Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gatz

Δήλωση Συμμετοχής Εκδρομής Εξωτερικού - Ischgl

Recommended Posts

Καλα ολοι offshore εχουν και δεν θελουν να φαινονται;;;;!!!!

Edited by gatz
  • Like 2

1. ΣΠ. Ι. "Δεν Ξενερωνω"

2. ΚΡ. Ε. "vangelis_k"

3. ΒΟ. Μ. "kaps"

4. ΧΡ. Π. "panchristo"

5. ΖΑ. Χ. "christosz"

6. ΔΡ. Β. "drvag"

7. ΤΣ. Π. "drifter"

8. ΚΩ. Α. "bujinkan"

9. ΠΑ. Ν. "nikiforos"

10. ΜΑ. Σ. "marinous"

11. ΚΟ. Α. "stjarna"

12. ΜΑ. Α. "mil"

13. ΔΗ. Α. "djscooby"

14. ΓΚ. Κ. "gatz"

15. ΤΣ. Π. "petrinio"

16. ΤΣ. Π. "petrinio"2

17. ΚΟ. Ν. "ndk"

18. ΣΑ. Π.

19. ΣΤ. Μ. "MARINA MANUELA"

20. ΣΕ. Μ.

21. ΚΑ. Δ. "jimm"

22. ΓΙ. Χ. "christos G"

23. ΚΙ. Κ. "xmen"

24. ΜΑ. "ski-snowman"

25. ΚΟ. Η. "ilias-zak"

26. ΔΑ. Δ.

27. ΚΟ. Γ.

28. ΡΗ. Δ.

29. ΒΥ. Ο. "me_me_me"

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

30. ΒΛ. Δ.

31. ΠΑ. Γ. "koumparos"

32. ΔΗ. Α. "caotonic"

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

33. ΜΕ. Α. "meletiadis"

34. MI. M.

Αλεξη μου, ονοματεπωνυμο δεν εχουν αυτα τα παιδια? πες οτι καποιος ηθελε να συμμετασχει και να δει με ποιους θα συνταξιδεψει. Β.Δ., Μ.Μ. κλπ δεν βγαζει νοημα

Edited by Olga
  • Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Το ονομα εντασσεται στα προσωπικα στοιχεια. Αν ηταν ετσι δεν θα χρησιμοποιουσαμε και ψευδωνυμα για το φορουμ..... θα βαζαμε τα ονοματα μας.........

Προσωπικα δεν θα ηθελα να εμφανιστει πουθενα. Αυτοι που πρεπει με ξερουν.

Ευχαριστω.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Το ονομα εντασσεται στα προσωπικα στοιχεια. Αν ηταν ετσι δεν θα χρησιμοποιουσαμε και ψευδωνυμα για το φορουμ..... θα βαζαμε τα ονοματα μας.........

Προσωπικα δεν θα ηθελα να εμφανιστει πουθενα. Αυτοι που πρεπει με ξερουν.

Ευχαριστω.

Καλο....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Άνευ παρεξήγησης στην εποχή του ίντερνετ τίποτα δεν είναι προσωπικό πια....

Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα, παιχνιδάκι...

Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Like 2

elan primetime 33.jpg

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

με αυτο το σκεπτικο δεν την ονομαζουμε εκδρομη συλλογου αλλα μιας παρεας η οποια δεν θελει να μαθευτεί οτι παει για σκι στο Ischgl με τον ΕΣΤΟΥΧ

Edited by Olga
  • Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Καλο....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Άνευ παρεξήγησης στην εποχή του ίντερνετ τίποτα δεν είναι προσωπικό πια....

Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα, παιχνιδάκι...

Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αυτο εννοειται. Αλλα σιγουρα δεν υπαρχει κ λογος να βγαινουν προσωπικα δεδομενα στη φορα απο τη στιγμη που καποιος δεν θελει. ;)

• Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Αν μου επιτρέπετε να εκφέρω επί του θέματος την άποψη μου.

Συμφωνώ με τον kaps στο ότι αν κάποιοι δε θέλουν δημοσιοποίηση δε χρειάζεται να βγαίνουν ονόματα.

Αλλωστε οι συννενοησεις γίνονται μέσω του Αλέξη (mil) και αν κάποιος αποφασίσει να πάει μόνος του,εύκολα

μπορεί να ρωτήσει αν υπάρχει άλλος διαθέσιμος.Δε χρειάζεται να ψάχνονται μέσα στο φόρουμ για παρέα.Πόσοι

να ναι πια και αυτοί που θα ψαχτούν έτσι.

Επίσης δε νομίζω ότι η ύπαρξη όλων των στοιχείων επιβεβαιώνει την υπαρξη κ διοργάνωση εκδρομής από το ΣΤΧ.

• Like 2

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Το αν ο kaps δεν θελει να φαινεται το ονομα του ειναι προσωπικο του θεμα εξ αλλου για αυτο χρησιμοποιησε το ψευδωνυμο του στην δηλωση συμμετοχης , αλλα ολοι οι υπολοιποι που εχουν χρησιμοποησει το ονομα τους φανερα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αναφερωνται με τα αρχικα

Δεν θεωρώ ούτε κακό, ούτε καλό να εμφανίζονται τα στοιχεία όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Πολύ κακό όμως είναι, να γίνεται κάτι ΠΑΡΑ την ΘΕΛΗΣΗ όσων συμμετέχουν. Το ότι διοργανώνεται η εκδρομή από τον σύλλογο, δεν του δίνει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ δημοσιοποίησης στοιχείων. Όπως ισχύει αντίστοιχα και για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Επίσης κακό θεωρώ να γίνεται ανάλογη ανακατωσούρα και να δημιουργούνται ανασταλτικοί παράγοντες για αντίστοιχα θέματα που είναι ήδη λυμένα, σε συνδυασμό με το τι θεωρείται εκδρομή του συλλόγου.

Εφόσον προσωρήσουμε με αυτό το σκεπτικό, μπορούν όσοι θέλουν να επικοινωνούν μαζί μου σε προσωπική βάση, ώστε να συμμετέχουν πέραν της υφιστάμενης λίστας, ή και να αφαιρεθούν από την λίστα και να υπάρχουν 2 παράλληλες.

Edited by mil
  • Like 2

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Το αν ο kaps δεν θελει να φαινεται το ονομα του ειναι προσωπικο του θεμα εξ αλλου για αυτο χρησιμοποιησε το ψευδωνυμο του στην δηλωση συμμετοχης , αλλα ολοι οι υπολοιποι που εχουν χρησιμοποησει το ονομα τους φανερα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αναφερωνται με τα αρχικα

Δεν είναι μόνο ο kaps.

Υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία συμμετοχής από "μη μέλη", που δεν θα ήθελαν να φαίνεται το όνομα τους.

Δεν είναι μόνο ο kaps.

Υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία συμμετοχής από "μη μέλη", που δεν θα ήθελαν να φαίνεται το όνομα τους.

καλα!! για να ερθουν στην εκδρομη του συλλόγου ,δεν γίνονται πρωτα μελοι του συλλογου !! πληρώνοντας την ΣΥΝΔΡΟΜΗ ! :shock:

Οποτε ,,ποιος ο λογος τις ανωνυμιας τους .όντως μελοι πλέον του συλλογου !! :innocent:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

o Προεδρος φταιει....

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

ποιος ειναι ο Προεδρος βρε παιδια???? μηπως και αυτος δεν θελει να εμφανιζονται τα προσωπικα του δεδομενα :yes

οχι ο Προεδρος του ΔΣ...μην παρεξηγηθω. τελος παντων. Ασ σβηστουν τα μηνυματα μου μην χαλαμε το θεμα

Snow is on my D.N.A.

προσωπικά αυτο με την μη δημοσίευση ονομάτων με ξάφνιασε διοτι δεν ειχαμε κρυφή τη λιστα με τα ονοματα ποτέ εως τωρα.

απλα σαν Όλγα θα ηθελα να παρακολουθήσω τη λιστα διοτι εαν αποφασίσω έστω αργα να συμμετάσχω δεν εχω ιδεα με ποιους θα παω παρεα..βασικα κάποια κοπελα με την οποια μπορω να κανω παρεα και σκι.

αυτος και μονο ειναι ο λογος και δεν εχει να κανει με ΣΔΟΕ :D η την δημιουργία ανακατωσούρας στο τοπικ

• Like 1

Yπάρχει πρόεδρος σε αυτό το σύλλογο; Ποιός είναι;

Πω πω ρε παιδιά πολύ μυστικοπάθια εχει πέσει και ανωνυμία. Ο.Ψ-Α,Κ-Γ,Π κτλ ούτε σε μυστικές αποστολές κατασκοπείας της μοσάντ δε γίνονται αυτά.

9-2-05020.jpg

Yπάρχει πρόεδρος σε αυτό το σύλλογο; Ποιός είναι;

ενας τυπος ψηλός ξανθος με μπούκλες

Ο οποίος κάνει σκι μόνο στο Καϊμακ και τον Παρνασσό!

carpe diem

προσωπικά αυτο με την μη δημοσίευση ονομάτων με ξάφνιασε διοτι δεν ειχαμε κρυφή τη λιστα με τα ονοματα ποτέ εως τωρα.

απλα σαν Όλγα θα ηθελα να παρακολουθήσω τη λιστα διοτι εαν αποφασίσω έστω αργα να συμμετάσχω δεν εχω ιδεα με ποιους θα παω παρεα..βασικα κάποια κοπελα με την οποια μπορω να κανω παρεα και σκι.

αυτος και μονο ειναι ο λογος και δεν εχει να κανει με ΣΔΟΕ :D η την δημιουργία ανακατωσούρας στο τοπικ

Όσοι ερωτηθούν και θέλουν την δημισιοποίηση του ονόματος τους, θα γίνει.

Η τωρινή δημοσιοποίηση έχει να κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την πληροφόριση όσων έστειλαν ήδη χρήματα, για να εφησυχασθούν. Δεν έχει να κάνει με κρυφή λίστα, αλλά με την ενημέρωση τους, για να μην τους παίρνω έναν έναν τηλέφωνο.

Όποιος έχει ανάλογες απορίες, μπορεί κάλιστα να επικοινωνεί μαζί μου. Άλλωστε ένα έγνωστο όνομα από μόνο του δεν λέει και πολλά. Με τους περισσότερους έχω μιλήσει, έχουμε ανταλλάξει πολλές πληροφορίες και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα η σύνθεση.

Τέλος, είσαι "άλλου επιπέδου σκιερ", οπότε μάλλον εσύ θα ψάχνεις να βρεις ποιοι θέλεις να σε ακολουθούν στον δρόμο που θα τους ανοίγεις στο βουνό.

ενας τυπος ψηλός ξανθος με μπούκλες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ !! :wub::shuriken:

Edited by PRESIDENT

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ !! :wub::shuriken:

Εσύ δεν έχεις μπουκλες....

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...