sermak 361 Report post Posted April 25, 2013 10 φορές στρογγυλά για μένα φέτος. Πολυ λιγότερες φορές απο τις περασμένες χρονιές αλλά πολυ περισσότερες ώρες σκι μια που οι περισσότερες ήταν χωρίς τα παιδιά στο βουνό που μου επέτρεψε να λιώσω! Χάρηκα πολυ για την γνωριμία με πολλά από τα μέλη του φόρουμ και του κλαμπ που ειναι εξαιρετικά και ξέρουν να το χαίρονται, γιατί κακά τα ψέματα, αυτό που ειναι καλύτερο από το σκι, ειναι το σκι με παρέα που μοιράζεται την ίδια τρέλα! Και σε κάνει να θες να γίνεις καλύτερος (αν είσαι άσχετος σαν και μένα) για να μπορείς να ακολουθήσεις στην κάθε πλαγιά και στο κάθε λούκι. Ας ελπίσουμε του χρόνου να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε τα ίδια και περισσότερα, χωρίς ατυχήματα και τραυματισμούς. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 26, 2013 Άσχετο με το θέμα ... αλλά πού είναι τα kite-spots στη Χαλκίδα; Ρε λες να ξεκινησω σανιδα του νερου? Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted April 26, 2013 Βάλε μια σανίδα στη ζωή σου, μπορείς! 1 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 26, 2013 δεν ειναι του νερου....ειναι του λιωμενου χιονιου 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted April 27, 2013 Στην έξοδο της πόλης προς βόρεια Εύβοια περιοχή Λιανή άμμος!! Εκει με βορια αλλα οχι και τοσο καλο σποτ. Υπαρχει ομως καλυτερο που παιζει ήδη και θα παιζει ολο το καλοκαιρι και ειναι στην παραλια του Λευκαντι οπως βγαινεις απο χαλκιδα και πας προς Νοτια Ευβοια.... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted April 27, 2013 Ρε λες να ξεκινησω σανιδα του νερου? Kάτσε καλά με τις σανίδες......μπορεί να αποκτήσεις κανα κουσούρι! 1 Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 27, 2013 Ρε λες να ξεκινησω σανιδα του νερου? Σου χρειαζεται.. Βρεγμενη σανιδα... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted April 27, 2013 εγω θα σας ξερανω λιγο...γυρω στις 100 μερες ημουν στο βουνο,,απο αυτες τις 90 σιγουρα φοραγα μποτες και απο τις 90 τις 80 φοραγα μποτες πεδιλα και εκανα και σκι...μην ρωτησετε πως τα καταφερα 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted April 27, 2013 Priest αλλά...σε συγχωρούμε Εύχομαι να το κάνεις και του χρόνου... Καλό καλοκαίρι! 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted April 27, 2013 Ρε λες να ξεκινησω σανιδα του νερου? χαλαρα... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted April 28, 2013 (edited) Δυστιχος ήρθε και για μένα η ώρα να γράψω σε αυτό το thread… Για μένα αυτή η σεζόν ήταν μαγια!!! Έλιωσα ,λύσσαξα ,πονεσα,εμαθα,και περιμένω πως και πως την επόμενη σεζόν .πρώτα ο ΘΕΟΣ σε 8 μήνες θα τσουλήσουμε ξανά!!!!! Και φυσικά θα jibbαρουμε!!!! Χάρηκα παρά πολύ για εσάς που επιτέλους γνώρισα από κοντά και γούσταρα πολύ την παρέα σας!!!!καλο καλοκαίρι dudes!!!!!! Edited May 16, 2013 by snowjim 10 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
viviki 5 Report post Posted April 28, 2013 Μαζί με μια πεντάχρονη και τον μπαμπά της κατεβηκαμε τελευταίοι τον Βάκχο! Μη σας πω ότι για μένα ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία φορά.... μαζί! Χιχι :-) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted April 30, 2013 (edited) Έφτασε η ώρα λοιπόν Χτες με βαριά καρδιά έλυσα τις thule από το όχημα :crybaby: Μια χρονιά που ξεκίνησε περίεργα μιας και επέστρεψα στην πατρίδα (Αγρίνιο) :veryangry: και μέχρι να προσαρμοστώ έχασα κάποιες μέρες. Εντούτοις με τηλεφωνήματα, καφέδες, μπύρες, προτροπές, ξανά προτροπές και σίγουρα πρήξιμο :thumbup: οργανωθήκαμε. Ξεκινήσαμε με την οργάνωση του παλαιού mini kavatza park κάπου στα σύνορα Αιτ/νίας με Ευρυτανία (hip, box, pallet wall) http://i1334.photobu...zpsfb992cfe.jpg http://i1334.photobu...zps89113d6d.jpg http://i1334.photobu...zpsb555f8f5.jpg τιμώντας το ιδιαίτερα όταν το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου ή <<ο Θεός να τον κάνει>> δρόμος Αγρινίου - Καρπενησίου δεν ήταν σε ετοιμότητα :shock: Ενδιάμεσα τιμήθηκαν τα Καλάβρυτα και ο Παρνασσός με αποκορύφωμα την Κυριακή 17/3 στις λατρεμένες πλαγιές του Αυγού. Οι ζέστες όμως πλησίαζαν και η παρέα άρχισε να αποχωρεί....... .........ξαφνικά (Βαγγέλης, Χρήστος, Γιάννης, powda, kaps, velissarios, sorry που δε θυμάμαι τα ονόματα όλων ή αν ξεχνάω κάποιους), έκαναν την εμφάνισή τους :thumbup: και εκεί που έλεγα πως θα γεύομαι τα ανοιξιάτικα μόνος ήρθε το snowclub//// ΠΑΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Σ/Κ.... ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Εύχομαι σε όλους ένα τέλειο καλοκαίρι με πολλές καλές εκπλήξεις υγ1. Να 'ναι και σύντομο όμως υγ2. Μη χαθείτε ε, να συντηρείται και ο server :yes Edited April 30, 2013 by karakw 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 30, 2013 .........ξαφνικά (Βαγγέλης, Χρήστος, Γιάννης, powda, kaps, velissarios, sorry που δε θυμάμαι τα ονόματα όλων ή αν ξεχνάω κάποιους), έκαναν την εμφάνισή τους :thumbup: και εκεί που έλεγα πως θα γεύομαι τα ανοιξιάτικα μόνος ήρθε το snowclub//// ..........Οχι θα σ'αφηναμε :evil: ΠΑΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Σ/Κ.... ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Ετσι ετσι!!!!!!!! :thumbup: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted May 22, 2013 3 φορές Καλάβρυτα, 2 Σέλι, 2 Βελούχι, 3 Stubai, μία γνωριμία, πολλά χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο, ευτυχώς κανένας τραυματισμός. Καλό καλοκαίρι και του χρόνου ακόμα καλύτερα για όλους! Γιώργος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites