Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Dolomites

Χ.κ. Βασιλίτσας 2014 - 2015

Recommended Posts

miscelano, θα είσαι πάνω αυτές τις μέρες; Έκλεισα στο καταφύγιο και ανεβαίνουμε αύριο πρωί. Αν με δεις πουθενά, μίλα! Κίτρινο φωσφοριζέ μπουφάν, μαύρο παντελόνι, σανίδα.

οχι φιλε....δυστηχως :(

spider κανονισε να μπορεις καθημερινες ν ανεβουμε....δεν θελω να παω παρνασσοκαλαβρυτα σκ...

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Καθημερινες δεν μπορω να φυγω απο το μαγαζι φιλε, μονο σαββατο και κυριακη δυστυχως... -_-

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Χθες μια υπεροχη μερα στη Βασιλιτσα!!! Η καλυτερη στιγμη βεβαια ηταν οταν ανακοινωσαν στα μεγαφωνα οτι ανοιγει το 2πλο!

Ειχα την τυχη να γνωρισω και τον miscelano που τετοιες μερες κυκλοφορει ακερωτος (στην πιστα σφαιρα παντως)!

Μερικες φωτογραφιες απο χθες (απο ενα φιλο με lg g2).

post-5519-0-00693800-1423075968_thumb.jpg

post-5519-0-28533600-1423076001_thumb.jpg

post-5519-0-72134400-1423076044_thumb.jpg

post-5519-0-45048700-1423076093_thumb.jpg

post-5519-0-75471300-1423076116_thumb.jpg

post-5519-0-88453700-1423076144_thumb.jpg

post-5519-0-43442700-1423076178_thumb.jpg

post-5519-0-35285100-1423076207_thumb.jpg

post-5519-0-47711900-1423076249_thumb.jpg

KAI η φωτογραφια της ημερας! (τραβηχτηκε με την ελπιδα να ανοιξει το διπλο!) (click στην photo)

post-5519-0-96900000-1423076066_thumb.jpg

Edited by detox
  • Like 14

Τι μέρα χάσαμε πάλι τις υποχρεώσεις μου μέσα... :(

Το εχω συνηθισει, απλα ανημερα μην ανοιγεις pc

Edited by karakw

Το εχω συνηθισει, απλα ανημερα μην ανοιγεις pc

ειναι πολλες οι κουφαλες που μου στελνουν mms στο κινητο....δεν γλυτωνω με τιποτα :(

• Like 3

ειναι πολλες οι κουφαλες που μου στελνουν mms στο κινητο....δεν γλυτωνω με τιποτα :(

Καλά σε κάνουν τέτοιος που είσαι. Χαχαχαχα
  • Like 1

'Εχετε προτάσεις για ξενοδοχεία οικονομικά που να είναι κοντά στο χιονοδρομικό (Σμίξη, Φιλιππαίοι κλπ);

Ευχαριστώ

διστρατο φρατελια...ψαξε το τηλ στο νετ υπαρχει

εντιτ. υπαρχει και το καταφυγιο που αν πας αντροπαρεα τα σπαει και θα σας βγει παμφθηνα

Edited by miscelano
  • Like 2

'Εχετε προτάσεις για ξενοδοχεία οικονομικά που να είναι κοντά στο χιονοδρομικό (Σμίξη, Φιλιππαίοι κλπ);

Ευχαριστώ

Φιλιππαίοι..το αγναντι του μπεκα ..σουπερ κατασταση και κυρα ευριδικη σουπερ περιποιιση...και 15% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

• Like 2

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια....έκλεισε. Πέμπτη πρωί είμαστε στο βουνό για ενα καταπληκτικό 5-μερο, από ότι λένε οι προβλέψεις, με πολυ φρέσκο, ήλιο, καθόλου αέρα!!!

• Like 4

Για μια ακόμη φορά το βουνό μας αποζημίωσε! Σάββατο ήταν καταπληκτικά, χιόνι φρεσκότατο τέλειο εντός σε όλες τις πίστες με σουπερ την ελιμεια, εκτός πιστας από ότι φαινόταν λίγο κολλαγε, αλλά όλοι έδειχναν να το ευχαριστιόντουσαν.

Κυριακή ομίχλη ελιμεια, τριπλό τέλεια και διπλό επίσης μια χαρά, λίγη ομιχλούλα, βουνό είναι μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Σε άλλα χκ έχει και ομίχλη και δεν έχει χιόνι.....

Πολύ χιονι βρε παιδιά στο βουνό!!!! σλουρπ σλουρπ. Από ότι βλέπω, και το επόμενο ΣΚ εάν τα καταφέρουμε θα επανέλθουμε.

Και για όσους μπορούν, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΜΙΚ.....μετακομίστε Βασιλίτσα για κανα μήνα.

Λες να θέλουν διαιτολογο στα γρεβενα να μετακομίσουμε??????χιχι....

ΥΓ. Και πάλι τα συγχαρητήριά μας στο προσωπικό του ΧΚΒ, που πρώτα απ'όλα είναι άνθρωποι με διάθεση και γουστάρουν (ή ετσι φαίνεται τουλάχιστον) αυτό που κάνουν.

• Like 5

οπως τα λεει το μαρακι ειναι τα πραγματα...το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ του χκ ειναι τα λιφτ της γουμαρας....το σαββατο τα ετοιμασαν που ειχα χαρα θεου και ουρες μεχρι τη σμιξη, και τη κυριακη που δεν εβλεπες τη μυτη σου τ ανοιξαν και δεν πατησε ψυχη γιατι στο διπλο και τριπλο εβλεπες μια χαρα....δεν μπορουσαν να τα ετοιμασουν απο παρασκευη???εχουν 20 μερες που εχουν προσληφθει 15 ατομα με συμβαση και πρωτη φορα εμφανιστηκαν το σαββατο στο χκ!!! μας κοροιδευουν???μηπως ηρθε η ωρα ο συλλογος να τους στειλει ενα μειλ, ή τελος παντων να γκρινιαξει με καποιο τροπο???ανεβασαν την ετησια 20% και στην ουσια δουλευουν 3 λιφτ....τα τελευταια 3 χρονια που ανεβαινω μερα παρα μερα στη γουμαρα πηγα μονο 1 φορα!!!!!!!!!!!τραγικο απλα...

Edited by miscelano
  • Like 3

Θα μιλήσω με Νασίκα, άμεσα να δούμε το γιατί. Δυστυχώς, είναι συνηθες φαινόμενο σε όλα τα ελληνικά ΧΚ!!!!

carpe diem

το ρολόι του συλλογου το ειδε κανενας ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΗ

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Θα μιλήσω με Νασίκα, άμεσα να δούμε το γιατί. Δυστυχώς, είναι συνηθες φαινόμενο σε όλα τα ελληνικά ΧΚ!!!

τυχαια ο προεδρος του χκ δραστηριοποιειται επιχειρηματικα στη βαση του τριπλου και παντα δουλευει....παλι τυχαια η γομαρα δεν ανοιγει ποτε γιατι δεν εχει χιονι....περισι και προπερσι κουβαλουσαν 30-40-50 φορτηγα τη μερα χιονι να μην κλεισει το τριπλο...και φετος με 2 μετρα χιονι τη γομαρα δεν την ανοιγουν....επισις κλεισαν οτι επιχειρηση υπηρχε στη βαση του πιατου...ουτε τουαλετα δεν εχουμε πλεον...ανεβαινουν ομαδες με μικρα παιδια για προπονησεις και κρυβονται πισω απ τα δεντρα....και τ αγορια ενταξει...τα κοριτσακια????ειμαστε τραγικοι...

• Like 6

Δεν το γνώριζα αυτό που αναφέρεις ( για την επαγγελματική δραστηριότητα). Για τις τουαλέτες, θα ετοιμάσουμε σχετικό προς Διοίκηση και ΓΓΑ

• Like 1

carpe diem

τυχαια ο προεδρος του χκ δραστηριοποιειται επιχειρηματικα στη βαση του τριπλου και παντα δουλευει....παλι τυχαια η γομαρα δεν ανοιγει ποτε γιατι δεν εχει χιονι....περισι και προπερσι κουβαλουσαν 30-40-50 φορτηγα τη μερα χιονι να μην κλεισει το τριπλο...και φετος με 2 μετρα χιονι τη γομαρα δεν την ανοιγουν....επισις κλεισαν οτι επιχειρηση υπηρχε στη βαση του πιατου...ουτε τουαλετα δεν εχουμε πλεον...ανεβαινουν ομαδες με μικρα παιδια για προπονησεις και κρυβονται πισω απ τα δεντρα....και τ αγορια ενταξει...τα κοριτσακια????ειμαστε τραγικοι...

Το σαλέ που ήταν στη βάση της ελιμειας δεν δουλευει? ενα άλλο μικρούλι δίπλα στο συρόμενο είναι μαγαζί?

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυσταματάμε. Μόνο μια φορά ανεβηκαμε σε ενα σαλε-καταφυγιο λιγο πιο πανω απο το παρκινγκ.

Για τουαλέτα...το αγόρι δεντράκια....εγώ βάση τριπλού (σπαστικό, γιατί αν θες να ξαναπας ελιμεια πρεπει να περιμενεις δυο ουρες τριπλο-διπλο)

Αν δούλευε το συνδετικό baby που σε πάει στη βάση του μιγδάνη δεν θα είμασταν οκ με το καταφύγιο εκεί? (ρωτάω γιατι το βλέπουμε, αλλά δεν έχουμε παει αφού ειναι κλειστό το συρόμενο)

Λένε πάντως ότι η καλύτερη πίστα στο χκ είναι από πίσω στη τυμφαία.

Μακάρι αφού έχει τόσο χιόνι να τα/τις ανοίξουν.

Για να μην είμαι κακοπροαίρετη πάντως, το τριπλό είναι πιο παντός καιρού τουλάχιστον από όσο εχουμε δει ως τώρα. Ομίχλη δεν μαζευεται, μάλλον λόγω δεντρών, και στον αέρα αντέχει.

Και γενικά, αν εξαιρέσω αυτό που δεν ανοίξανε το μιγδάνη το Σάββατο (που θέλω να πιστεύω ότι ήταν θέμα οργάνωσης και όχι επίτηδες), κατά τα άλλα νομίζω σε σχέση με άλλα χκ ανοίγουν ότι μπορούν ανεξάρτητως κόσμου.

Θα συμφωνήσω ότι η αύξηση της ετήσιας με μόνο 3 λίφτ είναι "άδικη", αλλά διαβάζουν και οι επισκέπτες των νοτίων χκ και θα μας δείρουν.......

Να μου πεις το σωστό δεν είναι ότι η Βασιλίτσα είναι φθηνή, αλλά ότι ο Παρνασσος είναι πανπανπανάκριβος. Το ξέρω ότι πολύ διαφωνούν με το τελευταίο (βλέπε τοπικ Παρνασσού), αλλά γνώμη μου ότι το σκι δεν πρεπει να είναι είδος πολυτελείας και χαίρομαι που στη Βασιλίτσα βλέπω πιτσιρικάδες, φοιτηταρίο και τελοσπάντων δεν θες μισό μισθό για να αθληθείς.

Και πείτε με γραφική/ρομαντική, αλλά καλό και φθηνό χκ πρέπει να υπάρχει και ας μπαίνει μέσα, χώρος άθλησης είναι!

Να σημειώσω δε ότι εμείς μένουμε Αθήνα και τελικά βλέπω να συμφέρει πολύ περισσότερο να ανεβαίνουμε Βασιλίτσα ΣΚ, παρά Παρνασσό.

σόρρυ για την πολυλογία.....

• Like 4

για να πας στο καταφυγιο με τα σκι δεν βολευει να δουλευει μονο το συνδετικο αλλα να δουλευει και ο μιγδανης...ετσι πας με τα πεδιλα εκει!!!στην ελειμια εχει τουαλετα πισω απ το σαλε με τη μεγαλη τζαμαρια...αλλα εγω προσωπικα δεν παραταω τα πεδιλα μου και με τις μποτες ν ανεβαινω 100 μετρα για το ''ψιλο" :innocent:

τωρα γιατι δεν ετοιμασαν τη γουμαρα απο πεμπτη ή παρασκευη πιστευω οτι ισως να γινε και λιιιιγο επιτιδες...το σαββατο ειχε λαοθαλασσα πανω και το ξεραν οτι ετσι θα ειναι....και αντε αυτο το σκ να πω οτι δεν το περιμεναν....περισι ειχε λιγο χιονι...προπερσι που ειχαμε θαφτει??? τα σκ ειχε αναμονες ανω των 40 λεπτων σε ολα τα λιφτ και η γουμαρα κλειστη!!!ελεος!!!θυμαμαι προπερσι τη καθαρα δευτερα να ειμαι πανω απο μισαωρο στην ελειμια και να μην εχω φτασει ουτε στη μεση της ουρας και ο μιγδανης ολος απατητος...το ρατρακ να φτιαχνει παρκο στο καταφυγιο και στον μιγδανη να εχουν θαφτει οι πυλωνες!!! σκαει απ το πουθενα ο προεδρος του χκ και τον κραζουν ολοι!!!εκεινο το σκδ ειχε πανω απο 6χιλιαδες ατομα στο χκ και το ρατρακ πατουσε το παρκο αντι ν ανοιξει το "αλλο βουνο" να σπασει ο κοσμος...ας την κανουν τη καρτα 150 αλλα να δουλευει ολο το βουνο...μ εκεινα τα 2 λιφτ εχει αλλο τοσο πεδιο να τσουλησεις!!!μη πω για απατητα που εχεις παρα πολλες επιλογες...σε μια μερα δεν προλαβαινεις να τα φας ολα!!!

• Like 3

για να πας στο καταφυγιο με τα σκι δεν βολευει να δουλευει μονο το συνδετικο αλλα να δουλευει και ο μιγδανης...ετσι πας με τα πεδιλα εκει!!!στην ελειμια εχει τουαλετα πισω απ το σαλε με τη μεγαλη τζαμαρια...αλλα εγω προσωπικα δεν παραταω τα πεδιλα μου και με τις μποτες ν ανεβαινω 100 μετρα για το ''ψιλο" :innocent:

τωρα γιατι δεν ετοιμασαν τη γουμαρα απο πεμπτη ή παρασκευη πιστευω οτι ισως να γινε και λιιιιγο επιτιδες...το σαββατο ειχε λαοθαλασσα πανω και το ξεραν οτι ετσι θα ειναι....και αντε αυτο το σκ να πω οτι δεν το περιμεναν....περισι ειχε λιγο χιονι...προπερσι που ειχαμε θαφτει??? τα σκ ειχε αναμονες ανω των 40 λεπτων σε ολα τα λιφτ και η γουμαρα κλειστη!!!ελεος!!!θυμαμαι προπερσι τη καθαρα δευτερα να ειμαι πανω απο μισαωρο στην ελειμια και να μην εχω φτασει ουτε στη μεση της ουρας και ο μιγδανης ολος απατητος...το ρατρακ να φτιαχνει παρκο στο καταφυγιο και στον μιγδανη να εχουν θαφτει οι πυλωνες!!! σκαει απ το πουθενα ο προεδρος του χκ και τον κραζουν ολοι!!!εκεινο το σκδ ειχε πανω απο 6χιλιαδες ατομα στο χκ και το ρατρακ πατουσε το παρκο αντι ν ανοιξει το "αλλο βουνο" να σπασει ο κοσμος...ας την κανουν τη καρτα 150 αλλα να δουλευει ολο το βουνο...μ εκεινα τα 2 λιφτ εχει αλλο τοσο πεδιο να τσουλησεις!!!μη πω για απατητα που εχεις παρα πολλες επιλογες...σε μια μερα δεν προλαβαινεις να τα φας ολα!!!

2000 πρωτη φορα βασιλιτσα που πηγα πετυχα νυχτερινο, τυμφαια ανοιχτη με πατημενο και το αποτομο κομματι της....απο τοτε ερωτευτηκα του βουνο , αν και πολυ μακρυα μου, ερχο.αι μια φορα σχεδον καθε χρονο και πετυχα τυμφαια ανοιχτη αλλες 2 φορες και νυχτερι ο ποτε ξανα.....απλα βαριουντε, γιατι πλεον την πελατεια την εχουν δεδομενη, ποτε δεν νομιζω να το δουλεψουν οπως οταν το πρωτοειδα και η λειτουργεια της γομαρας που δινει αλλη διασταση στο βουνο-ειδικα της της τμφαιας, εχει καταντησει ανεκδοτο! Το 2010 λεγανε οτι δεν εχει χιονι η τυμφαια και εφτανα το συρμοτοσχοινο με το χερι μου!!!!! Ακομη ενα χκ που χρειαζεσε φωκιες για να το ευχαριστηθεις.
  • Like 3

miscelano θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέμα της Γομάρας, έχεις απόλυτο δίκαιο. Την Κυριακή δεν νομίζω να άνοιξαν τελικά, είχε τόσο ομίχλη που δεν το έβλεπες αλλά το μεσημεράκι ρώτησα έναν γνωστό μου άνθρωπο του χιονοδρομικού και μου είπε ότι προσπαθούσαν να το ανοίξουν γιατί είχε κάποια προβλήματα, αλλά μάλλον δεν θα το άνοιγαν γιατί είχε περάσει η ώρα!!! Στο θέμα της τουαλέτας όμως, έχει μία τουαλέτα πίσω από τον "Αχιλλέα", δεν ξέρω αν είναι δική του ή του χιονοδρομικού, την Κυριακή πάντως που την επισκέφτηκα ήταν ανοικτή.

Edited by Δεν Ξενερώνω!
  • Like 2

miscelano θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέμα της Γομάρας, έχεις απόλυτο δίκαιο. Την Κυριακή δεν νομίζω να άνοιξαν τελικά, είχε τόσο ομίχλη που δεν το έβλεπες αλλά το μεσημεράκι ρώτησα έναν γνωστό μου άνθρωπο του χιονοδρομικού και μου είπε ότι προσπαθούσαν να το ανοίξουν γιατί είχε κάποια προβλήματα, αλλά μάλλον δεν θα το άνοιγαν γιατί είχε περάσει η ώρα!!! Στο θέμα της τουαλέτας όμως, έχει μία τουαλέτα πίσω από τον "Αχιλλέα", δεν ξέρω αν είναι δική του ή του χιονοδρομικού, την Κυριακή πάντως που την επισκέφτηκα ήταν ανοικτή.

του αχιλλεα ειναι ναι...που του στελνουν την αστυνομια καθε 3 και λιγο για να τον κλεισουν κ αυτον...

Άμα κλείσουν τον Αχιλλέα την βάψαμε! Μετά που θα πηγαίνουμε.?!!

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...