kaps 2,736 Report post Posted November 1, 2012 Καλό Μηνα σε ολους/ολες!!! Ελπίζω να ειμαι γουρλης.......... 2 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted November 1, 2012 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ........PREY FOR SNOW!!!!! Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted November 1, 2012 Καλό μήνα και μακάρι στο τέλος του Νοέμβρη να τσουλάνε οι βόρειοι και μέχρι τα χριστούγεννα και εμείς οι Νότιοι!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 1, 2012 Καλό μήνα! και κάθε πράγμα στον καιρό του ...έρχεται...έρχεται Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted November 1, 2012 (edited) Μούμπλε μούμπλε. Καταρχάς όλα τα παρακάτω μετά τις 11 του μήνα δεν είναι πρόγνωση είναι εκτίμηση αντιεπιστημονική τσαρλατάνικη gandam style μόνο βάση αναλογικής κίνησης πεδίων πιέσεων και παλαιότερων χαρτών. Δεν ξέρω αν το πιστεύω ή πιο πολύ θέλω να το πιστέψω Είμαι σχετικά απαισιόδοξος για την Νότια Ελλάδα μιας και οι θερμοκρασίες δύσκολα να επιτρέψουν να πέσει σαν χιόνι πάνω από τις μισές κακοκαιρίες που θα περάσουν τον Νοέμβρη και φοβάμαι ότι θα δούμε χιόνι το οποίο θα εξαυλωθεί. Η Ευρώπη είναι ζεστή ακόμα και ακόμα πιο ζεστή είναι η Αφρική. Από την άλλη Καιμακ, Βασιλίτσα Πισοδέρι το πιο πιθανό είναι ξεκινήσουν γερά με την κακοκαιρία 8-9 του μήνα όπου λογικά δεν χαλάει με τίποτα γερό χαμηλό στο Ιόνιο και να έχουν μια κάποια βάση με χιονοπτώσεις διαρκείας μέχρι τις 11-12 από νέο χαμηλό στο Ιόνιο με θερμοκρασίες που επιτρέπουν χιόνια. Το επόμενο διάστημα σαν τάση είναι σαφώς με κακοκαιρίες και τα 2-3 πιο πιθανά σενάρια τα βλέπουν να τρώνε τουλάχιστον άλλες δύο κακοκαιρίες μέχρι τις 25. Το σενάριο που πιστεύω θα βγει έχει ψυχρή εισβολή με πολλά φαινόμενα 17 του μήνα και άλλη μια γερή κακοκαιρία από Αδριατική στις 23. Αν δεν βγει αυτό το πιο πιθανό είναι να πάμε σε ένα μοτίβο χαμηλών Αδριατικής-Ιονίου κάθε 4 μέρες από τις 15 και μετά. Πόλύ φοβάμαι ότι το ντέρμπι θα είναι οι θερμοκρασίες και να χαθεί όλο αυτό το νερό σαν βροχή αλλά πχ το Καιμάκ δεν μπορώ να φανταστώ πως 25 του μήνα δεν θα έχει αρκετό χιόνι. Θα μου πεις μπορει να το πάρει ο αέρας...Από την άλλη λίγο πιο κρυο να βγει το σενάριο ακόμα και ο Παρνασσός έχει ελπίδες... Γενικά με τετοιον Αζορικό δεν μπορώ να φανταστώ πως σε επίπεδο ακόμα και 45 ημερών δεν θα είμαστε συνέχεια με κακοκαιρίες και έστω ελπίδες να ανοίξει κάνα χιονοδρομικό. Ξέρουμε γενικά που θα είναι ο Αζορ μέχρι τις 10-12 τρου μήνα και σε τέτοιες συνθήκες πάντα δίνει γερά 45 ήμερα. Σαν διατάξεις είμαστε σε εντελώς χειμωνιάτικες ακόμα και αν οι θερμοκρασίες δεν μας αφήνουν να το καταλάβουμε. Ο Ατλαντικός είναι ένα τεράστιο πεδίο υψηλών πιέσεων και τα τυφωνάκια πήγαν στην θέση τους Βόρεια. Εκτός αν σπάσουμε ρεκόρ θερμότερου τριμήνου (Σεπτέμβρη Οκτώβρη Νοέμβρη) στην ιστορία με +2 βαθμούς από το προηγούμενο και μας τα ρίξει όλα σαν βροχές ακόμα και στο Καιμάκ. Θα μου πεις και γιατί να μη σπάσουμε ρεκόρ θερμότερου τριμήνου και με +5 βαθμούς? Ξέρω και εγώ τόσο άτυχοι να είμαστε τόσο glοbal warming πια... Καλό μήνα μακάρι να τσουλήσουμε στη διάρκειά του Aφήστε τα like τέλος του μήνα μπορεί να είναι το πιο γελείο post στην ιστορία Edited November 1, 2012 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 1, 2012 παντως συνεχιζουμε ακαθεκτοι με ζεστη και ανυποφορη υγρασια. 80% λεει ο μετρητης εδω στη Λουτσα city... α. και τα κουνουπια δεν παλευονται... ουστ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted November 2, 2012 Έλα είπαμε υπομονή. Μέχρι την Πέμπτη 8 του μήνα είναι η ζέστη. Αρχάγγελου Μιχαήλ (και κάτι άλλων) θα δροσίσει. Επόμενη τέτοια ζέστη τον Απρίλιο. Πλάκα πλάκα έχει κάτι μύγες τεράστιες 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 2, 2012 ... α. και τα κουνουπια δεν παλευονται... ουστ ... ... Πλάκα πλάκα έχει κάτι μύγες τεράστιες ... Συνυπογράφω, με το χειρότερο τρόπο, τα παραπάνω. Εμ να δουλεύεις βράδυ, εμ να σου σπάνε τα νεύρα τα πετούμενα... Και όλα αυτά Νοέμβρη μήνα...! Retweet: Άγιε Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα φέρε μου σε παρακαλώ ένα αντικουνουπικό...! 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,425 Report post Posted November 4, 2012 Έλα είπαμε υπομονή. Μέχρι την Πέμπτη 8 του μήνα είναι η ζέστη. Αρχάγγελου Μιχαήλ (και κάτι άλλων) θα δροσίσει. Επόμενη τέτοια ζέστη τον Απρίλιο. Μπά, μάλλον συνεχίζεται και για μερικές μέρες ακόμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted November 5, 2012 ΝΑ ΧΑΡΩ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΜΙΚ???????? http://gr.snow-forecast.com/resorts/Kelaria/6day/top Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted November 5, 2012 Nαι βρε θα πέσει χιόνι και στον Παρνασσό. Απλά για ελπίδες να ανοίξει χιονοδρομικό θα έλεγα μόνο ΚαιμάκΠισοδέριΒασιλιτσα και μετά τις 20. Παραέχει ζέστη και όσο και να το θέλω η λογική λέει ότι πόλύ από τον υετό στον Παρνασσό θα χαθεί σαν βροχή. Θα έχουμε σερί κακοκαιρίες μέχρι τις 25 και μάλλον και μέχρι 5 Δεκέμβρη. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 5, 2012 Αγαπητε ΜΙΚ, μηπως θα μπορουσε η ομαδα δρομεων να σε απασχολησει για λιγο???..... Για Κυριακη 11/11/12 που τρεχουμε στον Μαραθωνιο πως θα ειναι τα πραγματα??? Παρακολουθω τις προγνωσεις και αλλαζουν καθε 12ωρο...... μια ελαχιστη συνεφια, μια βροχη....... Ευχαριστουμε! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted November 5, 2012 Nαι βρε θα πέσει χιόνι και στον Παρνασσό. Απλά για ελπίδες να ανοίξει χιονοδρομικό θα έλεγα μόνο ΚαιμάκΠισοδέριΒασιλιτσα και μετά τις 20. Παραέχει ζέστη και όσο και να το θέλω η λογική λέει ότι πόλύ από τον υετό στον Παρνασσό θα χαθεί σαν βροχή. Θα έχουμε σερί κακοκαιρίες μέχρι τις 25 και μάλλον και μέχρι 5 Δεκέμβρη. Α Μ Η Ν!!! THANX Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 5, 2012 Άσπρισε το Πεκίνο και εμείς ακόμα είμαστε κολλημένοι στον Αύγουστο....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 5, 2012 στο γραφείο είμαστε με aircon. στο κρυο φυσικα... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted November 5, 2012 Άιντε να φύγει αυτή η ζέστη!Έχω βαρεθεί να σκοτώνω κουνούπια!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,186 Report post Posted November 5, 2012 Άιντε να φύγει αυτή η ζέστη!Έχω βαρεθεί να σκοτώνω κουνούπια!! ναι αλλα η ζεστη ειναι τσαμπα !! με μονο εξοδο την εξόντωση τον κουνουπιών !! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
thalis 73 Report post Posted November 5, 2012 στο γραφείο είμαστε με aircon. στο κρυο φυσικα... Ακόμη; Πλάκα κάνεις! Εμείς το πρωί το ανοίγουμε λίγο... στο ζεστό όμως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 5, 2012 Ακόμη; Πλάκα κάνεις! Εμείς το πρωί το ανοίγουμε λίγο... στο ζεστό όμως. καθολου πλακα. Αθηνα. νοτια προαστια... μετα το μεσημερι πιανει και ο ηλιος και δεν παλευεται η ζεστη... αντε επιτελους να δροσισει Quote Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted November 5, 2012 (edited) ναι αλλα η ζεστη ειναι τσαμπα !! με μονο εξοδο την εξόντωση τον κουνουπιών !! άσε με και έχω κάνει πλούσια την baygon από τον Μάη και μετά! Edited November 5, 2012 by panoskap 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted November 5, 2012 Καταρχάς θα ξεπαγιάσετε την Πέμπτη την οποία θα έχουμε και πολύ ωραίες εικόνες από τις webcam των χιονοδρομικών μας. Ετοιμάστε κηδείες για τα κουνούπια και τις μύγες. Για τον Μαραθώνιο κάτω από 20% να βρέχει και η θερμοκρασία κατά 70-80% θα είναι αρκετά χαμηλή (όσο χαμηλό είναι το 14-17 τέτοια εποχή) αλλά έχουμε και ένα δυο σεναριάκια που την εκτοξεύουν. Θα ήθελα να γράψω απλά υψηλή νέφωση και 15-16 βαθμούς αλλά μπορεί να αλλάξει πολύ η πρόγνωση. Τετάρτη θα ξέρουμε, 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 6, 2012 Ετοιμάστε κηδείες για τα κουνούπια και τις μύγες. εψαχνα αυτο το εμοτικον του president με τον παπα με το πετραχηλι να καναμε την κηδεια,αλλά δεν...... επιτέλους κρυυυυυο!!!!!!!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 6, 2012 Δεν αντέχω τέτοιο καιρό....Δεν ξέρω τι έχω πάθει τις τελευταίες μέρες. Απτη μία βλέπω βιντεάκια με grand slopes kαι από την άλλη βλέπω το παράθυρο τον αυγουστιάτικο νοέμβριο και ξενερώνω... Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 6, 2012 εψαχνα αυτο το εμοτικον του president με τον παπα με το πετραχηλι να καναμε την κηδεια,αλλά δεν...... επιτέλους κρυυυυυο!!!!!!!! δρόσισε στο νησί των Φαιάκων!!! εδώ ακόμα κατακαλόκαιρο ... αύριο, μεθαύριο λέει ο ΜΙΚ... να δούμε... Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 6, 2012 οχι βρε Βιβη,μια χαρά ζέστη εχει εδώ πέρα-απλά χάρηκα που προέβλεψε ο ΜΙΚ κρυυυυο!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites