miscelano 3,150 Report post Posted March 18, 2015 η καλητερη διαφημιση για τα χιονοδρομικα μας 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 18, 2015 Teton Gravity Research στη Βασίλω! Από το fb account του Ian Mcintosh Πολλα μπραβο!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 18, 2015 Όχι Δημήτρη, την ετήσια την κέρδισε πέρυσι στην κοπή πίτας στην Βασιλίτσα ο Ζάρρας. Εγώ κέρδισα το κράνος, αλλά μου πρότεινε ο Χρήστος να την ανταλλάξουμε γνωρίζοντας ο ίδιος ότι δεν θα ανέβει Βασιλίτσα φέτος. Έτσι πήρα εγώ την ετήσια και ο Χρήστος το κράνος. Οχι Κυριακο δεν ξερω τι εχει κανει ο Ζαρρας, εγω ξερω τι εγινε με την δικη μου καρτα που κερδισα και την δωρισα στο συλλογο να την δωσει σε καποιον αλλον που θα παει σιγουρα περισσοτερες φορες απο μενα!!! 1 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 18, 2015 Οχι Κυριακο δεν ξερω τι εχει κανει ο Ζαρρας, εγω ξερω τι εγινε με την δικη μου καρτα που κερδισα και την δωρισα στο συλλογο να την δωσει σε καποιον αλλον που θα παει σιγουρα περισσοτερες φορες απο μενα!!! ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟς ..ΓΕΡΜΑΝ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 18, 2015 Ναι Στάθη, όντως έχω ακούσει και για την δική σου που την δώρισες στον σύλλογο, αλλά δεν ξέρω ποιος την έχει πάρει. Με μένα και τον Ζάρρα, η ανταλλαγή είχε γίνει επιτόπου στην κοπή της πίτας. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 18, 2015 Σημασια εχει οτι τα δωρα στο τελος πηγαν σε χερια που θα ειχαν μεγαλυτερη αξια. και οι δυο φιλοι που συννενοηθηκαν για την καλυτερη διαχειριση τους αλλα και τον σταθη που μεταβιβασε την καρτα του στο συλλογο Και την χαρηκε ενα αλλο μελος. τετοιες πραξεις ειναι που αξιζουν πολλα παραπανω απο καθε τι εδω μεσα. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 18, 2015 Πως, αξίζουν και τα Τσίπουρα του Χρήστου!!! 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 18, 2015 Βρήκε κανείς από τον Σύλλογο τον κυρ Μάκιντος στη Βασίλω? Η αναφορά του πριν φύγει για το ταξίδι: It's always best to make the best of any situation. This bad winter in BC has caused me to think of new places to explore. Off to Greece where they are having a record winter, didn't even know Greece had skiing but I'm excited to check it out and explore a country that I never thought skiing would ever take me to. Stoked to link up with the TGR crew and shred some Greece pow! 5 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 19, 2015 Οχι Κυριακο δεν ξερω τι εχει κανει ο Ζαρρας, εγω ξερω τι εγινε με την δικη μου καρτα που κερδισα και την δωρισα στο συλλογο να την δωσει σε καποιον αλλον που θα παει σιγουρα περισσοτερες φορες απο μενα!!! Ναι Στάθη, όντως έχω ακούσει και για την δική σου που την δώρισες στον σύλλογο, αλλά δεν ξέρω ποιος την έχει πάρει. Με μένα και τον Ζάρρα, η ανταλλαγή είχε γίνει επιτόπου στην κοπή της πίτας. Σημασια εχει οτι τα δωρα στο τελος πηγαν σε χερια που θα ειχαν μεγαλυτερη αξια. και οι δυο φιλοι που συννενοηθηκαν για την καλυτερη διαχειριση τους αλλα και τον σταθη που μεταβιβασε την καρτα του στο συλλογο Και την χαρηκε ενα αλλο μελος. τετοιες πραξεις ειναι που αξιζουν πολλα παραπανω απο καθε τι εδω μεσα. Για να είμαστε δίκαιοι: Η ετήσια του Κυριάκου ήταν αποτέλεσμα του δώρου της πίτας που κέρδισε ο Spider ( Στάθης Βελεντζάς) , εκδότης του SkiMag+ και ο οποίος το μεταβίβασε με χαρά σε άτομο από τη Β. Ελλάδα, που εύλογα θα είχε περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσει τη Βασίλω. 'Αρα ένα ευχαριστώ και στο Στάθη, αφού το δώρο έπιασε τόπο! Για την ιστορία Επειδή κάτι θυμόμουν και σίγουρα κανείς δεν λέει ψέματα http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=17215 Οι κάρτες ήταν δύο. Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει κλήρωση στη ΓΣ στη Θεσ/κη. Δεν θυμάμαι ποιος κέρδισε την κάρτα που παραχώρησε ο Στάθης. Ας μας διαφωτίσει κάποιος. Ο νικητής ή όποιος θυμάται. Πάντως τέτοιες κινήσεις ανιδιοτέλειας και που αφήνουμε το προσωπικό μας (μικρό) συμφέρον στην άκρη για κάποιον άλλον που θα του προσφέρει περισσότερα, είναι που μετράνε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 19, 2015 Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε συνεργασία με το Fifth Element - adventure equipment store, Ski test,ski touring,Freeride ,Freestyle tips, Avalanche safety,jump show ,μουσική και πολλά πολλά χαμόγελα έτσι απλά γιατί το αγαπάμε !!!! πολλοι καλοι φιλοι στο Ski test της Βασιλιτσας. λυπαμαι που δεν μπορεσα να παραβρεθω 5 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
karimpas 98 Report post Posted March 21, 2015 Ευχαριστούμε και στην Βασιλίτσα για την απουσία σας...μην πατάτε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 21, 2015 πραγματικα αδειο το χκ σημερα!!!ουρες πουθενα!!κοκκινη καρτα απο μενα που ανοιγουν τα λιφτ της γομαρας μονο σκ...ειναι δυνατον τις πλαγιες με το καλητερο χιονι να τις εχεις κλειστες ολη τη βδομαδα???σημερα ολο το βουνο (σχεδον) ηταν παγωμενο και φαγωμενο και στη τυμφαια ειχε πουδρες....πουδρες μεχρι της 3μιση που εφυγα....ολα τα χκ του κοσμου κοιταν να επεκταθουν στα ψηλοτερα μερη του βουνου κ οι μπουρτζοβλαχοι κολημενοι στο τριπλο....κριμα αυτο το βουνο καθε χρονο και χειροτερα ειναι...κριμα γιατι εινια απο τα ομορφοτερα που εχουμε 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted March 21, 2015 Α ρε Χρηστάρα....το καλύτερο μέρος της βουναρας ειναι η Τυμφαία!!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 21, 2015 Α ρε Χρηστάρα....το καλύτερο μέρος της βουναρας ειναι η Τυμφαία!!!! μαζι δεν ειμασταν ρε φιλε που τελευταια φορα ειχε χιονησει τριτη και πηγαμε κυριακη και ηταν ακομα πουδρε???γμτ την ατυχια μου με τους παπαρες που μπλεξαμε εκει πανω.... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted March 21, 2015 μαζι δεν ειμασταν ρε φιλε που τελευταια φορα ειχε χιονησει τριτη και πηγαμε κυριακη και ηταν ακομα πουδρε???γμτ την ατυχια μου με τους παπαρες που μπλεξαμε εκει πανω.... Πράγματι...με απίθανο, εντελώς ξηρό, αέρινο χιόνι. Αλπικό !!!! Κρίμα!!!! Ένα απίστευτο πεδίο για εκτός πίστας σκι που μπορεί να σε βγάλει ακόμα και Σαμαρίνα, με απίστευτης ποιότητας σκι!!!! Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted March 21, 2015 οταν τα λεγαμε εμεις χρηστο πριν 2 χρονια μας κραζατε!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 21, 2015 πισσα και πουπουλα...το σας κραζαμε μου ακουγεται πολυ τραβηγμενο μαριε...εκραζες επι βερνερ αν δεν κανω λαθος που ο ανθρωπος ειχε αλλαξει ολη την εικονα του βουνου...απο τοτε που εφυγε φαινεται η απουσια του...3 χρονια εχουμε να κανουμε βραδυνο, 3 χρονια κλειστη η γουμαρα, τουαλετες, χωρις σαλε κλπ κλπ....ερημοποιηση απ το 3πλο και πανω... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
alex96 30 Report post Posted March 22, 2015 καλησπερα σε ολους το βιντεο ειναι απο το σκ 13-14...ωραιο χιονι καλος καιρος και πολυς κοσμος στη βασιλιτσα μας!!! αυτη τη βδομαδα θα φαει αρκετη βροχουλα το τριπλο αλλα εχει ακομα πολυ χιονι και απο συρομενο και πανω λογικα θα οτι πεφτει θα ειναι χιονι πιστευω πως θα σκιαρουμε και πασχα αμα το κρατησουν ανοιχτο 7 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 22, 2015 (edited) με οδηγο τον μακη!!!ωραιοι!!! εντιτ: κ εσυ επεσες στην τρυπα στην τυμφαια??? Edited March 22, 2015 by miscelano οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
alex96 30 Report post Posted March 22, 2015 με οδηγο τον μακη!!!ωραιοι!!! εντιτ: κ εσυ επεσες στην τρυπα στην τυμφαια??? την ειχα δει και απο προηγουμενες φορες αλλα ξεχαστηκα και εφυγα μεσα κατι πρεπει να βαλουν γιατι εχουν πεσει και αλλοι....απαιχτος ο μακης!! Share this post Link to post Share on other sites
tot2day 102 Report post Posted March 23, 2015 Να δημιουργήσουμε ενα γκρουπακι.. "Επεσα και γω στη τρυπα στην Τυμφαία" +1 απο μένα Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted March 27, 2015 Προς ωρίμανση τα έργα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας O Δήμος Γρεβενών ανέθεσε τη σύνταξη φακέλου για την τεχνική υποστήριξη ωρίμανσης του έργου που αφορά στον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας στο πολιτικό μηχανικό Ιωάννη Ξυπόλητο.Στο πλαίσιο αυτό υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.Η προθεσμία ολοκλήρωσης της υπηρεσίας είναι 150 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.Παράταση προθεσμίας δύναται να χορηγηθεί από την Προϊσταμένη Αρχή, χωρίς την υπαιτιότητα του αναδόχου και έπειτα από σχετική αίτησή του.Ο ανάδοχος θα πρέπει να προσκομίσει τα παραδοτέα στην Υπηρεσία εντός προθεσμίας και με την προϋπόθεση να προβεί στις απαραίτητες συμπληρώσεις και διορθώσεις που πιθανόν να προκύψουν από την αξιολόγηση των παραδοτέων του τόσο από την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης όσο και από τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2007-2013» και πέραν της ανωτέρω προθεσμίας των 150 ημερών για την ομαλή υλοποίηση του έργου.Για την προσφερόμενη υπηρεσία από τον ανάδοχο, ο εργοδότης θα καταβάλλει σ’ αυτόν αμοιβή που δεν θα υπερβαίνει σε καμία περίπτωση το ποσό των 12.300 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%.Εξάλλου, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας μεταξύ των έργων που έχει εντάξει στο Πράσινο Ταμείο είναι και η δημιουργία μίνι βοτανικού κήπου. Η δημιουργία του εντάσσεται στα έργα του Πράσινου Ταμείου στο πλαίσιο της ένταξης δράσεων στο ΧΠ <<Φυσικό Περιβάλλον 2014>> Άξονας Προτεραιότητας 1 "Στήριξη Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών". ΠΗΓΗ: http://ypodomes.com 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 27, 2015 Με πρόλαβες!!!! αφήστε ρε και κατι για τον Πρόεδρο να ποστάρει! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 3, 2015 το σκ στη βασιλιτσα εχει το παρκολουνα!!!εχουν στησει αλματα, μια λιμνη και αεροσακο στη βαση του τριπλου....τι σημαινει αυτο???θα ειναι μαζεμενοι ολοι οι κλαρινογαμπροι-ποζερια-ταχαταηδες-καγκουρες εκει και οοοοοοοοοολο το υπολοιπο βουνο θα ναι για παρτη μας!!!καθε χρονο τα ιδια!!!ιδανικες μερες για ν ανεβει καποιος!!!και 7/7 λιφτ!!!! 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted April 3, 2015 Γνωρίζει κανείς αν θα είναι ανοικτό Μ.Εβδομάδα; Share this post Link to post Share on other sites