dipanou 4 Report post Posted May 22, 2007 .....και εγώ 7 βλέπω..... ....συμπεριλαμβανομένου και του σκύλου το πρόσωπο...... :D Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted May 22, 2007 και εγώ μέτρησα και το σκυλάκο μαζί! Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted May 22, 2007 Κι εγώ 7 πρόσωπα βρήκα. Αν μετράει και του σκύλου, καντε τα 8 Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted May 22, 2007 9 βλεπω εγω (χωρις το σκυλο ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 9 βλεπω εγω (χωρις το σκυλο ) Τα βρηκες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted May 22, 2007 ωχ! όσο πάνε και αυξάνονται τα πρόσωπα κάτσε να το ξαναδώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 kello ψαξε καλυτερα ελα κοντα εισαι Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted May 22, 2007 Τα βρηκες Δηλαδη ειναι 9 ??? Πωπω τελικα βλεπω καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 22, 2007 πως είναι 9 βρε παιδιά, για βοηθήστε; έχω αλληθωρίσει! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 22, 2007 ...εάν βάλουμε και το περιστέρι και το σκύλο είναι όντως 9.... ..μου ανέβηκε η μυωπία μετά από αυτό... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted May 22, 2007 ...εάν βάλουμε και το περιστέρι και το σκύλο είναι όντως 9.... Μας λες δηλαδή οτι βλέπεις το πρόσωπο του περιστεριού? (σα μάινα μου μοιαζει εμενα)..... Τι ανάλυση εχεις???? Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted May 22, 2007 Εγω δεν εχω μετρησει ουτε το σκυλο ουτε το περιστερι Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 22, 2007 Εγω δεν εχω μετρησει ουτε το σκυλο ουτε το περιστερι παρακαλώ; και που τα βρήκες τα 9; Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 Παμε αλλο Βρίσκεσαι έξω από ένα κάστρο. Η πύλη του είναι κλειστή και εσύ θέλεις να μπεις μέσα. Έχεις κρυφτεί πίσω από κάτι θάμνους και παρακολουθείς τους στρατιώτες που μπαίνουν μέσα. Την ώρα που πάει ο πρώτος στρατιώτης να μπει του λέει ο φρουρός 12. Ο στρατιώτης απαντάει 6 και τον αφήνει να περάσει. Πάει ο δεύτερος στρατιώτης και ο φρουρός του λέει 8. Ο στρατιώτης απαντάει 4 και μπαίνει μέσα. Πάει και ένας τρίτος στρατιώτης και αφού ο φρουρός του είπε 6 εκείνος απάντησε 3 και μπήκε και αυτός. Τότε σηκώνεσαι και εσύ και πάς προς την πύλη. Σε σταματάει ο φρουρός και σου λέει 4. Εσύ αμέσως απαντάς 2 αλλά ο φρουρός δεν σε αφήνει να μπεις μέσα. Ποιο είναι το σύνθημα που έπρεπε να του δώσεις; Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 22, 2007 ...έχω ένα φίλο που ξέρει την Άννα Κουρνίκοβα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted May 22, 2007 Ποιο είναι το σύνθημα που έπρεπε να του δώσεις; "Αμα ερθω μεσα θα σου πω εγω 12 και 8 και 6 λ@λ@κ@" Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 22, 2007 Παμε αλλο Βρίσκεσαι έξω από ένα κάστρο. Η πύλη του είναι κλειστή και εσύ θέλεις να μπεις μέσα. Έχεις κρυφτεί πίσω από κάτι θάμνους και παρακολουθείς τους στρατιώτες που μπαίνουν μέσα. Την ώρα που πάει ο πρώτος στρατιώτης να μπει του λέει ο φρουρός 12. Ο στρατιώτης απαντάει 6 και τον αφήνει να περάσει. Πάει ο δεύτερος στρατιώτης και ο φρουρός του λέει 8. Ο στρατιώτης απαντάει 4 και μπαίνει μέσα. Πάει και ένας τρίτος στρατιώτης και αφού ο φρουρός του είπε 6 εκείνος απάντησε 3 και μπήκε και αυτός. Τότε σηκώνεσαι και εσύ και πάς προς την πύλη. Σε σταματάει ο φρουρός και σου λέει 4. Εσύ αμέσως απαντάς 2 αλλά ο φρουρός δεν σε αφήνει να μπεις μέσα. Ποιο είναι το σύνθημα που έπρεπε να του δώσεις; mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 μην τα παρατατε προσπαθηστε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 22, 2007 3 κύριοι, πίνουν τα ουζάκια τους, τρώνε τα μεζεδάκια τους και τους έρχεται ο λογαριασμός 25 δρχ. Βγάζει ο καθ'ένας από 1 δεκάρικο και το δίνου στο γκαρσόνι. Έδωσαν δηλαδή 3Χ10=30 δρχ. Γυρνάει τα ρέστα το γκαρσόνι και μπερδεύτηκε, όμως καθώς ήταν έξυπνο κράτησε 2 δρχ για pour boir και επιστρέφει από 1 δρχ στον κάθε κύριο. Έτσι ο καθ'ένας πλήρωσε 10-1=9 δρχ. 3 που ήταν οι κύριοι Χ 9 δρχ = 27 δρχ που πλήρωσαν συνολικά οι 3 κύριοι + 2 δρχ που κράτησε το γκαρσόνι = 29 δρχ !!!!! Τι έγινε η δραχμή; (γι'αυτό το αλλάξαμε σε €) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 υπερ του snowclub Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 22, 2007 μην τα παρατατε προσπαθηστε Η απάντηση έχει κάποια λογική, ή είναι κάποια άσχετη; Γιατί σε κάποιες ανάλογες σπαζοκεφαλιές με καποια λογική, πετάς στο τέλος μία προφανή (όπως η παραπάνω) με μία εντελώς άσχετη απάντηση χωρίς λογική. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 3 κύριοι, πίνουν τα ουζάκια τους, τρώνε τα μεζεδάκια τους και τους έρχεται ο λογαριασμός 25 δρχ.Βγάζει ο καθ'ένας από 1 δεκάρικο και το δίνου στο γκαρσόνι. Έδωσαν δηλαδή 3Χ10=30 δρχ. Γυρνάει τα ρέστα το γκαρσόνι και μπερδεύτηκε, όμως καθώς ήταν έξυπνο κράτησε 2 δρχ για pour boir και επιστρέφει από 1 δρχ στον κάθε κύριο. Έτσι ο καθ'ένας πλήρωσε 10-1=9 δρχ. 3 που ήταν οι κύριοι Χ 9 δρχ = 27 δρχ που πλήρωσαν συνολικά οι 3 κύριοι + 2 δρχ που κράτησε το γκαρσόνι = 29 δρχ !!!!! Τι έγινε η δραχμή; (γι'αυτό το αλλάξαμε σε €) Εμεινε στο καταστημα τι να σου πω για πες την απαντηση Η απάντηση έχει κάποια λογική, ή είναι κάποια άσχετη; Γιατί σε κάποιες ανάλογες σπαζοκεφαλιές με καποια λογική, πετάς στο τέλος μία προφανή (όπως η παραπάνω) με μία εντελώς άσχετη απάντηση χωρίς λογική. οχι εχει λογικη Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 22, 2007 Συγνώμη, πρέπει να φύγω, λείπω ώρα από το γραφείο και με κυνηγάνε. Το βράδυ πάλι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 Ελα vouli σκεψου Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
franky 0 Report post Posted May 22, 2007 δεν χάθηκε καμία δραχμή από το λογαριασμό. το ¨παιδί¨επέστρεψε 3 δρχ ρέστα από τις 30 δρχ που είχαν δώσει αρχικά οι κύριοι. Έτσι έχουμε 30-3=27 δρχ μείον 2 που κράτησε για pour boir σύνολο 25 που ήταν ο λογαριασμός. Το κόλπο είναι ότι στην διατύπωση γίνεται πρόσθεση των 2 δρχ που κράτησε το παιδί, αντί για αφαίρεση!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites