moonsoda 27 Report post Posted December 31, 2013 Ας κάνει δουλειά σωστή και εμείς εκεί θα είμαστε να το υποστηρίξουμε. Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
kostas-vet 30 Report post Posted December 31, 2013 κανα νεο για το ποτε θα ανοιξει?? Nidecker Score Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 31, 2013 Το σαλέ θέλει ακόμη 15 ημέρες τουλάχιστον. Το χ/κ θέλει πολύ χιόνι. Άρα περιμένουμε... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 3, 2014 Λοιπόν παιδιά, πολύ ευχάριστα νέα έχουμε από το ΧΚΜ. Το σαλέ ανακαινίζεται πλήρως και από ότι βλέπουμε ότι θα γίνει κουκλί. Είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του ΧΚΜ. Ελπίζω αντίστοιχες επεμβάσεις και βελτιώσεις να γίνουν και στον εξωτερικό χώρο αλλά και στις πίστες. Ήδη ακούγονται πολλά για αγορές ρατρακ και σχέδια για νέους αναβατήρες. Ο νέος διαχειριστής δείχνει να έχει όρεξη και μεράκι και ας ελπίσουμε ότι θα είναι εκείνος που θα μετατρέψει επιτέλους το Μαιναλάκι σε αυτό που όλοι επιθυμούμε. Καλή αρχή και καλή επιτυχία Τρύφωνα σε φαντάστικα να μιλάμε τετατετ και εμένα να γελάω σαρκαστικά στο άκουσμα των ελπιδοφόρων νέων σου (χαχαχαχα) , για αγορές ρατρακ , για νεους αναβατήρες και για το ανακαινισμένο ....ΣΑΛΕ ... ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ! Γα..ω το σαλέ σας μέσα, χαχαχαχα... (σαρκαστηκά). Μετά όμως επανέρχομαι στο τώρα και με εσωστρεφεια λεω στον εαυτο μου , κατσε ρε μλκ μην είσαι προκατειλημμένος !..... Σιωπή....σσσ...ωμμμμ. Δεν μου λες , για κεινη την καμπίνα που θα ανεβάζει από την πλατεία του χωριού θα γίνει τίποτα. Κι όμως, οποιος έχει ονερια πάει μπροστά... Ωραία νέα , πολύ χαίρομαι πραγματικά .....( ... ) Εγώ όμως δεν μπορώ να κλείσω τα αυτιά στα πουλάκια που κελαηδούν γλυκά και χαρμόσηνα. Η δική μου αίσθηση με αυτά που μαθαίνω , πες πλέον οτι είμαι καμένο χαρτί , είναι οτι δεν άλλαξε τίποτες στον άνθρωπο. Θέλει αργά να υπομένεις και να πιστεύεις και εμείς δεν θα ζουμε για να ζήσουμε θαύματα. Το νου σου αδελφέ, μην χάσεις την ψυχή σου κειθε πάνω. 2 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 9, 2014 Μέσα στον Ιανουάριο θα είναι έτοιμο το χιονοδρομικό Μαινάλου (photos&video) Θ. Χρονόπουλος: Θα ανοίξουν περισσότερες πίστες και ο αναβατήρας «πολωνέζα» Σε αποκλειστική συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ArcadiaPortal ο Θεόδωρος Χρονόπουλος διαχειριστής του χιονοδρομικού κέντρου στο Μαίναλο, αναφέρει τις εξελίξεις των εργασιών αλλά αποκαλύπτει και μικρές λεπτομέρειες από την πλήρη ανακαίνιση του σαλέ. Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες από την τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει το σαλέ, το οποίο είναι ο πυλώνας για την ορθή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου και το οποίο υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές από την πυρκαγιά το Καλοκαίρι του 2013. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα αναφέρει ο κ. Χρονόπουλος να καταφέρουν να λειτουργήσει το σαλέ μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα, από όταν ανέλαβαν, έτσι ώστε το χιονοδρομικό να τεθεί ξανά σε λειτουργία. Το χιονοδρομικό αν όλα πάνε καλά αναμένεται να ανοίξει στις 20 Ιανουαρίου περίπου. Ο κ. Χρονόπουλος αναφέρει ότι έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα για την ανακατασκευή του κέντρου ύστερα δε και από την καταστροφή από τη φωτιά και επισημαίνει το μεγάλο ρίσκο αυτής της μεγάλης επένδυσης. Ο εσωτερικός χώρος του σαλέ είναι πλήρως ανακαινισμένος και ο επισκέπτης που θα το βλέπει δεν θα το αναγνωρίζει καθώς έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τρίπολης τους βοήθησε αρκετά και τους έδωσε ώθηση στις δύσκολες στιγμές. Να σημειώσουμε εδώ, ότι το ετήσιο μίσθωμα των 17.000 ευρώ θα καταβάλεται κανονικά στον ΕΟΣ και όλα τα υπόλοιπα κεφάλαια που έχουν δαπανηθεί είναι κεφάλαια του ιδιώτη και μόνο, καθώς ακόμα η οικογένεια του κ. Χρονόπουλου δεν έχει μπει σε κάποια χρηματοδοτικά προγράμματα, επισημαίνοντας ξανά το μεγάλο ρίσκο μιας τέτοιας μεγάλης επένδυσης την οποία όμως πιστεύουν πολύ. Στόχος των διαχειριστών είναι να κάνουν το χιονοδρομικό του Μαινάλου πέραν από έναν οικογενειακό προορισμό ένα κατεξοχήν χιονοδρομικό προορισμό, ανοίγοντας παραπάνω πίστες. Φέτος γίνονται προσπάθειες να ανοίξει και ο αναβατήρας «πολωνέζα» και θα ανοίξει και ένα επιπλέον κομμάτι του βουνού το οποίο ήταν κλειστό για χρόνια. Ο κ.Χρονόπουλος έχει έρθει σε επαφή με άλλα μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης με σκοπό να αποκομίσει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Τέλος, τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με τους επιχειρηματίες των τοπικών επιχειρήσεων της περιοχής, τους οποίους και καλεί να συναντηθούν και να γίνουν κάποιες συζητήσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Στα πλαίσια της γενικής ανάπτυξης της περιοχής ο κ. Χρονόπουλος θα διαθέσει έναν χώρο στο σαλέ για να τοποθετηθούν διαφημιστικά των επιχειρήσεων. Οι φωτογραφίες είναι του Κ. Παπαγιάννη. Έφη Καστραντά Φωτογραφίες εδω. Πηγή: Arcadia Portal 4 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 13, 2014 Εγώ πάντως δηλώνω "παρών" για όποτε ξεκινήσει τη λειτουργία του το χιονοδρομικό και το περιμένω με πολύ ενδιαφέρον... 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted January 13, 2014 Όπως επίσης θα περιμένουμε και την επαναλειτουργία του πάνω σαλέ. Απίστευτη ατμόσφαιρα όταν λειτουργούσε...... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 13, 2014 Εγώ πάντως δηλώνω "παρών" για όποτε ξεκινήσει τη λειτουργία του το χιονοδρομικό και το περιμένω με πολύ ενδιαφέρον... Koιτάχτε να φορτώσετε και εμένα!!! 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 13, 2014 Koιτάχτε να φορτώσετε και εμένα!!! Θα δίνουμε ραντεβού στο χιονοδρομικό, που είναι στη μέση, ρε συ! Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 13, 2014 Θα δίνουμε ραντεβού στο χιονοδρομικό, που είναι στη μέση, ρε συ! Aν εχουν μπλόκα οι αγρότες θα συναντιόμαστε στο Άργος δηλαδη ρε μάστορα 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 13, 2014 Aν εχουν μπλόκα οι αγρότες θα συναντιόμαστε στο Άργος δηλαδη ρε μάστορα Στη Νεμέα αγεωγράφητε! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 13, 2014 Μήπως εννοεί από τον παλιό δρόμο, μέσα από τις πορτοκαλίες, ο νέος... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 13, 2014 Αχ...αυτά τα ρομαντικά νιάτα... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 13, 2014 Στη Νεμέα αγεωγράφητε! Στο Αρτεμίσιο κλείνουν ρε! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 13, 2014 Ρομαντικό γατάκι! 1) Λογική διαδρομή 2) Γύρος του κόσμου - μας φάγανε τις πούδρες διαδρομή Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 13, 2014 Wraith, νομίζω πηγαίνοντας είναι καλύτερο να βγεις από Νεστάνη, έχεις περισσότερα χιλιόμετρα επί της Ε.Ο. και συνολικά είναι τα ίδια. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 13, 2014 Wraith, νομίζω πηγαίνοντας είναι καλύτερο να βγεις από Νεστάνη, έχεις περισσότερα χιλιόμετρα επί της Ε.Ο. και συνολικά είναι τα ίδια. Νομίζω, ότι η λέξη "νομίζω" μάλλον από ευγένεια γράφτηκε 1 Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 13, 2014 Για να αποφύγεις το Αρτεμίσιο;;;!!! :popo: :popo: Aν εχουν μπλόκα οι αγρότες θα συναντιόμαστε στο Άργος δηλαδη ρε μάστορα Στο Αρτεμίσιο κλείνουν ρε! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 14, 2014 Aν εχουν μπλόκα οι αγρότες θα συναντιόμαστε στο Άργος δηλαδη ρε μάστορα Το Άργος να το ξεχάσετε... δέν χωράνε άλλοι παλιοχαρακτήρες εδώ κάτω. Να πάτε αλλού. 2 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 14, 2014 Νομίζω, ότι η λέξη "νομίζω" μάλλον από ευγένεια γράφτηκε Ε... επειδή το "Αθήνα-Καλαμάτα-Αρκαδία" το έχω φάει αρκετά γενικά, είπα να παρακάμψω το Google Earth και να επέμβω Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 26, 2014 50 πόντους έφτασε το χιόνι στη βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 Αρκετό χιόνι έχει ρίξει στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Οστρακίνας, με τους λάτρεις της χιονοδρομίας να βλέπουν επιτέλους ότι μπορούν πλέον να απολαύσουν το βουνό … Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιδεινωθεί η κακοκαιρία και όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι με το τέλος των εργασιών ανακαίνισης του σαλέ, επιτέλους το Χιονοδρομικό θα μπορέσει να λειτουργήσει φέτος! Δείτε νέες φωτογραφίες από το βουνό στο Χιονοδρομικό, που έφτασε την Κυριακή τους 50 πόντους στη βάση, ενώ ο δρόμος παρέμεινε ανοιχτός… Οι φωτογραφίες είναι του Τάκη Βασιλείου, όπως και το βίντεο το οποίο τραβήχτηκε το Σάββατο! http://www.youtube.com/watch?v=Ivc0NjzvOHI kalimera-arkadia.gr 4 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 26, 2014 Ξεκίνησε και το πάτημα των πιστών έτσι ώστε να δημιουργηθεί σωστή βάση! χ.κ.Μαινάλου @ fb 4 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 26, 2014 Έλα καλό μου Μαιναλάκι, να σε δοκιμάσουμε και σένα φέτος! 3 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
kostas-vet 30 Report post Posted January 26, 2014 Ανυπομονω παρα πολυ να παω να δω τι παιζει εκει.Απο Καλαματα βολευει παρα πολυ για καθημερινες,αλλα θα ανοιγει καθημερινες??Επισης επειδη κανω snowboard εμαθα απο φιλους οτι δεν αξιζει καθολου για snowboard γιατι εχει μονο πιατακια (ο θανατος του snowboarder)με πολυ αποτομη κοντρα για να ανεβεις στο βουνο και φτανεις επανω εξουθενωμενος για να ξανακατεβεις....αληθευει?? Nidecker Score Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 26, 2014 Μη φοβάσαι τα πιατάκια με το snowboard, είναι μέχρι να καταλάβεις το κόλπο... Δεν έχω πάει Μαίναλο ποτέ, αλλά όπως μου έχουν περιγράψει κι έχω μελετήσει τις πίστες, έχει στοιχεία που με ενδιαφέρουν πολύ. Με ένα καλό στρώσιμο τις πίστες και τα φανταστικά εκτός πίστας μέσα από τα δέντρα, λογικά το μόνο που χρειάζεται είναι (οκ, χιόνι φυσικά) μια ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία από τη διεύθυνση. Να ξέρει, πάντως, ότι υπάρχει κόσμος που περιμένει να το στηρίξει με καλή εξ'αρχής πρόθεση... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites