marizaki 665 Report post Posted March 1, 2013 αν κάποιος έχει "κάτι καλύτερο" να κάνει αύριο κι έχει "χορτάσει" ski / snb για φέτος (λέμε τώρα) και του φαίνεται ότι μπορεί να κλείσει κι ο καιρός και ζορίζεται και οικονομικά... Ε! τότε τι να πω;; ελπίζω να ρίξει κι άλλο πάντως για το χρώμα και μόνο ... Να δηλώσω εδώ ότι η ενθουσιώδης αναμονή για το Σάββατο γειώθηκε για μένα και τη Μαρίζα, καθώς είπαμε να κάψουμε ένα ΣΚ για ξεκούραση... Πραγματικά χρειάζεται πού και πού Να περάσετε τέλεια όσοι ανεβείτε, θα σας σκεφτόμαστε, πίνοντας κανένα ήρεμο καφεδάκι στην Αθήνα You guys.... ζηλεύουμε λίγο, αλλά ναι πάμε για ξεκούραση πριν μας κυνηγάνε πάλι με ενέσεις σπιρουλίνας. Να περάσετε όμορφα κι ελπίζω να σας δούμε το επόμενο Σ/Κ που θα ανεβούμε - καιρού επιτρέποντος - πάνω. Χα, και τότε ξεκούραστοι ποιος μας πιάνει!!! Βιβή ελπίζω να πιάσει η ευχή για λίγο χιόνι ακόμα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 1, 2013 Προσπαθω να αναρρωσω για Δευτερα, Τριτη, Τεταρτη (ατιμη ιωση)... Καλα να περασετε!!!!!!!! Περαστικα Γιαννη!!! Αν αντεξει το κορμακι μου Δευτερα το σκεφτομαι....... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 1, 2013 Ελαφρια Πουδρα και απο κατω ο χαρος σημερα στα εξω. Κελλαρια με μετριο κοσμο και ανοιχτα ολα. Το καλυτερο χιονι βρισκοταν στη Σαχαρα Φτερολακα δεν υπηρχε ψυχη, Η 6 δεν ηταν στα καλά της. Πολλοι σνοουκλαμπίτες και φυσικα η ρεπορτερ Βιβη ,Νιφαδας,Πανχρηστος και και και αλλοι πολλοι. Δυο πραγματα θα ηθελα να επισημανω. Το πρωτο ειναι οτι εβγαλαν ολα τα παγκακια και τα τραπεζια απεξω απο το σαλε 1750 και αφησαν μονο δυο. Το αποτελεσμα να μην εχει τοσος κοσμος καπου να ξεκουραστει και να ξαποστασει, Ορθιος δεν την παλευεις, Ειναι σωστα πραγματα αυτα για να νοικιαζουν αυτοι τις ξαπλωστρες να ταλαιπωριεται τοσος κοσμος? Και αν μη τι αλλο πριν μια βδομαδα υπηρχαν.Τωρα δηλαδη που μπηκε η ανοιξη και ο κοσμος θελει να καθετε εξω ,τωρα τα μαζεψανε? Το δευτερο ειναι οτι το μπουκαλακι νερο εχει τιμη 1 ευρω. Δεν εχω ξαναδει πουθενα στην Ελλαδα να πωλειται το 0.5λ νερο 1 ευρώ Νομιζω οτι απαγορευεται αυστηρα η πωληση του, παραπανω απο τα 50 λεπτα. Αυτη δεν νομιζω οτι ειναι σταση χιονοδρομικου που εκτιμαει τους πελατες του. Ειναι εκμεταλευση και μαλιστα κακοηθης. 8 Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted March 2, 2013 Δυο πραγματα θα ηθελα να επισημανω. Το πρωτο ειναι οτι εβγαλαν ολα τα παγκακια και τα τραπεζια απεξω απο το σαλε 1750 και αφησαν μονο δυο. Το αποτελεσμα να μην εχει τοσος κοσμος καπου να ξεκουραστει και να ξαποστασει, Ορθιος δεν την παλευεις, Ειναι σωστα πραγματα αυτα για να νοικιαζουν αυτοι τις ξαπλωστρες να ταλαιπωριεται τοσος κοσμος? Και αν μη τι αλλο πριν μια βδομαδα υπηρχαν.Τωρα δηλαδη που μπηκε η ανοιξη και ο κοσμος θελει να καθετε εξω ,τωρα τα μαζεψανε? Το δευτερο ειναι οτι το μπουκαλακι νερο εχει τιμη 1 ευρω. Δεν εχω ξαναδει πουθενα στην Ελλαδα να πωλειται το 0.5λ νερο 1 ευρώ Νομιζω οτι απαγορευεται αυστηρα η πωληση του, παραπανω απο τα 50 λεπτα. Αυτη δεν νομιζω οτι ειναι σταση χιονοδρομικου που εκτιμαει τους πελατες του. Ειναι εκμεταλευση και μαλιστα κακοηθης. Το πρώτο είναι ξεκάθαρη καφρίλα αλλά εξαρτάται από τη σύμβαση αυτού που νοικιάζει τις καρέκλες. Δεν νομίζω βέβαια να βρεθεί κάποιος να πει ότι φταίει ο ...καρεκλάς. Όλοι στο χιονοδρομικό θα τα ρίξουν και με το δίκιο τους. Για το δεύτερο, όποιος έχει όρεξη να τους κυνηγήσει, ιδού η Ρόδος. 1 Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 2, 2013 πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που μάζεψαν τα παγκάκια!!! αλλά πάντα υπάρχει η λύση: 1. έχουμε στο σακκίδιο ή στην τσέπη σακκουλίτσα πλαστική (ανθεκτική όχι βιοδιασπώμενη) 2. στρώνουμε κάτω τη σακκουλίτσα κι από πάνω τα γαντάκια 3. καθόμαστε! τώρα όσο για το νερό... αναρωτιέμαι: δίνουν απόδειξη που γράφει 0.5 lt νερό: 1 ευρώ ή ... η απόδειξη (αν δίνουν) γράφει κάτι άλλο;;; δεν γνωρίζω γιατί αν δεν φέρω νερό απ' το σπίτι μου δίνουν πάντα στο αγαπημένο ski bus απλά είναι άλλη μια απόδειξη ότι το μαγαζί πάνω δεν υπάρχει για τους χιονοδρόμους... Ελπίζω να περνάνε τέλεια όσοι χιονοδρομούν σήμερα! θα έχει μαζευτεί ΚΑΛΗ παρεΐτσα Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 2, 2013 Εδώ και 2 χρόνια στο ΧΚΠ επειδή οι τιμές είναι εξωφρενικές, κουβαλάω από το σπίτι νεράκι και σαντουιτσάκι ή παστελάκια (ενέργεια φουλ) στις τσέπες και έχω λύσει το πρόβλημα μου να δίνω λεφτά σε άτομα που αισχροκερδούν εις βάρος μου. 10 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 2, 2013 Προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές για να μειωθεί η τιμή του νερού στο νόμιμο επίπεδο. 2 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 2, 2013 ΠΡΩΤΙΝΟ σαν σύλλογος ,που νοιάζεται για τον ελληνα χιονοδρόμο , να διαμαρτυρηθούμε , για τις τιμες ,,!! δεν μιλαμε για τις τιμες τον καρτων ,δεν μιλάμε για τις τιμες τον νερων , δεν μιλαμε για τιποτα ,και στο τελος μας λενε και μαζοχες που και μας πονάνε , και μας αρεσει . την επομενη φορα που θα ερθω προς τα κατω {αν ερθω} θα ζητήσω απο τον κυριο δριβα να μου πει την γνωμη του για το ολο θεμα .μιας και στην κοπη τις πιτας δεν μπορεσαμε να του μιλήσουμε ,[ένεκα επισκέπτες }που τον ταλαιπώρησαν !! και με την κοπη τις πιτας 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 2, 2013 Η σακουλα Βιβη και τα γαντακια που αναφερεις δεν αντιπροσωπευουν τραπεζοκαθισματα καποιου σαλε πόσο μαλιστα το σαλε του πιο αντιπροσωπευτικο χιονοδρομικου κεντρου της χωρας μας. Στα εξωτερικα χκ τα σαλε ολα (τα οποια ειναι παμπολα και παντου ορισμενα και σε μικρη αποσταση μεταξυ τους) εχουν αφθονα παγκακια και τραπεζια και νομιζω οι περισσοτεροι το γνωριζουν. Δεν ειπα να στηθουν κερκιδες για 10.000 κοσμο αλλα ας αφηνα και αυτα τα 10 που προυπηρχαν. Η πλατεια εξω απο το σαλε ειναι μεγαλη και επιπεδη.Θα επρεπε να υπαρχει μια ομορφη και εργονομικη εξωτερικη εμφανιση. Ξεχασα να τραβηξω και μια φωτο εχθες για να δειτε πως ηταν η κατασταση. Το χκΚαλαβρυτων ενω δεν εχει επιπεδο και αρκετο χωρο το κατω σαλε,εχει ομορφα και αρκετα διαμορφομενα τα τραπεζοκαθισματα του(σε προδιαθετει ναπαρεις και ενα καφε ναπιεις βρε αδερφε) .Οπως και στο πανω σαλε ο χωρος ειναι περιποιημενος και καπου θα βρεις να κατσεις. Συγνωμη αλλα ο χιονοδρομος που θελει να ξεκουραστει που προβλεπετε να το κανει? Και μη μου πειτε στο καρεκλακι (αστειευομενοι φυσικα). Απο δω και περα ο καιρος θα ειναι για εκτος σαλε τι θα κανουμε ? Θα βαζουμε σακουλες και θα καθομαστε καταϊ? Και μην μου πειτε οτι ο εξωτερικος χωρος ειναι εκμισθωμενος και εκτος δικαιοδοσιας του Διευθυντη του ΧΚπ. Οσο για το νερο και εγω οπως ολοι μας το φερνω απο το σπιτι αλλα αυριο μπορει να ερθω με παρεα που δεν κανει σκι αλλα ερχεται σαν επισκεπτης . Τι εικονα δημιουργει αυτο το 1 ευρω.Και δεν ειναι θεμα εικονας αλλα θεμα σεβασμουκαι εκτιμησης στον πελατη-επισκεπτη-χιονοδρομο. Με το να τα περναμε στο ντουκου και να συμβιβαζομαστε με κατι τετοιες καταστασεις μονο μπροστα δεν παμε. Σε λιγο θα μας ......... Κιολας!!! Σημερα που ειναι Σαββατο και ο κοσμος θα ειναι περισσοτερος και ο καιρος καλος ολοι θα τη βγαλουνε στο ορθιο 4 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 2, 2013 αυτο ειπα ποιο πανω ηλια . μας!! γ!!!, και μας αρέσει 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΩΡΙΩΝ 47 Report post Posted March 2, 2013 Προσπαθω να αναρρωσω για Δευτερα, Τριτη, Τεταρτη (ατιμη ιωση)... Καλα να περασετε!!!!!!!! Ειπα κι εγω πως και δεν σε ειδα την Παρασκευη....περαστικα!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 2, 2013 ρε παιδια,τι σχεση εχει το χκπ με το σαλε,τις τιμες του και τα παγκακια?χρονια τωρα τα σαλε σε ολα τα χκ ενοικιαζοντε σε ιδιωτες εναντι μεγαλου ποσου(μπορει ο τεο να μας ενημερωσει εαν θελει).οποτε απο εκει και περα τον λογο εχει ο καθε ενας ιδιωτης-σαλετζης να βαλει οτι τιμη θελει,εαν βαλει παγκακια η καθισματα η ακομα και καναπεδες.οποτε νομιζω οτι προς τα εκει πρεπει να κινηθουμε εαν θελουμε να βγαλουμε καποια ακρη και αν ειμαστε τυχεροι θα εχουμε μαζι μας και το χκπ(που δεν νομιζω). Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 2, 2013 το ένα δεν έχει σχέση… τ’ άλλο δεν έχει σχέση… καλά να πάθουμε τότε! ένας να βρεθεί με το μαγικό χαρτάκι που θα γράφει νερό 1,5 lt : ευρώ 1 (κατά προτίμηση δικηγόρος για να μην έχει και έξοδα) να την κάνει σωστά τη δουλειά θα σας πω κάτι που έχω κάνει σε ξενοδοχείο στην Κρήτη (το off topic εσείς θα το κρίνετε) [περνάγαμε κάθε μέρα να πάμε στην παραλία γιατί δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος να φτάσουμε στην παραλία. Κανένας άλλος όμως! Μια μέρα την ώρα που πήγα να μπω (τελευταία απ’ την παρέα) μου λένε «άσε! μας ζήτησαν 5 ευρώ είσοδο!!!» (οκ! λέω από μέσα μου… για να δούμε…) Πάω στη Reception με ένα 5ευρο στο χέρι (αφού η παρέα μου είχε βγει) Με κοιτάει η ρεσεπτιονίστ με απορία… ??? «για την παραλία» της λέω… «αλλά θα ήθελα απόδειξη! θεωρημένη που θα αναφέρει ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ» Σοκ η ρεσεπτιονίστ που είχε απλώσει το χέρι να πάρει το 5ευρο αλλά κρατήθηκε! Γυρνάει (σωστά εκπαιδευμένη) να φωνάξει τον προϊστάμενο… Έρχεται αυτός με χαμόγελο. Με χαμόγελο κι εγώ του επαναλαμβάνω, ότι θα θελα να πληρώσω 5 ευρώ, όπως μας ζήτησε η κυρία, για να περάσω στην παραλία, αλλά θα ήθελα και απόδειξη, θεωρημένη, που να γράφει «είσοδος στην παραλία» πάντα με χαμόγελο (φυσικό όχι ειρωνικό αν και μου 'ρχόταν να βάλω τα γέλια) Του λέω και το όνομά μου και ζητάω το δικό του! Ούτε τ’ όνομά του δεν ήθελε να πει! (άρχισε να χάνεται το χαμόγελο, άρχισαν και οι εξηγήσεις… μα, μου, σου, του…). Κάθε μέρα περνάγαμε, πολιτισμένα και με χαμόγελο και φυσικά αυτό (μικρός ο τόπος) μαθεύτηκε παντού… Ρεζίλι ο τύπος (που δυστυχώς ήταν αδερφός φίλης της αδερφής μου) αλλά κάλυψε την ρεσεπτιονίστ (αυτό προς τιμή του) που εκτελούσε εντολές…] Έτσι απλά! Ποιος έχει τα κουράγια και τα λεφτά να τα βάλει εδώ με το κράτος εν κράτει;;; Αν όχι… νεράκι απ’ το σπίτι και ας προσπαθήσουμε να εκλογικεύσουμε τα παράλογα που λέει ο Βασίλης… 4 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 2, 2013 (edited) που διαβασες το παραλογο?στη θεση της ρεσεψιονιστ βαλε χκπ και στην θεση του αδερφου της φιλης της αδερφης σου βαλε σαλε.και στην θεση της βιβης βαλε τον ηλια.και σε ξαναρωτω,τι σχεση εχει το χκπ με το σαλε που διατηρει ο παπαργυροπουλος στα κελλαρια?τι σχεση εχει η μεσογειος με τον παπαργυροπουλο? πες μου τωρα τα παραλογα πια ειναι.δλδ επειδη το σουβλακι που παρηγγειλες ειναι με καμενη πιτα φταιει το ντιλιβερι? υ.γ.εγω εαν ημουν χκπ και ερχοσουν να μου παραπονεθεις παντως για τις τιμες στο σαλε απλα θα σε αγνοουσα.γτ αν σε ακουγα τοτε θα επρεπε να πας στον παπαργυροπουλο να παραπονεθεις γτ δεν ανοιξε ο βακχος η γτ οι πιστες δεν ειναι πατημενες. Edited March 2, 2013 by dust Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 2, 2013 Δηλαδη ο Ιδιωτης κανει οτι του καπνισει οσο κιαν ειναι αυτο εις βαρος του χκ? Δηλαδη εστω και αυτα τα δυο παγκακια που εχουν απομεινει ,χαρη μας κανουν και μας τα παρεχουν? Ή μηπως εχει σερβιτορο εξω?Ή μηπως μαζευουν και καθαριζουν τον εξω χωρο? Ο διευθυντης δεν εχει λογο ισως και καποια δικαιοδοσια στα πεπραγμενα μέσα εκμεταλευσης?Δεν την βλεπει την κατασταση? Ή δεν μπορει να κανει κατι? Το σαλε ειναι ολο νοικιαζμενο? (ρωταω γιατι δεν ξερω ακριβως την κατασταση) Πανω οροφος-κατω οροφος-η εσωτερικη σαλα-οι τουαλετες-ο εξωτερικος χωρος? Δηλαδη εξαρταμε απο τον σαλετζή αν θαναι καθαρες οι τουαλετες? Αν δεν σεβεται ο καντινιερης τους πελατες του θα τον κανουμε εμεις να το σεβαστει. Αλλα μην επεμβει μετα ο Δριβας. 3 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 2, 2013 (edited) ηλια παντως στα καραβια και νομιζω οτι το ξερεις πολυ καλα πηγαινοντας σαντορινη oi καντινες ανηκουν σε ιδιωτες πλεον.η κανω λαθος?που αυτο σημαινει οτι οποιοδηποτε προβλημα και να εχεις δεν τρεχεις στον καπετανιο και στο πληρωμα. η δυναμη μας και το πιστευω οσο τπτ αλλο ειναι η μη αγορα προοιοντων απο το σαλε.τωρα ρε φιλε για τα παγκακια σου εχω μια προταση,βακχος που αργει κι ολας και ξεκουραζομαστε. Edited March 2, 2013 by dust Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 2, 2013 Βασιλη δεν θελω να αναλωθουμε με παραδειγματα αλλα να μιλησουμε επι τούτου. Αν και στα καραβια το πληρωμα καθαριζει τα τραπεζια και τις τουαλετες. Αν ειχε ιδιωτης τις καρεκλες στα καραβια θα τις εβγαζε ωστε ολοι να πληρωσουνε ξαπλωστρες. Νομιζω οτι δεν εκανα θεμα για την τιμη της τυροπιτας.Ας την πουλανε 10ευρω δικαιωμα τους. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 0.50 ΛΕΠΤΑ. Οσο για τα καθισματα πρεπει να υπαρχουν ρε Βασιλη πως να το κανουμε. Δεν μπορουμε να τη βγαζουμε ορθιοι. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 2, 2013 βρε συμφωνω μαζι σου οσο τπτ αλλο.κ εννοειται οτι το μερος το δικο σου θα παρω,αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα αυτου που εχει την καντινα και οχι του χκπ.γνωμη μου παντα.μπορει να εχω κ λαθος. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 2, 2013 (edited) Είπαμε πάγωμένο αλλά το παράκανε σήμερα, τα Κελλάρια και οι πίστες τους δεν ξεπάγωσαν ποτέ. Ρε θα ξεπαγώσει σε λίγο, ρε το μεσημέρι, αφού ο ήλιος σκιαζόταν δεν ξεπάγωσε ποτέ. Μαλάκωσαν κατά σειρά τα εκτός της Φτερόλλακας και η πλαγιά του συνδετικού. 30 χιόνια το βουνό, όσοι τα γύρισαν τις σωστές ώρες απόλαυσαν σκι. Μίγμα λευκού καφέ ανά 5 μέτρα. Καλή στροφή και μετά χράτς. Καλό σκι έκανες, αλλά αυτό το χρατς παραμόνευε να αγκαλιάσεις το χιόνι όταν γώνιαζες Όμορφη μέρα μολαταύτα με τις γνωστές σχολές σκι snowclub και πολλές παρέες από εδώ να τριγυρνάνε, ψιλοάδειο το βουνό για ατελείωτα χιλιόμετρα σκι. Μαγική στιγμή ο Διευθυντής του ΧΚΠ παρκαρισμένος στο καρεκλάκι της σταματημένης 6. Άντε από αύριο τέρμα τα καφέ...για τρεις μέρες. Edited March 2, 2013 by ΜΙΚ 8 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
NikosKan 226 Report post Posted March 2, 2013 Το Χ.Κ.Π είναι μια επιχείρηση η οποία ανήκει στην ΕΤΑΣΑ δηλαδή την εταιρία Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου. Το σαλέ στο Χ.Κ.Π έχει παραχωρηθεί με δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό σε εταιρία για κάποια χρόνια και η εταιρία που πήρε το σαλέ έχει την υποχρέωση να καταβαλεί ένα μίσθωμα με βάση τους όρους του ανοιχτού διαγωνισμού. Ο τιμοκατάλογος που έχει το σαλέ διέπεται από τους εκάστοτε αγορανομικούς νόμους του κράτους. Έχουμε ως δεδομένο λοιπόν ότι αυτός που ελέγχει ταυτόχρονα κερδίζει από το σαλέ. Μήπως , λέω μήπως το μίσθωμα είναι τόσο μεγάλο ώστε ο επιχειρηματίας να αναγκάζεται να πουλάει τόσο ακριβά ώστε να βγαίνει και το Δημόσιο δεν ενδιαφέρεται καθώς εισπράτει ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα? Τελικά την δύναμη να αλλάξουν όλα την έχει ο καταναλωτής, ο οποίος έχει την δυνατότητα της επιλογής και της αγοράς, που δυστυχώς όμως σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω της μονοπωλιακής φύσης της αγοράς του στερούν αυτό το δικαίωμα. Μεγάλο μείον είναι η κρίση που βιώνει η πατρίδα μας καθώς οι επενδύσεις είναι απαγορευτικές και το χρήμα δεν υπάρχει. Υπομονή ώστε τα επομένα χρόνια, εάν μας αφήσουν να ανασάνουμε, να αναπτυχθούμε σωστά με γερές βάσεις και προϋποθέσεις. ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ. Όλα τα Χ.Κ στην Ελλάδα προσπαθούν, όλοι οι Έλληνες προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Και για τους δύο ο αγώνας είναι δύσκολος. Τα Χ.Κ είναι πάρα πολλά και ο Έλληνας απένταρος. ΥΠΟΜΟΝΗ και ας βάλουμε μυαλό όλοι μας, ώστε να χτίσουμε σωστά το μέλλον μας. 9 Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel You Tube: Kantzos AGN Travel Web Site: www.kantzos.gr Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 2, 2013 Μαγική στιγμή ο Διευθυντής του ΧΚΠ παρκαρισμένος στο καρεκλάκι της σταματημένης 6. Τα ντοκουμέντα πωλούνται στη μαύρη αγορά? 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 2, 2013 Αν και πήγα αργά (κατά τις 1) τα πράγματα τα βρήκα όπως τα λέει ο ΜΙΚ. Να προσθέσω ότι κατά τις 4 παρά έκλεισε ο καιρός, πυκνή ομίχλη, αλλά όχι whiteout. Έκανα καλή προπόνηση στα "τυφλά". Πολύς καλός κόσμος επάνω...λίγες κατεβασιές με kaps, powda και λίγο ΜΙΚ μαζί με ασκήσεις speedflying! Αύριο κανείς;! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pan_ 6 Report post Posted March 2, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους Επίσκεψη από νωρίς το πρωί σήμερα στο ΧΚΠ, ιδανικός καιρός (ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε πολύ ήλιος ούτε ομίχλη), σχετικά λίγος κόσμος, η 6 στη Φτερόλακα άδεια και με καλύτερη ποιότητα χιονιού από τις υπόλοιπες. Θα ήθελα πάντως, να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΧΚΠ, για ένα θέμα που είχα στην έκδοση του εισιτηρίου μέσω της προσφοράς του cheapis. Ενδιαφέρθηκαν και έλυσαν άμεσα το θέμα (συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλλα στα γραφεία πριν την επιβίβαση στην τηλεκαμπίνα), ενώ δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν. Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν, αλλά να λέμε και τα θετικά καμιά φορά. Edited March 2, 2013 by Pan_ 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 2, 2013 Ο τιμοκατάλογος που έχει το σαλέ διέπεται από τους εκάστοτε αγορανομικούς νόμους του κράτους. Έχουμε ως δεδομένο λοιπόν ότι αυτός που ελέγχει ταυτόχρονα κερδίζει από το σαλέ. Μήπως , λέω μήπως το μίσθωμα είναι τόσο μεγάλο ώστε ο επιχειρηματίας να αναγκάζεται να πουλάει τόσο ακριβά ώστε να βγαίνει και το Δημόσιο δεν ενδιαφέρεται καθώς εισπράτει ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα? Τελικά την δύναμη να αλλάξουν όλα την έχει ο καταναλωτής, ο οποίος έχει την δυνατότητα της επιλογής και της αγοράς, που δυστυχώς όμως σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω της μονοπωλιακής φύσης της αγοράς του στερούν αυτό το δικαίωμα. Δηλαδη μας λες την πιθανοτητα οτι ολοι ειναι πληρωμενοι και κανουν τα στραβα ματια? Οτι η διαφθορα συνεχιζει ακαθεκτη και εμεις ειμαστε απλοι παρατηρητες? Δεν ρωτησα την αιτια που γινετε αυτο.Αιτιες μπορει να ειναι πολλες και διαφορες. Ρωτησα με ποιο δικαιωμα πουλαει το 0.5 λιτρο νερο προς 1 ευρω. Και γω Νικο εχω μαγαζι και πληρωνω μεγαλο ενοικιο σε πληροφορω και με γδερνει η εφορια και υποκειμαι και σε ελεγχους αλλα οι τιμες μου ειναι ΝΟΜΙΜΕΣ. Λες οτι την δυναμη την εχει ο καταναλωτης και μετα λες οτι υπαρχουν και μονοπωλιακες περιπτωσεις.Πως υπαρχει τοτε η δυναμη του καταναλωτη?Με ποιον τροπο? Οσο για τον Ελληνα ,και ειναι απενταρος, και θα πληρωσει 1 ευρω το μπουκαλακι? Και υπομονη για να μειωθουν οι τιμες οταν υπαρξει αναπτυξη? Τωρα Νικο τις χρειαζομαστε τις καλες τιμες και οχι τοτε που θα εχουν να φαν κιοι κοτες. Νομιζω ειμαι σιγουρος οτι ειμαι μελος ενος συλλογου που αποσκοπει στην καλυτερευση σε ολα τα επιπεδα που σχετιζονται με τη χιονοδρομια αφιλοκερδως και δεν το θεωρω σωστο να μενουμε αμετοχοι σε περιστατικα τετοιου ειδους. Ο νιφαδας προτεινε κατι αλλα δεν του εδωσε κανεις σημασια. Εσυ Νικο δικαιολογησες τα αδικαιολογητα και ολοι συμφωνησανε. Αλλα δεν μας ειπανε γιατι?Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις τους διοτι μπορει να ειμαι εγω λαθος.Απλα θελω να το γνωριζω. Μιλαω εντελως φιλικα και αδελφικά προς ολους χωρις καμια σκοπιμοτητα αντιπαραθεσης. Ουτως η αλλως απο το Νικο προμηθευομαι νερο ολη μερα οποτε δεν εχω αμμεσο κερδος εκ της συζητησεως αυτης. Δεν το συζητάω για μενα ρε παιδια αλλα για τη ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted March 2, 2013 (edited) Το νερό στην κάβα έχει 0.15 (εγώ τα αγοράζω 24άδες), ριξε και μια almora μέσα ή κάτι αντίστοιχο και έχεις ένα πλήρες Powerade σπιτικό, ένα sandwich να το φτιάξεις σπίτι σου έχει λιγότερο από 60 λεπτά (5 γιουρια στο σαλέ) και ένα θερμός με τσάι ή καφέ που να παίρνει 500 ml δεν έχει πάνω από 12 euro να το αγοράσετε και να το εχετε 5 χρονια (3 γιούρια ο φθηνότερος καφές) .. Τώρα αν δε φέρω την μπανάνα μου μαζί και θελω να φαω ντε και καλά μία στα 2000μ καλά κάνει και μου τη χρεώνει 1 euro ! Ρε παιδιά απλά ... Δεν μας υποχρεώνει κανένας να αγοράσουμε από το σαλέ, απλά φέρτε μαζί σας ότι χρειάζεστε Edited March 2, 2013 by C 8 Share this post Link to post Share on other sites