Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 17, 2013 Αν δεν κάνω λάθος τα K2 τα φέρνει το snowshop στα Καλάβρυτα. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 17, 2013 εντομεταξι περνανε οι μερες και εξαφανιστηκε το περσινο κουμπακ 181 απ τον γερμανο και εχει μονο το φετινο 200 ευρω πανω....καλα το κρουσειντ με μπαρον, φωκιες και κραμπον βγαινει οχτακοσια ευρω....δεν τα δινω....ρε σταθη γιατι με αποτρεπεις τοσο πολυ να παρω το 188??? παρτο και σε αυτο το υψος μια χαρα ειναι απλα θα σε στριμωχνει λιγο σε στενα κομματια ολιγον τι αποτομα αν πηγαινεις σε τετοια βεβαια.. Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 18, 2013 παρτο και σε αυτο το υψος μια χαρα ειναι απλα θα σε στριμωχνει λιγο σε στενα κομματια ολιγον τι αποτομα αν πηγαινεις σε τετοια βεβαια.. .....που να πηγαινει λεει????? Αυτος τα πεδιλα τα θελει να τα καρφωνει εξω απ το σαλε και να "χτυπαει σκιερογκομενακια υ.γ γι αυτο εδωσε τα S3 ....λογω ουρας .Δεν καρφωνονταν!!!!! 2 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 18, 2013 (edited) Κανεις την ζωη σου δυσκολη χωρις λογο!!!! K2 hardside 188cm (98 ΜΕΣΗ)με ορειβατικη δεστρα marker.duke!!! Τα πουλαει ο Αερας εαν δεν κανω λαθος 480ε.....σιγουρα κατι καλυτερο θα κανει για σενα . εχει και τα sidestash με 108 μεση στα 188 (400ε) \ τι τον θες τον ΓΕΡΜΑΝΟ? Edited September 18, 2013 by Gavis 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 18, 2013 τι τον θες τον ΓΕΡΜΑΝΟ? Ίσως τώρα πια που οι εποχές είναι περίεργες, ίσως να είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να στηριχθεί η εσωτερική αγορά (κι ας μη μας στήριξε εκείνη πάντοτε στο παρελθόν). Άλλωστε και οι εγχώριες προσφορές είναι πλέον ελκυστικές. 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 18, 2013 Ίσως τώρα πια που οι εποχές είναι περίεργες, ίσως να είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να στηριχθεί η εσωτερική αγορά (κι ας μη μας στήριξε εκείνη πάντοτε στο παρελθόν). Άλλωστε και οι εγχώριες προσφορές είναι πλέον ελκυστικές. Δυστυχως ακομα κ τωρα στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν συμφερει Πανο....... Επίσης λογω κρισης λιγα πραγματα ερχονται Ελλαδα. Κανεις δεν στοκαρει πολυ εμπορευμα. Αρα και να θελεις να αγορασεις (λεμε τωρα) απο Ελλαδα το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει αυτο που θελεις. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 18, 2013 Ίσως τώρα πια που οι εποχές είναι περίεργες, ίσως να είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να στηριχθεί η εσωτερική αγορά (κι ας μη μας στήριξε εκείνη πάντοτε στο παρελθόν). Άλλωστε και οι εγχώριες προσφορές είναι πλέον ελκυστικές. Η αληθεια είναι πως αρκετοι αντιπροσωποι δεν εχουν σκοπό να ρίξουν τις τιμες στα περσινά και τα προπερσινα μοντελα για να φερουν καινουρια... Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 18, 2013 Δυστυχως ακομα κ τωρα στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν συμφερει Πανο....... Επίσης λογω κρισης λιγα πραγματα ερχονται Ελλαδα. Κανεις δεν στοκαρει πολυ εμπορευμα. Αρα και να θελεις να αγορασεις (λεμε τωρα) απο Ελλαδα το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει αυτο που θελεις. Μόνο μια αγορά που έχω κάνει από το εξωτερικό συνέφερε πραγματικά κι αυτό για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους (κράνος Κ2 ούτε μεταχειρισμένο δε βρίσκεις με 27€) κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες αγορές μου μέχρι στιγμής (δε λέω ότι είναι υπερβολικά πολλές) από την Ελλάδα και μάλιστα από 2 προμηθευτές που είναι και μέλη "τουτουνού" του ΕΣΤΟΥΧ ήταν άκρως "συμφεροτερότερες" σε σχέση με τον γνωστό γερμανό (για να μη πω και εντός Ελλάδος). Δεν διαφωνώ ότι δεν υπάρχει η γνωστή συμπεριφορά από κάποιους, αλλά ίσως είμαστε σε περίοδο που όσοι μείνουν και επιβιώσουν θα είναι αυτοί που με τη συμπεριφορά τους στηρίζουν τον καταναλωτή ακόμα και after-sales πράγμα που δύσκολα το έχεις μέσω internet παρά μόνο σε εξόφθαλμες περιπτώσεις ελλατωμάτων στα προϊόντα. Για μένα η τιμή που θα με κάνει να επιλέξω απ' έξω θα πρέπει να έχει μια διαφορά της τάξεως του 40% με το εγχώριο για να το προτιμήσω, όταν στην αντίθετη περίπτωση έχω τη δυνατότητα να συζητάω σα φίλος για τεχνική πίνοντας καφεδάκι με τον πωλητή, μέχρι και κάνοντας δωρέαν demo σε σκί που το κόστος τους είναι προς το παρόν εντελώς απαγορευτικό για μένα, μετά από δική του παρότρυνση για να καταλάβω πώς συμπεριφέρεται ένα κορυφαίο πέδιλο. Αλλιώς αυτές τις παροχές πόσο θα τις κοστολογούσες? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 18, 2013 Η αληθεια είναι πως αρκετοι αντιπροσωποι δεν εχουν σκοπό να ρίξουν τις τιμες στα περσινά και τα προπερσινα μοντελα για να φερουν καινουρια... Στο ενδεχόμενο που η στόχευσή σου είναι σε συγκεκριμένο μοντέλο συγκεκριμένης μάρκας, τότε ναι, ίσως είσαι δέσμιος του συγκεκριμένου. Για να το θέσω αλλιώς, εμένα η οικονομική μου επιφάνεια μου υπαγορεύει ότι πρώτα αποφασίζω π.χ. τί χαρακτηριστικά θέλω από το προϊόν και μετά αποφασίζω τη μάρκα του. Δηλαδή αν θέλω ένα σπορ αυτοκίνητο με επιδόσεις και λουκ και, και, και..... ΑΛΛΑ λεφτά για Porsche Carrera S ή Ferrari δεν έχω, θα νιώσω εξίσου καλά και με μια Corvette ZR έστω και Ford Mustang ( ωωωχ θα πέσει να με φάει ο MakisM).... ή Nissan Skyline. Αλλιώς τα ακουμπάω στο αλογάκι και δεν έχω λεφτά για βενζίνη που λέει ο λόγος... 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 18, 2013 Στο ενδεχόμενο που η στόχευσή σου είναι σε συγκεκριμένο μοντέλο συγκεκριμένης μάρκας, τότε ναι, ίσως είσαι δέσμιος του συγκεκριμένου. Για να το θέσω αλλιώς, εμένα η οικονομική μου επιφάνεια μου υπαγορεύει ότι πρώτα αποφασίζω π.χ. τί χαρακτηριστικά θέλω από το προϊόν και μετά αποφασίζω τη μάρκα του. Δηλαδή αν θέλω ένα σπορ αυτοκίνητο με επιδόσεις και λουκ και, και, και..... ΑΛΛΑ λεφτά για Porsche Carrera S ή Ferrari δεν έχω, θα νιώσω εξίσου καλά και με μια Corvette ZR έστω και Ford Mustang ( ωωωχ θα πέσει να με φάει ο MakisM).... ή Nissan Skyline. Αλλιώς τα ακουμπάω στο αλογάκι και δεν έχω λεφτά για βενζίνη που λέει ο λόγος... Η αλήθεια είναι πως κοιτάω συγκεκριμένο μοντέλο ή καλύτερα συγκεκριμένη εταιρία γιατί βγάζει πέδιλα πιο κοντά στα δικά μου γούστα. Τι ζητάω ο κακομοίρης ένα πεδιλάκι με 90-100αρα μέση, 180-185 μεγεθος, rocker μονο μπροστα, με φλατ ουρα και μεχρι 300€;;; Έβλεπα πέρυσι τα Κ2 στο iafstore να τα ξεπουλάνε μαζι με Baron δέστρες επάνω στα 330-350€. Και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο τεχνικό ρουχισμό, γιατί να μην ξεχνάμε το βουνό δεν απαιτεί μόνο πέδιλα και μπότες, άλλα και ρούχα! Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 18, 2013 Σιγουρα οσα λεει ο Πανος ειναι σημαντικα, οπως εξυπηρετηση, after-sales κτλ. Μεχρι στιγμης οτι εχω αγορασει απο εξω (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) , και ειναι πολλα, ακομα κ εκτος σκι εξοπλισμο, ή ΔΕΝ τα βρηκα στην Ελλαδα, ή οι τιμες εδω ηταν για γελια...... και ναι η διαφορα ηταν τετοια που ξεπερνουσε την "προστιθεμενη αξια" οσων ειπε ο Πανος πριν. Και εγω θα προτιμησω να αγορασω απο Ελλαδα αν καποια φορα πετυχω καποιον Επαγγελματια εμπορο, με ολη τη σημασια της λεξης..... και με συμφερει κ η τιμη. 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 18, 2013 Για δες τε και αυτα τα οποια απο φετος θα φιλοξενουνται στα Ελληνικα βουνα και θα ειναι μαλιστα και διαθεσιμα σε καποια skitest που θα πραγματοποιηθουνε.... http://www.blackcrows-skis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=377%3Aorb13-14&catid=4%3Aski-detail&Itemid=60&lang=en 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted September 18, 2013 Για να μπουμε παλι στο θεμα ειμαι 1,80 και 74 κιλα και ψαχνω κατι για εκτος σαν αντικαταστατη των Panic. Τη μεση θα την ηθελα στα 100mm ωστε να εχω μια καλη πλευση. Τι μινιμουμ υψος να επιλεξω? 178? Εκτος των Coomback και Crusade να κοιταξω και τα BackDrop (μιας και θεωρω οτι τα Hardside και Sidestash θα ειναι σκληρα)? Αν γινεται να μου απαντησει καποιος που εχει δει το στυλ σκι που κανω. Ευχαριστω πολυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 18, 2013 καλα για σκι δεν το συζητω εδω δεν παιζει τιποτα...για ρουχα ομως καλητερα απ εδω....πριν 4-5 χρονια που ψωνησα τελευταια φορα θυμαμαι γνωστο ιντερνετικο γερμανικο σαιτ το ιδιο παντελονι που εγω το πηρα απο ελλαδα σεπτεμβρη με εκπτωσεις το ειχε 50 ευρω ακριβοτερα χωρις τα μεταφορικα....στα ρουχα εχουμε μια σχετικη ποικιλια.....για σκι ειμαστε για κλαματα.... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 18, 2013 .....που να πηγαινει λεει????? Αυτος τα πεδιλα τα θελει να τα καρφωνει εξω απ το σαλε και να "χτυπαει σκιερογκομενακια υ.γ γι αυτο εδωσε τα S3 ....λογω ουρας .Δεν καρφωνονταν!!!!! γατακι φουρναρη σε παρακαλαω τοσα χρονια να ερθεις βασιλιτσα να σε περναω απο πανω και ολο δικαιολογιες βρισκεις χαχα Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 18, 2013 Για να μπουμε παλι στο θεμα ειμαι 1,80 και 74 κιλα και ψαχνω κατι για εκτος σαν αντικαταστατη των Panic. Τη μεση θα την ηθελα στα 100mm ωστε να εχω μια καλη πλευση. Τι μινιμουμ υψος να επιλεξω? 178? Εκτος των Coomback και Crusade να κοιταξω και τα BackDrop (μιας και θεωρω οτι τα Hardside και Sidestash θα ειναι σκληρα)? Αν γινεται να μου απαντησει καποιος που εχει δει το στυλ σκι που κανω. Ευχαριστω πολυ Ωραία freeride πεδιλακια βγαζει και η Movement 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 18, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 18, 2013 http://www.sport-bit...-13::13496.html Σε 183... πεδιλαρες...τα κοιτουσα κ εγω αλλα δεν εχουν φλατ ουρα... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 21, 2013 Χρηστο δες και το link που εβαλα παραπανω, στο εξωτερικο παιζουν πολυ με ορειβατικες.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 22, 2013 http://www.blackcrows-skis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=377%3Aorb13-14&catid=4%3Aski-detail&Itemid=60&lang=en σταθη αυτο λες???ρε φιλε ειναι το μοναδικο σκι που λενε ασχημα λογια στον σωλινα...συνηθως ολα τα εκθειαζουν... ουτε για πιστα λενε δεν ειναι καλο ουτε για απατητο...τι να πω... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 23, 2013 αν δεν πειστείς ουτε μ’αυτο 4 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 23, 2013 αντε να παρω και αυτα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted September 23, 2013 Coomback ε ? Αρχιζω να πορωνομαι!!! Μιας και χω καιρο να παρω πεδιλα, μαλλον θα τα χτυπησω και γω. Του 13 βεβαια που παιζουν σε καλες τιμες. Και μην τον ειδατε το λιακο!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 23, 2013 αν δεν πειστείς ουτε μ’αυτο http://www.youtube.com/watch?v=CQHDmZonsL8 ολγα στα κουμπακ εχω καταληξει κ εγω και στα line sickday 95...τα μεν μου επιτρεπεται να τα παρω με ορειβατικη μαρκερ τουρ 12 και φωκιες, και τα δε που ειναι ακριβοτερα δεν με παιρνει να τους βαλω ορειβατικη γιατι ξεφευγουμε πολυ στο μπατζετ....καθομαι και τα ζυγιζω και θα αποφασισω μεχρι το τελος της βδομαδας μαλλων... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 23, 2013 Coomback ε ? Αρχιζω να πορωνομαι!!! Μιας και χω καιρο να παρω πεδιλα, μαλλον θα τα χτυπησω και γω. Του 13 βεβαια που παιζουν σε καλες τιμες. Και μην τον ειδατε το λιακο!!! εγω παντως αν δεν χτυπουσα τα σ3 μου περισι δεν θα εψαχνα για καινουρια πεδιλα.... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites