Θα μιλήσω και με τα 2 ski bus να δω τι γίνεται, θα προτιμήσω είτε αυτό που δεν κάνει στάση είτε το... φτηνότερο! οκ για να PMR. Ελπίζω, μόνο, να προλάβω το bus... χαχαχα (το πρωινό είναι ό,τι πιο δύσκολο για μένα, γι' αυτό και δεν έχω ανέβει φέτος, δεν ψήνομαι με τίποτα για τόσο νωρίς, για να δούμε την Παρασκευή, θα τα καταφέρω 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 27, 2013 Μαλλον για παρασκευη με βλεπω κ εμενα αλλα απο Λαμια.... Και επειδη ski bus δε παιζε,ι βαζω dieselaki...... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted February 27, 2013 Κι εγώ λογικά στο ski bus την Παρασκευή.. Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 27, 2013 Ο Σημαδουρας-powda λειπει........ χμμμμμμμμμ Δεν θα έχει whiteout! Παααρών!! Άκουσα κάτι για ομιχλούλες το Σάββατο μεσημέρι και λέω να κάνω την εμφάνισή μου ... όχι για μένα, για τους φουκαριάρηδες τους φίλους μου τους skiers 6 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted February 27, 2013 Παααρών!! Άκουσα κάτι για ομιχλούλες το Σάββατο μεσημέρι και λέω να κάνω την εμφάνισή μου ... όχι για μένα, για τους φουκαριάρηδες τους φίλους μου τους skiers αστους λιγο να ταλαιπωρηθουνε.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 27, 2013 αστους λιγο να ταλαιπωρηθουνε.... (μπροστά μου τα βρίσκω ... με τραβάνε σε καμια ανηφορίτσα με τα μπατόν τους ) 1 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 28, 2013 (μπροστά μου τα βρίσκω ... με τραβάνε σε καμια ανηφορίτσα με τα μπατόν τους ) Ναι, ναι ... οι σκιερ είναι φίλοι μας 1 Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 28, 2013 Ναι, ναι ... οι σκιερ είναι φίλοι μας Ειμαστε ψυχουλες κατα βαθος τι να κανουμε.... 1 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites