GeorgePS 293 Report post Posted January 14, 2014 Τις μέρες των εορτών η αναμονή είναι πολύ μεγαλύτερη... Καθημερινό φαινόμενο είναι η αναμονή 20-30 λεπτών από τις 9 έως και τις 10,30-11 ίσως και λίγο παραπάνω κάποιες μέρες... Σαββατοκύριακα σίγουρα μια ώρα+! Μιλάμε πάντα για την ουρά στην γόνδολα.. Επάνω τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, ελάχιστες φορές θυμάμαι να με έχει κουράσει η αναμονή περιμένοντας την καρέκλα.. Ο δρόμος είναι καλός και πάντα καθαρός, χρησιμοποιούσα πολλές φορές το αυτοκίνητο για να ανέβω και να αποφύγω την ουρά στην γόνδολα! Ο χρόνος που κερδίζαμε ήταν αρκετός γιατί παίρνει μόνο 10 λεπτά για να ανέβεις.. Στο δρόμο συναντάς το mosta(lift) μπορείς να παρκάρεις εκεί(πάνω στον δρόμο) υπάρχει χώρος, αποφεύγεις 10λβ του πάρκινγκ και είσαι ακριβώς στο lift. Όσον αφορά την δεύτερη γόνδολα, ισχύει.. Συγκεκριμένα πέρσι υπήρχε μέσα στο σταθμό της γόνδολας στο χωριό ένα χαρτί στο οποίο υπέγραφε ο καθένας και έλεγε ότι είναι σύμφωνος στην κατασκευή μιας δεύτερης γόνδολας γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη, είχα ρωτήσει μάλιστα και μου είχαν πει ότι υπογραφές ξεπερνάνε της 15000.. Βέβαια τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους οικολόγους! αποκλιεται τοση αναμονη,....πηγαινα καθε μερα στις 9 και ηταν κομπλε....οι φιλοι ανεβαιναν στις 11 και ξαναανεβαιναμε ολοι μαζι 12 και κατι(τους βοηθουσα) πανω απο 15 λεπτα δεν περιμεναμε ...(και μιλαω για 22-28 δεκ) ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 14, 2014 Μια χαρά καταλάβαμε. Τα καταφέρνεις πολύ καλά στη συνεννόηση. Πολύ καλά για Βούλγαρος. Συγχαρητήρια. Έψαχνα πληροφορίες για bansko, επειδή πρόκειται να ανέβω τέλη του μήνα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ελπίζω να χιονίσει με την κακοκαιρία που φαίνεται να έρχεται. ειμαι ελλαδα 20 χρονια!!!!1 εγω θα ειμαι εκει 10 φεβρουαρι,οτι χρεαστεις ρωτα!!!1 λιγο πιο φτηνες καρτες και διαφορα tips 2 Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted January 14, 2014 αποκλιεται τοση αναμονη,....πηγαινα καθε μερα στις 9 και ηταν κομπλε....οι φιλοι ανεβαιναν στις 11 και ξαναανεβαιναμε ολοι μαζι 12 και κατι(τους βοηθουσα) πανω απο 15 λεπτα δεν περιμεναμε ...(και μιλαω για 22-28 δεκ) Το θέμα είναι ότι ΦΕΤΟΣ δούλευαν μόνο 4 πίστες, για αυτό δεν είχε κόσμο Και ακόμη δεν έχει.. Πέρσι συγκεκριμένα παραμονή πρωτοχρονιάς, ήμουν στην γόνδολα 9:45.. Δε μπορώ να σου εξηγήσω με λόγια πόσο κόσμο είχε.. Περιμέναμε πάνω από μιάμιση ώρα στην ουρά και σχεδόν δεν είχαμε προχωρήσει.. Αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε ταξί 60λβ(3 άτομα) για να μας πάει στην βάση.. τελικά από ότι θυμάμαι τσούλησα κάπου στις 12-12.30.. Κάτι ανάλογο επικρατούσε πέρσι όλη την περίοδο των εορτών.. Τώρα για φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα,58λβ για 4 πίστες με τεχνητό χιόνι και πέτρες παντού είναι πολλά για να τα δώσει κάποιος... 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 15, 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, πως όταν επικρατεί τέτοιο χάλι τα τελευταία χρόνια, επιλέγετε εν γνώση σας να πάτε στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό και να τρώτε τέτοια ταλαιπωρία; Ειδικά όταν οι επιλογές εντός και εκτός Ελλάδας είναι άπειρες... Υ.Γ. Δεν μιλάω για φέτος που είναι ανύπαρκτο το χιόνι παντου. 4 Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 15, 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, πως όταν επικρατεί τέτοιο χάλι τα τελευταία χρόνια, επιλέγετε εν γνώση σας να πάτε στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό και να τρώτε τέτοια ταλαιπωρία; Ειδικά όταν οι επιλογές εντός και εκτός Ελλάδας είναι άπειρες... Υ.Γ. Δεν μιλάω για φέτος που είναι ανύπαρκτο το χιόνι παντου. προσωπικα προτιμαω εν γνωση μου να παω Bansko μιας και ειναι η 6η φορα εκει...διαφωνω καθετα με τους υπολοιπους ...αν πας για σκι θα κανεις σκι...χαλαρο ξυπνημα στις 8,8μιση ειστε στη γονδολα και 9 εισαι πανω...δεν καταλαβαινω τι θεμα υπαρχει με ολους....οτι εχει αρκετο κοσμο σε καποιες πιστες? ναι εχει...(ειδικα φετος ειχε περισσοτερο λογω χιονιου) οσο πιο χαλαρα το πας τοσο πιο χαλαρα θα σε παει....εξαρταται απο το τι ακριβως θες..αν θες να πας για βολτουλα και καφεδακι η για ενα χαλαρο σκι..θα συναντησεις καποιο κοσμο που θα κανει αυτο που θα κανεις και εσυ... φετος δοκιμασα και sb...οποτε αρχικα ημουν μερες στις αρχικες πιστες...εκει ναι ειχε κοσμο....και συγκρινοντας value for money μεταξυ εδω και βουλγαριας προτιμω καθε χρονια βουλγαρια...Δεν εχω κανενα κερδος απο εκει...απλα ειμαι απογοητευμενος απο τις ελληνικες υπηρεσιες....βαρεθηκα να μου πιανουν το πισηνο οπου και να παω...(μπανσκο μονο τα πασα ειναι ακριβα) στην Ελλαδα τα παντα..... ταπεινη μου αποψη...Φιλικα Γιωργος ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 15, 2014 Φιλαρακι υπάρχουν κιαλλου πορτοκαλιές. Μην αναλωνεσε κει κάθε χρόνο. Βγες και λίγο παραεξω να γνωρίσεις κιαλλους καμπους και βουνά. Μην ανησυχείς τα ίδια θα χαλασεις. 4 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 15, 2014 Στα περί χιονοδρομικού, περί ορέξεως...οι εικόνες συνωστισμού και τακουνιού, προσωπικά μου το κάνουν εξαιρετικά απωθητικό. Σε ότι αφορά τα Ελληνικά χιονοδρομικά και το κόστος επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Μπορείς να κάνεις εξαιρετικά φθηνό σκι και σε Παρνασσό και σε Καλάβρυτα (σου μιλάω για χιονοδρομικά που ξέρω) είτε χρησιμοποιώντας τις προσφορές και τα κουπόνια που βγάζουν τα χιονοδρομικά και οι τοπικές επιχειρήσεις, είτε τα πακέτα του Κάντζου, είτε στην τελική αποφεύγοντας τα fancy και εξτραβαγκαν ξενοδοχεία και εστιατόρια/ταβέρνες. Το forum είναι γεμάτο με πληροφορίες και "οδηγίες αξιοποίησης προσφορών". 2 Share this post Link to post Share on other sites
deepblue1977 107 Report post Posted January 15, 2014 το bansko καλα ξεκινησε πριν καποια χρονια εκανε το peak του αλλα απο τι φενεται δεν ειναι αξιοι να το διατηρησουν,αν δεν κανουν επεκταση του χιονοδρομικου δεν εχει μελλον,χτισανε εκει ενα σορο ξενοδοχεια οπου τα περισοτερα ειναι αδεια και κλειστα. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 15, 2014 Καλιμερα!! Καλά είναι να πας αλπις,αλλά όσες φορές έχω παει χαλάω τα δίπλα λεφτά από όσο στο Bansko ,άλλο που το ταξίδι στις αλπις σου περιορίζι το χρόνο !! Όσο για τα ελλινικα χιονοδρομικά ,καλά έινε αλλά όχι για καλό σκι,για να μοστραρις το εξοπλισμό σου και τις φιγούρες σου!!!! Γνομη μου: Αυστρία ,Βουλγαρία και καμία καθημερινή παρνασος,καλαβριτα Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 15, 2014 (edited) Καλιμερα!! Καλά είναι να πας αλπις,αλλά όσες φορές έχω παει χαλάω τα δίπλα λεφτά από όσο στο Bansko ,άλλο που το ταξίδι στις αλπις σου περιορίζι το χρόνο !! Όσο για τα ελλινικα χιονοδρομικά ,καλά έινε αλλά όχι για καλό σκι,για να μοστραρις το εξοπλισμό σου και τις φιγούρες σου!!!! Γνομη μου: Αυστρία ,Βουλγαρία και καμία καθημερινή παρνασος,καλαβριτα Αν ο σκοπός που θα πας ,ειναι να εισαι σε καλο ξενοδοχειο με φουλ παροχες(πισίνες,τζακουζι κλπ κλπ) τοτε σίγουρα στην Αυστρια θα πληρώσεις οχι διπλάσια απο το Μπανσκο αλλα 5 φορες παραπανω... Αν ο σκοπός σου ειναι να λιωσεις στο σκι η τεντυμποιδοκαταστασεις,τοτε πας στον gianis50 και σου βγαίνει 600-700 μαζι με αεροπορικα(αν τα κλεισεις νωρις φυσικά) και κανεις σκι για μια εβδομαδα στο Ischgl ,οπου εχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε 4-5 χιονοδρομικά και θα εισαι Αλπεις και οχι Βουλγαρια( δεν εχω τπτ με τους φιλους Βουλγάρους απλά αυτοι εκει στο Μπανσκο την εχουν δει κάπως ,όπως είπε κ ο deepblue παραπανω) Η απόφαση ειναι απλά δική σου.... Edited January 15, 2014 by captainhook3 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 15, 2014 Ναι έχεις δίκιο ,αλά όταν πας στις αλπες,δεν θέλεις να είσε και μακριά από όλα ,πέρυσι στο Kitzbuhel πληροσα 100 ε τι βραδιά στο Ischgle 120, πρόπερσι zell am see 80 .... Bansko αν πρέπει να πληροσις είνε 20,στα apresski bar Ischgle ένα ποτό έχει 7-8 εβρο,Bansko 2-3 άντε 4 τα spa Αυστρία είνε 20 εβρο το 3 όρο Bansko τα πιο ακριβά να είνε 10 απεριορίστω,τα αλά είνε free Εγώ γενητικα και μεγαλοσα μέχρι τα 20 μου στα χιονοδρομικά τις Βουλγαρία αλά και πάλι προτιμο την Αυστρία ,το Bansko είνε super για 1 εβδομάδα μετάξι αλπες ) Αν έχεις καλή παρέα ,παντού εινε super!!! Είμε καινούργιος εδο,αλλά προσκαλώ ολλη σκιέρ 10-16 Φεβρουάρι θα είμε Bansko 4 Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 15, 2014 (edited) Ναι έχεις δίκιο ,αλά όταν πας στις αλπες,δεν θέλεις να είσε και μακριά από όλα ,πέρυσι στο Kitzbuhel πληροσα 100 ε τι βραδιά στο Ischgle 120, πρόπερσι zell am see 80 .... Bansko αν πρέπει να πληροσις είνε 20,στα apresski bar Ischgle ένα ποτό έχει 7-8 εβρο,Bansko 2-3 άντε 4 τα spa Αυστρία είνε 20 εβρο το 3 όρο Bansko τα πιο ακριβά να είνε 10 απεριορίστω,τα αλά είνε free Εγώ γενητικα και μεγαλοσα μέχρι τα 20 μου στα χιονοδρομικά τις Βουλγαρία αλά και πάλι προτιμο την Αυστρία ,το Bansko είνε super για 1 εβδομάδα μετάξι αλπες ) Αν έχεις καλή παρέα ,παντού εινε super!!! Είμε καινούργιος εδο,αλλά προσκαλώ ολλη σκιέρ 10-16 Φεβρουάρι θα είμε Bansko Περιέγραψες ένα σωρό θετικά του μπάνσκο αλλά ούτε ένα από αυτά δεν είχε να κάνει με το χιονοδρομικό. Όταν πας πχ Αυστρία και γυρίζεις μετά στους κολλητούς σου τι λες? Πο ρε φίλε πήγα στο ισγκλ και έκανα ένα σπα άλλο πράγμα? Ή πήγα ισγκλ και έλιωσα όλη μέρα για μια βδομάδα στις ατελείωτες πίστες δεν περίμενα ούτε μια φορά σε ουρά κλπ κλπ κλπ πάντως έχεις δίκαιο σε ένα πράγμα όπου και να πας άμα έχεις καλή παρέα είναι τέλεια αλλά αμα έχει και καλή πούδρα δεν είναι ακόμα καλύτερα? :yes Edited January 15, 2014 by miltos http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 15, 2014 Παλιά γινόντουσαν αυτά. Άντε τώρα να πιεις ζαγκόρκα να δεις ποσό κάνει. 6 λεβα. Εσείς οι Βούλγαροι όμως ξέχασα έχετε άλλες τιμές. Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 15, 2014 Σε ότι αφορά τα Ελληνικά χιονοδρομικά και το κόστος επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Μπορείς να κάνεις εξαιρετικά φθηνό σκι και σε Παρνασσό και σε Καλάβρυτα (σου μιλάω για χιονοδρομικά που ξέρω) είτε χρησιμοποιώντας τις προσφορές και τα κουπόνια που βγάζουν τα χιονοδρομικά και οι τοπικές επιχειρήσεις, είτε τα πακέτα του Κάντζου, είτε στην τελική αποφεύγοντας τα fancy και εξτραβαγκαν ξενοδοχεία και εστιατόρια/ταβέρνες. Το forum είναι γεμάτο με πληροφορίες και "οδηγίες αξιοποίησης προσφορών". εγω ξερω οτι και καλαβρυτα και βασιλιτσα μου πιασαν τον ποπο....απο τον καφε μεχρι την ενοικιαση (δεν εχω δικα μ) αυτο για τα κουπονια ομολογω πως περα απο το λεωφοριακια δεν το εχω δει.... Φιλαρακι υπάρχουν κιαλλου πορτοκαλιές. Μην αναλωνεσε κει κάθε χρόνο. Βγες και λίγο παραεξω να γνωρίσεις κιαλλους καμπους και βουνά. Μην ανησυχείς τα ίδια θα χαλασεις. ελα μου ομως που οι πορτοκαλιες δεν μου εκαναν......πηγαινα συχνα παρνασο παλια..(κελαρια-φτερολακα),βασιλιτσα ημουν περσυ για ενα τριημερο....καλαβρυτα ειχα παει για μια εβδομαδα πριν 4-5 χρονια....μαιναλο ειχα παει σκ μια φορα.... αν σου πω οτι μετα απο τη ταλαιπωρία που ετρωγα κελαρια-βασιλιτσα και καλαβρυτα (ειτε λογω μη καθαρου χιονιου-δρομου ειτε λογω εγκαταστασεων ) προτιμω να σκαω τα 400 ευρουλακια μου μπανσκο και να απολαμβανω τις διακοπες μου...φυσικα παταω συχνα πυκνα παρνασο..αλλα σπανια πια φιλικα παντα.... 1 ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 15, 2014 Το Μπανσκο εχω να το τιμησω 4 χρονια,απο τοτε δλδ που πήγα Αυστρια. Απο τοτε λοιπον απορούσα με τον εαυτο μου πως άντεχα τοσο συνωστισμό (αυτός ειναι κ ο λόγος που προσπαθω να αποφεύγω παρνασσο) αλλα κ κοροϊδία.οι τιμες στις παροχες καθε χρόνο είχαν αύξηση της τάξης του 20-25% ,οπότε αν ξανα παω Βουλγαρία,δε θα προτιμησω Μπανσκο αλλα παμποροβο η μποροβετς...... 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 15, 2014 νταξ για να σου πιασαν τον ποπο στη βασιλιτσα παει να πει πως το ζητουσε ο οργανισμος σου...το θεμα το εχουμε θιξει απειρες φορες εδω μεσα...αν θες να σου βγει φτηνα και το ψαξεις-ρωτησεις θα σου βγει πανφτηνα, αλλα αν θες ακριβα θα στον πιασουν...τωρα κ εγω θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες...στο μπανσκο γινεται ο κακος χαμος...εχω παει 4 φορες μεχρι τωρα και δεν το εχω ευχαριστηθει καμια...αν ειναι σε καθε στροφη που παιρνω, να κοιιταω πισω μου μην ερθει κανενας μεθυσμενος αγγλος-ρωσσος και πεσει πανω μου, καλητερα να κατσω σπιτι μου...το μπανσκο αξιζει ΜΟΝΟ αν θελεις να πας με τη γκομενα και να λιωσεις στο γκουχ γκουχ και στα σπα....αντε και μια δυο κατεβασιες ετσι για το ξεχαρμανιασμα...στη βασιλιτσα τουλαχιστον δεν εχει κοσμο τις καθημερινες...λιωνεις στο σκι... 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 15, 2014 Έτσι ακριβως... Πας με την- τον γκομενο-α,γκουχ γκουχ κ για ξεκούραση κανεις κ λιγο σκι... 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 15, 2014 Παλιά γινόντουσαν αυτά. Άντε τώρα να πιεις ζαγκόρκα να δεις ποσό κάνει. 6 λεβα. Εσείς οι Βούλγαροι όμως ξέχασα έχετε άλλες τιμές. ζαγορκα δεν κανει 6 λβ ι τοθλαιχιστον εκει που παω εγω,μια μεγαλι μπιρα στο pub εινε 4 λβ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 15, 2014 να ροτισω,εσεισ ποσεσ φορεσ κατε σεζον πιγενεται αυστρια??? γιατι αν εινε 1 φορα το μινα ,καταλαβενω γιατι αποκλιετε το bansko αν ομοσ πειγενετε 1 φορα το σεζον και σασ αρκι ,τοτε αλλο θεμα!!!!! παντα προτι προτιμιση εινε αλπεσ,αλλα εγω προσοπικα δεν μπορω να παω πανο απο 2 φορεσ,σινιτοσ δεκεμβρι παο η zell am η λεβορνο,τισ αλλεσ μινεσ παω bansko οσσο για το καψιμο στο σκι,εμενα 9-14 μου φτανη,ετση εχο την μερα μου 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 15, 2014 (edited) Εγω θα μιλήσω για εμένα... 1 φορα το χρόνο κ εφετος πουθενα μιας κ ειχα ανακατασκευες στο σπιτι.. Μου περισσεύουν χρήματα για 3-4 μέρες αλλα σίγουρα Μπανσκο δε θα παω.. Αν τα καταφερω θα προτιμησω να παω Βασιλω για καθαροδευτερα εν γνώση μου πως θα γινετε χαμος ,αλλα Μπανσκο με τπτ.. Edited January 15, 2014 by captainhook3 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 16, 2014 Τόρα καταλαβενω γιατί λιονης στα σκι όταν πας)) Καθαρή Τρίτη ) θα είμε bansko,σε προσκαλώ να έρθεις ,να σου δείξω τις πραγματικό Bansko ,Βούλγαρος είμε αστα πανό μου)) 2 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 16, 2014 Πεπε,η καρτα στο μπανσκο εχει προσφορες ή οσες μερες και αν κανεις ειναι παντα στα 30ευρω περιπου? Επισης στις αργιες των ελληνων οπως καθαρα δευτερα ή 25μαρτιου,γεμιζει απο κοσμο? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 16, 2014 (edited) Η κάρτα όσες μέρες κ να πας εχει την ίδια τιμη. Φετος κιολας κατάλαβαν οι φιλοι μας οι Βούλγαροι (Γερμανοί-Αυστριακοί δε το μανατζαρουν; ) οτι οι υπηρεσίες τους ειναι καλυτερες απο αυτές των αλπικων χιονοδρομικων κέντρων και εχουν βάλει την ετήσια αν κατάλαβα καλα κάπου κοντα στα 700 ευρω..... Edited January 16, 2014 by captainhook3 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 16, 2014 Πεπε,η καρτα στο μπανσκο εχει προσφορες ή οσες μερες και αν κανεις ειναι παντα στα 30ευρω περιπου? Επισης στις αργιες των ελληνων οπως καθαρα δευτερα ή 25μαρτιου,γεμιζει απο κοσμο? Φετος τα Χριστούγεννα ανέβηκαν 3 φορες περισσοτεροι Έλληνες απ΄οτι τα προιγουμενα χρονια σύμφωνα με ανακοινωση που εχουν δώσει οι ταξιδιωτικοί πράκτορες... Βέβαια φετος εδω δεν ειχαμε και χιόνι,οπότε έγινε του κουτρουλη ο γάμος... Συνηθως στις επίσημες αργίες της Ελλάδας , ναι εχει αρκετο κοσμο , τοσο που αν θέλεις να περάσεις καλα, μαλλον θα πρεπει να εχεις κατεβάσει κανενα καφασι μπυρες ωστε να μη σε νοιάζει τπτ και μαλλον γίαυτο ρε miscelano το κανουν αυτο οι Άγγλο-Ρωσσοι.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 16, 2014 Eμενα με βαζει σε σκεψεις ενα ζητημα..Μεσα στις γιορτες,η ΔΤ,πρωην ΕΡΤ,αφιερωσε στο κεντρικο δελτιο ειδησεων της,ενα σεβαστο τηλεπτικο χρονο για να αβανταρει το Μπανσκο και οτι το προτιμουν ολο και περισσοτεροι Ελληνες και μαλιστα κατα την προσφιλη τακτικη των δημοσιογραφων-παπαγαλων,επαιξαν δηλωσεις απο ατομα που ΟΛΟΙ ειχαν να πουν τα καλυτερα λογια για Μπανσκο και για το ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ειναι και ουτε λιγο ουτε πολυ οτι ειναι ο παραδεισος επι της γης...Ολα αυτα με εβαλαν σε σκεψη ποιος τους χρηματοδοτει και τι συμφεροντα υπαρχουν..Τροφη για σκεψη δινω. 1 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites