skimad 665 Report post Posted December 1, 2009 το βιντεο το τρελο λεμεεεεεεεε http://sendables.jibjab.com/view/0N4HWE82ykFBMBWR :LOL: :LOL: δειτε το σε full screen Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 2, 2009 starring chris lappas - skimad - el greco - spider.... guest star apoplanitarxis το γυαλι ολα μα ολα τα λεφτα λεμε χαχαχαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 2, 2009 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Δεν υπάρχει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 2, 2009 χαχαχαχαχα να γινει pinned στην πρωτη σελιδα χαχαχαχα τα credits στην ΡΟΟΟΟΗΗΗΗ που το εφτιαξε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 2, 2009 Respect!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 2, 2009 Τέλειο!! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 3, 2009 Μετά απο λαϊκή απαίτηση ανεβάζω και τα λινκς για τα υπόλοιπα θεϊκά βιντεάκια: 1. Ξωτικά hip-hop: http://elfyourself.jibjab.com/view/IwWvQa8...mpid=ey_fb_self 2. Ξωτικά disco: http://elfyourself.jibjab.com/view/XP6mIxQ...mpid=ey_fb_self 3. Ξωτικά χιονοπόλεμος: http://sendables.jibjab.com/view/eCgk10G8u...mpid=jj_fb_self 4. Holloween: http://sendables.jibjab.com/view/K9BrybecT...mpid=jj_fb_self Εnjoy!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 3, 2009 4. Holloween: http://sendables.jibjab.com/view/K9BrybecT...mpid=jj_fb_self Ολα τα λεφτα :LOL: :LOL: :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 3, 2009 O Skimad Κομης Δρακουλας ειναι θεϊκος!!! Στο επομενο μασκε αν ερθει σαν οτιδηποτε αλλο, δεν θα του επιτραπει η εισοδος! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 3, 2009 YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 7, 2009 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 8, 2009 :D (από το forum των 4 τροχών) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 14, 2009 YouTube Video -> 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 14, 2009 Απο τους paparazzi του φορουμ Κυριε Λαππα, χασατε στα σημεια... ιδου τα δοκιμαστικα... Αχχχ!! Αυτη η πουδρααα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 14, 2009 Μάκη, επειδή δε θυμάμαι καλά...η Jenifer διαβάζει το forum ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 14, 2009 Μάκη, επειδή δε θυμάμαι καλά...η Jenifer διαβάζει το forum ; xaxaxaxaxa Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 14, 2009 Μάκη, επειδή δε θυμάμαι καλά...η Jenifer διαβάζει το forum ; Το Λαππα τον βλεπω να τρωει τα μουτρα του μου ειπε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 15, 2009 Το πολύ πολύ ο Λάππας να φάει το κεφάλι του! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 16, 2009 Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του». Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου. Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;» __________________ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 16, 2009 ;) Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 17, 2009 Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του». Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου. Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;» __________________ Απαντηση: Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 4, 2010 ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΩΝ Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 4, 2010 Το κοπή τη πίτα.......! YouTube Video -> ...βρει φλουρί κερδίζει δωράκι.... 80 :P Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 10, 2010 Πως πουλάμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 10, 2010 χαχαχαχαχαχαχα!! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites