vro 10,099 Report post #76 Posted January 16, 2019 ....τωρα μετα απο 2 γεννες ρε κοιτα που τα φαινομενα απατουν...... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post #77 Posted January 16, 2019 Αν έχεις πόδια και πεδίο μεγάλο το 1.88 θες Πεδιλαρα είναι μην το σκέφτεσαι καθόλου...εγώ το μετάνιωσα που τα εδωσα Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω ιδιαίτερα πόδια και θέλω να μην με δυσκολευει! Περιμένουμε απόψεις από τα Sick Line. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post #78 Posted January 16, 2019 Δεν έχω ιδιαίτερα πόδια και θέλω να μην με δυσκολευει! Περιμένουμε απόψεις από τα Sick Line. Χαχα σωθηκες!!!εγώ ανηκω σε μια ειδικη κατηγορία ανθρώπων που τους αρέσουν όλα τα πέδιλα χαχαχαχαχα!!! Πέρα απ' τη πλάκα είναι ένα εύκολο πέδιλο, στρίβει με τη σκέψη και είσαι Μ ένα χαμόγελο στη μούρη έκτως αν έχει πάγο...εκεί παίρνουμε τα πιστόλια Υγ έχω τσουλησει τα sick day 95 περισι για αυτό στα λέω ετσι...ξέρω τι περιμενω Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post #79 Posted January 16, 2019 ....τωρα μετα απο 2 γεννες ρε κοιτα που τα φαινομενα απατουν...... μη το γελας...15 κιλα πηρα συνολο 4 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post #80 Posted January 16, 2019 Τα κοψίδια φταίνε φιλαράκο 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post #81 Posted January 21, 2019 Τσάκο και 2 φωτό απ' τα οπλα Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφόσον βρήκες χώρο να τα στήσεις για φώτο ούτε του παπά 1 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post #82 Posted January 21, 2019 Τσάκο και 2 φωτό απ' τα οπλα Άντε να γράψω και 'γώ... Πρώτα απ' όλα... μάζεψε τη μαχαίρα δίπλα από τη κουτσή τη κούκλα... Θα φωνάζει η γυναίκα σου... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΑΙΣΕ...; Επίσης, αφού πια η μικρή δε κάθετε στο καρεκλάκι της να φάει ( αλήθεια έκαστε ποτέ με τη θέλησή της; ), γιατί δε το μαζεύεις και δε το πας στην αποθήκη; Δε βολεύει και για τα ταψιά... Κατά τα άλλα ένα κλασικό δωμάτιο όταν έχεις μικρά παιδιά... Δεν υπάρχει πια αρκετό χώρος για τα παιχνίδια του μπαμπά (ski)... Πάνε αυτές οι εποχές που κουμπώναμε τα ski μας μέσα στο σαλόνι και κάναμε πάνω κάτω στο χαλί... Οι "intruders" μας εκτόπισαν... Συμπάσχω. Γιατί νομίζω ότι είμαι εκτός θέματος...; Υ.Γ.: Καλοτσούλητα. Πάντα πούδρες στο διάβα τους... 4 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post #83 Posted January 21, 2019 (edited) Άντε να γράψω και 'γώ... Πρώτα απ' όλα... μάζεψε τη μαχαίρα δίπλα από τη κουτσή τη κούκλα... Θα φωνάζει η γυναίκα σου... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΑΙΣΕ...; το μαχαιρι το ειχα για ν ανοιξω τη συσκευασια βρε!!! Επίσης, αφού πια η μικρή δε κάθετε στο καρεκλάκι της να φάει ( αλήθεια έκαστε ποτέ με τη θέλησή της; ), γιατί δε το μαζεύεις και δε το πας στην αποθήκη; Δε βολεύει και για τα ταψιά... μια χαρα εκατσε μεχρι πριν απο λιγο καιρο εκει καθοταν...οχι μονο για να φαει αλλα για να ζωγραφισει κλπ... δεν το μαζευω γιατι σε λιγο καιρο θα το θελει και ο υιος!!! 5 μηνων εφτασε ζωη να χει!!!! Κατά τα άλλα ένα κλασικό δωμάτιο όταν έχεις μικρά παιδιά... Δεν υπάρχει πια αρκετό χώρος για τα παιχνίδια του μπαμπά (ski)... Πάνε αυτές οι εποχές που κουμπώναμε τα ski μας μέσα στο σαλόνι και κάναμε πάνω κάτω στο χαλί... Οι "intruders" μας εκτόπισαν... Συμπάσχω. οι ιντρουντερς εχουν δικα τους πεδιλα φιλαρακο και 2 ζευγαρια μποτες.... Γιατί νομίζω ότι είμαι εκτός θέματος...; Υ.Γ.: Καλοτσούλητα. Πάντα πούδρες στο διάβα τους... φαγανε σημερα μπολικες δες στο τοπικ της βασιλως χοχοχοχοχ Edited January 21, 2019 by miscelano 6 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites