Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 6, 2012 Έτσι πρέπει! ΔΣ και συντονιστές έχουν βρυκολακιάσει απόψε! Πάω για ύπνο, όχι για μένα, για την φουκαριάρα την μαθήτρια που έχω στις 10! 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 6, 2012 Δεν υπάρχεις ....!!! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 6, 2012 (edited) Έχω κάτι να σας πω... Μια μικρη ιστορια χιονοδρομικης τρελας Ηταν αν θυμαμαι καλα καποιο Σαββατο τον Απριλιο του 1997, πρωινο ξυπνημα στις 5 για να ετοιμασουμε τα παιδια, ηλικιας 11 & 7 τοτε, να φορτωσουμε και να φυγουμε για Καλαβρυτο. Ηταν η εποχη της απολυτης μανίας για σκι (ξεκινησα το 1995). Φτανουμε Καλαβρυτα, σταματαω skibill για να νοικιασουμε εξοπλισμο κι εκει μαθαινω οτι το ΧΚ εκλεισε...του χρονου παλι... Πινοντας καφεδακι για παρηγορια μαθαινουμε οτι απεναντι το βουνο συνεχιζει να ειναι ανοιχτο και μαλιστα θα ειχε και νυκτερινο. Παραταμε τους καφεδες, ριχνουμε τα παιδια στο αυτοκινητο , γυριζουμε σπιτι, αφηνουμε τα παιδια και ξεκιναμε για Παρνασσο. Απιστευτη ξαστερια και Πανσεληνος πανω απο τα Κελαρια που εχει κανει τη νυχτα μερα...HEAVEN...just...HEAVEN... Eπιστροφη στο σπιτι στις 5 το πρωι της επομενης μερας, σχεδον 900 χιλιομετρα σε 24 ωρες για 2 ωρες σκι... αυτα ειναι!!! :D :D Edited December 6, 2012 by snowholic 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted December 6, 2012 περασμενα μεγαλεια........ ρε παιδια το τι εχω τραβηξει με τον τρελαμενο snowholic δεν περιγραφεται... αλλα η αληθεια ειναι οτι εκεινη η μερα ηταν πραγματικα τελεια !!!!!!!!!!! :yes 5 Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 6, 2012 Εχω κάτι να σας πω..... Μάρτιος 2009 και ανεβαίνουμε Μπάνσκο.Σαββατο 21-22/3 με συνεχή χιονόπτωση και την Κυριακή μεγάλο σπάσιμο λόγω κλοπής πουδροπέδιλων Μιχάλη από τα εισιτήρια. Επιστροφή την ίδια μέρα στα πάτρια εδάφη,έχοντας ρίξει μαυρη πέτρα στη Βουλγαρία και Δευτερα Πηγάδια-μπαμ μπαμ στον Περικλη και αγορά νέων πουδροπέδιλων Rossi Scratch -γλυκαθηκα κι εγώ και μου κάνω δώρο τα Rossi B2(ήταν οι εποχές που ο ενθουσιασμός δεν ανακοπτόταν από τη λογική).Τρίτη και Τετάρτη Βασίλω με memnonas και σουπερ σκι....με μια μικρή λεπτομέρεια,η Γομάρα δεν είχε ανοίξει.Τετάρτη βράδυ πτώματα Αθήνα...Πεμπτη πρωί τηλ Μιχάλη στη δουλειά -Πάμε το Σαβ/κο Βασιλίτσα?????? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :rolleyes: "είμαι κουρασμένη" "εξοδα" "μπλα μπλα μπλα" Παρασκευή απόγευμα ξανά πάνω....θερμοκρασίες εχουν ανέβει,νιανια οι πουδρες αλλά η Γομάρα ανοιχτή......είχε σκοπό βλεπετε ο κυριος να κάνει πρόταση γαμου στο βουνό ,και κυρίως στην πιο αγαπημενη μας περιοχή του χκ,με θέα τη Σαμαρίνα. δε θα περιγραψω τον τρόπο,αλλά ένα έχω να πω:γυναίκα (=γκρινιάρα,ορισμενες φορες) σκιερ (στη Γομάρα) δύσκολος συνδυασμός για τετοιες περιπέτειες... 7 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 6, 2012 Σημερινό περιστατικό(για όσους ξέρουν το αγαπητό μου γάγγλιο που εξαφάνισε με χειρουργική ακρίβεια ο skimad) : Φιλαράκο η εγχείριση δεν είναι τίποτα αλλά σκι ή παραπέντε για δυο τρεις βδομάδες ξέχνα το. Κανονίσαμε να μου την κάνουν τσάμπα αν τους κάνω φέτος μαθήματα σκι τον επόμενο Απρίλη ή Νοέμβρη 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 6, 2012 Έκανα αίτημα φιλίας στον ΣΤΧ. Αν δεν μου απαντήσει μέχρι το βράδυ δεν θα του ξαναμιλήσω.....!!! :shysterical: 4 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 6, 2012 Έχω κάτι να σας πω... Μια μικρη ιστορια χιονοδρομικης τρελας Ηταν αν θυμαμαι καλα καποιο Σαββατο τον Απριλιο του 1997, πρωινο ξυπνημα στις 5 για να ετοιμασουμε τα παιδια, ηλικιας 11 & 7 τοτε, να φορτωσουμε και να φυγουμε για Καλαβρυτο. Ηταν η εποχη της απολυτης μανίας για σκι (ξεκινησα το 1995). Φτανουμε Καλαβρυτα, σταματαω skibill για να νοικιασουμε εξοπλισμο κι εκει μαθαινω οτι το ΧΚ εκλεισε...του χρονου παλι... Πινοντας καφεδακι για παρηγορια μαθαινουμε οτι απεναντι το βουνο συνεχιζει να ειναι ανοιχτο και μαλιστα θα ειχε και νυκτερινο. Παραταμε τους καφεδες, ριχνουμε τα παιδια στο αυτοκινητο , γυριζουμε σπιτι, αφηνουμε τα παιδια και ξεκιναμε για Παρνασσο. Απιστευτη ξαστερια και Πανσεληνος πανω απο τα Κελαρια που εχει κανει τη νυχτα μερα...HEAVEN...just...HEAVEN... Eπιστροφη στο σπιτι στις 5 το πρωι της επομενης μερας, σχεδον 900 χιλιομετρα σε 24 ωρες για 2 ωρες σκι... αυτα ειναι!!! :D :D αχχ!! φτήνια η βενζινη τοτε !! ποιος λογάριαζε τα χιλ Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 6, 2012 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 6, 2012 ......είχε σκοπό βλέπετε ο κύριος να κάνει πρόταση γάμου στο βουνό..... Αχ τι ρομαντικός!! Ε, νεαρέ.... όσο ρομαντικός και να ήταν ο Μιχάλης..... ....μην σου μπαίνουν ιδέες....! Εγώ δεν πάω στο Αυγό για πρόταση γάμου! 3 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 6, 2012 Εγώ δεν πάω στο Αυγό για πρόταση γάμου! Για τετοιο παληκαρι οχι μονο στο Αυγο θα πας αλλα και στο περασμα του "χαρου"... :thumbsup: 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 7, 2012 Μόλις περάστηκαν και τα χιονολάστιχα! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 7, 2012 Βενζίνη έχει? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 7, 2012 Carpooling! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 7, 2012 Πολύ θα ήθελα.... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 7, 2012 Ααα ρε Γιωργαρα τι μου 'κανες με το topic που ανοιξες Έχω κάτι να σας πω... Ηταν Φεβρουαριος του 2000... Που αλλου; στο ΧΚΚ. Απο τις χειροτερες μερες μου στο βουνο, οχι μονο λογω καιρου (χιονοθυελα και ομιχλη) αλλα κυριως λογω του τραυματισμου της Ολγας μου στο γονατο (χιαστοι και μηνισκος). Το συμβαν εγινε στο τελειωμα της κοκκινης Δαφνης, στις 11.00πμ, που λογικα θα σημαινε οτι η μερα χιονοδρομικα τελειωσε αδοξα. Ελα ομως που η Ολγα ειχε διαφορετικη αποψη!!! Φευγοντας απο το ιατρειο του ΧΚΚ με μπαταρισμενο γονατο μου λεει: -Πινουμε ενα καφεδακι πριν φυγουμε; -Και δεν πινουμε; της λεω, και καφε και τσιπουρομελο. Μετα απο λιγο ημασταν αραχτοι στο σαλε και πανω στην κουβεντα της λεω: -Ρε γαμωτο δεν γινοτανε τουλαχιστον να χτυπαγες αργοτερα; να μην εχανες και το σκι σου -Μονο το σκι δεν σκεφτομαι τωρα, ποναω. Αφου παιρνει ενα παυσιπονο, μου λεει: -Δεν πας εσυ να κανεις λιγο σκι μεχρι να με πιασει το παυσιπονο; Ετσι κι εγινε!!! Γι αυτο τη λατρευω. Την επομενη μερα απο τη δουλεια της εστειλα με fax (τοτε δεν ειχαμε internet) το ακολουθο ποιημα ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ Η "Σουπα" Η Όλγα μου το χτύπησε το γόνατο στο χιόνι και τώρα ξεκουράζεται στον καναπέ ξαπλώνει Το γόνατό σου χτύπησες δεν ξέρεις τι να κάνεις, για ένα να ‘σαι σίγουρη πως σκι θα ξανακάνεις.* Απ’ την πλαγιά κατέβαινες με άνεση και χάρη κι όλος ο κόσμος ζήλευε τη φόρα που ‘χες πάρει. Μ’ αυτοί που σε κοιτάζανε σε μάτιασαν μωρό μου, το γόνατο σου γύρισε κι έχασα το μυαλό μου. Τη ΄΄σούπα΄΄ καθώς έφαγες και ξάπλωσες στο χιόνι σκεφτόμουν πως τη μοίρα του κανείς δεν τη γλιτώνει. Στο ιατρείο πήγαμε κι οι δυο μας τρελαμένοι και ο γιατρός σου έδεσε το γόνατο καημένη. *Η Ολγα ξαναφορεσε μποτες και πεδιλα μετα απο 8 χρονια. Ολα αυτα τα χρονια με ακολουθουσε στο βουνο παντα περιμενοντας υπομονετικα στο σαλε, ποτε θα ξεχαρμανιασω. Σας το ξαναπα...γι αυτο τη λατρευω... 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 7, 2012 Δε πολυσυμπαθώ το like για αυτό...LIKE Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 7, 2012 (edited) Ωραιο θεμα, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ Φεβρουαριος 2008, πρωτα βήματα στο σανίδι, μολις είχα μαθει για το snowclub ειχα πρωτογνωρίσει τα παιδια και τον Μελέτη (τρομάρα του ή (μάλλον μου). Tοτε αρχισε να μπαινει το μικρόβιο της χιονδρομιας στο αιμα μου. Δεν ηξερα; Δεν ρωταγα;; Μαθαινουμε οτι θα διοργανωσει το πρώτο χειμερινο σκι ο Παρνασσος. Μου τηλεφωνει ο Μελετης και μου λεει οτι αυριο ημερα Σαββατο θα ξεκινησουμε ξημερωματα για Παρνασσο κι επειδη εχει νυχτερινο θα κατσουμε και θα γυρισουμε αργα το βραδυ. Μα μου σου του... δεν εφερα και πολλες αντιρισεις που να τολμισω. Η παρέα Μελετης, Χρηστος (Elgreco) Μίνα στο αμάξι, θα συναντουσαμε στο βουνο Κορνιλιο, Ολγα και λοιπούς. Φτανουμε στο βουνο αρχίσαν οι πρώτες βόλτες στα μισά πέφτει ένας πάνω μου με ριχνει κατω με το γονατο πανω στα σκι του.... παει το γόνατο μου. Δακρυσα απο τον πονο και τρομαξα κι ολας. Ειδα κι επαθα για να κατεβω στο σαλε. Κορυφη Βακχου ήμουν απο την ευκολη πλευρα, τοτε δεν ειχα τις κόκκινες. Είπαμε πρωταρα ημουν. Με τα πολλα φτανω στο σαλε, τουμπανο το γονατο. Βαζω πάγο και τερμα το πρωινό σέσιον. Δυο βολτες ειχα προλαβει να κανω η κακομοιρα. Τι να κανω, δεν ηθελα να χαλάσω και την ημερα των παιδιων, ηταν και το νυχτερινο στη μεση. θελ;νε ν; ζησουν την εμπειρια. Εφτυχως τοταν τα αγορια τελειωσαν το σκι τους ειπαν να παμε για φαι και κανα καφε για να μπορεσουν να κανουν και το νυχτερινο. Μη κουραστουνε. Εγω με τα δυσκολιας περπατουσα, ημουν καταστεναχωρημενη.Καταλαβαινετε. Στην ταβερνα ξανα παγος στο γονατο και στο καφε τα ιδια. Εγω και η σακουλα. Με τον παγο εφυγε το πολυ πριξιμο κι ειχα αρχισει να το λυγιζω λιγο. Μου δινουν και στη καφετερια ενα χαπι βολταρεν και βουρ για τις πιστες, Κουτση ξεκουτση σνοουμπορντ θα έκανα. Εχασα το πρωινο θα εχανα και το βραδυνο;;;; Το χαπακι ειχε κανει δουλεια μεχρι να ανεβουμε στα κελαρια. Βγηκα στην πίστα και αυτο που ειδα ηταν κατι το μαγικο. Δυο προβολεις να φωτιζουν οσο μποπρουν τον Αιολο. Βασικα στα τυφλα πηγαιναμε. Μονο τον ηχο απο τη μουσικη στο σαλε ακουγαμε και των ηχο των λιφτ. Εκανες στα σκοταδια και αρχισαν να δουλευουν και αλλες αισθησεις περα της ορασεως. Η δικια μου αισθησης του πόνου ειχε ψιλοξεχαστει. Ποναγα αλλα το ανεχομουν. Τιποτα δε μπορουσε να με σταματησει πια. Δε θα το ξεχάσω ποτε. Φοβεργ εμπειρια. Σας βαζω 2 βιντεάκια να δειτε για το πως ητανε. Το στυλ μου μη το σχολιασετε, εντελως ρουκι... Μολις ειχα μαθει να στριβω και παλι καλα να λετε. Το σκουφι ουδεν σχολιο... σα τον παπαστρουμφ ημουν.. Αυτο το βιντεο δεν εχει καλη ποιότητα αλλα ολα τα λεφτα ειναι ο πόνος και η ταλαιπωρια που προσπαθω να κρυψω τραγουδώντας "Υποφέρω".... Ναι οταν εισαι αρχαριος εχεις τρελες πτωσεις.. κι εκεινη τη μερα το χειροτερο μου. Αλλα καθε φορα που το βλέπω, ακομα και τώρα πεθαίνω στα γέλια. http://www.youtube.com/watch?v=K-qy_LfblcA&feature=g-user-u Δεν μασάω, δεν μασαω ρε εγω... ναι η ψυχούλα μου το ηξερε εκεινη την ωρα χαχαχ )αν δεν εμφανιζονατι σωστα τα βιντεο καποιος να μου τα φτιαξει πλζ= Edited December 7, 2012 by afrodite 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 10, 2012 Έχω κάτι να σας πω... ...είναι που τους λες ότι το φρέσκο χιόνι έχει μια απίστευτη μυρωδιά και σε κοιτάνε λες και είσαι τρελός, ...είναι που τους λες ότι το φρέσκο χιόνι λαμπυρίζει περισσότερο & από χρυσόσκονη και το διακρίνεις στο βλέμμα τους ότι είναι πεπεισμένοι για την κατάσταση σου... Πουδρομανιακός? Μπορεί. Πάντως η μυρωδιά και το λαμπύρισμα του φρέσκου δεν ξεκολλά απ' το μυαλό μου! 3 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 10, 2012 Πάντως η μυρωδιά και το λαμπύρισμα του φρέσκου δεν ξεκολλά απ' το μυαλό μου! Παρε ενα depon και ξαπλωσε Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 10, 2012 Μπα, απλά κέρωσε 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 10, 2012 5 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 10, 2012 ΩΡΑΙΑΟΤΑΤΑ!!!! Μηπως ξερει κανεις αν θα υπαρχουν SKI BUS απο αυτο το Σ/Κ??????? Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted December 10, 2012 ΩΡΑΙΑΟΤΑΤΑ!!!! Μηπως ξερει κανεις αν θα υπαρχουν SKI BUS απο αυτο το Σ/Κ??????? Για το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι αυτό..http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx 2 Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 10, 2012 (edited) Γραφτηκε προπερυσι, οταν ειχα παθει ζημια στο γονατο, πριν να μαθω ακριβως τι ειχα (τελικα δεν εχασα τη χρονια, αν και ειχα μερικη ρηξη τενοντα και κακωση εξω πλαγιου). Το θυμηθηκα διαβαζοντας τα παραπανω αριστουργηματα. Πολυ ωραιο θεμα. Θα επανελθω... ===================== "Μα πως θα πας ετσι για σκι, με τετοιον τετρακεφαλο;" ο κολλητος μου μ' εκραζε και μ' ελεγε ανεγκεφαλο. Κι εκει που εψαχνα για σκι, μποτες, δεστρες, μπαστουνια, εκανε "κρακ" το γονατο και ακουσα κουδουνια. Μου ανακοινωσε ο γιατρος, μ' υφος δικτατορισκου, πως τον ανησυχει πολυ το θεμα του μηνισκου. Κι αντι να ειμαι σε Καϊμακ, Σελι και Βασιλιτσα, θα καθομαι στο σπιτι μου και θα ρουφω σουπιτσα. Αν ομως μαγνητικη δεν δειξει να' χω κατι, το λεω, θα φορω τα σκι μεχρι και στο κρεβατι... Edited December 10, 2012 by kantoniou 10 Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites