Turms 2,693 Report post Posted June 30, 2013 7μερη ειναι...Σαββατο με Σαββατο. Δεν ξερω για την τιμη. Θα σου απαντησει πιθανως ο Mil. Αλλα προφανως δεν θα παρεις την ιδια τιμη γιατι στις ομαδικες κρατησεις υπαρχουν καποιες εκπτωσεις (εστι υποθετω) Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 30, 2013 Μα ομαδικη δεν ειναι ολη η εκδρομη;η θα παει ο καθενας μονος του;δεν την οργανωνει ο συλλογος; Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 30, 2013 Η εκδρομη ειναι του Συλλογου. Η διαφορα ειναι οτι φετος δεν την εχει αναλλαβει καποιο πρακτορειο αλλα βοηθαει στην οργανωση ο Αλεξης. Κατι που θα μας κοστισει πολυυυυυυυυ λιγοτερο. Επικοινωνησε με τον Mil (Αλεξη) να σου πει τη διαδικασια η οποια ειναι παρα πολυ απλη. 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted July 1, 2013 Όποιος δεν είναι καλά ενημερωμένος - και εξουσιοδοτημένος - καλό είναι να μη δίνει πληροφορίες. Αρμόδιο για επίσημη ενημέρωση και ιδιαίτερα στα θέματα των εκδρομών, είναι το Δ.Σ. Εγώ για παράδειγμα έχω άλλη πληροφόρηση για το θέμα της εκδρομής, αλλά δε θεωρώ οτι είμαι αρμόδιος να δώσω πληροφορίες. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 1, 2013 (edited) Μα ομαδικη δεν ειναι ολη η εκδρομη;η θα παει ο καθενας μονος του;δεν την οργανωνει ο συλλογος; Από την στιγμή που εμείς είμαστε ο σύλλογος, την οργανώνει ο σύλλογος, πάντα σε συνεργασία με κάποιο πρακτορείο. Το Ischgl είναι ένας ακριβός προορισμός και όταν πάμε σε λύση πρακτικά ski in/out, γίνεται αρκετά ακριβότερος. Διαθέτει αρκετές σελίδες πολυάστερων ξενοδοχείων και όσοι είναι πελάτες αυτών των ξενοδοχείων δεν τους ενδιαφέρει κάποια πιθανή έκπτωση συμμετοχής με το snowclub. Μέσα στην παραπάνω λίστα, υπάρχει και κάποιο ταπεινότερο ξενοδοχείο, οικονομικά ΠΡΟΣΙΤΟ (για δεδομένα Ischgl), με κάποιες ιδιορρυθμίες (που το κάνουν οικονομικά προσιτό). Μία από αυτές είναι και η αδυναμία συνεργασίας με πρακτορεία και συλλόγους, κάτι που ανέλαβα να το κάνω σε προσωπικό επίπεδο απέναντι στον ξενοδόχο. Η μοναδική εβδομάδα που δεν είχε άλλες κρατήσεις (από αρχές Ιουνίου), ήταν η εβδομάδα που επιλέχθηκε και αυτός ήταν ο λόγος επιλογής της συγκεκριμένης εβδομάδας. Αντίστοιχες επιλογές, δεν παραμένουν μπροστά μας επί μακρόν. Από την στιγμή που θεωρούμε ότι μπροστά μας έχουμε μία ευκαιρία, ή την πιάνουμε ΑΜΕΣΩΣ, ή την αποχαιρετάμε. Για όποιον έχει ενδοιασμό για το ξενοδοχείο, πάντα υπάρχουν και οι προτάσεις πρακτορείων, αλλά μιλάμε για τουλάχιστον +250 ευρώ το άτομο σε θέσεις μη ski in/out. Από την ανάλυση των δεδομένων όμως, όλοι μας το επιλέξαμε. Στο booking.com, από 12 κριτικές, έχει μέση βαθμολογία 7,5. Η ιδιορρυθμία της διαδικασίας, μέχρι στιγμής έχει θετικά αποτελέσματα. Επόμένως η ιδιορρυθμία της επιλογής, είναι αυτή που κάνει τον προορισμό εφικτό και οικονομικά προσιτό, είναι αυτή που τροποποιεί την διαδικασία από αυτή που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν αλλάζει το συνολικό πακέτο εκδρομής και την φιλοσοφία του. Edited July 1, 2013 by mil 4 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted July 1, 2013 τα αεροπορικά εισιτήρια ανεβαίνουν μην καθυστερείτε σήμερα πήγαν 185 ευρω Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 1, 2013 Εξαρταται τις πτησεις. Απ' ευθειας απο τη Lufthansa ( με 1η και τελευταια πτηση) εχει τωρα πεσει παλι στα 140! Δυστυχως εμεις τα κλεισαμε 15 ευρω ακριβοτερα. Φυσικα θα μπορουσαν να ειχαν ανεβει κ αλλο ποτε δεν μπορεις να ξερεις.... Σε καθε περιπτωση καλο ειναι οσοι εχετε κλεισει δωματιο να κλεισετε αμεσα κ αεροπορικα μην τραβατε αργοτερα τα μαλλια σας........ Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 1, 2013 τα αεροπορικά εισιτήρια ανεβαίνουν μην καθυστερείτε σήμερα πήγαν 185 ευρω ΗΡΕΜΙΑ Το τι συνενόηση έχει κάνει το πρακτορείο με την Lufthansa, εξαρτάται από το πρακτορείο. Μιλάτε για τιμές internet. Η πολιτική των αεροπορικών εταιρειών, είναι σαν χρηματηστήριο. Και μόνο που ο καθένας έχει μπει και κάνει "hit" στην πτήση, είναι ικανό να ακριβύνει την τιμή. Πέρσι τέτοια εποχή, όταν έψαχνα οικογενειακά για Χριστούγεννα, έδινε 200 ευρώ το άτομο. Αρχές Σεπτεμβρίου που βγήκε η χειμερινή πολιτική, τα έκλεισα 120 ευρώ. Ρωτήστε πρώτα στο πρακτορείο και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Η προβλεφθείσα αρχική τιμή που ανακοινώθηκε, έχει προϋπολογίσει το προτεινόμενο ταβάνι του πρακτορείου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
caotonic 25 Report post Posted July 5, 2013 (edited) Καλημερα και απο εμενα. Εμεις που θα ερθουμε απο Θεσσαλονικη με ποια πτηση να κλεισουμε ??? Την πρωινη για αναχωρηση και την βραδυνη για επιστροφη ? Διορθωση. Μολις ειδα τα προηγουμενα ποστ !!! Το πρωινο της Aegean φτανει 09:35 στο Μοναχο. Θα με περιμενετε ??? Edited July 5, 2013 by caotonic 1 Share this post Link to post Share on other sites
drvag 151 Report post Posted July 5, 2013 Καλημερα και απο εμενα. Εμεις που θα ερθουμε απο Θεσσαλονικη με ποια πτηση να κλεισουμε ??? Την πρωινη για αναχωρηση και την βραδυνη για επιστροφη ? Διορθωση. Μολις ειδα τα προηγουμενα ποστ !!! Το πρωινο της Aegean φτανει 09:35 στο Μοναχο. Θα με περιμενετε ??? Καλημέρα caotonic Έκλεισα χτες εισιτήρια 131 ευρώ Η καθυστέρηση είναι μια ώρα μέχρι να συγκεντρωθούν στο πούλμαν τα 50+ άτομα πιστεύω δεν θα γίνει αντιληπτή η απουσία μας Φυσικά πήρα και έγκριση απο τον Αλέξη 2 Share this post Link to post Share on other sites
me_me_me 1 Report post Posted July 5, 2013 Βυλλιώτη Όλγα Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 5, 2013 (edited) Παρακαλώ να γράφετε το όνομα σας στο τέλος της λίστας όσοι ενδιαφέρεστε για να ενημερωθείτε για την εκδρομή. Επειδή έχω δεχθεί κάποια τηλέφωνα για εξηγήσεις και έχω στείλει κάποια ενημερωτικά με e-mail εκτός λίστας, το σωστό είναι να γράφεστε για να τηρώ την σειρά προτεραιότητας, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα, επίσης για να ξέρω πόσοι και ποιοι εωδιαφέρονται για τυπικούς οργανωτικούς λόγους (να ξέρω σε ποιον έστειλα τι). Η εγγραφή στην λίστα δεν σημαίνει και υποχρέωση συμμετοχής. Κάποιοι που δεν έδωσαν συνέχεια "προσπεράστηκαν" στην διαδικασία επιλογής, αλλά όταν επανέλθουν θα έχουν προτεραιότητα δωματίων, αφού δεν μπορώ να αφήσω περιμένουν όλοι οι "επόμενοι" επί μακρόν". Ενημερωτικά, 20 άτομα έχουν στείλει προκαταβολή και εκτός από αυτούς που την έστειλαν χθες ή σήμερα, έχουν επιβεβαιωθεί οι κρατήσεις τους. Από άλλα 10 περίπου άτομα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον έχουν ενημερωθει και είμαστε στην διαδικασία επιλογής δωματίου. Όσο οι επιλογές περιορίζονται, είμαι υποχρεωμένος να τηρώ την λίστα, για αυτό ΠΑΡΑΚΑΛΩ να γράφεστε, ή με όνομα, ή με το ψευδώνυμο σας. Σε περίπου 10 ημέρες, θα βγάλω την λίστα των επιβεβαιωμένων κρατήσεων και αυτή θα είναι η "πιο επίσημη" λίστα του ταξιδιού. 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas 34 ΒΥΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ Edited July 5, 2013 by mil 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 5, 2013 Θα με περιμενετε ??? Θα σε αναλάβει ο "υπαρχηγός Βαγγέλης"!!! που σου απάντησε ήδη!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted July 6, 2013 35) Ρήγας Δημήτρης Share this post Link to post Share on other sites
drvag 151 Report post Posted July 6, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas 34 ΒΥΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ 35 Ρήγας Δημήτρης Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted July 6, 2013 36)Δανέζη Δήμητρα Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted July 6, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas 34 ΒΥΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ 35 Ρήγας Δημήτρης 36)Δανέζη Δήμητρα Παρακαλούμε, για δήλωση συμμετοχής να γράφετε το όνομά σας κάτω από αυτή την λίστα. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 6, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas 34 ΒΥΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ 35 Ρήγας Δημήτρης 36 Δανέζη Δήμητρα 37 caotonic MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να συμπληρώνουμε και να διορθώνουμε ό,το χρειάζεται, αλλά βοηθήστε μας ώστε να χρειάζονται οι παρεμβάσεις μας όσο το δυνατόν λιγότερο. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted July 7, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas 34 ΒΥΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ 35 Ρήγας Δημήτρης 36 Δανέζη Δήμητρα 37 caotonic 38 dust 39 αντωνια κοντη Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted July 8, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas 34 ΒΥΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ 35 Ρήγας Δημήτρης 36 Δανέζη Δήμητρα 37 caotonic 38 dust 39 αντωνια κοντη 40 Bλαχου Δημητρα Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 19, 2013 (edited) Οι προκαταβολές ξεπέρασαν τις 30. Έχουν επιβεβαιωθεί οι περισσότερες, θα τις ανακοινώσω σύντομα, αν και οι περισσότεροι έχετε πάρει την επιβεβαίωση. Περιμένω τις τελευταίες απαντήσεις-επιβεβαιώσεις. Οι επιλογές δωματίων έχουν περιοριστεί, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια δωμάτια σε προσιτές τιμές (που μπορούν να ικανοποιήσουν τουλάχιστον όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και αφήνουν και κάποια περιθώρια ακόμα). ΟΜΩΣ δεν γνωρίζουμε ακόμα μέχρι πότε, διότι δεν ξέρουμε τι κρατήσεις θα υπάρξουν από άλλους επισκέπτες που θα έρθουν παράλληλα με εμάς, την ίδια χρονική περίοδο. Θα πρέπει να ξέρουμε δηλαδή ότι μία καλή τιμή δεν κάθεται να μας περιμένει να αποφασίσουμε, αλλά τρέχει και πετάει. Καλύτερη τιμή γίνεται για τα 3κλινα που είναι ακόμα διαθέσιμα. Μετά τις υπάρχουσες κρατήσεις, το κόστος της εκδρομής από τις εκπτώσεις, δύσκολα πέφτει κάτω από τα 850 €. Έχουμε πάρει και μία προσφορά από το Euroski, για κοντινό σχετικά ξενοδοχείο, σε τιμή αρκετά προσιτή για Ischgl, τάξεως 1050-έκπτωση αεροπορικού, χωρίς ημιδιατροφή. Σύντομα θα υπάρξουν και περαιτέρω ανακοινώσεις (αν και πρακτικά όσοι κλείνουν μετά την λήψη της ως άνω προσφοράς, ήδη ενημερώθηκαν προφορικά). Edited July 19, 2013 by mil 2 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 22, 2013 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, από τις 21:00 και μετά, στοFlocafe επί της Λ. Κηφισίας στην Φιλοθέη, στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος του Υγεία), Λ. KHΦIΣIAΣ 15, ΦΙΛΟΘΕΗ. Σας περιμένουμε όλους στην τελευταία συνάντηση, πριν τις Αυγουστιάτικες διακοπές! Share this post Link to post Share on other sites
meletiadis 0 Report post Posted July 24, 2013 ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, θα ερθω κι εγω ! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 24, 2013 Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο με το ξενοδοχείο, είχα τα εξής νέα: 1) Μου επιβεβαίωσε ότι έλαβε όλες τις προκαταβολές που του έχουμε στείλει, εκτός της τελευταίας. Αύριο, περιμένει από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ την προγραμματισμένη έγγραφη ενημέρωση, όπου φαντάζομαι ότι θα περιλαμβάνεται και η τελευταία (χρονικά) προκαταβολή που του στείλαμε (είναι αυτή της Δήμητρας - δωμ. 12). Δεν έχει προλάβει ακόμα να στείλει confirmation για τις τελευταίες επιβεβαιωμένες προκαταβολές, πράγμα που θα γίνει αύριο. 2) Έχουν γίνει ήδη κάποιες κρατήσεις καλών δωματίων από Γερμανούς. Ειδικά για το γκρουπ μας, μου είπε ότι θα κάνει κάποια μικρή έκπτωση στους επόμενους που θα κάνουν κράτηση, αν και δεν την δικαιούμαστε, μιας και είμαστε πολλοί. Όσοι το σκέπτεστε, σπεύσετε. 3) Προβλέπεται ότι το αργότερο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου (αν όχι νωρίτερα) στο ξενοδοχείο δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια. Αυτό θα ανεβάσει το κόστος για τους υπόλοιπους. Ήδη οι υφιστάμενες επιλογές έχουν περιοριστεί. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted July 26, 2013 (edited) Στην μέχρι τώρα λίστα δήλωσης συμμετοχής, έγραψαν το όνομα τους και ενημερώθηκαν όσοι ενδιαφέρθηκαν για την εκδρομή. Όσοι ήταν αποφασισμένοι να συμμετάσχουν, έδωσαν προκαταβολή. Λήφθηκε υπ'όψιν η σειρά προτεραιότητας τόσο στις εκπτώσεις early booking που δόθηκαν, όσο και στην επιλογή δωματίων. Έτσι ολοκληρώθηκε η χρησιμότητα της λίστας που υπήρχε μέχρι τώρα. Διαθεσιμότητα συμμετοχής υπάρχει, όμως έχει περιοριστεί η δυνατότητα έκπτωσης early booking, αν και η βασική τιμή που έχει ανακοινωθεί εξακολουθεί να είναι εξαιρετική για το προσφερόμενο πακέτο. Από εδώ και πέρα, όποιος θέλει να λάβει την πρόσθετη ενημέρωση που γίνεται σε όσους δείχνουν ενδιαφέρον για την εκδρομή, ας μου στέλνει το e-mail του με pm. Όποιος ενδιαφέρεται για να συμμετάσχει στην εκδρομή, ας συμπληρώνει το όνομα του στο τέλος της λίστας για την επιλογή δωματίου και διαδικασία προκαταβολής. Η μέχρι τώρα λίστα συμμετοχών της εκδρομής έχει ως εξής: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 1. ΣΠ. Ι. "Δεν Ξενερωνω" 2. ΚΡ. Ε. "vangelis_k" 3. ΒΟ. Μ. "kaps" 4. ΧΡ. Π. "panchristo" 5. ΖΑ. Χ. "christosz" 6. ΔΡ. Β. "drvag" 7. ΤΣ. Π. "drifter" 8. ΚΩ. Α. "bujinkan" 9. ΠΑ. Ν. "nikiforos" 10. ΜΑ. Σ. "marinous" 11. ΚΟ. Α. "stjarna" 12. ΜΑ. Α. "mil" 13. ΔΗ. Α. "djscooby" 14. ΓΚ. Κ. "gatz" 15. ΤΣ. Π. "petrinio" 16. ΤΣ. Π. "petrinio"2 17. ΚΟ. Ν. "ndk" 18. ΣΑ. Π. 19. ΣΤ. Μ. "MARINA MANUELA" 20. ΣΕ. Μ. 21. ΚΑ. Δ. "jimm" 22. ΓΙ. Χ. "christos G" 23. ΚΙ. Κ. "xmen" 24. ΜΑ. "ski-snowman" 25. ΚΟ. Η. "ilias-zak" 26. ΔΑ. Δ. 27. ΚΟ. Γ. 28. ΡΗ. Δ. 29. ΒΥ. Ο. "me_me_me" ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 30. ΒΛ. Δ. 31. ΠΑ. Γ. "koumparos" 32. ΔΗ. Α. "caotonic" ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 33. ΜΕ. Α. "meletiadis" 34. MI. M. Edited July 26, 2013 by mil Share this post Link to post Share on other sites