Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Σε ελεύθερη μετάφραση ο παραπάνω φίλος λέει "σιγά τα λάχανα" ή κάτι τέτοιο.Δηλαδή με τη βοήθεια του μεταφραστή της Google όλοι έχουμε βουλγάρικο πληκτρολόγιο. :thumbup:

και όχι μονο ! :pirate:

Ας αφησουμε το κυριλλικο αλφαβητο κυριοι και παμε στο θεμα..Τι ωρα ανοιγει η γονδολα το πρωι?Αλλοι λενε 0830,αλλοι 0845..τελικα τι ισχυει??

Σουπερ μαρκετ οικονομικο για αγορες τροφιμων για μαγειρεμα,θα βρω μεσα στο μπανσκο ή να προτιμησω καποιο στο δρομο απο τα συνορα για μπανσκο?? Τελος,ασφαλεια υπαρχει στα παρκαρισμενα αυτοκινητα ή να παρω αλυσιδες να το δεσω σε κανα πασσαλο??

• Like 2

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Pierre χωρις να γνωριζομαστε,θα ηθελα εαν δεν σε πειραζει εδω η σε πμ να μου στειλεις ενα ευλογο κοστος που θα σου στοιχησει ολη η εκδρομη.για να δουμε τελικα ποσο μας συμφερουν τα πακετα προσφορων απο τα ταξιδιωτικα.

Pierre χωρις να γνωριζομαστε,θα ηθελα εαν δεν σε πειραζει εδω η σε πμ να μου στειλεις ενα ευλογο κοστος που θα σου στοιχησει ολη η εκδρομη.για να δουμε τελικα ποσο μας συμφερουν τα πακετα προσφορων απο τα ταξιδιωτικα.

Ειχαμε γνωριστει περυσι στα καλαβρυτα την μια επεισοδιακη φορα που ειχες ερθει γκαστ :thumbup: χιουμορ κανω για το γκαστ,εχει μεινει στην ιστορια αυτο..

Λοιπον θα τα πω συνοπτικα αλλα αναλυτικα.Αναφερομαι για ταξιδι απο ΑΘΗΝΑ.

Αν ειστε 2 με 3 ατομα,συμφερει με κλειστα ματια τα πακετα των διαφορων ταξιδιωτικων που περιελαμβανουν λεωφορειο+ξενοδοχειο με πρωινο και ισως με ημιδιατροφη μερικα..

Αν ειστε 4 ή και καλυτερα 5 ατομα,και υπαρχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ αυτοκινητο,ερχεται σχεδον το ιδιο και λιγο καλυτερα να κλεισεις μονος δωματιο για 5 ατομα και να εχεις και το αμαξι απο κατω για γυρω βολτες σε γυναικες και αμαχο πληθυσμο..

Σε αυτα τα οικονομικα συμπερασματα κατεληξα εγω,αλλα στο λεω Βασιλη οτι αν δεν ειχα περιεργη αδεια που πρεπει να κλεισω 24 μεσημερι και αν δεν εβρισκα αλλα 3 ατομα να ερθουν μαζι με την κυρα μου,με κλειστα ματια θα επελεγα να παω με ταξιδιωτικο.Κανει και το αμαξι 1500 χλμ,σκεψου κατι μπορει να τυχει,φθορες κτλ.Ενω με το λεωφορειο εχεις το κεφαλι σου ησυχο και ουτε κλεινεις με πιστωτικες ξενοδοχεια,ψαχνεις προσφορες και κηνυγας κοσμο για προκαταβολες...

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Επειδη ημουν της ιδιας αποψης εκανα και την ερωτηση.ξερεις πολλοι υπολογιζουν ενα κοστος αλλα σχεδον ποτε δεν βαζουν το κοστος φθορας του αυτοκινητου.το οποιο ακομα και αν ολα πανε τελεια ειναι αξιοσημειωτο.

για τους αθηναιους παντως,επειδη το χω κανει πολλες φορες η λυση αυτοκινητο σε συνδιασμο με τραινο ειναι η πιο συμφερουσα

Αυτοκινητο σε συνδυασμο με τραινο?Πως δηλαδη?Αθηνα μπλαγκοεβγκραντ με τραινο και απο εκει σε παιρνει καποιο αμαξι??

Sir Ernest Shackleton

Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τραίνο (εσύ + το αυτοκίνητό σου)

Θεσσαλονίκη - Μπάνσκο με το τουτού σου.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Δεν συμφερει με τιποτα αυτο...χιλιες φορες με ταξιδιωτικο γραφειο..

Sir Ernest Shackleton

Ακριβως.εχει περιπου 90 ευρω αυτοκινητο οδηγος πανελα στη σαλονικη.εγω για να παω θεσσαλονικη οδικως θελω 100 μονο καυσιμο.μονο να παω...

Μεχρι 4 ατομα συμφερει εαν θες ευελιξια στην μετακινηση σου εκει.φευγεις με των 23.00 το τραινο και φτανεις ξεκουραστος κατα τις 6.30 το πρωι.στις 7 εισαι εξω απο τον τερκενλη για τσουρεκι.

9.30 με χοντρα 10 κανεις σκι.

• Like 2

Επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω, ισχύει ακόμα αυτό το δρομολόγιο (αυτοκίνητο στο τρένο + κουκέτα);

Το είχα κάνει κάποτε και ήταν ωραία φάση. Μόνο που το τρένο έπαθε βλάβη στο Ινόη και καθυστερήσαμε δυο ώρες...

Κατά τα άλλα οι ώρες βόλευαν και στο πήγαινε και στην επιστροφή (11 η ώρα από Θεσ.).

ΥΓ Ρωτάω επείδή νόμιζα ότι είχε καταργηθεί λόγω των περικοπών.

Edited by flocon

Έχει καταργηθεί η κουκέτα. Το δρομολόγιο υπάρχει όπως και η μεταφορά αυτοκινήτου.

trainose.gr Υπάρχουν τα πάντα!

Προσοχή! Με το που περνάει κανείς τα σύνορα:

1. Πάει λίγα μέτρα ευθεία και στην πρώτη Shell. α) φουλάρει φτηνή βνεζίνη (1,20) και β) αγοράζει τη βιενέτα 5 ευρώ για κίνηση στις εθνικές οδούς Βουλγαρίας για μία εβδομάδα. Υπάρχει εβδομαδιαία, μηνιαία και έτησια.

2. Κάνει αναστροφή, γιατί ο δρόμος είναι προς Σαντάνσκι κλειστός λόγω έργων, και πριν τα σύνορα, στρίβετε αριστερα - Κίτρινη ταμπέλα προς Sofia και ακολουθείτε τις ταμπέλες. Περνάτε μέσα από το Πετρίτσι, συνεχίζετε να ακολουθείτε τις ταμπέλες Sofia και μετα από μισή ώρα βγαίνετε λίγο έξω από το Σαντάνσκι. Αν έχετε ήδη βιενέτα, μετο που περνάτε τα σύνορα, κατευθείαν δεξιά!!!!

• Like 2

carpe diem

Ωχ,,θα εχουμε και εργα στο δρομο γμτ και να αλλαζουμε πορεια??Παλι καλα προεδρε που ενημερωνεις.

Τελικα η γονδολα τι ωρα ανοιγει??Ξερει κανεις??0830 ? 0845 ?Aσφαλεια στο χωριο για παρκαρισμενα αυτοκινητα υπαρχει ή να το δενω με αλυσιδα??

Edited by pierre7
  • Like 1

Sir Ernest Shackleton

Κανένα πρόβλημα, εφ' όσον έχεις παρκάρει εκεί που επιτρέπεται. Διαφορετικά, γερανός, τσουπ και προστιματάρα και φύλακτρα!!!!!

Μπορείς να ανέβεις με το αυτοκίνητο μέχρι την επάνω βάση. Καλύτερα!!!! Νομίζω 08:30.

• Like 1

carpe diem

Σημερα ξεκινησαν τα Βουλγαρικα κανονια ....ριχνουν χιονι απ το πρωι ανελεητα !

• Like 3

Καλησπερα!

Προτο: το λιφτ ανιγει 8:30 αλλα στης γιορτες πολυ πιθανον να ανιγει 8:00

Τα σουπερ μαρκετ στο μπανσκο ειναι νορμαλ,προτιμιστε το μεγαλο σουπερ πανο απο το pub Victoria,λιγο πιο πανο απο το παγοδρομιο!

Στο διπλανο χοριο -Μπανια- μποριτε να κανειτε μπανιο στην πισινα με 38 βατμους

και να φατε εκει πολυ φτινα

• Like 5

Υπολόγισε 1.30 ωριτσα αναμονή στη γόνδολα να είσαι μέσα!

Πάρε και αθλητικά μαζί!

101277.jpg

Καλησπερα!

Προτο: το λιφτ ανιγει 8:30 αλλα στης γιορτες πολυ πιθανον να ανιγει 8:00

Τα σουπερ μαρκετ στο μπανσκο ειναι νορμαλ,προτιμιστε το μεγαλο σουπερ πανο απο το pub Victoria,λιγο πιο πανο απο το παγοδρομιο!

Στο διπλανο χοριο -Μπανια- μποριτε να κανειτε μπανιο στην πισινα με 38 βατμους

και να φατε εκει πολυ φτινα

αυτα είναι!χωριο όνομα και πραμα!
  • Like 2

Πας κατευθειαν αν εχεις αυτοκινητο(+χινολαστιχα) επανω Bunderishka - Shiligarnika,αν οχι παιρνεις ταξι (δε κοστιζει)και ασε τους αλλους να περιμενουν τη γονδολα. Ξεχασα - βγαζεις και καρτα επανω.

• Like 2

Τη βδομαδα των χριστουγεννων θα ειμαστε,οποτε το να παμε με αυτοκινητο(δεν εχω και χιονολαστιχα)στο πανω επιπεδο(Shiligarnika) το θεωρω αυτοκαταστροφικο..μου εχουν περιγραψει εικονες με ατελειωτη κινηση και ταξιτζηδες που κανουν σφηνες κτλ κτλ,οποτε γονδολα και παλι γονδολα.

Εκτος και αν υπαρχει λεωφορειο που να σε παει νωρις ομως γιατι ειμαι και πολυ πρωινος τυπος,στο πανω επιπεδο.Το ταξι ειναι τζαμπα κυανοκυνηγε??Δηλαδη??

Sir Ernest Shackleton

Τελος,ασφαλεια υπαρχει στα παρκαρισμενα αυτοκινητα ή να παρω αλυσιδες να το δεσω σε κανα πασσαλο??

Υστερα απο αυτο διερωταμαι τι ασφαλεια υπαρχει για τα σκι που αφηνουμε εξω απο το wc να παμε για κατουρημα....τα φυλαμε με βαρδια? :wallbash:

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Τελος,ασφαλεια υπαρχει στα παρκαρισμενα αυτοκινητα ή να παρω αλυσιδες να το δεσω σε κανα πασσαλο??

Υστερα απο αυτο διερωταμαι τι ασφαλεια υπαρχει για τα σκι που αφηνουμε εξω απο το wc να παμε για κατουρημα....τα φυλαμε με βαρδια? :wallbash:

Εδω ειναι Βαλκανια,δεν ειναι παιξε γελασε..(Διονυσης Σαββοπουλος)

Sir Ernest Shackleton

Τη βδομαδα των χριστουγεννων θα ειμαστε,οποτε το να παμε με αυτοκινητο(δεν εχω και χιονολαστιχα)στο πανω επιπεδο(Shiligarnika) το θεωρω αυτοκαταστροφικο..μου εχουν περιγραψει εικονες με ατελειωτη κινηση και ταξιτζηδες που κανουν σφηνες κτλ κτλ,οποτε γονδολα και παλι γονδολα.

Εκτος και αν υπαρχει λεωφορειο που να σε παει νωρις ομως γιατι ειμαι και πολυ πρωινος τυπος,στο πανω επιπεδο.Το ταξι ειναι τζαμπα κυανοκυνηγε??Δηλαδη??

Όντος μου εχει τύχει να κάτσω σε ουρά με το αυτοκίνητο :( ,όσο για χιονολαστιχα μην ανχωνεσε ειναι καθαρός ο δρόμος

Tip:-έξω απο το μαγαζί το Τσακίρης ειναι ένας Βούλγαρος -Πάντσο το λένε ,με βανάκι παίρνει 8 άτομα με 5-10 λέβα το κεφάλι :) και σας ανεβάζει σαν ταξί ,αλλα κανονισε το αυτο απο την προηγούμενη μερα ,αλλη λύση ειναι -γόνδολα 8:30 ολα να εισαι εκεί !

Παντός εγω πέρυσι με το αμάξι ανέβενα καθε μερα σε 10-12 λεπτά

• Like 1

Α ξέχασα ,τα Χριστούγεννα δεν εχει τόσο πολυ κόσμο όσο την πρωτοχρονιά

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No users celebrating today

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,174
    • Total Posts
      461,039
  • Member Statistics

• Total Members
      8,764
    • Most Online
      8,897