Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ALCATRAZ

Δεκέμβρης 2013

Δεκέμβρης '13 και προβλέψεις  

56 members have voted

1. 1. Τι περιμένετε από τον φετινό Δεκεμβρη;

• Πάλι τα ίδια... τα 'παμε: ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ.
      15
    • Να συνεχίσει έτσι ο καιρούλης... καλά μας πάει...
      4
    • Χορτάσαμε μπόρες... ας δούμε και καμιά νιφάδα
      4
    • Χ€σε μας και ΄συ... τελείωσε το Καλοκαιράκι... Μόνο κάτι παππούδια είναι στη παραλία... ΠΟΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ???
      1
    • Χιόνια... βάρκες Πειραιά._
      3
    • Να ξυπνήσω και επιτέλους να δω άσπρη μέρα.
      8
    • Να είναι σχετικά ήπιος στα πεδινά, και να γ@....θεί να ρίχνει στα ορεινά... τις καθημερινές. ΣΚ με λιακαδούρες & πούδρες.
      21
  2. 2. Πιστεύτε ότι o Δεκέμβρης θα κυλίσει σε φυσιολογίκα για την εποχή επίπεδα?

• ΝΑΙ, κομμένα τα αστεία, θα είναι ένας φυσιολογικότατος Δεκέμβρης. Το καλό που του θέλω...
      19
    • Φοβάμαι πως όχι.... και ότι θα μας βγει φλούφλης.
      6
    • Θα είναι βαρύς και θα ψαχνόμαστε με τι θα ζεσταθούμε...
      17
    • Ευχαριστημένος θα ΄μαι, αν θα είναι μια κόπια του περσυνού...
      12
    • Δεκέμβρης...ποιος Δεκέμβρης;;; Μετράμε ήδη αντίστροφα για το Καλοκαιράκι... HALLOOOO!!!
      2
  3. 3. Και ξανά η μεγάλη ερώτηση: Πιστεύετε ότι θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά μας μέσα στο Δεκέμβρη;

• Δεν τα ρωτάνε αυτά ρε γκαντέμη, Στανταράκι είναι.
      30
    • Δε με νοιάζει... εγώ ήδη τσούλησα!!! Ας είναι καλά οι φώκιες!!!
      0
    • Δε τους βλέπω ζεστούς να τ΄ ανοίξουν... τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές... και ας έχει χιονι.
      6
    • Να μην ανοίξουν... έτσι κι αλλιώς δε μας έμεινε φράγκο για να ανέβουμε. ΟΥΣΤ.
      2
    • Χ€στηκα για τα χιονοδρομικά σας... πάλι τα ίδια θα λέμε! Γιατί ρωτάτε συνέχεια για χιόνια εδώ μέσα ε;;;;
      3
    • Που τι βρίσκει την όρεξη πρωτομηνιάτικα και μας τραβά πάλι ανάκριση τούτος...?
      7
    • Καλά... κάτσε να μην ανοίξουν και να δεις ποιον θα θυσιάσουμε στον ψηλότερο πυλώνα της Στύγας...
      16

Recommended Posts

εγώ δεν έχω κερώσει ακόμα......πφφφφ :hope:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Kαι όσο τα λέτε αυτά βάζει χιόνι, τι να πω? Μη δείτε το πρωί λευκά βουνά και αλλάξετε γνώμη

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

μακαρι, αλλα που το ειδες? στην καμερα στη Βαθεια Λακκα κατι φαινεται οτι ριχνει, αλλα απο στρωσιμο στο εδαφος δεν φαινεται καμια διαφορα σε σχεση με πριν...

Που βάζει χιόνι Μιχάλη; Εδώ στα μέρη μου τίποτα ...

9-2-05020.jpg

4 Ιανουαρίου η νέα ημερομηνία επιδείνωσης μετά το πρόσκαιρο της Πρωτοχρονιάς.

• Like 1

www.YouWeather.com

Καταρχήν δεν υπάρχει καμία Αλκυονίδα,ισχύει η ημερομηνία που έδωσε ο Δημήτρης κατά πάσα πιθανότηατα.

Μιχάλη ειλικρινά τώρα που βλέπεις να βάζει χιόνι;ή που βλέπεις να έβαλε ικανοποιητικό χιόνι;

Το μόνο που βλέπω εγώ είναι ο Παρνασσός το outsider να έχει βάλει το πιο πολύ και να χιονίζει τώρα αλλά από τη μέση και πάνω....Στη βάση εχει 1,2c...και μέχρι το τελευταίο φως είχε 2πόντους.....

Πισοδέρι,Καλάβρυτα κλπ κλπ τελείως αποτυχία ως ΤΩΡΑ....

Μόνο όπως είπα Βασιλίτσα φρεσκαρίστηκε,Καιμακ,Παρνασσός.Και για τον Παρνασσό αν δεν ρίξει κι αλλο δε νομίζω να είναι σε θέση να ανοίξει όλα τα κελλάρια...

Αυτά συμβαίνουν,ενώ στα ορεινά και πεδινά που έβρεχε εχει 30άρες και 50άρες mm...

Αν δείτε τον υετό σε χωριό Καλάβρυτα,σε Παρνασσό Κελλάρια,σε Σαμαρίνα,σε Μέτσοβο,σε Φλώρινα κτλ κτλ θα έπερεπε τα Χ/κ να είχαν ως τώρα 20-50εκ.....

Που είναι;;;;Με τέτοιες θερμοκρασίες χιόνι σωστό δεν παίζει να στρωθεί,στα υψόμετρα που θέλουμε....

• Like 1

Επειδή με έχετε αγχώσει θα ανεβώ μέχρι το παρκινγκ να δω τι γινεται ...

Γκρρρ ... 67 μετεο 52 σαητ 17 κάμερες και δε ξέρουμε τι γίνεται πανου ...

• Like 7

Προβλέπεται υετός μέχρι αύριο το μεσημέρι σε Καλάβρυτα,Παρνασσό.....Τώρα πόσο θα ρίξει.....Καλύτερες ώρες οι βραδινές και νωρίς πρωί γιατί αν συνεχίσει ο υετός πιο αργά το βλέπω πάλι για καμιά βροχή στη βάση των Καλαβρύτων....

εφτασα μεχρι Αθηναικό ... ουτε βροχη ουτε χιονι ... Ματαιότης ...

τι μουτζα ειναι αυτη ρε γαμωτο....

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Tελικά μεγάλη μούφαααα.....

Τα είπαμε και χθες μην τα ξαναλέμε..

Παρνασσός έβαλε το καλύτερο χιόνι που και πάλι δεν είναι αρκετό να ανοίξουν όλα τα Κελλάρια προς το παρόν....

Οι υπόλοιποι κουβά....

Οι υψηλες θερμοκρασίες που περίμενα από την αρχή επιβεβαιώθηκαν...

Βρέχει στη Βασιλίτσα σήμερα και στα Καλάβρυτα τα 2 εκ που έβαλε χθες στη βάση γίνανε σούπα σήμερα....

Τα ύψη χιονιού που δίνουν τα Χ/Κ είναι για κλάματα και μακριά από την πραγματικότητα.....τουλάχιστον κλείστε τις κάμερες ρε παιδιά να μην βλέπουμε!

Μόνο ο Παρνασσός έχει αντιπροσωπευτικά ύψη χιονιού και μπράβο του!

Edited by Vanzel

Aυτό που έγινε στον Παρνασσό ήταν αυτό που περιμέναμε. Από το φιλμ χιονιού ξαφνικά ανοιχτό χιονοδρομικό. Αν εννοείς και τον Οδυσσέα όλα τα Κελλάρια πάσο αλλά αυτό περίμενα γενικά. Σε όλα τα άλλα και ειδικά Καλάβρυτα πρέπει να μας απασχολήσει το τι έγινε. Τι έγινε ρε παιδιά? πρόβλεψη 10 πόντους και να πέφτουν 30 έχω δει πολλές φορές πρόβλεψη 10 και να πέφτει 0 δεν έχω ξαναδει. Εκτός αν το έχανε συνέχεια σαν βροχή αλλά από ότι κατάλαβα απλά δεν έριχνε

Και το Καιμάκ έφαγε αρκετό από τίποτα ανοιχτό ξαφνικά.

Παρνασσό λοιπόν :animier:

Βαγγέλη μην ασχολείσαι με τα ύψη χιονιού απλά τα ξεχνάνε στα παλιά...

Πάντως μέχρι το βράδυ περιμένουμε να βάζει

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Aυτο που περιμέναμε έγινε Μιχάλη,απλά η έκπληξη ήταν ότι έβαλε παραπάνω χιόνι στον Παρνασσό,ενώ περιμέναμε αλλού περισσότερο χιόνι.Εγώ τουλάχιστον.

Στα Καλάβρυτα απλά δεν είχε ούτε θερμοκρασίες, ούτε υετό.....

Στο Χ/Κ,γιατι αν δεις τον μετεωρολογικό σταθμό στο χωριό χθες έβαλε 45,0mm!!!!!!!!!

Πλέον με την απομάκρυνση του χαμηλού και τη στροφή των ανέμων σε ΒΑ,ευνοείται ο Παρνασσός που θα βάζει μέχρι το βράδυ.

Τωρα φαίνεται καλή χιονόπτωση από το Livestream στα Κελλάρια.

• Like 3

Αύριο έχει πούδρες Κελλάρια λέμε. Τελικά από ότι μου είπαν Καλάβρυτα έριξε πράμα και χτες αλλά όσο έπεφτε αντίστοιχα το έλιωνε μιας και το γύριζε σε βροχή. Μπορεί ψηλά στη Στύγα να είναι απίθανο το βουνό

Αρρώστια το live στον Παρνασσό, βλέπεις χιόνι να πέφτει, το σκυλάκι να περιπατεί, σκιερ και υπαλλήλους να παλεύουν τον Ηρακλή

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και το Καρπενήσι καλά τα πήγε, από κοτρώνες ξαφνικά έχει χιόνι για σκι.

Όπως και το προηγούμενο Σάββατο ψηλά στη Στύγα ήταν πουδροντόινγκ και το υπόλοιπο βουνό κοτρώνα ίσως είναι και έτσι αύριο. Μάλλον η ψήφος μου είναι Παρνασσό όμως. Και Βασιλίτσα από ότι κατάλαβα έτσι είναι ψηλά πουδροόνειρα, χαμηλά βρεγμένο.

Μπορεί και να το παίξουμε κορώνα γράμματα αύριο το πρωί.

Αν ναι από καιρό αύριο ΑΝΕΒΑ (τι χιόνι θα βρεις είναι ένα άλλο θέμα).

Βασικά για όσους μπορούν και είναι κοντά...Καιμάκ δαγκωτό

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Στις κάμερες του ΧΚΠ στο slideshow δεν φαίνεται σχεδόν καμία αλλαγή στην κατάσταση/ύψος του χιονιού. Και στην κάμερα του σαλέ και σε αυτή του Περικλή. Τζίφος μου φένεται και εκεί...

sinox-0.jpeg

Στις κάμερες του ΧΚΠ στο slideshow δεν φαίνεται σχεδόν καμία αλλαγή στην κατάσταση/ύψος του χιονιού. Και στην κάμερα του σαλέ και σε αυτή του Περικλή. Τζίφος μου φένεται και εκεί...

Ανέβα ρε πάνω ,να μας κάνεις μια live ανταπόκριση.Τι σε στείλαμε στο χωριό? :P :D

• Like 2

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?