mammut 126 Report post Posted November 24, 2011 αμαν αμαν τι γίνεται εδώ, νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο .εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για το lidl δεν είναι ανταγωνιστής μου οπότε πείτε ότι θέλετε . δεν νομίζω πως ουσιαστικά υπάρχουν συνεργάτες του snowclub/forum υπάρχουν διαφημιζόμενοι στο forum,δηλαδή αν του χρόνου να βάλει και το lidl banner τότε θα είναι εντάξει ......δεν νομίζω ότι τα banner μπαίνουν βάση ποιότητας μαγαζιών/καταστήματος και γνώσης πάνω στο σκι κλπ. αυτά τα λίγα γιατί έχουμε και δουλειά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted November 24, 2011 Εάν ο snowhow δεν είναι χορηγός, τότε -επί τη βάσει των όσων έχουν ανωτέρω αναφερθεί από σένα- δεν καταλαβαίνω πως δεχόμαστε αυτό διαφημιστικό (ουσιαστικά) post του. Και, μάλιστα, δεν καταλαβαίνω πώς εσύ ο ίδιος που θέλεις να λες ότι στάθηκες στο ύψος σου έναντι των χορηγών, έκανες θετικό σχόλιο σε διαφήμιση πεδίλων Nordica συγκεκριμένου πωλητή που δεν είναι χορηγός, όταν ξέρεις ότι ένας χορηγός πουλάει και αυτός Nordica. Αλλά και ακόμη και αν δεν υπήρχε κάποιος χορηγός που να πουλάει Nordica, θα μπορούσε κάποιος να σου απαντήσει όπως απάντησες στη Lili : Ρε Στάθη να σου πω, εχει πουθενα μπανερακι χορηγων του Snowhow στην πρωτη σελιδα ή μεσα στο φορουμ? Τελικά, εγώ, ο οποίος είμαι ένα απλό μέλος (ελεύθερο να λέει τη γνώμη του, να προτείνει ή να απορρίπτει προϊόντα και υπηρεσίες) δεν είμαι εντάξει ή εσύ, ως μέλος της ομάδος εργασίας, που αποδέχεσαι την έμμεση διαφήμιση του snowhow; Τον snow how δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα εναντίον του / ούτε και επιθυμώ να κατέβει το Post του (και ποιός είμαι εγώ για να το επιθυμώ. Βρήκα απλώς το post του και το αναφέρω σαν παράδειγμα δύο μέτρων και δύο σταθμών. Εάν επιτρέπεται, καλά κάνει ο άνθρωπος και διαφημίζεται - επαγγελματίας είναι. Εάν πάλι, με το Post του παραβιάζονται οι υποχρεώσεις μας έναντι των χορηγών (εμένα έτσι μου φαίνεται), δείτε το. Αλλά αναφέρεσαι στο ότι, με αυτά που βλέπει, δεν έδωσε τη χορηγία. Διατρέχοντας το site δε βλέπω από τους χρήστες κάποια συμπεριφορά αντίθετη προς την ηθική που θα έπρεπε να δείχνουμε στους διαφημιζόμενους. Αν υπάρχει κάποια απόφαση που να επιβάλει μία στάση στα κείμενά μας, ας μας την υπενθυμήσετε και ας δούμε ποιοί την παραβιάζουμε. Τέλος, ουδεμία μομφή εξέφρασα για το πρόσωπό σου ως μέλος της ομάδας εργασίας, ούτε και είπα ότι θα τα έκανα καλύτερα. Τα κείμενα στο παρόν thread σχολίασα και μόνον αυτά. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 24, 2011 με την λογικη που σκεφτονται καποιοι, τοτε δεν θα επρεπε να μιλαμε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. γιατι ετσι βλαπτουμε τους επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα (ξενοδοχοι, υπαλληλοι κλπ) Επισης προτεινω να ακυρωθει η εκδρομη στην Γαλλια, η ενοτητα ΧΚ εξωτερικου να διαγραφει, και ολα τα ποστ που σχετιζονται με ΧΚ εξωτερικου. Ειδικα των Βαλκανιων. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted November 24, 2011 Ειναι ενας απο τους επαγγελματιες φιλε μου που ηταν να μπει εδω και καιρο το μπανερακι του αλλά με αυτα που βλεπει να γινονται η απαντηση του ειναι αρνητικη.........ετσι για το θεαθηναι Πως αλλαζουν οι καιροι φιλε Σταθη! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 24, 2011 Εχω ασχοληθει παρα πολυ στο παρελθον με Συλλογο και το φορουμ του. Απο τη μια καταλαβαινω τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας, που οντως τρεχουν για να βρους χορηγους. Απο την αλλη το να ειναι καποιος χορηγος δεν σημαινει οτι απαγορευεται να δημοσιευτεί στο φορουμ οποιοσδηποτε αλλος επαγγελματιας. Εισαι χορηγος κυριε?? Ναι τοτε αυτο που οφειλεις να κανεις ειναι να ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ τον οποιοδηποτε και την οποιαδηποτε προσφορα ποσταρει καποιο μελος εδω μεσα. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ οικονομια ζουμε. Σε τετοιους καιρους, συγνωμη αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα κανω αναλυτικη ερευνα αγορας και θα επιλεξω αυτο που με συμφερει. Δεν με νοιαζει αν θα ειναι απο Ελλαδα ή απο Εξωτερικο. Επίσης αυτο το κομπλεξ που εχετε αρκετοι επαγγελματιες πρεπει να σταματησει και να επικεντρωθειτε στο πως μπορειτε να γινετε ανταγωνιστικοτεροι. Ειτε στις τιμες ειτε στην ποιοτητα ειτε ειτε........ Να προβαλετε το Ανταγωνιστικο σας πλεονεκτημα και οχι να γκρινιαζετε γιατι αναφερθηκε στο φορουμ το ονομα του ταδε μαγαζιου που δεν ειναι χορηγος........ Λες και γεννηθηκαμε χθες, λες και δεν γνωριζουμε ΟΛΑ τα μαγαζια του ειδους, το φορουμ περιμενουμε να τα μαθουμε........ Λες και δεν θα ψαξουμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ αν θελουμε να αγορασουμε κατι......... ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΕΛΕΟΣ!!!!......... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 24, 2011 (edited) Εάν υποψιαστώ ότι η λειτουργία του φόρουμ στηρίζεται στους χορηγούς θα πεθάνωωωω.... Αυτο που ισως δεν ξερετε αρκετοι ειναι το ποσο κοστιζει στο συλλογο αλλα σε καποιους ανθρωπους που πολλες φορες βαζουν και απο την τσεπη τους για να εχουμε εμεις τη δυνατοτητα να γραφουμε οτι μας γουσταρει ΤΖΑΜΠΑ. Το κοστος ενος φορουμ εξαρταται απο πολλα πραγματα. Μπορει να φτασει και τα 1000-1500 ευρω το χρονο..... Αυτα απο που θα βγουν?......... Αυτο που θα προτεινα ειναι το εξης: Τα μπανερακια κακα τα ψεματα προσφερουν πολυ λιγα μιας και οι περισσοτεροι ξερουμε σχεδον ολους τους επαγγελματιες. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι εκτος τα μπανερακια να ανοιχτει sub forum για τους επαγγελματιες. Καθε ενας θα εχει ενα τοπικ στο οποιο θα ποσταρει τυχον προσφορες του. Αυτο θα συμφερει γιατι θα υπαρξει ανταγωνισμος απο τη μια με συνεπεια να πεσουν οι τιμες. Απο την αλλη συνδεοντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ με ειδικες προσφορες ΜΟΝΟ για τους κατοχους της εξασφαλιζεται και η βιωσημοτητα του Συλλογου Οικονομικα (αφου θα αυξηθουν τα επισημα μελη) και τους επαγγελματιες με αυξηση του τζιρου τους........ Edited November 24, 2011 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 24, 2011 Αυτο που πρεπει να γινει ειναι εκτος τα μπανερακια να ανοιχτει sub forum για τους επαγγελματιες. Καθε ενας θα εχει ενα τοπικ στο οποιο θα ποσταρει τυχον προσφορες του. Αυτο θα συμφερει γιατι θα υπαρξει ανταγωνισμος απο τη μια με συνεπεια να πεσουν οι τιμες. αυτο γινεται ηδη, γραφονται προσφορες Απο την αλλη συνδεοντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ με ειδικες προσφορες ΜΟΝΟ για τους κατοχους της εξασφαλιζεται και η βιωσημοτητα του Συλλογου Οικονομικα (αφου θα αυξηθουν τα επισημα μελη) και τους επαγγελματιες με αυξηση του τζιρου τους........ και αυτο γινεται Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted November 24, 2011 Πράγματα, sub forum επαγγελματιών υπάρχουν σε πολλά fora. Έτσι αποφεύγονται και "πονηρές" αναφορές σε προϊόντα, από υποτιθέμενους επισκέπτες. Απορία: εάν ο χ επαγγελματίας ποστάρει στο ειδικό αυτό sub thread, θα ενδιαφερθεί κανένας για banner; Το ποστάρισμα εκεί θα είναι ελεύθερο ή θα συνεπάγεται μία μικρή συνεισφορά; Καθόσον αφορά την κάρτα (κάποτε είχα στείλει φωτογραφία, αλλά κάρτα δεν πήρα): είμαστε σίγουροι ότι, σε περίοδο κρίσης, ο καταστηματάρχης, προκειμένου να μη χάσει πελάτες δεν θα κάνει την ίδια έκπτωση και σε κάποιον που δεν είναι μέλος του σωματείου; Προσωπικά, δε γράφτηκα για την κάρτα, αλλά γιατί πίστευα ότι στηρίζω με την εισφορά μου μία όμορφη προσπάθεια, την οποία (για δικούς μου, προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους) δυστυχώς δεν μπορώ να παρακαλουθώ στην πράξη. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 24, 2011 Μήπως είναι υπερβολική αντίδραση;Όλα ενημέρωση είναι, σε ένα ελεύθερο forum. .... γενικά διαφωνώ ριζικά με το να μην προτείνουμε ευκαιρίες για να κάνουμε καλύτερο/φτηνότερο/σωστότερο σκι όταν αυτές υπάρχουν.... Σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ οικονομια ζουμε. Σε τετοιους καιρους, συγνωμη αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα κανω αναλυτικη ερευνα αγορας και θα επιλεξω αυτο που με συμφερει. .....Να προβαλετε το Ανταγωνιστικο σας πλεονεκτημα και οχι να γκρινιαζετε γιατι αναφερθηκε στο φορουμ το ονομα του ταδε μαγαζιου που δεν ειναι χορηγος........ O snowhow είναι επαγγελματίας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βγήκε από χορηγός επειδή ''στράβωσε'' γιατί αναφέρθηκαν ανταγωνιστικά προϊόντα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Ούτε όταν αναφέρεται κάποια προσφορά, αυτό ακυρώνει την δουλειά της Ομάδας Εργασίας. Εδώ μέσα στο φόρουμ γράφονται απόψεις για διάφορα θέματα και υπάρχει ελεύθερη διακίνηση πληροφορίας. Προσωπικά (αλλά και όλοι πιστεύω) θα ήθελα να πληροφορούμε για σχετικές προσφορές. Όπως επίσης με βοηθάει να ξέρω να απευθυνθώ για κάτι που θέλω πρώτα στους σχετικούς χορηγούς του sc... Για όλους τους χορηγούς που βάζουν banner μετράει το κλικ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted November 24, 2011 ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που το ακατονόμαστο σούπερ μάρκετ (όχι αυτό που έκλεισε, το άλλο )προσφέρει είδη σκι: μάσκες, κάλτσες, φλις και τα σχετικά -όχι πέδιλα. Από Δευτέρα 28/11/2011. Σσσσς! εμ έτσι εξηγείται ρε που κρυώνεις ..... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 24, 2011 Απορία: εάν ο χ επαγγελματίας ποστάρει στο ειδικό αυτό sub thread, θα ενδιαφερθεί κανένας για banner; Το ποστάρισμα εκεί θα είναι ελεύθερο ή θα συνεπάγεται μία μικρή συνεισφορά; ο επαγγελματιας που θα εχει προσβαση στο ειδικο subforum θα εχει ηδη βαλει μπαννερ στο snowclub δεν θα ειναι ελευθερο το νημα αυτο. Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 24, 2011 ο επαγγελματιας που θα εχει προσβαση στο ειδικο subforum θα εχει ηδη βαλει μπαννερ στο snowclub δεν θα ειναι ελευθερο το νημα αυτο. Aκριβως......... και φυσικα αλλοι επαγγελματιες ΔΕΝ θα ποσταρουν σε τοπικ αλλων. Επίσης καλο ειναι να δημιουργηθει μια νεα "Ομαδα" στο Invision με τιτλο "Επαγγελματιες" που να εχει δικο της διακριτικο χρωμα όπως εχουν οι Admin και οι Mods........ Φυσικα το ολο θεμα και η εφαρμογη του θελει δουλεια και προσοχη για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις. Οι "Χορηγοι" ειναι ισως το δυσκολοτερο θεμα για ενα φορουμ.......... Πρεπει να διατηρουνται Ισορροπιες........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 24, 2011 (edited) Αυτο που ισως δεν ξερετε αρκετοι ειναι το ποσο κοστιζει στο συλλογο αλλα σε καποιους ανθρωπους που πολλες φορες βαζουν και απο την τσεπη τους για να εχουμε εμεις τη δυνατοτητα να γραφουμε οτι μας γουσταρει ΤΖΑΜΠΑ. Το κοστος ενος φορουμ εξαρταται απο πολλα πραγματα. Μπορει να φτασει και τα 1000-1500 ευρω το χρονο..... Αυτα απο που θα βγουν?......... Αυτο που θα προτεινα ειναι το εξης: Τα μπανερακια κακα τα ψεματα προσφερουν πολυ λιγα μιας και οι περισσοτεροι ξερουμε σχεδον ολους τους επαγγελματιες. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι εκτος τα μπανερακια να ανοιχτει sub forum για τους επαγγελματιες. Καθε ενας θα εχει ενα τοπικ στο οποιο θα ποσταρει τυχον προσφορες του. Αυτο θα συμφερει γιατι θα υπαρξει ανταγωνισμος απο τη μια με συνεπεια να πεσουν οι τιμες. Απο την αλλη συνδεοντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ με ειδικες προσφορες ΜΟΝΟ για τους κατοχους της εξασφαλιζεται και η βιωσημοτητα του Συλλογου Οικονομικα (αφου θα αυξηθουν τα επισημα μελη) και τους επαγγελματιες με αυξηση του τζιρου τους........ Σε κανένα φόρουμ από αυτά που συμετέχω δεν έχω παραπονεθεί για τις διαφημίσεις,το αντίθετο μάλιστα τις θεωρώ απραίτητες μια κι εγώ είμαι επαγγελματίας.Προσωπικά όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει την ιδιότητα που έχω ως μέλος για τις συναλλαγές-αγορές από τους διαφημιζόμενους,χρησιμοποιώ μόνο τις φιλικές σχέσεις που τυχόν υπάρχουν μεταξύ ημών.Σαν καταναλωτής περιμένω να έχω την ίδια αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση από ένα πωλητή είτε πάω incognito είτε σαν μέλος κάποιας ''ομάδας''. Από την μέχρι τώρα κουβέντα όμως μου έχει σχηματιστεί η εικόνα ότι ο ρόλος ύπαρξης και συνάμα αυτοσκοπός του Φόρουμ τείνει να γίνει η διαφήμηση-προώθηση των ''χορηγών''. Ας γίνει ένας επαναπροσδιορισμός από τον Σύλλογο για τον ρόλο που παίζει τελικά το Φόρουμ. Edited November 24, 2011 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 24, 2011 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, θεωρώ αρκετά υποκριτικό αυτό που γίνεται εδώ, όταν δεν αυμμετέχουμε καθόλου εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...c=14184&hl= Τα θέματα είναι αλληλένδετα. Συνήθως θέλουμε και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Απλά τα πράγματα. Θέλουμε ή όχι χορηγούς για να εξακολουθούμε να υπάρχουμε; Θέλουμε ή όχι να είμαστε επισκέπτες ή μέλη; Ας μην πάω πιο κάτω τον συλλογισμό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 24, 2011 Liberalism Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted November 24, 2011 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, θεωρώ αρκετά υποκριτικό αυτό που γίνεται εδώ, όταν δεν αυμμετέχουμε καθόλου εδώ:http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...c=14184&hl= Τα θέματα είναι αλληλένδετα. Συνήθως θέλουμε και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Απλά τα πράγματα. Θέλουμε ή όχι χορηγούς για να εξακολουθούμε να υπάρχουμε; Θέλουμε ή όχι να είμαστε επισκέπτες ή μέλη; Ας μην πάω πιο κάτω τον συλλογισμό. Παρένθεση: Απαντώ σε κάποιον, όπως π.χ. τώρα στον mil, τον οποίο δε γνωρίζω και δεν μπορώ να τον προσφωνήσω. Το φίλε, φιλαράκο, φίλε μου, κοπελιά (συνήθως κανείς δεν προσφωνεί ως "φίλη" μια γυναίκα) δε μου πάνε, αλλά από την άλλη, δεν ξέρω και το όνομα του άλλου. Δεν παραπονούμαι, αλλά, να ..., απλώς δε μου πάει. Κλείνει η παρένθεση. Λοιπόν αγαπητέ mil, Η συζήτηση απλώς εξετράπη από το θέμα του supermarket. Χορηγούς προφανώς και θέλουμε, ούτε και είπε κάποιος από τους προηγούμενους ότι δε θέλουμε. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 24, 2011 Δεν συμφωνώ με την παραπάνω προσέγγιση. Αρχίζουμε όμως να αναφέρουμε "επαναπροσδιορισμό του συλλόγου", αυτοσκοπό του φόρουμ την "προώθηση χορηγών", κλπ. Δηλαδή ο αφιλοκερδής και θεμελιώδης χαρακτήρας του συλλόγου πιθανώς από κάποιους να αρχίζει να αμφισβητείται είτε στα λόγια, είτε στα έργα (με προσπάθεια προσέλκυσης πόρων). Ίσως κάποιοι πλέον να συμβιβάζονται και στα γραφόμενα τους. Δεν είναι κριτική η διάθεση, αλλά προς προβληματισμό. Που τελειώνει το αφιλικερδές και που αρχίζει το επικερδές. Άλλα sites, θέλουν όσο μπορούν περισσότερα κέρδη, άρα διαφημήσεις. Και εμείς το θέλουμε. Για να βγάλουμε λεφτά; ΟΧΙ θα έλεγα εγώ. Κι εγώ θα δεχόμουν χορηγούς, δεν θα τους κυνήγαγα αν από τις συνδρομές είχα οικονομική ανεξαρτησία, θα προσπάθούσα-ήθελα να προσφέρω στην χιονοδρομία μέσω του συλλόγου, αλλά χωρίς την οικονομική του αυτοτέλεια, πρώτα πρέπει να εξασφαλίσει την ύπαρξη του. Όταν λοιπόν αναφέρεται ως "αυτοσκοπός του φόρουμ" η "διαφήμιση χορηγών", τότε λέμε ότι ή "δεν θέλουμε χορηγούς" ή "εξευτελιζόμαστε", ή..... αλλάζουμε τον "αυτοσκοπό". Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 24, 2011 Δεν συμφωνώ με την παραπάνω προσέγγιση.Αρχίζουμε όμως να αναφέρουμε "επαναπροσδιορισμό του συλλόγου", αυτοσκοπό του φόρουμ την "προώθηση χορηγών", κλπ. Δηλαδή ο αφιλοκερδής και θεμελιώδης χαρακτήρας του συλλόγου πιθανώς από κάποιους να αρχίζει να αμφισβητείται είτε στα λόγια, είτε στα έργα (με προσπάθεια προσέλκυσης πόρων). Ίσως κάποιοι πλέον να συμβιβάζονται και στα γραφόμενα τους. Δεν είναι κριτική η διάθεση, αλλά προς προβληματισμό. Που τελειώνει το αφιλικερδές και που αρχίζει το επικερδές. Άλλα sites, θέλουν όσο μπορούν περισσότερα κέρδη, άρα διαφημήσεις. Και εμείς το θέλουμε. Για να βγάλουμε λεφτά; ΟΧΙ θα έλεγα εγώ. Κι εγώ θα δεχόμουν χορηγούς, δεν θα τους κυνήγαγα αν από τις συνδρομές είχα οικονομική ανεξαρτησία, θα προσπάθούσα-ήθελα να προσφέρω στην χιονοδρομία μέσω του συλλόγου, αλλά χωρίς την οικονομική του αυτοτέλεια, πρώτα πρέπει να εξασφαλίσει την ύπαρξη του. Όταν λοιπόν αναφέρεται ως "αυτοσκοπός του φόρουμ" η "διαφήμιση χορηγών", τότε λέμε ότι ή "δεν θέλουμε χορηγούς" ή "εξευτελιζόμαστε", ή..... αλλάζουμε τον "αυτοσκοπό". Συμφωνουμε νομιζω..... Nομιζω οτι καποιοι παρεξηγουν την εννοια του "Μη κερδοσκοπικου Σωματειου"..... που δεν σημαινει οτι δεν μπορει να """κερδιζει""" χρηματα απο οσες δραστηριοτητες μπορει, προς οφελος των μελων του και την πραγματοποιηση του σκοπου του. Κερδοσκοπικο σημαινει βγαζω χρηματα και τα βαζω στην τσεπη. Τεραστια διαφορα. Αρα και τα μπανερακια ειναι θεμιτα και αλλες δραστηριοτητες του Συλλογου για να συγκεντρωσει χρηματα που τις περισσοτερες φορες ισα ισα που καλυπτουν τα παγια εξοδα του....... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 24, 2011 Συμφωνώ, ίσως όμως με τον τρόπο που ξετυλίχθηκε το κουβάρι (σε εμένα τουλάχιστον) κάποια πράγματα φάνηκαν θολά. Άρα ας ξεκαθαρίσουμε την γραμμή αφετηρίας, για να μην μπερδευόμαστε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 24, 2011 Το θέμα είναι ότι οι συνδρομές είναι αλληλένδετες με τις προσφορές από επαγγελματίες σε πολλές περιπτώσεις. Φοβάμαι ότι η περίοδος του ρομαντισμού (είμαι μέλος γιατί μου αρέσει η προσπάθεια, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αλλάξουν τα πράγματα κλπ) αφήνει πολύ κόσμο αδιάφορο. Και γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους, κάποιοι μάλιστα καλοί φίλοι που ήταν παλαιότερα μέλη, που μου λένε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνουν μέλη αν δεν δουν κάποια ανταποδοτικότητα για τα €25 της ετήσια συνδρομής τους. Ίσως φταίει η οικονομική κρίση. Ίσως γινόμαστε όλοι πιο κυνικοί, δεν ξέρω. Χρειαζόμαστε τους χορηγούς για να έχουμε μέλη. Και για να έχουμε χορηγούς, πρέπει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί στο forum στις αναφορές μας σε άλλα καταστήματα. Να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι γράφτηκε κάτι που δεν έπρεπε. Δεν μπορούμε να φιμώνουμε το forum γιατί τότε χάνουμε την ουσία μιας από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του ΕΣΤΧ. Την ενημέρωση του τουρίστα χιονοδρόμου. Άλλωστε, όπως πολύ σωστά έγραψε και ο Δημήτρης, το συγκεκριμένο supermarket δεν είναι ανταγωνιστής των χορηγών του συλλόγου. Αλίμονο αν ήταν. Και αλίμονο αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε την διαφορά στην αξία ενός καταστήματος που πουλάει τυροκαυτερή δίπλα σε σκι, με ένα επαγγελματία που γνωρίζει το αντικείμενο τέλεια και είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει στην επιλογή μας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 25, 2011 Ρε κοπελλια να σου πω, εχει πουθενα μπανερακι χορηγων των Lidl στην πρωτη σελιδα ή μεσα στο φορουμ?Λοιπον να σας πω, στα ισια και παληκαρισια και μαλιστα εδω στο ανοικτο φορουμ, για να το δουν απαντες, με το να προτεινετε διαρκως στον καθενα να αγορασει εδω και εκει για διαφορους λογους, θεωρω οτι ειναι τελειως μα τελειως φαουλ ως προς τους φιλους και επαγγελματιες και συναμα χορηγους προς τον ΕΣΤΟΥΧ, ταυτοχρονα ισοπεδωνετε την δουλεια που εχει κανει η ομαδα εργασιας Δ/Φ και μπανερ, η οποια ειδικα φετος και με την κατασταση που βιωνουμε ολοι μας, εχει κανει πολυ δουλεια στο site μας..... Λοιπον παιδια να τελειωνει αυτη η αηδια επιτελους, γιατι σαν ομαδα εργασιας Δ/Φ δεν εχω καμμια μα καμμια ορεξη να ακουω τα διαφορα μπινελικια, επειδη μερικοι βλεπουν τα παντα με γυαλια ηλιου!!! Αν καποιοι γουσταρετε να αγορασετε απο αλλου, με γεια σας και χαρα σας, δεν θελουμε να το ξερουμε και να το διαβαζουμε!! Απλα να ξερετε δεν γινομαστε μονο η ομαδα εργασιας ρεζιλι προς τους επαγγελματιες αλλά γινεστε και ολοι εσεις που ειτε ειστε απλα μελη ειτε ειστε απλοι επισκεπτες στο φορουμ!! Και στο φιναλε φιναλε ρε κοπελια και οι οποιοι αλλοι αγοραζετε απο αλλου, πρεπει να βγαζετε και ντουντουκα στο τι αγοραζετε και απο που το αγοραζετε.... Ε? Συγνωμη αλλα κατι χανω... Το τοπικ ονομαζεται Ski και στα Supermarket... Δεν βλεπω τιποτα το επιληψιμο ωστε να πεφτει τετοια επιθεση.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 25, 2011 αμαν αμαν τι γίνεται εδώ, νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο .εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για το lidl δεν είναι ανταγωνιστής μου οπότε πείτε ότι θέλετε . δεν νομίζω πως ουσιαστικά υπάρχουν συνεργάτες του snowclub/forum υπάρχουν διαφημιζόμενοι στο forum,δηλαδή αν του χρόνου να βάλει και το lidl banner τότε θα είναι εντάξει ......δεν νομίζω ότι τα banner μπαίνουν βάση ποιότητας μαγαζιών/καταστήματος και γνώσης πάνω στο σκι κλπ. αυτά τα λίγα γιατί έχουμε και δουλειά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε Σωστοτατος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 26, 2011 κλασικα οπως και αλλες φορες το lidl φερνει ξανα πραγματα για σκι lidl λεω να παρω καμια μασκα... Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 26, 2011 Δεν ξέρω τι παίζει με τις μάσκες του lidl, όμως με τα μάτια σου να μην παίζεις. Άντε όταν έχει ήλιο να φορέσεις γυαλιά ηλίου. Όμως σε περίπτωση κακοκαιρίας, μία κακή μάσκα, σου χαλάει την ημέρα. Και προσοχή, με τα μάτια μην παίζεις, μπορεί να πάθεις ζημιά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted November 26, 2011 (edited) Καλα απο τα λιντλ ειπε ο ανθρωπος οχι απο το περιπτερο της γειτονιας ουτε απο το πανηγυρι του Αγιου Παντελεημων , οτι θα παρει . Ολα τα προιοντα ειναι εγγεκριμενα και πολυ καλα σε σχεση ποιοτητας - τιμης. Ναι γιατι οχι , μασκα απο λιντλ. Ντροπη ειναι? Ελα παναγια μου Edited November 26, 2011 by ilias-zak Quote Share this post Link to post Share on other sites