Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

με πολυ μεγαλι ταχιτιτα,εχαΣΑΙ ΤΟ ελενχο και χτιπεισαι σε κανονι για χιονι,κατθαγμα του κρανιο,σπαζμενα πλεβρα και απο τησ ντιο μεργιεσ,σπονιλικη στιλη σπαζμενει σε ντιο μεργιεσ,ολλα τα οργανα ντιαλιμενα με ντιο λιτρα εσοτερικη αιμοραγια!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!

ΕΙΤΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΚΙΕΡ!!!!!!

ΕΙΝΑΙ,εχουν και ντιχτια γιρο-γιρο,δεν ξερω πωσ εγειναι,λεναι οτι εχασαι τον ελενχο,με πολυ μεγαλη ταχιτιτα,ειταναι σαν να τρακαρε μετοπικη χορησ ζονη,να μην ξεχνασ οτι ειναι πιστα με 70% κλιση

• Like 1

Γεια σας φίλοι. Διάβαζα σήμερα όλες τις σελίδες για το μπάνκσο και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτικα από τα σχόλια.

Για μένα όντας νέος χιονοδρόμος το bansko έμοιαζε μια φθηνή λύση σε σχέση με Ελλάδα για να κάνω σκι σε ένα χιονοδρομικό με μεγάλες εκτάσεις πολλών χιλιομέτρων σε πίστες.

Η αλήθεια είναι ότι από τα σχόλια μου έμεινε η αίσθηση ότι είναι μια ταλαιπωρία το Bankso :crybaby: .

Tέλος πάντων ας καταφέρω να γυρίσω τα Χιονοδρομικά της Ελλάδας όλα πρώτα και βλέπουμε ξανά .

Αλλά από περιέργεια για να πας μια βδομάδα Bankso (μαζί με το πήγαινε έλα μια βδομάδα) και να κάνεις ας πούμε 3 μέρες full ski , μένοντας σε ξενοδοχείο με ski out γιατί μεταφορικό δεν υπάρχει για εκεί πάνω πιστεύω πόσο πάει το κόστος χονδρικά χονδρικά πάντα.

Επίσης σε μια σελίδα διάβασα ότι με 600-700 ευρώ πάτε Αυστρία σε έναν φίλο giannis5 ? Aν θέλει να μου δώσει κάποιος εδώ ή με πμ περισσότερες πληροφορίες γιαυτό να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα ήμουν ευγνώμων.

ngpxdc.jpg

Ξενοδοχεια ski out στο bansko δεν υπαρχουν παρα μονο το MPM Sport Hotel στο οποιο εχω μεινει και ειναι αξιολογο και στο Kepinski που ειναι διπλα στη γονδολα...και τα δυο ομως ειναι πολυ ακριβα ξενοδοχεια!!!

Τωρα το κοστος εξαρταται απο πολλους παραγοντες...

Βαλε περιπου 30-40Ε το ατομο για ξενοδοχειο την ημερα, 3* 30Ε (περιπου) ski pass και τα μεταφορικα σου. Για το φαγητο να υπολογιζεις 10-15 Ε την ημερα.

Edited by kpr

1 εβδομάδα για 3 μέρες σκι μαζί με το πήγαινε, έλα; Αυτά δεν τα κάνουμε ούτε στο Aspen. :on2long:

Για τριήμερα, άντε τεραήμερα, είναι "ok". Για παραπάνω, μόνο Άλπεις.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Χρήστο βάζω μια εβδομάδα γενικώς με την έννοια ότι 1-2 μέρες είναι το πήγαινε έλα αν ξεκινήσω απο επαρχία (Αρκαδία) με κανά λεωφορείο . Tελίκα αρχίζει να μου φαίνεται πιο φθηνή να πάω στις Άλπεις :yes .

Ευχαριστώ και τους δύο !!

ngpxdc.jpg

Ενδεικτικά το κόστος παιδιά για Άλπεις πόσο βγαίνει για ένα πενθήμερο?

Άλπεις δεν πας για πενθήμερο. Πρώτα από όλα γιατί η διαφορά κόστους είναι πραγματικά μικρή και δεύτερον γιατί δύσκολα θα βρεις να κλείσεις κάπου για οτιδήποτε άλλο εκτός από 7 μέρες. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έτσι δουλεύουν εκεί.

Κόστος από 730 που στοίχισε φέτος στα παιδιά (αν δεν κάνω λάθος) μέχρι όσο βαστάει η τσέπη σου, all in.

Στα 730 ήταν μεταφορικά + ξενοδοχεία + ski pass ? Χώρια τα προσωπικά έξοδα όπως φαι ;

ngpxdc.jpg

Συνήθως όλα μέσα εκτός από φαγητό. Αν μένεις σε διαμέρισμα μπορείς να αγοράζεις από supermarket που είναι φτηνά. Λογικά τα παιδιά στο Ischgl είχαν σε αυτή την τιμή και το φαγητό μέσα

• Like 1

Παιδιά η αλπες έχουν 150 εύρο πτιση 70-80 ευρο να φτάσεις από Μόναχο μέχρι Ischgle ,49 euro ski pass την ημέρα ,μετά είναι το δοματιο,το ελάχιστο 50 ευρο την ημέρα

Μπανσκο από 25-30 εύρο το διματιο για διο

Το ski pass 29

7 βραδια Αλπεις 6ημερο πασο σκι με αεροπορικα (πρεπει να τα κλεισεις πολυ πριν) μεταφορες απο αεροδρομιο και πισω και ημιδιατροφη ,να υπολογιζεις απο 750 εως 850.

Αυτα ειναι συνηθως τα πακετα.Πανω κατω.

101277.jpg

Ξενοδοχεια ski out στο bansko δεν υπαρχουν παρα μονο το MPM Sport Hotel στο οποιο εχω μεινει και ειναι αξιολογο και στο Kepinski που ειναι διπλα στη γονδολα...και τα δυο ομως ειναι πολυ ακριβα ξενοδοχεια!!!

Τωρα το κοστος εξαρταται απο πολλους παραγοντες...

Βαλε περιπου 30-40Ε το ατομο για ξενοδοχειο την ημερα, 3* 30Ε (περιπου) ski pass και τα μεταφορικα σου. Για το φαγητο να υπολογιζεις 10-15 Ε την ημερα.

όλα τα ξενοδοχεία γιρο από το λιφτ είναι καλά (ski out)

Περπατάς 200-300 μέτρα και είσαι γονδολα.Κοστιζουνε τώρα 30-40 ευρο το δοματιο,όχι το άτομο !!!

Και τώρα για την ταλεπορια στα λιφτ: αν είσαι 8,30 με 9,00 γονδολα δεν περιμένεις καθόλου ,αργότερα η αναμονή είναι μαξ. 20 λεπτά ,στα πανό λιφτ δεν περιμένεις καθόλου

• Like 1

pepe,μετεφερε μας εικονα απο επανω που εισαι τωρα.Λειτουργουν τα παντα?Απο κοσμο στις πιστες γινεται πανικο ή ειναι ηρεμα??Η καρτα 29ευρω και καθημερινες και σαββατοκυριακα?Ξενοδοχεια γεματα?

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Παιδιά μόλις γειρισα από πανό ,σήμερα είχαι φρέσκο χιόνι,πουδρα,ανέβηκα 9-9,20 είμουν πανό στο λιφτ ουρά 5-10 λεπτά ,έκανα 27χλμ σκι μέχρι μια η ώρα και κατέβηκα 1,20 και χαλάρωσα στα μπαρ για μπίρα και πίτσα :))

Όλες η πίστες ντουλεβουνε κόσμο έχει ,αλλά όχι να σε ενοχλεί ,τα ξενοδοχεία είνε μισογεματα,οπότε εύκολα βρίσκεται δωμάτιο με 10-20 εύρο το άτομο με προινο,σε ξενοδοχείο δίπλα στο λιφτ( 200μ) κάποιος είπε εδώ ότι δεν έχει ski out ,περπατάμε και 200-300 μέτρα :)

Η κάρτα είναι 29 κάθε μέρα ,και ΣΚ

Edited by Χρήστος Λάππας
διαγράφηκε αναφορά σε παράτυπη τακτική.
  • Like 3

Σήμερα είδαν για τους free riders and snowboarders,αύριο θα είναι καλοπατειμενο,το πρωί παγωμένο ,ακριβός οπος μου τεργιαζει:)

Σκληρά σκι.τρελο σλάλομ :)

• Like 1

ωραια φαινεται...

παμε σαβατοκυριακο?

o τρελος του χωριου......

1700 xlm μακρια ειμαι ρε συ...που να τρεχω....

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Elassn
      Elassn
      (47 years old)
    2. Mariaki
      Mariaki
      (49 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,949