pierre7 691 Report post Posted January 28, 2014 Τα skibus ειναι δευτερα τεταρτη παρασκευη ,αλλα ο κλαουδατος περυσι εβαζε και πεμπτες.Εξαλλου ολα ειναι θεμα προσφορας,αν μαζευτουμε πολλοι,θα βαλει λεωφορειο.Αλλιως το βλεπω για car pooling... "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 28, 2014 Αν δεν κλείσεις το PC σου δεν θα διαβάσεις ποτέ... Εννοουσα να.διαβασω για τις κατεβασιες σας χαχαχα 1 Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 28, 2014 Πέμπτη 12:00 (sharp) στην καντίνα της Βαθειάς Λάκκας. Θα ανέβει κανείς σε κανένα τραπέζι να κουνάει καμιά σημαία... ή θα δώσουμε ραντεβού σε κάποιο πιο χαρακτηριστικό σημείο; θα ακούσεις τα κδούνια μ' !!! 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 28, 2014 http://www.snowboard.gr/red-bull-home-run-kalavrita/ 1/3 στα Καλάβρυτα, Red Bull Home Run... πλάκα θα έχει! To κακό είναι πως φοβάμαι μην μαζέψει πολύ κόσμο εκείνο το 3ήμερο (είναι και Κ.Δευτέρα μετά) κι έλεγα να ανέβω! Μην πίξουμε στις ουρές στα lift! Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 28, 2014 θα ακούσεις τα κδούνια μ' !!! Σας φόρεσαν κουδούνια...; 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 28, 2014 και στρωματα στους πυλωνες και σηματοδοτησεις στην πιστα δεν νομιζω να ειναι απλα λεπτομερεια,,ειδικα τα στρωματα στους πυλωνες. Καθόλου λεπτομέρειες, μαζί σου. Αλλά εμένα αυτό μου δείχνει ότι είστε 3-4 άτομα λιγότεροι και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα. Πραγματικά, θεωρείς ότι αξίζει η φήμη του Χιονοδρομικού λιγότερο από ~200 εργατοημέρες; 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 28, 2014 (edited) συγνωμη αλλα εσυ που εισαι εμπειρος θα μπορουσες να κανεις ανετα μεσα στην ομιχλη και να μην ζαλιζεσαι αλλα καποιοι αλλοι θα πηγαιναν αρτεμις 1 και θα περναγαν κατω απο την στυγα οπου ηταν επικινδυνο λογο χιονοστοιβαδας... Φαντάζομαι ότι αυτός ο λόγος είναι αρκετός να κλείσεις το λιφτ αν είναι θέμα ασφάλειας. Και πολύ καλά κάνετε. Να γράφει στη βάση "μόνο δεξιά, μόνο απάτητη, level 5, υπάρχει μόνιμος κίνδυνος αν πάτε αριστερά" και να το εξηγεί ένας πιστέρ και να στηθούν ένας δυο πιστέρ στην κορφή να τους διώχνουν δεξια? Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά τελικά τη Κυριακή όλη μέρα ήταν level 1 μόνη της δεν θα έφευγε ποτέ σωστά? Το είχατε τσεκάρει, πήγε κανένας σε αντίστοιχα σημεία να δει συνοχές? Θα πάρετε 6 αποσυμπλεκόμενα από το ΕΣΠΑ και αυτή η κατάσταση θα παραμείνει σταθερή? Τον δρόμο στο δάσος είναι τελική απόφαση, δεν θα τον πατήσετε καθόλου ούτε φέτος ποτέ ε? Γιατί τον δείχνει ο χάρτης? Δεν ξέρω τίποτα, ρωτάω. Και επειδή διάβασα το thread δεν έχω κάνει κανένα προσωπικό χαρακτηρισμό για κανέναν Χρήστο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχετε ένα κλειστό φοβερό χιονοδρομικό με Άρτεμη κλειστή ενώ θα μπορούσατε να έχετε ένα ανοιχτό φοβερό χιονοδρομικό με Άρτεμη ανοιχτή...πολύ συχνά Edited January 29, 2014 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 28, 2014 Επάνω ρίχνει χιονάκι πάντως!!! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 29, 2014 H πουδρα και τα ψαρια τρωγονται παντα φρεσκα.... 7 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 29, 2014 H πουδρα και τα ψαρια τρωγονται παντα φρεσκα.... Aύριο... Αρκεί να ανοίξουν κανα λιφτ... <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 29, 2014 Πριν ξεκινήσω, να σας ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες στα φωτορομάντζα μου είναι πλέον μεγαλύτερης ανάλυσης (max. 1960px). Αν σας αρέσει κάποια, πατήστε πάνω της για να τη δείτε στο πραγματικό της μέγεθος. Ελπίζω να μην με καταραστούν οι χρήστες με αργή σύνδεση... Αν "κουράζει" θα τις κάνω πάλι μικρότερες. - - - - - - - - - - Δεν χωράνε πολλές περιγραφές για αυτή την ημέρα. Την περιμέναμε πως και πως. Απλά, να αναφέρω ότι αυτή ήταν και η πρώτη μέρα πλήρης λειτουργίας του Χ.Κ. Καλαβρύτων για την φετινή σαιζόν. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες μέρες σαν τη σημερινή. Το ταβάνι της ομίχλης ήταν περίπου μέχρι τον Άγιο Υάκινθο. Από εκεί και πάνω άρχιζε να μας αποκαλύπτεται η μαγική λευκή εικόνα του Χελμού. Ατμοσφαιρικές εικόνες, τέτοιες που κάνουν τα χιονοαθλήματα μας τόσο "δυνατά". Η πρώτη μου ανάβαση για φέτος, με το συρόμενο τσι Δάφνης... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ειδικά για όσους δεν έχουμε λόγο να τραβηχτούν μέχρι εκδοτήρια (ετήσιες κ.λπ.) ο ιδανικότερος τρόπος να ανέβεις προς Βαθειά Λάκκα. Τι και αν είχαν στρωθεί τα χαλιά... Πιο πολλούς έβλεπες στα εκτός, παρά εντός πίστας. Αφιερωμένη στον Kaps... Σε ευχαριστούμε Μάνο για τις υπέροχες αυτές ημέρες & πούδρες... μη γυρίσεις. Το γάζωμα πέριξ της άγκυρας είχε αρχίσει. Μέρος της πίστας "Αριάδνη" στα αριστερά και στα δεξιά η πίστα "Ειρήνη". Κοιτάζοντας πίσω, προς το πλατό του Ξερόκαμπου. Τα "powder eights" είχαν αρχίσει να εμφανίζονται πάνω στο βουνό (freeride run 4). Λέτε να υπάρχει περίπτωση να δούμε πάνω στο Χελμό τέτοια εικόνα; Ο χιονοφράκτης στο διάδρομο της "Δάφνης" και πίσω του, το λοφάκι της Θέτις και η Νεραϊδόραχη. Η άγκυρα δούλευε από το πρωί, ενώ η Στύγα άρχισε να κουνιέται μετά τις 12+. Και την τιμήσαμε δεόντως την αγκυρούλα μας... άλλωστε αυτή μας οδηγεί εκεί που έχουμε δηλώσει: Από το Αυγό, κοιτώντας προς Βαθειά Λάκκα & Νεραϊδόραχη. Και προς Ξερόκαμπο Όνειρο πουδραριστό. Καθαρές γραμμές για όλους... Στις όμορφες πλαγιές του Αυγού. Άλλο πράγμα το να σκιάρεις μέσα στα έλατα. Κατά τις 12 άρχισε να γυρίζει η Στύγα, και τα παιδιά του κέντρου να ξεκινάνε το καθάρισμα του πάγου πάνω από τα καρεκλάκια της. Ήδη στην αφετηρία της Στύγας, όλοι οι ανυπόμονοι είχαμε πάρει σειρά περιμένοντας να την δώσουν... Οι σφυριές πήγαιναν σύννεφο. Πρέπει να σφυροκοπήθηκαν πάνω από 50 καρεκλάκια.... Ξύλο λέμε... Στο ανέβα, για τη πρώτη Στύγα της ημέρας... το συννεφάκι όμως, είχε ήδη πέσει... Μπορεί το πρώτα καρεκλάκια της Στύγας να τα είχαν πάρει σανιδάδες, αλλά μέχρι να δέσουν, κάποιος ήδη ούρλιαζε από χαρά... Και ενώ πολλοί περιμέναμε στην ουρά για Στύγα, κάποιοι άλλοι λύσσαγαν ανενόχλητοι στα απάτητα της άγκυρας. Το πιο ωραίο SnowPark του βουνού, αυτό το φυσικό. Κάθε βράχος, μικρός και μεγάλος, αφορμή για πήδους... Πρώτη κατεβασιά για φέτος και στο Λουκουμάκι, πάνω από την επιστροφή της Θέτις. Και από το ίδιο σημείο, κοιτάζοντας προς βορειοδυτικά και το Αυγό. Στάση για ανεφοδιασμό και μερικές ανάσες, στη πλατεία της Βαθειάς Λάκκας. Κατά τις μία, λες και υπήρχε ραντεβού, οι περισσότεροι μαχητές της πούδρας βρέθηκαν εκεί. Η Νεραϊδόραχη σε ένα άνοιγμα του καιρού. Πιστέψαμε ότι θα προλαβαίναμε να κάνουμε μια κατεβασιά της προκοπής και πήραμε τη Στύγα. Τελικά μέχρι να φτάσουμε πάνω το μόνο που καταφέραμε ήταν να παίξουμε τη τυφλόμυγα. Δεν την ευχαριστηθήκαμε, αφού το vertigo μέσα στην ομίχλη δεν έλεγε. Προτιμήσαμε τα δεντράκια του Αυγού. Τόσο κοντά στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού και τόσο μακριά από την φασαρία του... Ο "Μπαμπαστρουμφ" λυσσάει στο "Περίπτερο"... Αυτά είναι τα ωραία του Χελμού... ακόμα και στις 3+ έβρισκες καθαρές γραμμές για να ζωγραφίσεις πάνω στο πουδραριστό καμβά. Αν και το χιόνι ψιλοκάτσιασε με το σύννεφο... αλλά δε μας χάλασε κιόλας... προς Θεού! Γιγαντόμορφα έλατα τριγύρω μας. Στο δασικό δρόμο με προορισμό προς Ξερόκαμπο. Ελπίζουμε φέτος να πατιέται που και που, έτσι ώστε να μας κάνει πιο εύκολη την επιστροφή μας, προς τη βάση του χιονοδρομικού. Άλλωστε αυτό θα πρέπει να γίνει, αφού από το ίδιο το κέντρο, αυτός ο δασικός, δίνεται ως πίστα αντοχής (langlauf) και όχι πίστα ξεθεώματος... Μαγική διαδρομή, αυτή του δασικού. Αξίζει να την κάνετε, αν είστε φυσιολάτρες ή freeriders που θα πέσετε σε αυτόν κατεβαίνοντας το Αυγό. Από πίσω ακολουθούν οι "ακέρωτοι" Γιάννης & Άκης... Ο Κώστας παίζει και να είχε φτάσει ήδη στην αφετηρία της Δάφνης. Τέλος της ημέρας, μια τελευταία ματιά προς το Chalet 1750 & τον Χάρο πίσω του, που μας κρύβεται μέσα στο σύννεφο. Θα ΄ρθει και η σειρά του... Αργότερα... όταν το καταφέρω, θα postάρω και το videακι της ημέρας. Υ.Γ.: κ. Φώτη, εδώ τα link από τα προηγούμενα φετινά : 26/12/2013 29/12/2013 11/01/2014 part 1 11/01/2014 part 2 11/01/2014 part 3 11/01/2014 part 4 12/01/2014 part1 12/01/2014 part2 22 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 29, 2014 Λέω να πάω αύριο ,δεν νομίζω να έχει πολύ κόσμο ;;; Αν είνε κάποιος πανό ας στείλει πμ ,μιπος βρεθούμε !!! Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted January 29, 2014 Αύριο από θέμα κόσμου είναι το μεγάλο ερώτημα , γιατί από καιρό φαίνεται ο.κ. Για παρασκευή που έλεγα εγώ να ανέβω για να αποφύγω τον αυριανό κόσμο ο καιρός φαίνεται με κάποια κλεισίματα ή κάνω λάθος? Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted January 29, 2014 Παλι ειδα σανιδα στο χερι στο καρεκλακι...τσ τσ τσ τελος παντων σε μια φωτο, με την στρωμενη πιστα, καποιος αφησε μια τρελη χαρακια στο κοτλε... υποθετω με σανιδα γιατι ειναι μονο μια....δεν ξερω ποιος το εκανε, παντως RESPECT 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 29, 2014 ... Παλι ειδα σανιδα στο χερι στο καρεκλακι...τσ τσ τσ τελος παντων ... Όσους είδα να τους επιτρέπουν την επιβίβαση έτσι, είχαν περασμένο το λουράκι ασφαλείας στο χέρι τους, κάτι που το επιτρέπει ο κανονισμός λειτουργίας του χιονοδρομικού. kanonismos_xkk_2012-13.pdf «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 29, 2014 σε μια φωτο, με την στρωμενη πιστα, καποιος αφησε μια τρελη χαρακια στο κοτλε... υποθετω με σανιδα γιατι ειναι μονο μια....δεν ξερω ποιος το εκανε, παντως RESPECT Δεν ήμουν πάνω εγώ πάντως εκείνη τη μέρα Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Wisenikos 3 Report post Posted January 29, 2014 ....και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Αύριο (Πέμπτη) θα ανοίξει η Στύγα??? Αν είναι να'ρθει θε να'ρθει..αλλιώς θα πάει πιο πέρα... Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 29, 2014 ....και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Αύριο (Πέμπτη) θα ανοίξει η Στύγα??? Φίλε, αν ξέραμε την απάντηση, θα είχαμε ήδη πάρει το εκατομμύριο και θα το ξοδεύαμε προς Zermatt μεριά! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 29, 2014 Ας μας δώσουν άγκυρα από την αρχή και μια χαρά θα είμαστε... Ακόμα και τη Στύγα να δώσουν είναι "καμμένη" αύριο, αφού θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο βουνό (πιτσιρικάδες) λόγω της αργίας και αυτοί, ως συνήθως, θα τραβιούνται στα εναέρια lifts... Άγκυρα λοιπόν και πάλι άγκυρα... με μπόλικο Αυγό... 4 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
OldSpy 37 Report post Posted January 29, 2014 Εγώ ο προβοκάτορας Άγκυρα λοιπόν και πάλι άγκυρα... με μπόλικο Αυγό... μέ λεμόνι ή χωρίς ? 5 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 29, 2014 μεσα και εγω για αυριο//// Share this post Link to post Share on other sites
orck 97 Report post Posted January 29, 2014 Ο Κλαουδατος εχει για αυριο skibus. Παναγιωτης, Π.Φαληρο Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 29, 2014 Παιδια η αγκυρα είναι δυσκολη να.την.παρει ένας αρχαριος οπως εγω? Το κατω πιατακι εχω παρει μονο. Μη με βρισετε απλα ρωταω για να μην το παιζω εξυπνος Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 29, 2014 αν την παρεις μονος σου θεωρω ειναι πιο ευκολο Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted January 29, 2014 η αγκυρα θα ανοιξει αυριο απο το πρωι κ μεχρι τις 10-10κ μιση θα ανοιξει κ η στυγα. 2 Share this post Link to post Share on other sites