Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Καλα που το ταμπλετ και η γυναίκα μου διορθώνουν αλλιώς ......

• Like 2

Πουλάω τα σκι μου vist carbon 1,70

Ξέρετε κανεις να ενδιαφέρεται ;

Πρόπερσι που είχα πάει με είχαν ρωτήσει ποια κάρτα θέλω να βγάλω, γι'αυτό και ρώτησα τώρα :/

Ειναι η κάρτα για παντού ,ειναι και το εισιτήριο για την γόνδολα 20 λέβα

18/01 λογικα θα ειναι σε φουλ λειτουργια το Bansko η παιζει να την πατησουμε?Γιατι θα φυγουμε απο Καλαματα για να φτασουμε εκει πανω.......

Nidecker Score

Pepe, η πιστα στο βιντεο ειναι η μαυρη η τομπα??Τοσο μικρη ειναι?Σε 1.30 ο τυπος την κατεβηκε ολοκληρη....χαχαχα :LMAO:

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Ναι η τομπα ειναι τη ξεκίνησε απο την μέση της αν τη ξεκινήσεις απο πάνω απο τοδορκα ειναι γύρο στα 4 Χμ ,το βίντεο ειναι γύρο στα 1,6-2 Χμ στα σημεία εχει 70% κλήση ,εγω προσκοπικά εχω κάνει 100 Χμ την ωρα προς το τέλος της ,φίλος μου 110 !!

• Like 1

παιδια γιατι δεν γραφετε στην ενοτητα 2014/2015?

• Like 2

Snow is on my D.N.A.

παιδια γιατι δεν γραφετε στην ενοτητα 2014/2015?

με προλαβες,μολις αυτο θα εκανα :P θα προωθουσα το αλλο πιστ να μαζευτουμε

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18030&do=findComment&comment=334814

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Καλησπέρα Ολγα

Το μποροβετς ειναι καλό,αλλα γεμάτο με Βούλγαρος,δεν ειναι και οι καλιτεροι να εισαι μαζι τους στης ουρές,και στης πίστες ,ειμαστε πολυ αγενείς και λείπαμε για αυτο :( (Βούλγαρος ειμαι και εγω,στο μποροβετς μεγάλωσα και το νιώθουμε δικό μας και δεν θελουμε να το μοιραστούμε με κανέναν :()

Λοιπον Πεπε, εχω παει 3 χρονιες Βουλγαρια: πριν από 10 χρονια την 1η φορα στο Bansko, μετα από 5 χρονια άλλη μια φορα στο Bansko και περσι τα Χριστούγεννα στο Borovets. Κυνηγαώ το Pamporovo αλλα δεν μου κάθεται :D

Το Borovets μου αρεσε πολύ περισσότερο από το Bansko και το ότι εχει Βουλγαρους το προτιμω..μου αρεσει να πηγαινω σε μερη οπου οι τουριστες είναι λιγοτεροι από τους ντόπιους. Η δε κορυφή (Μουσαλα) πρεπει να είναι απαιχτη για ορειβατικο σκι. περσι, δυστυχώς δεν δουλευε ολο το βουνο, και επρεπε να παρεις ταξι για να πας Yastrebets (οπου εχει και τις καλυτερες πιστες για μενα). Επισης, μου αρεσε πολύ το ξενοδοχειο που εχει στη μεση της πιστας και στο οποιο θελω καποια στιγμη να κλεισω να μεινω. Είναι ενα μερος πανεμορφο!

Θα πας φετος για σκι στο Μποροβετς?

Edited by Olga
  • Like 3

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Λοιπον Πεπε, εχω παει 3 χρονιες Βουλγαρια: πριν από 10 χρονια την 1η φορα στο Bansko, μετα από 5 χρονια άλλη μια φορα στο Bansko και περσι τα Χριστούγεννα στο Borovets. Κυνηγαώ το Pamporovo αλλα δεν μου κάθεται :D

Το Borovets μου αρεσε πολύ περισσότερο από το Bansko και το ότι εχει Βουλγαρους το προτιμω..μου αρεσει να πηγαινω σε μερη οπου οι τουριστες είναι λιγοτεροι από τους ντόπιους. Η δε κορυφή (Μουσαλα) πρεπει να είναι απαιχτη για ορειβατικο σκι. περσι, δυστυχώς δεν δουλευε ολο το βουνο, και επρεπε να παρεις ταξι για να πας Yastrebets (οπου εχει και τις καλυτερες πιστες για μενα). Επισης, μου αρεσε πολύ το ξενοδοχειο που εχει στη μεση της πιστας και στο οποιο θελω καποια στιγμη να κλεισω να μεινω. Είναι ενα μερος πανεμορφο!

Θα πας φετος για σκι στο Μποροβετς?

Ορειβατικο απο την κορυφη μουσαλα μονο με παρα πολυ χιονι, και εγω οταν πηγαμε και χιονι να ειχε δεν θα κατεβενα, λουκια >50°

Το χκ ειχε χιονι αν και κλειστο ακομη τα λουκια οχι αρκετο, ηταν βεβαια αρχη σεζον.....

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 1

Ολγα,κανονισε για παμποροβο,απιστευτα μερη, και μπορω να πω πως απο τα βουνα που κατεβαινεις πιστες και χαιρεσαι για τη θεα που βλεπεις γυρω σου... :santa: ειναι ομορφα γενικα.απλα καποια ξενοδοχεια ειναι αρκετα μακρυα απο το βουνο (τουλ εγω εκει π εμεινα )

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Πιστες σαν τις Yastrebets (τρεις) δυσκολα βρισκεις ακομη και στην Αυστρια.Ειδικα η Popangelov ειναι ολα τα λεφτα. 3.5 χλμ.η καθε μια, εξαιρετικα φαρδιες με 7λεπτο lift (Yastrebets express) καθημερινη εχεις εξασφαλισμενη μερα ski.Φυσικα εχει κι αλλο χιονοδρομικο πεδιο.Γενικα παιζει σε τρια επιπεδα Sitniakovo-Yastrebets-Markutzik.Οι Βουλγαροι δε μου φανηκαν καθολου κακοι,το αντιθετο μαλιστα.Εδω και 5 χρονια το επισκεπτομαι τακτικα και εχω σχηματισει τις καλυτερες εντυπωσεις.Σημ. παρτε μετεωρολογικο δελτιο πριν ταξιδεψετε για Borovets.

• Like 2

Καλησπέρα !

Το μποροβετς ειναι φοβερό μέρος και ενα απο τα παλιότερα χιονοδρομικά της Ευρώπη ! Λόγο οτι ηθανε ηδιοκτισια του βασιλιά μας οποίος ηθαν Αυστριακός !

Φέτος έχουν ρίξει πολα λεφτά εκεί για καινούργια λιφτ και κανόνια για χιόνι !

Παμποροβο πολυ όμορφο,πολυ φαρδιές πίστες και μεγάλες,αλλα πολυ χαλαρές δεν σε ζορίζει :) εκεί προτο έκανα σκι στα 10-11 απο την Σνεζανκα μέχρι το ξενοδοχιο ,χαλαρά!!!

Μουσαλα 2925 φοβερό μέρος,εχω πάει πολλές φορές αλλα ποτε χιμονα,(εγω ειμαι απο άλλο βουνό:) ) δεν πιστεβω να κάνει για ορειβατικό σκι!!!!

Αλλα εχει κατι λίμνες απίστευτες !

Αυτά και αν εχω κάνει ορθογραφικά ,φτιάξτε τα :)

• Like 3

Βελτιώνεσαι Πέπε, μέρα-με-τη-μέρα φοβερά.
:respect:

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Pepe τζαμπα φροντιστηριο κανεις νομιζω :thumbup: / Σημερινη Borovets (ειναι το lift-Yastrebets express)

post-6832-0-27457700-1418059747_thumb.jpg

Παιδια Βουλγαρία χιονίζει όλη μερα,παμποροβο πιο πολυ απο ολα,αλλα αυτά εινα παμτα

• Like 1

Παμποροβο υπάρχει κάποια κάμερα να δούμε ? Επειδή ρωτήθηκε πριν ,στο παμποροβο που έψαχνα υπάρχουν κάποια ski in ski out ξενοδοχεία πχ grand monastery, δίπλα στο πίστες στο πάνω επίπεδο.

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Το ξενοδοχιο Ριλα ειναι αυτο που έλεγε η Ολγα νωρίτερα ,ξέχασα να το πω!

Ski in ski out ειναι,μάλλον μονο ski in ειναι,γιατι ειναι πάνω στην πιστα

Καλημερα , σκεφτομαι να παω μετα την πρωτοχρονια για πρωτη φορα στην Βουλγαρια , διαβασα οσο μπορεσα πιο πισω ( δεν αντεξα να το διαβασω ολο το post) . ηθελα να ρωτησω τα εξεις : μου ειπαν απο Αθηνα οτι ειναι πολυ βολικο ,τρενο ( με αυτ/το) μεχρι Θεσσαλονικη και απο εκει bansko, τι πιστευεται ? εχω 2 παιδια 12 & 8 με σχετικη γνωση σκι, Μποροβετς ή Μπανσκο? και δεν αλλα αναφερομαι μονο στις πιστες αλλα και στην γενικοτερη υποδομη ( εστιατορια - Ξενοδοχεια- ενοικιασεις κλπ) thanks

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...