Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

παμε σαβατοκυριακο?

Αν έρθετε ,πείτε μου ,το Σάββατο μπορεί να κάνουμε μαζί

• Like 1

όλα τα ξενοδοχεία γιρο από το λιφτ είναι καλά (ski out)

Περπατάς 200-300 μέτρα και είσαι γονδολα.Κοστιζουνε τώρα 30-40 ευρο το δοματιο,όχι το άτομο !!!

Και τώρα για την ταλεπορια στα λιφτ: αν είσαι 8,30 με 9,00 γονδολα δεν περιμένεις καθόλου ,αργότερα η αναμονή είναι μαξ. 20 λεπτά ,στα πανό λιφτ δεν περιμένεις καθόλου

καλα ειναι τα ξενοδοχεια ,στο αν καινε την θερμανση ειναι λιγο λαχειο ΠΕπε! 30/1/14 καθημερινη 08:43 στη γονδολα 45λεπτα ουρα για πανω τσουλησα 1010! 31/1 ημουν 8:15 και ειμουν 10 στην ουρα της γονδολας γιατι ανοιξε 820 και ειχε αρκετους μπροστα μου, γιατι περιμενα πριν την σκαλα μεχρι να την ανοιξουν....Επανω οντως και τις 2 μερες δεν ειχε καθολου ουρα και πιστες αψογες νωρις, αλλα οι ευκολες χαλαγαν πριν τις 11 απο τα πολλα περασματα, ευτυχως οι δυσκολες σχεδον μεχρι το τελος ηταν καλες.

Φίλε Γρηγόρη ,έχει πόλους τρόπους να φτάσεις γρήγορα στης πίστες ,τα φρε βανακια ,παράδειγμα ,αν έχει ουρά και εκεί ,με 5 λβ έχει πριβέ βανακια,όταν μαζευτεί ,φεύγει ,είνε πάνω σε 15 λεπτά

Όσο για την τερμανση στο ξενοδοχείο ,δεν ξέρω που πηγές ,εγώ μέχρι τορα δεν έχω παράπονο !

• Like 2

1700 xlm μακρια ειμαι ρε συ...που να τρεχω....

.....γιατι εαν ησουν 200χλμ θα ρχοσουν :heart:

o τρελος του χωριου......

.....γιατι εαν ησουν 200χλμ θα ρχοσουν :heart:

χαλαρα...

Snow is on my D.N.A.

Για σας πάλι από το Μπανσκο!!!

Σήμερα κρύο (-6,-7) καλοπατειμενο ,σούπερ για σκληρά σκι ,λίγο παραπάνω κόσμο στην καμπίνα 8,45 πειγα στην ουρά και μου πείρε 25 λεπτά να μπω σε γονδολα,ξεκίνησα σκι 9,30 και σταμάτησα 13,30 !! 28 χλμ σκι για σήμερα ,αρκετά :)

post-6622-0-85256500-1392385666.jpg

post-6622-0-11467400-1392385786.jpg

post-6622-0-29027300-1392386015.jpg

post-6622-0-69610600-1392386047.jpg

post-6622-0-73864000-1392386077.jpg

• Like 7

Pepe πολύ ωραίες οι φωτό και σε ευχαριστούμε, αλλά γιατί φαίνονται "ξεπλυμένα" τα χρώματα;!

• Like 1

sinox-0.jpeg

δεν φαινεται να εχει και πολυ κοσμο παντως...καλα φαινεται

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Pepe πολύ ωραίες οι φωτό και σε ευχαριστούμε, αλλά γιατί φαίνονται "ξεπλυμένα" τα χρώματα;!

τι ενοις ξεπλυμένα ;;;

Παντός σήμερα είναι σαν να είσαι στην Ελλάδα ,γεμάτο έλληνες κατο ,εχτές έκανα σκι με παιδιά από την Ρόδο

• Like 2

τι ενοις ξεπλυμένα ;;;

Φαίνονται λες και είναι παλιές φωτογραφίες από το 1970. Ξεβαμμένα τα χρώματα.

Πάντως συνέχισε να μας ενημερώνεις και καλά να περνάς!!! :D

• Like 3

sinox-0.jpeg

Είναι σημερινά (όχι από τα '70:)

Είναι από το κινιτο μου και δεν είμαι και ο καλύτερος φοτογραφος:)

• Like 4

Και τι δε θα δινα να έκανα 1-2 κατεβασιες στην 7 και 8. Οι αγαπημένες μου!

Keep in touch with snow and snowclub! ;);)

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 2

• Like 1

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα ,ήτανε σουπερ,ανεβηκαμε 8,30 καναμε μέχρι 13 ,σύνολο 20 χλμ( αυτό για τους φίλους που λένε ότι δεν καίγεσαι στο σκι μέχρι της μια η ώρα)

• Like 1

Καλημέρα σε όλους! Λέω σήμερα να κλείσω με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο για μπάνσκο 6-9 Μαρτίου, αλλά βλέποντας τον καιρό ( έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και δεν βλέπω ούτε ένα εκατοστό χιόνι να πέφτει) λέω καλύτερα να το ακυρώσω και να μην πάω. Εσείς τι λέτε ? Ευχαριστώ!

Αν έχει αρκετό χιόνι το βουνό , θα αντέξει εώς τοτε. Επίσης μέχρι τοτε μπορεί να έχει ρίξει αρκετό , μπορεί όμως να συνεχιστεί κ αυτο το κακό με τις υψηλές θερμοκρασίες.....

Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα τύχης σε ότι και να αποφασίσεις τελικα.....

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

κι εγώ αυτό νομίζω, καθαρά θέμα τύχης.. Βέβαια στη πρόγνωση καιρού είδα ότι θα ρίξει κάτι βροχούλες και θα έχει συννεφιά κάποιες μέρες οπότε ευελπιστώ να ρίξει έστω και λίγο χιόνι..

Χιονιά θα έχει ,μάλλον λένε 20 Φεβρουάρι θα χιονίσει ,αλλά και να μην,έχει κανόνια που ρίχνουν όταν κάνει κριο πανό ! Καλά είναι να πας νορις το προι!

Λέω να περιμένω λίγες μερούλες ακόμα, να δω τι θα γίνει με τον καιρό και μετά να κλείσω. Φυσικά αν πάω θα κάνω από το πρωί την ώρα που ανοίγει μέχρι το βράδυ που θα κλείσει( κάπου στις 8 ώρες ). Απλά όταν πρόκειται για τα λεφτά αρχίζεις και το σκέφτεσαι περισσότερο, αν είναι δηλαδή να δώσω συνολικά για αυτή την εκδρομή 350-400 ευρώ και πάω στο βουνό και δεν κάνω το άθλημά μου, θα ξενερώσω απίστευτα! Από Κρήτη θα φύγω για να πάω μπάνσκο και θα πρέπει να γυρίσω πάλι Κρήτη, είναι μεγάλο ταξίδι.

Αν πας το πρωί 8 ανοίγει ,μέχρι της 16 θα κανείς

Αλλά 13-14 μεσημέρι το χιόνι χαλάει λίγο,σκι παντός θα κανείς ,δεν θα ξενέρωσες !!!

• Like 1

Φίλε Γρηγόρη ,έχει πόλους τρόπους να φτάσεις γρήγορα στης πίστες ,τα φρε βανακια ,παράδειγμα ,αν έχει ουρά και εκεί ,με 5 λβ έχει πριβέ βανακια,όταν μαζευτεί ,φεύγει ,είνε πάνω σε 15 λεπτά

Όσο για την τερμανση στο ξενοδοχείο ,δεν ξέρω που πηγές ,εγώ μέχρι τορα δεν έχω παράπονο !

Free ΒΑΝΑΚΙΑ ξέρεις ότι δεν έχει πάντα,μάλλον τα βάζουν όταν η ουρά ξεπερνάει το δυωρο! Τελοςπαντον το έχω ξαναγράψει μπανσκο Δεκέμβρη και Μάρτιο αξίζει, που κόβει η κίνηση.

• Like 3

Άστα τα free τότε ,έχει και με 5 λβ

Εγώ γιρισα,την δεφτερα,το πιο πολύ που περίμενα στην ουρά είδαν 25 λεπτά ,για μια εβδομάδα,της άλλες μέρες 5-7 λεπτά και ειμουν μέσα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Brad Ammons
      Brad Ammons
      (28 years old)
    2. hunter123
      hunter123
      (34 years old)
    3. nanad
      nanad
      (53 years old)
    4. pablo_escobar
      pablo_escobar