lemonitaq 9 Report post Posted January 28, 2013 Καλημέρα σε όλους! Αφού έχω μπει πολλές φορές κ έχω διαβάσει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες στο forum είπα να γίνω κ μέλος! Συστήνομαι: Με λένε ..lemonita, μένω Αθήνα κ κάνω 3 χρόνια snowboard. Παλιά πήγαινα Bansko, φέτος ανέβηκα πρώτη φορά Παρνασσό με το skibus κ μπορώ να πω ότι είναι ότι πρέπει για σκ! Επίσης πριν έναν μήνα αγόρασα κ σανίδα/μπότες … κ επιβάλλεται να κάνω απόσβεση! Ελπίζω να γνωριστούμε την Τετάρτη που έχει οριστεί συνάντηση κ να ανεβαίνουμε παρέα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 28, 2013 Καλωσήρθες Lemonitaq,-καλώς να τους γνωρίσεις εκεί στα νότια!!!! καλη αποσβεση!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 28, 2013 Καλωσόρισες! Εννοείται ότι πρέπει να τον λιώσεις τον εξοπλισμό σου φέτος! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 28, 2013 καλως μας ηρθες! 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 28, 2013 καλως ηρθες λεμονιτα !! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 28, 2013 Καλώς ηρθες στη Παρεα μας,καλη χιονοδρομικη περιοδο εύχομαι......... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 28, 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
yannis 71 Report post Posted January 29, 2013 (edited) για να δεις τι καλα παιδια ειναι οι skiers,ενω γραφεις hey snowboarders,πρωτοι σε καλωσορισαν!! καλως ηρθες λοιπον και ευχομαι να χαρεις τον εξοπλισμο σου, οπως του αρμοζει!α..και επιτελους,ας αρχισει και ο γυναικειος πληθυσμος snowboard... δεν ειναι κακο! καλη παραμονη στο forum! Edited January 30, 2013 by yannis 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted January 29, 2013 Καλώς ήρθες!! Έτσι να γεμισούμε κανα ταξί εμείς οι snowboarders Έχουμε κι άλλες 2 κοπέλες από όσα διαβάζω ... afrodite και annie, Τρελό community 2 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted January 30, 2013 Καλωσήρθες!! και πολύ καλά έκανες...!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 30, 2013 Καλώς ήρθες!! Έτσι να γεμισούμε κανα ταξί εμείς οι snowboarders Έχουμε κι άλλες 2 κοπέλες από όσα διαβάζω ... afrodite και annie, Τρελό community 6θεσιο ταξι ομως... 2 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
lemonitaq 9 Report post Posted January 31, 2013 Καλως σας βρήκα όλους! Το παρατήρησα οτι πρώτοι χαιρέτησαν οι skiers κ αυτό καταρρίπτει τον μύθο που θέλει skiers k snowboarders στα μαχαιρια!! Λοιπόν παιδιά, η ώρα της απόσβεσης ήρθε! Σάββατο πρωί Παρνασσό με το skibus, είναι κανείς μέσα? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted January 31, 2013 Καλως ηλθες στην κοινοτητα του χιονιου. Σαββατο -εκτος απροοπτου- θα ανεβω παρνασσο, οποιος ενδιαφερεται για carpooling, pm me! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 31, 2013 Το παρατήρησα οτι πρώτοι χαιρέτησαν οι skiers κ αυτό καταρρίπτει τον μύθο που θέλει skiers k snowboarders στα μαχαιρια!! Στα μαχαίρια είμαστε! Στις λάμες τέλος πάντων! 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 31, 2013 Καλως σας βρήκα όλους! Το παρατήρησα οτι πρώτοι χαιρέτησαν οι skiers κ αυτό καταρρίπτει τον μύθο που θέλει skiers k snowboarders στα μαχαιρια!! Λοιπόν παιδιά, η ώρα της απόσβεσης ήρθε! Σάββατο πρωί Παρνασσό με το skibus, είναι κανείς μέσα? Μη βιάζεσαι... αυτό είναι για το καλοσόρισμα. Μετά θα αρχίσουν τα γνωστά "καφριλίκια".... λολ. Με τις σιδερώστρες σας (αλλά αυτοί πάνε και αγοράζουν πέδιλα με τριψίφιο αριθμό μέσης), κάγκουρες που μας τρώτε τις πούδρες, μας χαλάτε τις κοτλέ πίστες μας... τα γνωστά δηλαδή. Το τελευταίο που άκουσα και πέθανα στα γέλια ειναι για όσους κάνουν άλματα "οι πηδηχτούλιδες" Καλως ήρθες στο φορουμ και στο κλαμπ...εγω επιβίωσα εδώ μέσα άρα θα τα καταφέρεις κι εσύ. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 31, 2013 Μη βιάζεσαι... αυτό είναι για το καλοσόρισμα. Μετά θα αρχίσουν τα γνωστά "καφριλίκια".... λολ. Με τις σιδερώστρες σας (αλλά αυτοί πάνε και αγοράζουν πέδιλα με τριψίφιο αριθμό μέσης), κάγκουρες που μας τρώτε τις πούδρες, μας χαλάτε τις κοτλέ πίστες μας... Μόνο ως αστείο εδώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 31, 2013 welcome Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemonitaq 9 Report post Posted February 1, 2013 Μη βιάζεσαι... αυτό είναι για το καλοσόρισμα. Μετά θα αρχίσουν τα γνωστά "καφριλίκια".... λολ. Με τις σιδερώστρες σας (αλλά αυτοί πάνε και αγοράζουν πέδιλα με τριψίφιο αριθμό μέσης), κάγκουρες που μας τρώτε τις πούδρες, μας χαλάτε τις κοτλέ πίστες μας... τα γνωστά δηλαδή. Το τελευταίο που άκουσα και πέθανα στα γέλια ειναι για όσους κάνουν άλματα "οι πηδηχτούλιδες" Καλως ήρθες στο φορουμ και στο κλαμπ...εγω επιβίωσα εδώ μέσα άρα θα τα καταφέρεις κι εσύ. Μας χαλατε τις κοτλέ πίστες!!! χαχαχα Επειδή είμαι νέα στο φόρουμ θα πω οτι δεν εχω λογομαχήσει ποτέ με skiers!! ...απλα τους παραμονεύω και τους πετάω αστεράκια νίτζα!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 1, 2013 Επειδή είμαι νέα στο φόρουμ θα πω οτι δεν εχω λογομαχήσει ποτέ με skiers!! Δεν θές.......!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 1, 2013 Ε οχι και Ταξι, πουλμαν ολοκληρο γεμιζουμε !!!!! Χρηστο κορυφαια η παρατηρηση σου , απλα ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!! λεμονιτα Καλωσηρθες και εσυ στην παρεα,... 1 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites