GPILOT 305 Report post Posted March 11, 2014 Υ.Γ. Η Δευτέρα 17 Μαρτίου μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις καιρικά. Δείχνει να κεντράρει ένα χαμηλό 1000άρι στη Ρόδο και να κατεβαίνει κρύο από ΒΑ, με κάποιον υετό στην Αττική=συνταγή για χιόνια ντάουν τάουν ή μου φαίνεται? Γιώργος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted March 11, 2014 Μπα..μάλλον το μαλακώνει. Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 11, 2014 Τις επόμενες ημέρες φλερτάρουν: Sankt Anton +17 Kitzbuhel +18 Sankt Moritz +13 Obertauern +7 Villars +21 Verbier +12 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 12, 2014 (edited) Κανόνισε αν μπορείς με ή χωρις τσίπουρο να εισαι επάνω παρασκευη για να τα π(ι)ουμε... ΜΙΚαλη θα εισαι επάνω κ εσυ; Δημήτρη-captain, αν κάτσει και ανέβω βλέπω μόνο να μπορούμε να τα πιούμε και όχι να τα πούμε, φαρυγγίτιδα φουλ,φωνή ultra μπάσα (νταλικέρη θα έλεγα αλλά μπορεί να παρεξηγηθεί η συμπαθής επαγγελματική τάξη), θα είμαι ο μουγκός χιονοδρόμος. Είμαι φουλ του ματζουνιού, για να δούμε την ατυχία μου μέσα. Υ.Γ. Χθες βράδυ πάντως δούλεψε και σπιτικό ρακόμελο μπας και (Άρη ακούει , λαιμός δεν ξέρω αν βελτιώθηκε, ύπνος σίγουρα πάντως ) Edited March 12, 2014 by itiotis 2 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 12, 2014 Ανέβα όλες οι μέρες θα είναι μια χαρά. Για όσους σκοπεύουν να πάνε διακοπές στις Άλπεις συγνώμη άλλαξε λίγο η πρόγνωση ξανά μαγιό αλλά θα έπαιρνα και ένα φουτεράκι καλού κακού μη πουντιάσεις τα βράδυα. Bjorg που τις είδες τις νεφώσεις σήμερα? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 12, 2014 Πιά μαυρόγατα ετοιμάζετε για Άλπεις και τους έφερε το καλοκαίρι ??????? 6 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted March 12, 2014 σαββατο ντου καλαβρυτα !! μετα την υπερμερα ( ειχε αρκετη ομιχλη αλλα και τι εγινε ) του προηγουμενου σαββατου με μηδεν κοσμο στα λιφτ και το εκτος για εμας τους αρχαριους αριστερα του τριθεσιου ( οπως ανεβαινουμε ) περιμενουμε την λιακαδα του σαββατου και την στυγα !!!!!!!!!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 13, 2014 παρακαλω πολυ μια προγνωση καιρου Κυριακης για κορυφη Ψηλορειτη? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted March 13, 2014 Πιά μαυρόγατα ετοιμάζετε για Άλπεις και τους έφερε το καλοκαίρι ??????? Λες ? Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 13, 2014 παρακαλω πολυ μια προγνωση καιρου Κυριακης για κορυφη Ψηλορειτη? Μια χαρα θα ειστε. Μπορει και να εχετε και κανα συννεφακι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 13, 2014 θερμοκρασιες θελω να ξερω για τον ρουχισμο. στα Αγραφα ειχαμε σκασει απο τη ζεστη στην αναβαση Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 13, 2014 Είναι η ιδέα μου ή είναι τα τελευταία χιόνια που έπεσαν για φέτος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 13, 2014 (edited) Ρε απο κει που θα εισαι κατα την τεταρτη στειλε κανενα μηνυμα για Ολυμπο το αλλο πσκ... Α και καλα να περασεις φιλαρακι μου!!! Edited March 13, 2014 by spider Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 13, 2014 (edited) Είναι η ιδέα μου ή είναι τα τελευταία χιόνια που έπεσαν για φέτος? Μπα θα εκπλαγώ πολύ Ανοιξούλα με τσιμπημένες λίγο θερμοκρασίες μέχρι 22 και μετά μια δυο πούδρες θα τις ρίξει. Απλά μη νομίζεις ότι παρατείνουν την σεζόν αυτά πολύ. Η αίσθησή μου είναι ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΙ λιώστεεεεε τώραααααα και κάνα δυο Σαββατοκύριακα θα τα έχουμε κομπλέ ΧΚΠ ΧΚΚ ΧΚΒ για Καιμάκ μπορεί και άλλα δύο Edited March 13, 2014 by ΜΙΚ 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 13, 2014 Μπα θα εκπλαγώ πολύ Ανοιξούλα με τσιμπημένες λίγο θερμοκρασίες μέχρι 22 και μετά μια δυο πούδρες θα τις ρίξει. Απλά μη νομίζεις ότι παρατείνουν την σεζόν αυτά πολύ. Η αίσθησή μου είναι ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΙ λιώστεεεεε τώραααααα και κάνα δυο Σαββατοκύριακα θα τα έχουμε κομπλέ ΧΚΠ ΧΚΚ ΧΚΒ για Καιμάκ μπορεί και άλλα δύο Τρόμαξα με τις θερμοκρασίες που είδα και απογοητεύτηκα λίγο. Θέλω κανά 2 πούδρες ακόμα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 13, 2014 παρακαλω πολυ μια προγνωση καιρου Κυριακης για κορυφη Ψηλορειτη? Kυριακή θα ένισχυθεί ο αέρας Όλγα και θα υπάρχουν νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και χιονιού πάνω τα 2000μ. Θερμοκρασίες,7-8c στη βάση και 0-1c στην κορυφή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 14, 2014 Καλησπέρα σε όλους, ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15/16-03-2014 Καλές καιρικά συνθήκες το Σάββατο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού την Κυριακή στην ανατολική και νότια Ελλάδα με παροδικές βροχές. Ενισχυμένοι ΒΒΔ άνεμοι στο Ιόνιο και θερμοκρασία σε πτώση. Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός: http://www.youweather.com/article.php?id=192&cid=3156 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 14, 2014 (edited) Προς τους γκουρού υπάρχει περίπτωση Κυριακή το Καϊμάκ να έχει ομίχλη; Edited March 14, 2014 by fANis Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 15, 2014 σημερα το πρωι ειδα το δευτερο ζευγαρι πελαργων !! αυτο τι μας λεει 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 15, 2014 Μίλησε το ζεύγος ; 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted March 15, 2014 σημερα το πρωι ειδα το δευτερο ζευγαρι πελαργων !! αυτο τι μας λεει πρασινη φορμα ................................. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 15, 2014 ... σημερα το πρωι ειδα το δευτερο ζευγαρι πελαργων !! αυτο τι μας λεει? ... Άντε ρε Νικόλα... μπράβο! Έχουμε γεννητούρια στη γειτονιά δλδ - - - - - - - - - - - - Σημαίνει ότι μπήκαμε στο 3ο και τελευταίο κομμάτι της περιόδου για τα χιονοδρομικά μας, που προσωπικά το βρίσκω και το καλύτερο. Δε χρειάζεται να ξανα ΄ναφέρω τους λόγους... ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ SKI & SNB Αφήστε τις δικαιολογίες και ευχαριστηθείτε τα χιονισμένα βουνά μας, τώρα που είναι στα καλύτερά τους. Τα περισσότερα θα είναι ανοιχτά μέχρι το 1ο 10ήμερο του Απρίλη... και μετά θα μετράτε πάλι αντίστροφα για το πετροσκί του Δεκέμβρη. Βέβαια για όσους αρέσκονται και στο ορειβατικό, το πάρτι μόλις άρχισε... 5 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted March 15, 2014 αυτος ηταν ο χειμωνας ε ?? περασε ... ας ελπισουμε το αλλο σκ να κανουμε αλλο ενα καλο κατεβασμα γιατι βλεπω λιακαδες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 15, 2014 σημερα το πρωι ειδα το δευτερο ζευγαρι πελαργων !! αυτο τι μας λεει σημερα το πρωι ειδα το δευτερο ζευγαρι πελαργων !! αυτο τι μας λεει ....μαυρη γατα να μην δεις και ολα καλα. 4 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 15, 2014 (edited) Για αυτη τη εβδομαδα θα εχουμε πολυ, μα πολυ ζεστη. Οπως θα ελεγε και ο Μιχαλης: "ANEBA!!! Ισως ναμη ξαναδεις ετσι το βουνο.". Μετα τις 25/3 ισως να εχουμε μερικες εκπληξεις-φρεσκαρισματα Edited March 15, 2014 by Δεν Ξενερωνω 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites