PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 13, 2013 (edited) χαχαχαχαχ!! ποιο ψηλά ειναι σταθη ,απλος για την πλακα ,μαζι με το βασιλη σηκωθήκαμε στις μυτες τον ποδιων μας ...μα τον αθεόφοβο τον κωσταντινο πανύψηλος ειναι δες την ποιο επανω φωτο Edited December 13, 2013 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 13, 2013 Νομίζω σου λείπουν δέστρες γιατι νομιζεις θα τα παρει??? ταλαιπωρει τους ανθρωπους και μετα φευγει 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 16, 2013 (edited) λοιπον μαι φρεντ και φαν του πισοδεριου οποιος ενδιαφέρεται να μεινη στο πισοδερι για σεζον σε τροχοσπιτο τον 5 η 8 ατομων ,κάνοντάς τις χειμερινές τους διακοπες με ενα νεο και χαρουμενο τροπο διακοπων ας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ με τον αρθμο 2392072660 νικος πρεζιτεντ η τιμη ειναι απο 900 εως 1200 ευρο το τροχοσπιτο συν το ρευμα που θα κατανάλωσή θα εχετε την επιλογη του τροχοσπιτου που σας εξυπηρετεί στην τιμη, ειναι μεσα και η σεζον του καμπινκ , και θα παραδίδετε στημένο υσ μονο οποιος ενδιαφέρεται και θελει να το ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ,να κινηθεί λιγο γρηγορα μιας και ο καιρος ακομα επιτρεπει την αναβαση για επανω Edited December 16, 2013 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 17, 2013 Το σαιτ του χκ γτ δεν ειναι update;η μονο σε μενα εχει καταλογο του 2011-2012 ακομα; Share this post Link to post Share on other sites
achilleas22 133 Report post Posted December 17, 2013 (edited) Το σαιτ του χκ γτ δεν ειναι update;η μονο σε μενα εχει καταλογο του 2011-2012 ακομα; Όντως ο τιμοκατάλογος δεν είναι ανανεωμένος στο site αλλά μετά απο επικοινωνία με το Χ/Κ οι τιμές θα είναι οι παρακάτω: Σ/Κ-Αργίες Ημερήσιο:15€ Φοιτητική:13€ Παιδική(μέχρι 12ετών):12€ Μετά τις 13:00:12€ Μίας διαδρομής:5€ Καθημερινές Ημερήσιο:12€ Φοιτητική:10€ Παιδική(μέχρι 12ετών):10€ Μίας διαδρομής:5€ Νυχτερινό Νυχτερινό:10€ Μίας διδρομής:5€ Ετήσια: 100€ Edited December 17, 2013 by achilleas22 Το νέο Hot Spot του χειμώνα.............www.SnowResorts.gr Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 17, 2013 καρτασινες και καρτασια !!! αυριο μετα τις 7μμ ραντεβου στην μπυραρια του τζιμακου στην καλαμαρια θα ειναι η τελευταια μας συνάντηση για το 2013 .και συν τις ΑΛΛΟΙΣ εχουμε και καταπληκτικά νεα για το κοπαονικ ο βασιλης εδωσε ρεσιταλ επαφων και επιτυχιών !! στο θεμα δωματια σας περιμενουμε ολους 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 17, 2013 Νίκο μετά τις 20:00 δεν είναι? Εγώ σχολάω 23:00. Αν σας προλάβω θα έρθω μετά. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 17, 2013 Νίκο μετά τις 20:00 δεν είναι? Εγώ σχολάω 23:00. Αν σας προλάβω θα έρθω μετά. εκει θα ειμαστε κυριακο θα περιμενουμε ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 19, 2013 αυτο το σκ ανοιγη το κεντρικο λιφτ και δίνετε σε χρήση μονο ο δασικος δρομος μαζι με το μπειμπι ,και οχι καποια απο τις αλλες πιστες του χκ ..θελουμε ακομα λιγο χιονι για να ανοιξουν και η αλλες πιστες αρα!! αναγκαστηκα υπομονη 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 22, 2013 ΛΟΙΠΟΝ γενναίοι μου !! αυτη την εβδομαδα αν μα την καθίσει ο καιρος ,θα εχουμε γλέντια . [για να μπορεσουμε να προβάρουμε και τα νεα σκι] οποτε εχουμε αναβαση απο το επομενο σκ ,μεχρι το σκ τον φωτο ! . ετσι .θα προλαβουμε να βγάλουμε αρκετα γουστα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 27, 2013 ακρα του ταφου σιωπη στο τοπικ του πισοδεριου εδω και μια βδομαδα Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 27, 2013 Αφού δεν έχει χίονι τι να πούμε....ότι λέμε και τον Ιούλιο...δηλαδή τίποτα! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 27, 2013 ε πως?ο νικος ολο το καλοκαιρι γραφει,ανεβαζει φωτο.μεταδιδει νεα και τωρα τπτ.ουτε καν ξερουμε αν πηγε μονο για βολτα το σκ που μας περασε. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 27, 2013 ο νικος δεν πηγε ακομα στο πισοδερι και γιαυτο δεν εχει ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ θα ανεβει την τριτη και θα μεινη εκτος απροόπτου μεχρι τα φωτα ευελπιστώ να ρήξη χιονι ,για να εχουν και ενδιαφέρον τα ρεπορταζ 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 28, 2013 Δεν μας πάει γ...το!!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
roumen 17 Report post Posted December 28, 2013 ρε προεδρε θυμασαι αλλη φορα παλαιοτερα εως πρωτοχρονια να μην εχει χιονι το βουνο?εχει ξαναγινει κατι τετοιο?ευλπιστω απο πρωτοχονια και μετα να ριξει πολυ πρραμμα ωπος λενε οι πρβλεψεις των μετεορολογων! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 28, 2013 Προφανώς και έχει ξαναγίνει. Στην Ελλάδα ζούμε παιδιά, όχι στις Άλπεις. 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 28, 2013 Το Χ/κ δίνει βάση 40 εκ και εγω βλέπω χώμα.....Έλεος! 1 Share this post Link to post Share on other sites
roumen 17 Report post Posted December 28, 2013 Το Χ/κ δίνει βάση 40 εκ και εγω βλέπω χώμα.....Έλεος! μαλλον δεν θελουν να πουνε την αληθεια!τι αλλο να υποθεσω? Share this post Link to post Share on other sites
alpineman 225 Report post Posted December 28, 2013 Εχει κατι ανεμοσουρια 40 ποντους! Δεν τα βλεπεις? Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 28, 2013 βροχη με το καρδαρι εριξε στο πισοδερι . μετα απο τηλ συνομιλία με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΟΥΤΙ αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα γνωστα επακόλουθά .. εγω μια φορα θα ανεβώ δευτερα η τριτη και θα ειμαι εκει μεχρι τα φωτα ελπιζω να μας κατεβάσει κανα καλο κύμα χιονιου μηπως και τσουλισουμε .. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
MPENAKIS _BGENAKIS 14 Report post Posted December 28, 2013 Παιδες λέμε να ανέβουμε αυριο Βίγλα. Είναι σε καλα επίπεδα το χιονοδρομικό γνωρίζει κανείς; Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2013 Mpenaki μας κανεις πλακα ετσι;απο πανω ακριβως γραφει οτι εριξε νερο για δυο ζωες.και εσυ ρωτας εαν τα επιπεδα ειναι καλα; Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted December 28, 2013 βροχη με το καρδαρι εριξε στο πισοδερι . μετα απο τηλ συνομιλία με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΟΥΤΙ αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα γνωστα επακόλουθά .. εγω μια φορα θα ανεβώ δευτερα η τριτη και θα ειμαι εκει μεχρι τα φωτα ελπιζω να μας κατεβάσει κανα καλο κύμα χιονιου μηπως και τσουλισουμε .. Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted December 29, 2013 (edited) δυστυχώς η κατάσταση στο πισοδέρι ειναι χειρότερη απο όσο φανταζόμουν Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 29, 2013 by michael2580 1 Share this post Link to post Share on other sites