ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Οι συμφωνίες είναι συμφωνιές, καλή πούδρα όσο το γόνατό μου είναι χάλια δεν θα βρείτε. Τα παράπονά σας στον διάβολο...ξέρει από συμβόλαια Για χτες, με τέτοιες θερμοκρασίες και 18 ώρες μετά το τέλος της χιονόπτωσης σε πολύ συγκεκρημένα σημεία θα είχε καλό πουδρί για σκι, για σανίδι υποθέτω ήταν πολύ καλύτερα. Αν δεν δείτε Freezing level 1100 στην Νότια Ελλάδα με το που τελειώσει η χιονόπτωση και περάσουν 6 ώρες με ηλιοφάνεια τελος το πανηγύρι. Εξαίρεση τα γνωστά "μαγικά" σημεία και πάλι κάποιες μέρες, σε πολύ οικονομικές τιμές. Κάτι μου λέέι ότι αν είχαν ανοίξει 8 το πρωί η Άρτεμις και ο Ηρακλής θα λέγατε πολύ διαφορετικά πράγματα για το εκτός, μπορεί και να ήταν μάπα από το πρωί όμως. Θερμό μέτωπο σε λίγες ώρες από το χαμηλο που είναι στον κόλπο της Σύρτης το οποίο θα κινηθεί ΒΒΑ στο Ιόνιο και θα βάλει κάποια καλά χιόνια στα χιονοδρομικά κυρίως της Βόρειας Ελλάδας σήμερα, ενώ η αίσθησή μου είναι ότι και ο Παρνασσός από 1950 και πάνω πιο πολύ θα φρεσκαριστεί παρά θα βραχεί το χιόνι. Για σήμερα και αύριο οι θερμοκρασίες είναι οριακές και το πιο πιθανό είναι τα Καλάβρυτα, το Μαίναλο και το Πήλιο να δουν βροχή. Πόσες ώρες και που ακριβώς φοβάμαι ότι κανένας δεν μπορεί να το πει γιατί θα έχει κάποιες αυξομοιώσεις η θερμορκασία όπως μπαίνουν τα μέτωπα και μακάρι να είμαστε τυχεροί. Με λίγη τύχη τελευταίο πάντα το ψυχρό μέτωπο μας φρεσκάρει με καλό πουδρί τα χιονοδρομικά και έχετε πουδροντόινγκ Σάββατο. Με λίγη γκαντεμιά κλαίτε. Στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικά ψηλά στα 3-5 και Πισοδέρι Βασιλίτσα μάλλον έχετε πουδρομέρα. Η κακοκαιρία σπάει αύριο το μεσημέρι και το Σάββατο είναι πάρα πολύ πιθανό, αν εξαιρέσουμε τοπικές ομίχλες και μέτριους Νοτιάδες, να είναι μια υπέροχη μέρα για σκι. Από εκεί και πέρα η Κυριακή μοιάζει χαμένη για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα από Νοτιά ισχυρό, ενώ στην Βόρεια Ελλάδα θα χιονίζει/βρέχει. Η κακοκαιρία είναι σχεδόν καθαρά Βόρειας Ελλάδας. Το που ακριβώς είναι το όριο της βροχής θα το δούμε σήμερα είναι 50-50 να την πατήσαμε πανηγυρικά και πχ τα 3-5 να έχουν χαμηλά φουλ βροχή για κάνα διήμερο. Θα το δούμε υπομονή μπορεί να αλάξει πάρα πολύ. Τα ίδια και την Δευτέρα ενώ από Τρίτη έχουμε σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας και νέα καλή κακοκαιρία για την επόμενη πουδρομέρα με γερά πόδια. Βασικά και μετεορολογικά εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν θέλω να το πιστέψω και μετά τη χτεσινή πτήση μια καλή εξήγηση για τις αστραπές του bialex και πρέπει να το πάρουμε απόφαση. ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΗ Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μπροστά μας 30 καλές πιστομέρες, και 5-7 καλές πουδρομέρες. Ίσα ίσα από τώρα και πέρα θα χαρούμε σκι με λιακάδες Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Για αύριο ΧΚΠ και ΧΚΚ δεν βλέπω κάτι το πολύ κακό στον καιρό, με λίγη γκαντεμιά είσαι whiteout στα Κελλάρια αλλά η αίσθησή μου είναι ότι "στουμπωμένο σύννεφο στον Γεροντόβραχο ορατότητα 1000μ" με που και που να χιονίζει και ελπίδες για κάποια ανοίγματα. Λογικά πούδρα, αλλά με λίγη γκαντεμιά μπορεί και να είναι βαρύ. Καλό ελεγχόμενο στοιχηματάκι Απλά ΧΚΚ μπορεί να είναι λάσπη σαφώς πιο ζεστά τα Καλάβρυτα από ότι ψηλά στα Κελλάρια Βόρεια Ελλάδα Πισοδέρι και 3-5 το πιο πιθανό είναι να είναι σούπερ με χιονόπτωση ειδικά στα ψηλά τους, μη κάνει και κάνα άνοιγμα πιο μετά και άντε γεια.... Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pettakos 18 Report post Posted February 21, 2013 Για Σαββατο Κελαρια? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 Έ όχι, ήμουνα σαφέστατος "Η κακοκαιρία σπάει αύριο το μεσημέρι και το Σάββατο είναι πάρα πολύ πιθανό, αν εξαιρέσουμε τοπικές ομίχλες και μέτριους Νοτιάδες, να είναι μια υπέροχη μέρα για σκι." 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
hunter123 92 Report post Posted February 21, 2013 MIK πότε θα ξέρουμε για το αν θα φάνε βροχή τα πηγάδια? έχω κλείσει 3ήμερο(πσκ) λες να την βγάλουμε αραχτοί στο σαλε? φέρτε πίσω το μπιλοζήρι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Θα σας μαλώσω, έχω φέρει τη δασκάλα του Δημοτικού για ιδιαίτερα. Και πάλι Σάββατο θα είστε καλά "Το που ακριβώς είναι το όριο της βροχής θα το δούμε σήμερα είναι 50-50 να την πατήσαμε πανηγυρικά και πχ τα 3-5 να έχουν χαμηλά φουλ βροχή για κάνα διήμερο". Λαμόγιο, αύριο πολύ θα ήθελα να ήμουν 3-5 Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 21, 2013 χκπ δεν δίνει κατι ξεκάθαρο για αύριο.. :nea: ανεβαίνεις...?? δεν ανεβαίνεις..?? ανεβαίνεις...??....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 Αν δεν έχεις καλύτερη δουλειά και δεν λυπάσαι πολύ τα λεφτα... Για αύριο ΧΚΠ και ΧΚΚ δεν βλέπω κάτι το πολύ κακό στον καιρό, με λίγη γκαντεμιά είσαι whiteout στα Κελλάρια αλλά η αίσθησή μου είναι ότι "στουμπωμένο σύννεφο στον Γεροντόβραχο ορατότητα 1000μ" με που και που να χιονίζει και ελπίδες για κάποια ανοίγματα. Λογικά πούδρα, αλλά με λίγη γκαντεμιά μπορεί και να είναι βαρύ. Καλό ελεγχόμενο στοιχηματάκι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 21, 2013 Mικαλιό η Κυριακή παίζει ακόμα ή είναι στάνταρ εκτός; Το πρόβλημα θα είναι μόνο οι θερμοκρασίες ή η γυάλινη σφάιρα δίνει και αερηδες, ομίχλες κτλ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 Με τα σημερινά στοιχεία Στύγα και Άρτεμις θα έχουν μπόλικο αέρα στις κορφές τους και αν ανοίξει Ηρακλή ο Παρνασσός θα είμαστε πάλι με το κουμπί στο στοπ. ΝΝΑ, δεν βγάζεις άκρη αλλά μπορεί να αλλάξει η πρόγνωση. Ο επόμενος ασημώνει 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 21, 2013 κανα βορια βλεπουμε στο μελλον???ελεος με τους κωλονοτιαδες μας χαλανε τις πουδρες 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Επιτυχής συναλλαγή. Αμαρτία πάντως να πληρώνεις αφού είναι γραμμένα. "Τα ίδια και την Δευτέρα ενώ από Τρίτη έχουμε σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας και νέα καλή κακοκαιρία για την επόμενη πουδρομέρα με γερά πόδια." Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted February 21, 2013 Για το Μαίναλο το Σάββατο τι βλέπετε? Θα είμαι Σπάρτη οπότε είναι καλή ευκαιρία για μία γρήγορη βόλτα, ειδικότερα αν συνδυαστεί και με το sunset. Να αρχίσω να σιγοψήνω στο grill το έταιρον ήμιση ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 21, 2013 ....................................................................... Καλό ελεγχόμενο στοιχηματάκι ευχαριστώ θα το παίξω λοιπόν....!!!! :skiing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 21, 2013 ευχαριστώ θα το παίξω λοιπόν....!!!! :skiing: που θα πας εσυ ρε μουλωχτε?πες μου οτι θα εισαι μαιναλο το σκ?γτ μου εχει καρφωθει μια ιδεα να τσουλησω κατα κει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 21, 2013 .................................... πες μου οτι θα εισαι μαιναλο το σκ?...................... χκπ....ενημερωσα..!! ξερεις...!!ξερω οτι δουλευεις...δες καιρό για μαιναλο ,και οτι εχουν γραψει τα παιδια πιο πανω..σου καρφώθηκε τωρα εσενα .. :crazy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 22, 2013 Για αύριο είναι η εξαίρεση που τα Καλάβρυτα έχουν αρκετά πιο πολλά σύννεφα από τον Παρνασσό. Παρνασσό θα ανέβαινα για σκι, Καλάβρυτα όχι. Φοβάμαι και τον αέρα για Στύγα Άρτεμη, ενώ η αίσθησή μου είναι ότι ο Παρνασσός με αυτόν τον αέρα ανοίγει όλα τα λιφτ. Έχει κάποιο ρίσκο αλλά νομίζω ότι Παρνασσό θα έχει γενικά καλή μέρα. Επαναλαμβάνω κάποιο ρίσκο το έχει. Κυριακή με τα σημερινά στοιχεία είναι με θυελλώδεις Νοτιάδες, το ίδιο και Δευτέρα Τρίτη, όπου πια έχουμε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχές γίνονται ξανά χιόνι και είμαστε με το τουφέκι για την επόμενη πουδρομέρα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 22, 2013 Για Αθήνα ελπίζω να απολαύσατε το show και να μη ταλαιπωρηθήκατε. Έχω αράξει σπίτι και χαζεύω κεραυνούς. Βάση πρόγνωσης σε λίγο θα σταματήσει το πανηγύρι, πιστεύω κατά τις 11. Για ακόμα μια φορά το μόνο που το έπιασε καλά και στις ώρες και στην ένταση είναι το meteo στις εξειδικευμένες και για το πότε θα βρέξει στην Αθήνα το προτείνω σε όλους. Το έχουν δουλέψει πολύ το bolam και μπράβο στα παιδιά του Αστεροσκοπείου. http://cirrus.meteo.noa.gr/forecast/bolam/index.htm Κλικ στο greece forecasts και μετά 3h accumulated precipitaion, όπου ανά τρίωρο βλέπεις τι και που το ρίχνει. Για τα χιονοδρομικά είναι λίγο άκυρο πολλά βουνά δεν τα έχουν καλιμπράρει καλά.... Eτοιμαστείτε για πανέμορφο απόγευμα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 22, 2013 MIK οταν λες ρισκο εννοεις για αερα ή/και για ομίχλη; Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 22, 2013 Μιχαλακη, να επιχειρήσουμε Παρνασσο αυριο η το σιγουρακι αυθημερόν την Κυριακη? εάν είναι ετσι κ ετσι για αυριο, μην το τραβήξουμε (εχουμε αφησει δουλειες πισω) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 22, 2013 (edited) .Eεεε η Κυριακή μου μοιάζει χαμένη, θα το δούμε και αύριο. Καθόλου σιγουράκι Για αύριο προσωπικά με τον καιρό που βλέπω θα ανέβαινα για σκι Παρνασσό μιας και νομίζω ότι οι πιθανότητες να σε ενοχλήσει η ομίχλη είναι ελεγχόμενα λίγες. Για τον αέρα ξαναείπα ότι φέτος με τέτοιον αέρα είμαστε με όλα τα λιφτ ανοιχτά. Για Αθήνα το πανηγύρι σταμάτησε απλά βροχούλες για κάνα δύωρο (εξαίρεση μια καταιγίδα Σαρωνικό) και μετά τέλος. Το λαμόγιο ο Kantceκατι διασκεδάζει Παρνασσό και Καλάβρυτα μια χαρά το βλέπω. Μη πείτε ότι δεν σας το είπα... Edited February 22, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 22, 2013 ο Kantceκατι :D (Στρατος για τους φιλους) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 22, 2013 3 φεγγάρια ψάχναμε να βρούμε πως γράφεται για να του ανοίξουμε την πρόσβαση στα θέματα συλλόγου! 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 22, 2013 ΜΙΚ μιας κι ουσιαστικά βγάζεις άκυρο τον Παρνασσό για Κυριακή, για το Μαιναλάκι ποιες οι προβλέψεις σου? Δεν έχουμε πάει βέβαια ποτέ... αλλά ίσως είναι μια καλή ευκαιρία. Να το επιχειρήσουμε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 22, 2013 ΜΙΚάλη εξακολουθείς να βλέπεις κακό καιρό την Κυριακή;; Βλέπω snowforecast + Meteo και δίνουν λιγότερο αέρα για Κυριακή, απλά λίγο υψηλότερη θερμοκρασία +4ο C αλλά δεν το βλέπω προβληματικό... Τί λες; αύριο ή Κυριακή ή και τις δύο μέρες ΣΚ??? Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites