Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Χ.κ. Πισοδέρι - Βίγλα 2013 - 2014

Recommended Posts

sakis.png

Σε δηλώσεις του,στο twitter, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η χώρα μας μπαίνει σε περίοδο παρατεταμένων και έντονων βροχοπτώσεων.

Αναλυτικά είπε:

Σε περίοδο παρατεταμένων και έντονων βροχοπτώσεων μπαίνει η χώρα μας από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Άφθονες πλέον δείχνουν οι χιονοπτώσεις για τα άχιονα βουνά μας - υποψήφιοι για χιόνι την ερχόμενη Κυριακή και η Φλώρινα και ο Έβρος!!

Ψύχος ΔΕΝ κατεβαίνει όμως ο καιρός θα εναρμονιστεί θερμοκρασιακά με τους ημερολογιακούς

επιτελους!! ατττακκκκ!!! πισοδεριτες!!!!

• Like 4

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Καταχωρήθηκε Σήμερα, 01:02 PM

λοιπον μορτες

την τριτη στις 28 /1.2014 το απογευμα στις 7.30 συνάντηση τον βορείων στο καφε ΙΝΑΡΕΤ επι τις αγιας Θεοδώρας

καφε μπλαμπλα για Κοπαονικ και ακριβως απέναντί γνωριμία με τον εξομοιωτή του σκι

οποιος θελει φέρνει μαζι και τις μπότες του ,διαφορετικά μποτες απο το καταστημα !!

απαντες παροντες !!

• Like 1

Εγω λεω αυριο να παω να κατεβω την τουριστικη που τη δινουν ανοιχτη! Οι εικονες απο την webcamera μαλλον ψεματα λενε! Εκτος αν σου δινουν ποδηλατο να την κατεβεις!

• Like 3

Με χιονολάστιχα, όμως!!!!!

• Like 1

carpe diem

μορτες αν μας βαλει ακομα λιγο χιονι αυριο :snow2:

το επομενο σκ τσουλαμε .. :skiing-4075:

βεβαι !!εγω ετσι και αλλιως το επομενο πσκ θα ειμαι επανω !! :yes

• Like 1

Γιατι τοσο καιρο που το χιονοδρομικο δηλωνει ανοιχτο με την Τουριστικη δεν τσουλουσες?

Γιατι τοσο καιρο που το χιονοδρομικο δηλωνει ανοιχτο με την Τουριστικη δεν τσουλουσες?

πήγανε παρα πολλοι και κατεβήκανε την τουριστικη !!

αλλα εγω οχι . :yes .

αν το χιονι δεν με ικανοποιεί :detective: ,δεν φοράω τα σκι ..τουλάχιστον για το πισοδερι ,που ειμαι εκει μονιμα

αυτο το σκ αν ειναι οπως θελω εγω ,θα ειμαι επανω απο τους πρώτους ,,και μαλιστα με πολλες φωτο ..μιας και θα εχω μαζι μου και τον ΒΑΛ ΚΛΑΡΕΤ που ξέσκισέ τις αλπεις ,,και τωρα θα ερθει !! ετσι!! για να μην λεω οτι δεν ερχεται

ο ΒΑΛ ΚΛΑΡΕΤ επιασε 25 μερες με σκ!! :on2long: και εμουα δεν εβαλα ακομα τις μποτες . :crybaby: .

οποιος θελει ερχεται πισοδερι και τσουλαμε :thumbup:

εισαι και εσυ καλεσμενος φιλε μου !!

• Like 1

Ευχαρίστως, αλλα διατηρω επιφυλαξεις ως προς τη μεχρι τωρα λειτουργια και ποσοι κατεβηκαν τη τουριστικη αφου φαινοταν οτι χιονι δεν υπηρχε. Μακαρι να ριξει πολυ χιονι σε ολα τα χιονοδρομικα!!!

Ευχαρίστως, αλλα διατηρω επιφυλαξεις ως προς τη μεχρι τωρα λειτουργια και ποσοι κατεβηκαν τη τουριστικη αφου φαινοταν οτι χιονι δεν υπηρχε. Μακαρι να ριξει πολυ χιονι σε ολα τα χιονοδρομικα!!!

οτι ειχε χιονι η τουριστικη ειχε σιγουρα

μιας και ειχε πατηθεί . ,και επισεις, !! σχεδόν το 80% ειναι μεσα στα δεντρα και για αυτο ειχε κρατήσει το χιονι !!

Edited by PRESIDENT

κατοπιν τηλ με το χκ πισοδεριου ,μαθαμε τα εξ εις :pizza:

δουλευουν πλεον κεντρικη και περιφερειακή κανονικα και το σκ θα δωσουν και του πισοδεριου μεχρι την μεση .και αν χιονισει τις επομενες μερες θα ανοιξει μεχρι και κατω !!

:skiing: :skiing:

οποτε ηρθε η ωρα να φωναξουμε !! ορμάτε γενναίοι !! :thumbup:

• Like 2

Ευτυχως χιονισε και ''φτιαχτηκε'' και η αλλη καμερα!!

δεν καταλαβαινω!!!μας εκρυβαν που δεν ειχε χιονι και εδιναν ανοιχτη την τουριστικη?αφου γνωριζαμε πως δεν εχει χιονι!

αστην μονιμη ανοιχτη η μονιμα κλειστη μην το κανεις παιχνιδι το θεμα!!!εχει χιονι?η καμερα στο on.δεν εχει?στο off!!

στα χ.κ. δεν μαζευει μονο λατρεις των χειμερινων σπορ αλλα και λατρεις του βουνου!!

συνηθως οταν χιονιζει κοβεται το ρευμα απο το βαρος του χιονιου στα καλωδια εκει συνδεεται η καμερα!!!!!!!!!

ρε πρόεδρε άμα ρθούμε δηλαδή θα μας πάρετε και τις φόρμες?

αυτη ειναι διαπνοη!!!

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

ρε πρόεδρε άμα ρθούμε δηλαδή θα μας πάρετε και τις φόρμες?

ΑΚΡΙΒΩΣ :thumbup: μιλτο !! διαφορετικά δεν θα σας συνοδευουν τα ολο τσιτσιδα κορίτσια !! :evil: :evil:

απο αυτο το σκ ..ολα τα χκ εδω στα βορεια βγαίνουν στην αγορα !! :respect: οποτε απο αυτο το σκ το καθε χκ θα εχει τους φαν του :animier: .

.αντε τωρα να σε δουμε απο εδω και περα καιμακ ,που εκανες παιχνιδι μονο σου !! χωρις αντιπαλο :yes

Edited by PRESIDENT
  • Like 1

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ συναντιση τον βορείων στο καφε ΙΝΑΡΕΤ και εχοντας μεγαλη επιτυχία .

αποφασιστικέ και συνάντηση για αυτο το σκ στο ηρωικο πισοδερι . με παροντες :respect:

εμουα ! :animier:

ΒΑΛ ΚΛΑΡΕΤ

ΜΠΕΙΚΕΡ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΝΤΙΜ

ΝΕΚΟΡ ΛΟΦΤ

ΟΛΙΑ ΤαΞ

ΛΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟς ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΙΩΡΓΟς ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟς ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΕΝΘΥΜΟΎΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !! :yes

οπως και οποιος αλλος ενδιαφερετε !!

ελα ολγα ακουε!!!ι ολγα απο αθηνα ακουει !!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ,,,ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΤΟ ΧΙΟΝΙ !!!! :thumbup:

• Like 2

ptvto θεμα

αποψε αναχώρησή για πισοδερι

καιρου επιτρέποντος αυριο θα ακουσουμε και το πρωτο κλακ απο τις δεστρες :respect:

δευτερο θεμα

την τεταρτη συνάντησή στην μπυραρια του τζιμακου ,στην καλαμαρια εχουμε ξανα - μαζευτεί εκει ,,ημέρα τεταρτη και ωρα 7.30 ..θα ειναι η τελευταια επαφη μας πριν το κοπαονικ :yes

μπυραρια στην καλαμαρια ημερα τεταρτη ...ειναι και και βραδια :bbq: λουκανικα πεπερονε !!

• Like 2

Καλή σεζόν φίλε όλη με υγεία και χαμόγελα

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...