Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PaniosBanios

Λίγο Γέλιο!

Recommended Posts

Η τροχαία Καλαμάτας έχει εξοπλίσει τους τροχαίους της με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να πατάξουν τις παραβάσεις στους δρόμους!!!!

Έτσι δεν μπόρεσαν να αφήσουν τα όργανα της τάξης χωρίς σέικερ για φραπέ!

post-3558-0-87493300-1390778639.jpg

χαχαχα

agamitoi_zps2218b4ff.jpg
  • Like 3

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Κανείς για προπονήση;;;; Πρόγραμμα βρίκα από τον Bode!!!

• Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

-Γκαρσόν θέλω μια σαλάτα.

-Θέλετε σαλατα ή σαλάτα??

-Ποια η διαφορά??

-Η μία είναι με τόνο!

• Like 1

post-3558-0-64037100-1391202802.jpg
  • Like 8

Γράμμα παντρεμένου σε περιοδικό υπολογιστών

Αγαπητό PC-Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Γκόμενα 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και

παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές

στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές Μωρό μου, Αγάπη μου και

Σε θέλω τώρα που παλιότερα, στην έκδοση Γκόμενα 5.0, δούλευαν

απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Πήγαινε στο γήπεδο 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Πάμε στις φίλες μου για καφέ 5.0 και Κυριακή φαγητό στη μάνα μου 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 εκκινεί αυτόματα στο windows start up, δοκίμασα να τα σταματήσω από το msconfig στο run των windows αλλά τίποτα το σύστημα κάνει τα δικά του!

Προσπάθησα να τρέξω το Μωρό μου σε θέλω 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Ένας απελπισμένος άντρας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απάντηση από το περιοδικό υπολογιστών

Αγαπητέ Απελπισμένε άντρα?

Έχε υπ' όψιν πως το Γκόμενα 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το

Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_den_tha_allazes_meta_to_gamo.exe και εγκατέστησε το Είμαι ο άντρας του σπιτιού 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Λες να βρει γκόμενα 3.0 και Ας του κάνω το χατίρι 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση

των screen saver Φεύγω με τα παιδιά και πάω στη μάνα μου 2.5 και Θα τα πεις με το δικηγόρο μου 6.1 (Το Θα τα πεις με το δικηγόρο μου 6.1 ίσως προκαλέσει

σοβαρά προβήματα στο registry του υπολογιστή σας, κάτι που δεν σβήνει από το σκληρό δίσκο ούτε με format).

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Είμαι άντρας και ότι πω θα γίνει 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Ερωμένη 2005 BETA και Γκόμενα 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, με τεράστια μνήμη, που θυμάται για πολύ μεγάλο διάστημα τις λάθος εφαρμογές-εντολές σας.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά.

Συστήνουμε το Πολλά δώρα 3.0 με autoupdate, Η μαμά σου είναι Θεά 5.3 και το Είσαι η καλύτερη γυναίκα που γνώρισα 10.1 με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'.

• Like 8

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

post-3558-0-20241500-1391552171.jpg
  • Like 6

post-3558-0-02769800-1391711193.jpg
  • Like 7

Αυτο που κυκλοφορω με το μηχανακι και

ολοι θελουν να μαθουν που πηγαινω, και

μου φωναζουν "Που πας ρε μαλακα", πολυ

μου τι σπαει.

• Like 5

post-3558-0-26512800-1392053201.png
  • Like 11

Για καμένους nerdουλες! :P

Καθόταν η Χαρούλα Αλεξίου και διάβαζε java, fortran, python, matlab, visual basic..αλλά τι να το κάνεις....

...........

.......

........

........

Όλα C θυμίζουν

• Like 8

sinox-0.jpeg

Δάκρυσαν τα εικονίδια στο laptop του Μητροπολίτη Πειραιώς

3badcacdb649d664d43a07493b4900e1_L.jpg

Ένα απροσδόκητο θαύμα έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιώς. Συγκεκριμένα, τα εικονίδια στο προσωπικό laptop του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ άρχισαν να δακρύζουν ενώ το desktop μοσχοβολούσε μύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαύμα κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και το laptop βραχυκύκλωσε από τα δάκρυα.

Στο σημείο μετέβησαν τεχνικοί της αρχιεπισκοπής καθώς και ένας εξορκιστής με πιστοποίηση από τη Microsoft. Τα φαινόμενα κρίθηκαν ανεξήγητα ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να μεταφερθεί το print screen με ιερό USB στη μητρόπολη Αθηνών για τρισάγιο.

Μετά το βραχυκύκλωμα όλα τα προσωπικά αρχεία του Μητροπολίτη χάθηκαν. Συγκεκριμένα όλο το υλικό από την έρευνά του για τον στοματικό έρωτα που ανέρχεται σε 300 αρχεία flv κατεβασμένα από σχετικά sites, μια σειρά jpg που καταδεικνύουν ότι πίσω απ' το μποζόνιο κρύβεται το πρόσωπο του διαβόλου και διάφορα αρχεία excel μεγέθους 3TB που απαριθμούν τα περιουσιακά στοιχεία της εκκλησίας. Ωστόσο αναμένεται να τα επαναφέρει όλα από backup γιατί όπως είπε και ο ίδιος "Ακολουθώ πάντα το παράδειγμα του Κυρίου και όλοι γνωρίζουμε πως ο Χριστός σώζει."

Σύμφωνα με άτομο από το στενό κύκλο του Μητροπολίτη, ο ίδιος ερμηνεύει το θαύμα ως αντίδραση της Παναγίας μετά την υποψηφιότητα ομοφυλόφιλου για τη Δημαρχία της Αθήνας. Ωστόσο επίσημες δηλώσεις αναμένεται να γίνουν το μεσημέρι.

Για να αγοράσετε κι εσείς ένα ιερό USB με ευλογημένο filesystem που αποτάσσεται τα κρασαρίσματα πατήστε εδώ

http://theblob.gr/eidhseis/sci-tech/item/2132-jesus-saves.html

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Για καμένους nerdουλες! :P

Καθόταν η Χαρούλα Αλεξίου και διάβαζε java, fortran, python, matlab, visual basic..αλλά τι να το κάνεις....

..........

Όλα C θυμίζουν

Απίθανο Άρη....

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Αγαπημένε μου Νίκο...

πήρα την απόφαση έπειτα από 5 χρόνια να χωρίσουμε, σε παρακαλώ θέλω να μου στείλεις πίσω όποιες φωτογραφίες μου έχεις... Δήμητρα.

Κλάμα ο φαντάρος... σκέφτεται όμως λιγάκι... και πάει στο λόχο του που "ναι καμιά 80αρια φίλοι του και τους ζητάει να του δώσουνε ότι γυναικείες φωτογραφίες έχουν μαζί τους και κατόπιν γράφει το εξής γράμμα..

Αγαπητή Δήμητρα,

συγνώμη αλλά επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ... διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και τις υπόλοιπες στείλτες μου πίσω!

• Like 7

o τρελος του χωριου......