pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 17, 2014 Πεπε να ρωτησω.... Δεν υπάρχει δυνατότητα μετα τις 12:30 να αγορασεις μισο το εισιτήριο; ναι μπορεί , η περισσότερη έλληνες μετά τις 12,30 πανιά ,νομίζω έχει 50 λέβα ,αλλά με τις σημερινές συνθήκες ,το χιόνι μετά τις 12 δεν είνε καλό,και στις γιορτές μετά τις 12 γινότανε χαμός Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 18, 2014 Παιδιά γεια σας πρώτα απ'όλα! Είμαι φοιτητής, πήγα πέρυσι μπάνσκο, έκανα snowboard και το καταευχαριστήθηκα! Ακόμα είμαι στα πρώτα βήματα του αθλήματος και λέω φέτος να ξαναπάω κάπου 5 μαρτίου και μετά. αυτό που με νοιάζει είναι, θα είναι ανοιχτές οι πίστες τότε? Ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 18, 2014 Παιδιά γεια σας πρώτα απ'όλα! Είμαι φοιτητής, πήγα πέρυσι μπάνσκο, έκανα snowboard και το καταευχαριστήθηκα! Ακόμα είμαι στα πρώτα βήματα του αθλήματος και λέω φέτος να ξαναπάω κάπου 5 μαρτίου και μετά. αυτό που με νοιάζει είναι, θα είναι ανοιχτές οι πίστες τότε? Ευχαριστώ Καλημέρα ,εγώ θα είμε εκεί από 4 Φεβρουάρι,ε αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 18, 2014 Παιδιά γεια σας πρώτα απ'όλα! Είμαι φοιτητής, πήγα πέρυσι μπάνσκο, έκανα snowboard και το καταευχαριστήθηκα! Ακόμα είμαι στα πρώτα βήματα του αθλήματος και λέω φέτος να ξαναπάω κάπου 5 μαρτίου και μετά. αυτό που με νοιάζει είναι, θα είναι ανοιχτές οι πίστες τότε? Ευχαριστώ Το χιόνι περιμένουμε ολοι φίλε μου.. 99% θα κανεις το άθλημα σου... Share this post Link to post Share on other sites
paros99 0 Report post Posted January 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Είχαμε πάει Μπάνσκο το 2006 πρωτοχρονιά για μια εβδομάδα, είχαμε περάσει τέλειααααα! Ουσιαστικά εκεί μάθαμε σκι, πήραμε και εξοπλισμό και όταν μετά πήγαμε Παρνασσό μας φάνηκαν οι πίστες παιδικές... Έχουμε κλείσει για 4 μέρες 28/01-2/02 το τριήμερο των Τριών Ιεραρχών! Οι τιμές που δίχνει το site είναι Bgn? Επίσης μήπως έχει πάει κάποιος με παιδιά? Εμείς θα έχουμε ένα 4ων και ένα 6μιση χρονών!!!! Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 18, 2014 Αυτό που θέλω περισσότερο από όλα είναι να πάω κορυφή, τοντόρκα! Πέρυσι δεν την πέτυχα ανοιχτή.. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 18, 2014 Οι κάρτες σε όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου είναι προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται. Τα μηνύματα που προέτρεπαν την πώληση τους, αφαιρέθηκαν. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 18, 2014 πολύ θα το ήθελα και ελπίζω να βρεθούμε. Για επικοινωνεία θα σου στείλω pm Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 18, 2014 πολύ θα το ήθελα και ελπίζω να βρεθούμε. Για επικοινωνεία θα σου στείλω pm οκ,εγώ πάω σαι τρις εβδομάδες ,και θα είμε εκεί μια,γυρνάω 16,και ξαναφεβγω 4 μαρτι μέχρι 10 μακάρι να είσε εκεί να βρετουμε Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 31, 2014 Καλησπέρα σε όλους, όπως είχα αναφέρει και πιο πάνω θα πάω μπάνσκο στις 5 με 10 Μαρτίου. Οι πιθανότητες να ξαναχιονίσει μέχρι τότε λιγοστεύουν, οπότε το πιο πιθανό είναι να κάνω snowboard σε τεχνητό χιόνι. Επειδή δεν έχω ξανακάνει και δεν γνωρίζω, πώς είναι να κάνεις το άθλημά σου σε τεχνητό χιόνι ? Σε περιορίζει σε κάτι ? ( και αν έχει τεχνητό χιόνι λογικά δεν θα είναι όλες οι πίστες ανοιχτές, σωστά ?). Ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 31, 2014 Το τεχνητό τις περισσότερες φορές είναι πάγος, οπότε θέλεις καλή τεχνική. Να μένεις στα άκρα της πίστας, γιατί στο κέντρο οι άλλοι χιονοδρόμοι συνήθως έχουν ξυρίσει το χιόνι και γλιστράει ακόμα πιο πολύ. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 31, 2014 Επειδη κανεις snowboard και ειναι καπως πιο δυσκολο σε βουναλακια-ξυρισμενο / παγωμενο χιονι, 1. αν εχεις το δικο σου και εχεις καλα ακονισμενα μαχαιρια και καλο επιπεδο, τοτε εισια οκ 2. αν νοικιασεις εκει, και αν εισια μετριο επιπεδο και κατω προτιμησε τις ευκολες πιστες Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 31, 2014 Επειδη κανεις snowboard και ειναι καπως πιο δυσκολο σε βουναλακια-ξυρισμενο / παγωμενο χιονι, 1. αν εχεις το δικο σου και εχεις καλα ακονισμενα μαχαιρια και καλο επιπεδο, τοτε εισια οκ 2. αν νοικιασεις εκει, και αν εισια μετριο επιπεδο και κατω προτιμησε τις ευκολες πιστες Το τεχνητό τις περισσότερες φορές είναι πάγος, οπότε θέλεις καλή τεχνική. Να μένεις στα άκρα της πίστας, γιατί στο κέντρο οι άλλοι χιονοδρόμοι συνήθως έχουν ξυρίσει το χιόνι και γλιστράει ακόμα πιο πολύ. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε θα είναι μία πρόκληση να γίνω καλύτερος, κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά ! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 31, 2014 Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε θα είναι μία πρόκληση να γίνω καλύτερος, κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά ! φίλε μην ανγχωνεσαι ,εδο και μια εβδομάδα χιονίζει ,μαζί με το χιόνι ,δουλεύουν και τα μίχανιματα συδηρησης γιατί κάνει κριο ,στης πίστες έχει πανό από 1,5 μ πατημένο χιόνι ,από αύριο θα ξανά χιονίσει Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 31, 2014 5 με 10 Μαρτίου. Οι πιθανότητες να ξαναχιονίσει μέχρι τότε λιγοστεύουν, που το ξερεις? 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 31, 2014 (edited) που το ξερεις? Δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα, υποθετικά μιλάω σύμφωνα με τα γεγονότα( φέτος δεν έχει ρίξει το χιόνι που όλοι θα θέλαμε). Βέβαια, βλέποντας τη πρόβλεψη καιρού στο internet δείχνει ότι θα έχει χιονόπτωση ξανά μέχρι και 20 Φεβρουαρίου. Edited January 31, 2014 by tkoutinas23 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 31, 2014 Δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα, υποθετικά μιλάω σύμφωνα με τα γεγονότα( φέτος δεν έχει ρίξει το χιόνι που όλοι θα θέλαμε). Βέβαια, βλέποντας τη πρόβλεψη καιρού στο internet δείχνει ότι θα έχει χιονόπτωση ξανά μέχρι και 20 Φεβρουαρίου. γιατί ανχονεσαι;Το χ.κ.Bansko κλίνει 15 Απρίλιος ,5-10 Μάρτιο θα είνε super,και χιόνι θα έχει ,και κόσμο δεν θα έχει) Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 31, 2014 http://sinoptik.bg/ski-conditions/bansko Κατάσταση του χκ Banskoski.com κάμερες Share this post Link to post Share on other sites
tkoutinas23 0 Report post Posted January 31, 2014 Μακάρι να είναι όπως τα λες pepe. Το Banskoski.com το παρακολουθώ ασταμάτητα Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 31, 2014 ετσι θα εινε,χιονι θα εχει σειγουρα,εγω παω την αλλι δεφτερα,θα ειμε πισο 16 και θα σοθ πω ποσ ειτανε,μπορει να ειμε παλι εκει μαζι σου Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 1, 2014 Καλησπέρα ! Την άλλη Δευτέρα φευγουμε για Μπανςκο για μια εβδομάδα 10-16 Έχει αρκετές ελεύθερες θέσης ,από την Πάτρα ,220 εύρο ,οποίος θέλει ,είνε καλοδεχούμενος Share this post Link to post Share on other sites
zpapaz 20 Report post Posted February 2, 2014 (edited) μολις γυρισαμε απο μπανσκο,το βουνο εχει παρα πολυ και καλο χιονι,γνωμη μου αν θελετε να απολαυσετε το σκι να ειστε εκει με το ανοιγμα και κατα τις 12.30 με μια 1 να την κανετε γιατι εκτος του οτι γινετε χαμος,οι πιστες γινονται χωραφια,δεν αξιζει να καθεστε αλλο,..... αν πατε με παρεα που ΔΕΝ κανει σκι ανεβειτε με το αυτοκινητο σας πανω στο χιονοδρομικο αφηνετε το αυτοκινητο στο παρκινγ με 6 ευρω οποτε γλυτωνετε τα 14 ευρω που κανει η γονδολα μονο να ανεβεις.ελπιζω να σας φανουν χρησιμες οι συμβουλες καλο σκι!!! Edited February 2, 2014 by Χρήστος Λάππας : παρακαλούμε, όχι προτροπές σε πρακτικές που απαγορεύονται 1 Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted February 5, 2014 Απο το www.banskoski.com Dear gests from 03.02.2014 the gondola start work every day from 8:00 AM - See more at: http://www.banskoski.com/en/events/details/140/#sthash.Rz4PcVDS.dpuf Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 5, 2014 την κιριακη ειχαμε τανατιφορο χτιπιμα στην πιστα μπαλκανιαδα στο μπανσκο,κριμα ,και να προσεχετε ολλι Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted February 5, 2014 πως χτυπησε?εμαθες? Share this post Link to post Share on other sites