Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kaps

Νοέμβριος 2012

Recommended Posts

Καλό Μηνα σε ολους/ολες!!! Ελπίζω να ειμαι γουρλης..........

• Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ........PREY FOR SNOW!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Καλό μήνα και μακάρι στο τέλος του Νοέμβρη να τσουλάνε οι βόρειοι και μέχρι τα χριστούγεννα και εμείς οι Νότιοι!! :yes

• Like 1

Καλό μήνα!

και κάθε πράγμα στον καιρό του

...έρχεται...έρχεται

How you stand is how you ski

Μούμπλε μούμπλε. Καταρχάς όλα τα παρακάτω μετά τις 11 του μήνα δεν είναι πρόγνωση είναι εκτίμηση αντιεπιστημονική τσαρλατάνικη gandam style μόνο βάση αναλογικής κίνησης πεδίων πιέσεων και παλαιότερων χαρτών. Δεν ξέρω αν το πιστεύω ή πιο πολύ θέλω να το πιστέψω

Είμαι σχετικά απαισιόδοξος για την Νότια Ελλάδα μιας και οι θερμοκρασίες δύσκολα να επιτρέψουν να πέσει σαν χιόνι πάνω από τις μισές κακοκαιρίες που θα περάσουν τον Νοέμβρη και φοβάμαι ότι θα δούμε χιόνι το οποίο θα εξαυλωθεί. Η Ευρώπη είναι ζεστή ακόμα και ακόμα πιο ζεστή είναι η Αφρική.

Από την άλλη Καιμακ, Βασιλίτσα Πισοδέρι το πιο πιθανό είναι ξεκινήσουν γερά με την κακοκαιρία 8-9 του μήνα όπου λογικά δεν χαλάει με τίποτα γερό χαμηλό στο Ιόνιο και να έχουν μια κάποια βάση με χιονοπτώσεις διαρκείας μέχρι τις 11-12 από νέο χαμηλό στο Ιόνιο με θερμοκρασίες που επιτρέπουν χιόνια. Το επόμενο διάστημα σαν τάση είναι σαφώς με κακοκαιρίες και τα 2-3 πιο πιθανά σενάρια τα βλέπουν να τρώνε τουλάχιστον άλλες δύο κακοκαιρίες μέχρι τις 25. Το σενάριο που πιστεύω θα βγει έχει ψυχρή εισβολή με πολλά φαινόμενα 17 του μήνα και άλλη μια γερή κακοκαιρία από Αδριατική στις 23. Αν δεν βγει αυτό το πιο πιθανό είναι να πάμε σε ένα μοτίβο χαμηλών Αδριατικής-Ιονίου κάθε 4 μέρες από τις 15 και μετά.

Πόλύ φοβάμαι ότι το ντέρμπι θα είναι οι θερμοκρασίες και να χαθεί όλο αυτό το νερό σαν βροχή αλλά πχ το Καιμάκ δεν μπορώ να φανταστώ πως 25 του μήνα δεν θα έχει αρκετό χιόνι. Θα μου πεις μπορει να το πάρει ο αέρας...Από την άλλη λίγο πιο κρυο να βγει το σενάριο ακόμα και ο Παρνασσός έχει ελπίδες...

Γενικά με τετοιον Αζορικό δεν μπορώ να φανταστώ πως σε επίπεδο ακόμα και 45 ημερών δεν θα είμαστε συνέχεια με κακοκαιρίες και έστω ελπίδες να ανοίξει κάνα χιονοδρομικό. Ξέρουμε γενικά που θα είναι ο Αζορ μέχρι τις 10-12 τρου μήνα και σε τέτοιες συνθήκες πάντα δίνει γερά 45 ήμερα. Σαν διατάξεις είμαστε σε εντελώς χειμωνιάτικες ακόμα και αν οι θερμοκρασίες δεν μας αφήνουν να το καταλάβουμε. Ο Ατλαντικός είναι ένα τεράστιο πεδίο υψηλών πιέσεων και τα τυφωνάκια πήγαν στην θέση τους Βόρεια.

Εκτός αν σπάσουμε ρεκόρ θερμότερου τριμήνου (Σεπτέμβρη Οκτώβρη Νοέμβρη) στην ιστορία με +2 βαθμούς από το προηγούμενο και μας τα ρίξει όλα σαν βροχές ακόμα και στο Καιμάκ. Θα μου πεις και γιατί να μη σπάσουμε ρεκόρ θερμότερου τριμήνου και με +5 βαθμούς? Ξέρω και εγώ τόσο άτυχοι να είμαστε τόσο glοbal warming πια...

Καλό μήνα μακάρι να τσουλήσουμε στη διάρκειά του

Aφήστε τα like τέλος του μήνα μπορεί να είναι το πιο γελείο post στην ιστορία

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

παντως συνεχιζουμε ακαθεκτοι με ζεστη και ανυποφορη υγρασια. 80% λεει ο μετρητης εδω στη Λουτσα city... α. και τα κουνουπια δεν παλευονται... ουστ :veryangry:

• Like 1

Έλα είπαμε υπομονή. Μέχρι την Πέμπτη 8 του μήνα είναι η ζέστη. Αρχάγγελου Μιχαήλ (και κάτι άλλων) θα δροσίσει. Επόμενη τέτοια ζέστη τον Απρίλιο.

Πλάκα πλάκα έχει κάτι μύγες τεράστιες

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

...

α. και τα κουνουπια δεν παλευονται... ουστ :veryangry:

...

...

Πλάκα πλάκα έχει κάτι μύγες τεράστιες

...

Συνυπογράφω, με το χειρότερο τρόπο, τα παραπάνω.

Εμ να δουλεύεις βράδυ, εμ να σου σπάνε τα νεύρα τα πετούμενα...

Και όλα αυτά Νοέμβρη μήνα...!

fly.gifiocfly.gif

0005.gif

fly.gif

mosquito_front.gif

Retweet: Άγιε Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα φέρε μου σε παρακαλώ ένα αντικουνουπικό...!
  • Like 2

Έλα είπαμε υπομονή. Μέχρι την Πέμπτη 8 του μήνα είναι η ζέστη. Αρχάγγελου Μιχαήλ (και κάτι άλλων) θα δροσίσει. Επόμενη τέτοια ζέστη τον Απρίλιο.

Μπά, μάλλον συνεχίζεται και για μερικές μέρες ακόμα.

Nαι βρε θα πέσει χιόνι και στον Παρνασσό.

Απλά για ελπίδες να ανοίξει χιονοδρομικό θα έλεγα μόνο ΚαιμάκΠισοδέριΒασιλιτσα και μετά τις 20. Παραέχει ζέστη και όσο και να το θέλω η λογική λέει ότι πόλύ από τον υετό στον Παρνασσό θα χαθεί σαν βροχή.

Θα έχουμε σερί κακοκαιρίες μέχρι τις 25 και μάλλον και μέχρι 5 Δεκέμβρη.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αγαπητε ΜΙΚ, μηπως θα μπορουσε η ομαδα δρομεων να σε απασχολησει για λιγο???..... :D

Για Κυριακη 11/11/12 που τρεχουμε στον Μαραθωνιο πως θα ειναι τα πραγματα???

Παρακολουθω τις προγνωσεις και αλλαζουν καθε 12ωρο...... μια ελαχιστη συνεφια, μια βροχη.......

Ευχαριστουμε!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Nαι βρε θα πέσει χιόνι και στον Παρνασσό.

Απλά για ελπίδες να ανοίξει χιονοδρομικό θα έλεγα μόνο ΚαιμάκΠισοδέριΒασιλιτσα και μετά τις 20. Παραέχει ζέστη και όσο και να το θέλω η λογική λέει ότι πόλύ από τον υετό στον Παρνασσό θα χαθεί σαν βροχή.

Θα έχουμε σερί κακοκαιρίες μέχρι τις 25 και μάλλον και μέχρι 5 Δεκέμβρη.

Α Μ Η Ν!!!

THANX

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Άσπρισε το Πεκίνο και εμείς ακόμα

είμαστε κολλημένοι στον Αύγουστο....!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Άιντε να φύγει αυτή η ζέστη!Έχω βαρεθεί να σκοτώνω κουνούπια!!

Άιντε να φύγει αυτή η ζέστη!Έχω βαρεθεί να σκοτώνω κουνούπια!!

ναι αλλα η ζεστη ειναι τσαμπα !! :yes

με μονο εξοδο την εξόντωση τον κουνουπιών !! :evil:

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

στο γραφείο είμαστε με aircon. στο κρυο φυσικα...

Ακόμη; Πλάκα κάνεις! Εμείς το πρωί το ανοίγουμε λίγο... στο ζεστό όμως.

Ακόμη; Πλάκα κάνεις! Εμείς το πρωί το ανοίγουμε λίγο... στο ζεστό όμως.

καθολου πλακα. Αθηνα. νοτια προαστια... μετα το μεσημερι πιανει και ο ηλιος και δεν παλευεται η ζεστη... αντε επιτελους να δροσισει

ναι αλλα η ζεστη ειναι τσαμπα !! :yes

με μονο εξοδο την εξόντωση τον κουνουπιών !! :evil:

άσε με και έχω κάνει πλούσια την baygon από τον Μάη και μετά! Edited by panoskap
  • Like 1

Καταρχάς θα ξεπαγιάσετε την Πέμπτη την οποία θα έχουμε και πολύ ωραίες εικόνες από τις webcam των χιονοδρομικών μας. Ετοιμάστε κηδείες για τα κουνούπια και τις μύγες.

Για τον Μαραθώνιο κάτω από 20% να βρέχει και η θερμοκρασία κατά 70-80% θα είναι αρκετά χαμηλή (όσο χαμηλό είναι το 14-17 τέτοια εποχή) αλλά έχουμε και ένα δυο σεναριάκια που την εκτοξεύουν.

Θα ήθελα να γράψω απλά υψηλή νέφωση και 15-16 βαθμούς αλλά μπορεί να αλλάξει πολύ η πρόγνωση. Τετάρτη θα ξέρουμε,

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ετοιμάστε κηδείες για τα κουνούπια και τις μύγες.

:2guns:

εψαχνα αυτο το εμοτικον του president με τον παπα με το πετραχηλι να καναμε την κηδεια,αλλά δεν......

επιτέλους κρυυυυυο!!!!!!!!

• Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Δεν αντέχω τέτοιο καιρό....Δεν ξέρω τι έχω πάθει τις τελευταίες μέρες. Απτη μία βλέπω βιντεάκια με grand slopes kαι από την άλλη βλέπω το παράθυρο τον αυγουστιάτικο νοέμβριο και ξενερώνω...

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

:2guns:

εψαχνα αυτο το εμοτικον του president με τον παπα με το πετραχηλι να καναμε την κηδεια,αλλά δεν......

επιτέλους κρυυυυυο!!!!!!!!

δρόσισε στο νησί των Φαιάκων!!! :)

εδώ ακόμα :( κατακαλόκαιρο ...

αύριο, μεθαύριο λέει ο ΜΙΚ... να δούμε...

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

οχι βρε Βιβη,μια χαρά ζέστη εχει εδώ πέρα-απλά χάρηκα που προέβλεψε ο ΜΙΚ κρυυυυο!!

• Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)