PRESIDENT 13,187 Report post Posted March 9, 2014 σημερα επανω ...μισο ματσο χαλια παρεα προεδρος δαμιανος βαλ κλαρετ δολομιτ και μπλακ σμιθ σε λιγο ποιο αναλυτικα η σημαια του συλλογου αναρτήθηκε στις 9.30 και κατεβηκε στις 2μμ 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted March 9, 2014 (edited) λοιπον παιδες άφιξή στα πηγαδια 9.20 επανω ητανε δολομιτ και σμιθ που μας περιμεναν ντιμ μας την εσκασε και πηγε ελατοχωρι φτανοντας επανω και κατοπιν σαμαρώματος τον εξοπλισμο φτανω στο ταμειο ....ποσο ρε \ΚΑΡΝΤΑΣΗ η καρτα σημερα ..16 ευρο πρωτο σοκ ..οκ αφερφε εχουμε καρτα συλλογου και εχουμε εκπτωση οχι ..οχι δεν ξερω τιποτα 16 ευρο προεδρος ..καλα ρε ΚΑΡΝΤΑΣΗ στο ιντερνετ μας την δινετε και οταν ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ μας λετε οτι δεν γνωρίζεται ..ρε πατε καλα καλα .καλα παρτε μια τον 12 ευρο φευγω και φωνάζω δαμιανε 12 οκ προεδρε και ανεβαίνουμε τον ανηφορικό γολγοθα φτανουμε στην αφετερια τις καρεκλας καθως και ο βαλ κλαρετ ΑΓΚΟΜΑΧΩΝΤΑΣ μαγκες που ειναι ο κυρ νουλικας .στο καφε ..οκ βουρ στο καφε ,,καλημερα καλημερα ,με θυμασαι αλεξη ναι σε θυμαμαι οκ παμε καλα μια σημαία μπορουμε να αναρτήσουμε ναι μπορείτε ..οκ τελος και αναρτήθηκε καλα που ειχα μαζι μου ταιραπ Edited March 9, 2014 by PRESIDENT 11 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted March 9, 2014 και ανεβαίνουμε καρεκλα καιρος απο την μεση και επανω μεσα στην ομιχλη ,,χιονι βαρυ και στα περισσότερα σημεια απατητο νεβερ μαι..βουρ στο σκοταδι το σκι οχι ευχαριστο .θα ελεγα τρομερα κουραστικό κοσμος οχι ιδιαίτερα πολλής καναμε δυο παραδεισο ..αντε να παμε και στο λουκι που ειδαμε και παθαμε να ΦΤΑΣΟΥΜΕ απο την ομιχλη ,, τελικα ητανε το μονο που αξιζε .. μετα απο μερικες κατεβασιες αράξαμε για μπρεικ και φωτο σμιθ και βαλ κλαρετ μερικες απο το τοπιο πολλη αραχτη λογο μη καλης ΠΟΙΟΤΗΤΑ χιονιου αλλα και κατι τιμες στα σουβλακια τυφλα να εχει ο παρννασος αλλα απο εκει παίρνουν τιμοκαταλογο σπραιτ 2 ευρο βασιλιτσα πολλη φθηνότερη 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 9, 2014 to αλλο σ/κ ολοι στην ΒΟΥΝΑΡΑ!!!!!! o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted March 9, 2014 και εδω η τιμες ακομα ποιο καθαρες η τρεις καμπαλερο και η ταβερνα η ψαθα ...ολα τα λεφτα και κλασικα εγω σε καμια φωτο ενεκα φωτορεπορτερ 11 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted March 9, 2014 εχω μια εντυπωση οτι πιο πολυ πηγατε για φαγητο παρα για σκι....τσ τσ τσ 3 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 9, 2014 Στο φαγητό, στήνονται αγαπητέ μου, οι επόμενες - ουσιαστικές και όχι παιδικές χαρές εξορμήσεις! Τελικά, γιατί και Ελατοχώρι έφαγα ήττα χοντρή, περισσότερο αξίζει ανα 15 ημέρες 4ημέρος εξόρμησης στα πέριξ, παρά κάθε ΣΚ 9 - 11 "σκι" και μετά οι γνωστές γκρίνιες για τα Ελληνικά ΧΚ. Πλην καθημερινών. Το μόνο καλό Ελατοχώρι, η κάρτα με κάρτα συλλόγου 8 ευρώ. 3 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 9, 2014 Αφού πονάνε τα πόδια μου καλά ήταν Κλασικά το μισό με ομίχλη σήμερα αλλά χωρίς αέρα. στα ψηλά κάπως έτσι πιο χαμηλά καθαρά αλλά χάλια χωράφι παρατημένο στην τύχη του με την δικαιολογία του φρέσκου... Έριξε καλο χιόνι. Για τιμές δε λέω μια χαρά είναι. Το ΧΚ χρωστά στους (αρκετούς) χιονοδρόμους που ανέβηκαν το ΣΚ με επαγγελματικό στρώσιμο πίστας. Μακάρι να κρατήσουν οι θερμοκρασίες... 6 Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 10, 2014 Αυτο το χιονι που ειχε ΣΚ δεν πατιωταν και ηταν και αρκετα επικινδυνο.Για να πατησεις χρειαζεσαι και την σωστη θερμοκρασια ωστε να δημιουργηθει ενα συμπαγες στρωμα.Αν πατησεις τετοιο χιονι κανεις την πιστα ακομη χειροτερη. Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 10, 2014 Και επίσης δεν το πατάς γιατί στα Πηγάδια δεν έχει κάθε μέρα πούδρες και ούτε πεδίο εκτός πίστας για πούδρες. Μια χαρά πουδρομέρα την αφήνεις ως έχει στο συγκεκριμένο Χ/Κ. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 10, 2014 Στο φαγητό, στήνονται αγαπητέ μου, οι επόμενες - ουσιαστικές και όχι παιδικές χαρές εξορμήσεις! Τελικά, γιατί και Ελατοχώρι έφαγα ήττα χοντρή, περισσότερο αξίζει ανα 15 ημέρες 4ημέρος εξόρμησης στα πέριξ, παρά κάθε ΣΚ 9 - 11 "σκι" και μετά οι γνωστές γκρίνιες για τα Ελληνικά ΧΚ. Πλην καθημερινών. Το μόνο καλό Ελατοχώρι, η κάρτα με κάρτα συλλόγου 8 ευρώ. μου κανει εντυπωση Δημητρη, ειδα κατι φωτογραφιες του Γιαμουκολγλου και της Λιανας απο το Ελατοχωρι του ΣΚ, καταπληκτικες..πουδρες μεσα στα δεντρα 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 10, 2014 (edited) Αυτο το χιονι που ειχε ΣΚ δεν πατιωταν και ηταν και αρκετα επικινδυνο.Για να πατησεις χρειαζεσαι και την σωστη θερμοκρασια ωστε να δημιουργηθει ενα συμπαγες στρωμα.Αν πατησεις τετοιο χιονι κανεις την πιστα ακομη χειροτερη. Και επίσης δεν το πατάς γιατί στα Πηγάδια δεν έχει κάθε μέρα πούδρες και ούτε πεδίο εκτός πίστας για πούδρες. Μια χαρά πουδρομέρα την αφήνεις ως έχει στο συγκεκριμένο Χ/Κ. Θα συμφωνούσα και εγώ... αν δεν ήμουν εκεί. Αφού και εγω λαχταρώ για πουδρομέρα. Μόλις είδα πουρνό-πουρνό (πριν ακόμα έρθουν τα άλλα παλικάρια ) το κάτω μισό του Αριστοτέλη μόνο δυο περάσματα από ρατρακ!!! Τύχη βουνό λέω και ορμάω Αμμμμ μας ξεγέλασε και δεν ήταν. Χωραφοκατάσταση με κακό όργωμα κάπου 10 καλά ποντάκια φρέσκο αλλά υπόστρωμα χάλια Ή το μισοπατουσαν μεσοβδόμαδα οπότε δεν έγινε μια σωστή βάση ή το Σάββατο το παράτησαν έτσι αφού με αυτό το φρέσκο + κόσμο σε 2-3 ώρες πάλι χωράφι θα γίνονταν. Αλλά άσε με να το κάνω εγώ χωράφι ρε ΧΚ και όχι να το βρω ετσι! Το χιόνι μπορούσε να πατηθεί αφού μια χαρά θερμοκρασία είχε Κυρίως το λέω επειδη τα 2 περάσματα του ρατράκ έστρωσαν πολύ καλά το χιόνι! Και άλλωστε ο Παράδεισος γιατί ήταν μια χαρά; Στα πιο ψηλά δεν έκανα απάτητο. Ομίχλη + μια μικρή δοκιμή + πρώτα η ασφάλειά μας = την άλλη φορά Το καλύτερο χιόνι για ακόμα μια φορά ήταν στο Λούκι Edited March 10, 2014 by Dolomites 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 11, 2014 μου κανει εντυπωση Δημητρη, ειδα κατι φωτογραφιες του Γιαμουκολγλου και της Λιανας απο το Ελατοχωρι του ΣΚ, καταπληκτικες..πουδρες μεσα στα δεντρα Εκει μέσα δεν ήταν άσχημα, απλά εγώ παραμένω ένας απλός - παραδοσιακός τουριστικός - ακόμα χιονοδρόμος.και κρίνω με βάση την κατάσταση στις πίστες. Όπως έγραψα και αλλού, η περιφερειακή ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά ουσιαστικά δεν έχει καμία κλίση - ιδανική για έναν αρχάριο. Το συρόμενο, με σχολές, ομάδες, κόσμο και το καρεκλάκι αφημένο στην τύχη του. Λογικό. Anyway θα ρεφάρουμε το 4ημερο της 25ης Μαρτίου!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 11, 2014 τι δουλεια ειχες στην περιφερειακη βρε μητσο? .....αρχαια εψαχνες o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 11, 2014 Κυριακή που ήσασταν πάνω είχαν δώσει και τον Φίλιππο(μαύρη)? Απ'ό,τι βλέπω είναι ανοιχτός. Ισχύει? Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted March 11, 2014 Λίγο καθυστερημένα αλλά να πω και γω την εμπειρία μου απο τη Κυριακή. Δυστυχώς μία απο τις χειρότερες μέρες στα Πηγάδια με αρκετή ομίχλη μέχρι τις 12... Ποιότητα χιονιού, μακριά και αγαπημένοι... Δεν ξέρω αν πατιέται ή οχι αυτό το χιόνι αλλά έδινε την εντύπωση του παραμελημένου. Ίσως έπεσε η ψυχολογία τους φέτος και δεν έχουν και πολύ όρεξη. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο χιόνι, βαρύ και κολλούσε, Αυτό πούδρα δεν νομίζω οτι ήταν... Εκτός και αν μπερδέψουμε τη πούδρα με το σαβουρόχιονο. Ίσως είναι πρόβλημα του ΧΚ, όταν έχει φρέσκο είναι πάντα βαρύ. Χαμηλά παγωμένο και μπερδεμένο με το τεχνητό. Τελευταία κατεβασιά πριν τις 1 κάτω είναι γίνει water ski και μετά ρετσίνα... Κατά τα άλλα χάρηκα πολύ που γνώρισα καινούρια πρόσωπα και μακάρι να βολέψει να τα ξαναπούμε σύντομα. Η ταβέρνα σούπερ Μακάρι του χρόνου να μας κάνει πραγματικό χειμώνα και όχι το Μάρτιο... 2 Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted March 11, 2014 Κυριακή που ήσασταν πάνω είχαν δώσει και τον Φίλιππο(μαύρη)? Απ'ό,τι βλέπω είναι ανοιχτός. Ισχύει? Δεν είχαμε κανένα τολμηρό, απ όσο ξέρω, να πάει απο κει. Ο Φίλιππος ψηλά είναι πάντα απάτητος, στη βάση του δούλευε. Με την ομίχλη που είχε όμως το πιθανότερο ήταν να χαθείς παρά να βγεις στο Φίλιππο. Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 11, 2014 Δεν είχαμε κανένα τολμηρό, απ όσο ξέρω, να πάει απο κει. Ο Φίλιππος ψηλά είναι πάντα απάτητος, στη βάση του δούλευε. Με την ομίχλη που είχε όμως το πιθανότερο ήταν να χαθείς παρά να βγεις στο Φίλιππο. Θα το μάθουμε αύριο αν ανέβω Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted March 11, 2014 Αύριο απ'οτι φαίνεται θα είναι πεντακάθαρος ο καιρός οπότε θα τον βρεις το δρόμο 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted March 11, 2014 Θέλει προσπάθεια για να χαθείς στα πηγάδια. Ο Φίλιππος δεν πατιεται γι'αυτό και τον δίνουν κλειστό. Στο πρώτο 1/3 είναι τέλειος (φτάνει να μην είναι ανακατεμενος από τα περάσματα άλλων και παγωμένος), στο δεύτερο 1/3 έχει άκρες από χόρτα που δεν κουρευτηκαν ποτέ και κάποιους τους ξενερώνουν, ενώ το τελευταίο 1/3 είναι ιδανική πίστα για αρχάριους. Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 11, 2014 Θέλει προσπάθεια για να χαθείς στα πηγάδια. Ο Φίλιππος δεν πατιεται γι'αυτό και τον δίνουν κλειστό. Στο πρώτο 1/3 είναι τέλειος (φτάνει να μην είναι ανακατεμενος από τα περάσματα άλλων και παγωμένος), στο δεύτερο 1/3 έχει άκρες από χόρτα που δεν κουρευτηκαν ποτέ και κάποιους τους ξενερώνουν, ενώ το τελευταίο 1/3 είναι ιδανική πίστα για αρχάριους. Sent from my HTC One X using Tapatalk Θ'ανέβεις αύριο; Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted March 11, 2014 Έτοιμος ήμουν, αλλά έπεσε η Βασιλίτσα στο τραπέζι! Τι να κάνω.... Παιδάκι είμαι και εγώ! :-D Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 15, 2014 ανέβηκε κανείς σήμερα να μας πει κατάσταση; ακόμα και στην πάνω την κάμερα δε μου φάνηκαν καλά τα πράγματα. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 15, 2014 (edited) Καταπληκτικη μερα σημερα στα 3-5 ! Οι πιστες αεροδρομιο και το χιονι μια χαρα μεχρι τις 13:00. Ανεβειτε οσο προλαβαινετε αυριο ! Edited March 15, 2014 by leonidastria Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 15, 2014 εκει θα ημαστε..... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites