marizaki 665 Report post Posted April 2, 2013 Έχεις στο μυαλό σου κάποιον συγκεριμένα; Χαχα, εσένα πρωτίστως, στο έχω πει εξάλλου. Το βουνό και το γλίστρημα στο χιόνι αν της αρέσει, τότε θα έχεις καλύψει το 80% των απαιτούμενων προϋποθέσεων για να έχουμε ένα ακόμα ερωτοχτυπημένο ζευγαράκι στο βουνό. Snb ή ski θα το βρει η ίδια, απλά θεωρώ για γυναίκα ότι οι πιθανότητες κλείνουν στο δεύτερο... κυρίως λόγω κινησεολογίας και σωματότυπου (προσωπική πάντα άποψη). 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 2, 2013 Χαχα, εσένα πρωτίστως, στο έχω πει εξάλλου. Το βουνό και το γλίστρημα στο χιόνι αν της αρέσει, τότε θα έχεις καλύψει το 80% των απαιτούμενων προϋποθέσεων για να έχουμε ένα ακόμα ερωτοχτυπημένο ζευγαράκι στο βουνό. Snb ή ski θα το βρει η ίδια, απλά θεωρώ για γυναίκα ότι οι πιθανότητες κλείνουν στο δεύτερο... κυρίως λόγω κινησεολογίας και σωματότυπου (προσωπική πάντα άποψη). Nαι ρε Θωμα!!!! Κανε τα κουμαντα σου!!!!! Του χρονου στα pmr εκτος απο "Κωστηηηηη μουυυυυυυ που εισαιιιιιιιι" να ακουμε και "Θωμα μουυυυυυυυυυυ......" :D (Μαριζακι πλακα κανω. Πεθαινω να το ακουω!!! χεχεχε ) Α! Απαραιτητη προυποθεση....... θα περασει απο τεστ μαγειρικης finger food........ Φετος μετα τα τρουφακια ηθελα κατι αλμυρο :shysterical: :shysterical: 5 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 2, 2013 περαστε μια βολτα απ το ΑΠΡΙΛΗΣ 2013....εχουμε μπολικες πουδρες ακομα να φαμε χεχε 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted April 2, 2013 Η χιονοδρομικη περιοδος ξεκινησε με καλους οιωνους εφετος με σχεδον 10 επισκεψεις σε καρπενησι και κανα δυο παρνασσο εως του Αη Γιαννη....μετα πλακωσε ο χειμωνας και δε μου εκανε κεφι να παω( κ η κριση στο παιχνιδι.....) Μετα εξω για μια εβδομαδα με 5 φορες σκι και με την επιστοφη 4-5 ακομα φορες στο καρπενησι..... Οποτε εμεινα με την γλυκα του καλου ξεκινηματος"..... Αρκετες φορες για εμενα το ανεβασμα στο βουνο μαλλον το ευχαριστηθηκα αλλα εμεινα με την πικρια τραυματισμων 3 φιλων ..... Στα συν της χρονιας οι γνωριμιες που εκανα παιδια του συλλογου Αντε παμε για αλλα...... Καλοκαιριαζει και κανω σερβις στο καταδυτικο εξοπλισμοοοοοοοοο......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 2, 2013 Γεια σας και απο μενα!Εκλεισε και για μενα η φετεινη σαιζον και μαλιστα πολυ νωρις , με το τριημερο της ΚΔ στο καταπληκτικο Πισοδερι ,με καταπλακτικη παρεα!!! Ηταν ο ωραιοτερος τροπος να κλεισει κανεις μια σαιζον αν και νωρις.Φετος οι 9-10 φορες που ανεβηκα με την κορη μου στο βουνο ,ολες στα 3-5 Πηγαδια εκτος της ΚΔ ,ηταν οι λιγοτερες και μπορω να πω πως μας εμεινε αποθειμενο ,οπως καθε χρονια βεβαια ,αλλα φετος πιο εντονα!Ευχωμαι σε ολους μας υγεια και με το καλο την καινουργια σαιζον να ανταμωσουμε παλι στα βουνα. 4 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted April 2, 2013 (edited) Snb ή ski θα το βρει η ίδια, απλά θεωρώ για γυναίκα ότι οι πιθανότητες κλείνουν στο δεύτερο... κυρίως λόγω κινησεολογίας και σωματότυπου (προσωπική πάντα άποψη). Μπααααα την έχω προσηλυτίσει! Snowboard-ού είναι αλλά με την πολυκοσμία του Παρνασσού παθαίνει κατιτις, προτιμάει τις ομορφιές των Βορειων ΧΚ .. και εγώ για να μην της χαλάσω χάρη την πάω lonely rider στο μαγευτικό Πισοδέρι (διαβάζεις president?!) lonely rider στη Βασιλίτσα btw αν και θέλω να πιστεύω οτι η χρονιά δεν τελείωσε για μένα ακόμα ... ωραίο θέμα άνοιξες φιλαράκο kaps! Edited April 2, 2013 by powda 7 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 3, 2013 lonely rider στο μαγευτικό Πισοδέρι :) με μια Άννυ Snowboard-ού σταθερά εκεί και όλη την καταπληκτική παρέα λίγο δύσκολο να είσαι lonely στο Πισοδέρι (από παρέα) το βρίσκω... άσε που η «Πισοδερίου» αν και τεράστια κάποιες στιγμές έχει κόσμο (σαν Αίολος) όπως την Κυριακή της Αποκριάς. Εντάξει… αν ήταν η Αφροδίτη ακόμα εδώ… θα ήταν αλλιώς κι ο Παρνασσός για τους/τις Snowboard-άδες/ούδες, αλλά μας έφυγε στην όμορφη Νορβηγία όπου τρώει σάντουιτς με σαλάμι και κρεμμύδι αλλά επιτέλους δουλεύει!!!! (θα μπει κάποια στιγμή και θα γράψει όταν βρει χρόνο απ’ την πολλή δουλειά!!!) :animier: 4 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted April 3, 2013 3 Παρνασσό 3 Χελμό 2 Ταΰγετο Του χρόνου αν μπουν πανω οι marker με βλεπω περισσοτερες στα εκτός χιονοδρομικών... Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
vakiklos 424 Report post Posted April 3, 2013 3 Βασιλίτσα καταπληκτικές. 3 Καρπενήσι η μία τέλεια οι άλλες άστα. 7 Παρνασσό. Το Σάββατο κερκίδα στην Φτερόλακα και την Κυριακή τελευταία μέρα. Γεμάτη χρονιά. Πρώτη μαύρη στο Καρπενήσι ( κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση) πρώτες προσπάθειες στο απάτητο, αρχικά στην Βασιλίτσα στα πλάγια της 6 μετά κάτω από τον Ηρακλή και τέλος στο λούκι στο Καρπενήσι δίπλα στην μαύρη (ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει μέχρι τώρα). Καλά να είμαστε με υγεία και μια δουλειά και τα χιόνια δεν αργούν, μόλις 8 μήνες είναι θα περάσουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 4, 2013 μην πέσετε ολοι πάνω μου αλλα αν θελετε να μαθετε ναι, εγω φταίω: παρακάλεσα από τον Νοέμβριο τον παππού για μετρία σεζον φετος γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσω να ανέβω συχνά στο βουνο… απολογισμός 11 μερες σκι, μαζι με το Καπρούν, στις οποίες ίσως προσθέσω κανα ορειβατικό ακόμα μεσα στον Απρίλιο. μπορει να σας φαίνονται λογικες για μια όχι τοσο καλη σεζον. για να μην το λετε αυτό παραθέτω τις ημέρες σκι των προηγούμενων 3 ετών 2009-2010: 81 (συμπεριλαμβανομένου του ενός μήνα στον Καναδα) 2010-2011: 54 2011-2012: 40 (μαζι με αρκετό ορειβατικό) λεω να ξεκινήσω τάβλι. θα με μαθει κανεις? 7 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 4, 2013 γκουχου !! γκουχου !! λιγότερες και μενα φετος η μερες του σκι περιπου 28 φορες μαζι και τα βραδυνα !! πισοδερι, σελι , Παρνασσο,,δυστηχως εφετος καταντια !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted April 4, 2013 2009-2010: 81 (συμπεριλαμβανομένου του ενός μήνα στον Καναδα) Πώς το έκανες αυτό??? Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 4, 2013 κατεβαλα μεγαλη προσπαθεια. α, και δεν πηγα πουθενα τα επομενα 2 καλοκαιρια 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted April 4, 2013 H καλυτερη (μεχρι την επομενη) χρονια για μενα Εφτασα αισιως τα 26 σκι,προσωπικο ρεκορ αν σκεφτει κανεις οτι ο μεσος ορος μου ηταν 12 σκι ετησιως Αντε και εις ανωτερα 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 4, 2013 Αν λέει κάτι αυτό, έχεις περισσότερα από εμένα. Καιρός ήταν να ξεκολλήσεις! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted April 9, 2013 Να μιλησω και εγω με την σειρα μου αφου και για μενα εκλεισε και αυτη η σαιζον. Δεν θα αναφερθω στο ποσες φορες ανεβηκα γιατι δεν νομιζω οτι εχει νοημα , οπως και για τους περισσοτερους απο εμας ηταν οι λιγοτερες απο καθε αλλη φορα αλλα δεν υπαρχει λογος να εστιαζουμε την προσοχη μας εκει αλλα σε πιο σημαντικα πράγματα οπως οτι, οπως πολυ σωστα ειπε και ο φιλτατος Φαεθων, οτι περασε μια χρονια που καναμε αυτο που αγαπουσαμε χωρις τραυματισμους κανοντας νεες παρεες με ατομα που εχουν την ιδια αγαπη με εμας... Τωρα παμε προς θαλασσα μερια (kite) εχοντας αρκετα καλες αναμνησεις στο μυαλο μας απο ολο τον χειμωνα.... Εν κατακλειδι χαρηκα για τα παιδια που γνωρισα και να ευχαριστησω τον Λιαπος (σε χασαμε τελευταια) για τις συμβουλες που μου εδωσε για το σανιδι που πηρα, ειναι οτι πιο fun ειχα ποτε και θα το κρατησω για αρκετο καιρο !!!Οπως επισης και SnowJim που χωναμε παρκο σταθερα για μια ακομη χρονια!!!! Επισης το Σαββατο που μας περασε στον Παρνασσο ηταν αρκετα σημαντικο για μενα και ο λογος ηταν ο παρακατω... 3 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted April 9, 2013 23 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 9, 2013 (edited) Αντε, με το καλο αγορινα Edited April 9, 2013 by Δεν Ξενερωνω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted April 9, 2013 Χαχα, σε σημαντική μέρα σε πετύχαμε! Όπως καταλαβαίνουμε... αν όλα πάνε καλά θα έχουμε αύξηση πληθυσμού στο βουνό τα επόμενα χρόνια... Με το καλό 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2013 με το καλο νεαρε 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 9, 2013 Nτάξει φιλαράκι μου φτιαξες τη μέρα. Με το καλό κάθε χαρά Που να γράφεις απολογισμούς τώρα μας έστειλες 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted April 9, 2013 Επισης το Σαββατο που μας περασε στον Παρνασσο ηταν αρκετα σημαντικο για μενα και ο λογος ηταν ο παρακατω... Ελπίζω η GoPro που βλέπω στη φωτο να κατέγραψε το συμβάν!! Περιμένουμε βίντεο Ότι καλύτερο και από μένα φίλε ... για την πρωτοτυπία σου! 3 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 10, 2013 Μπραβο ρε μαγκα, με το καλο!!! 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted April 10, 2013 Μπήκα και εγώ να γράψω τον απολογισμό της χρονιάς αλλά..... διαβάζοντας 7 ποστ παραπάνω λες γ@μ@σε τον τον απολογισμό....θα τον γράψω άλλη φορά Με το καλό Igor!Κάθε ευτυχία! 3 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 10, 2013 Χαχαχα,αλλος ένας που ακολούθησε την πρόταση στο αγαπημένο λευκό!!! Με το καλό παιδιά,να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites