kpapageo 58 Report post Posted April 8, 2015 Με explosivo και εγώ αύριο! Πάντως από ότι είδα στις κάμερες αργά το απόγευμα πρέπει να μας έκαναν την χάρη οι σημερινοί και να μας άφησαν πολλά απάτητα αφάγωτα! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted April 9, 2015 Μπράβο πάντως σε όλους τους υπεύθυνους του κέντρου που το κρατάτε ανοιχτό !!! Αν λύσετε και το θέμα της Τυμφαιας,ακόμα και αεροπλάνα να μπουν στα αλλά χιονοδρομικά, θα είστε μακράν οι καλύτεροι!!!! Καλό χειμωνιάτικο σκι σε όσους τυχερούς βρεθούν στο βουνό!!!! Αν και από Πελοπόννησο στο Τσακ ήμουν!!! Με έφαγε η "γενική" κατακραυγή!!!! Καλή Ανάσταση !!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 9, 2015 και με τον δικο μου...εεε ,εεε γιατιιιιιιι? Τι μου λες Λεωνίδα!!!! Ο άλλος με πήρε σήμερα τηλέφωνο στην δουλειά... από το διθέσιο καρεκλάκι!!!!! Τι μου λες τώρα!!!! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted April 9, 2015 Ο άλλος με πήρε σήμερα τηλέφωνο στην δουλειά... από το διθέσιο καρεκλάκι!!!!! και θα είχε σήμερα, ένα χιόνι κάτω απο το διπλό...!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 9, 2015 σκ λεει 7/7....κουμπαρε εγω τον πηρα τηλ πριν λιγο και ηταν στο λεωφορειο και δεν μπορουσε ουτε να μιλησει χαχαχχαχχ....ελιωσε ο προεδρας!! 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 9, 2015 Αύριο πως το βλέπεις Χρήστο; Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 9, 2015 τελεια ρε φιλε!!!θ ανεβεις???εγω λεω για σαββατο που θα χουμε και τυμφαια στο μενου.... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted April 9, 2015 Ο δρόμος δίχως αλυσίδες - χιονολαστιχα ανεβαίνει? tapatalked Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 9, 2015 Το σκέφτομαι σοβαρά για αύριο, αλλά τώρα μου έβαλες φυτίλια για Σάββατο-Τυμφαία. Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted April 9, 2015 Κλάμα σήμερα η Βασιλίτσα! Προσωπικά ίσως η καλύτερη μέρα της σεζόν! Πούδρες παντού! Ευτυχώς αυτοί που πήγαν την Τετάρτη δεν τις έφαγαν όλες και σε συνδυασμό με τα μερικά ποντάκια που συμπλήρωσε χτες βράδυ το χιόνι ήταν όνειρο! 10πμ-3μμ σερί κατεβασιές στα απάτητα μέχρι που παρέδωσαν τα πόδια και δεν υπάκουαν άλλο... Πάντως όσοι πάτε αύριο θα το βρείτε οργωμένο το βουνό στα απάτητα. Highlight της ημέρας το ότι στην κορυφή του διπλού έχει τόσο χιόνι που μάγκωναν τα πέδιλα πολλών, έβγαιναν και έπαιρναν τον κατήφορο! Ευτυχώς μετά από κάποια ώρα οι υπάλληλοι έσκαψαν για να χωράνε τα πόδια. Χιόνι το πρωί στην Εγνατία Drop στο φρύδι στην κορυφή του διπλού (δεν φαίνεται καλά) Συγνώμη για τις χάλια φωτό αλλά ήμουν τόσο εκστασιασμένος που δεν με πολυένοιαζε! 10 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 9, 2015 Ο δρόμος δίχως αλυσίδες - χιονολαστιχα ανεβαίνει? tapatalked αν αργησεις να ανεβεις και λιγο για να γλυτωσεις τον πρωινο παγο μια χαρα θα εισαι πιστευω....με το θεμα δρομοι παντως τα τελευταια χρονια στο χκ ειναι παντα αψογοι.... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted April 9, 2015 Δεν είχαμε θέμα με το λεωφορείο κάνενα. Το χιόνι δεν έλειωσε, ώστε να τρέξει στο δρόμο και να έχει πάγο, οπότε ΟΚ. Αϋριο θα είναι η τέλεια ημέρα και για πίστα. 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted April 10, 2015 (edited) Πρωτη επισκεψη στην Βασιλιτσα και επαθα πλακα ,τι βουναρα ειναι αυτη Τεταρτη- Πεμπτη του ονειρου στην υγεια μας Edited April 10, 2015 by Hellbent 21 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 10, 2015 9 Απριλίου όλα αυτά. Ω ναι, ο καιρός μας τρολάρει αγρίως φέτος... 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted April 10, 2015 Ωραίος ρε Κώστα! Είναι κλασσική βουνάρα η Βασίλω 1 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted April 10, 2015 Πρωτη επισκεψη στην Βασιλιτσα και επαθα πλακα ,τι βουναρα ειναι αυτη Τεταρτη- Πεμπτη του ονειρου στην υγεια μας Το κυνηγησες;;;Το 'φαγες!!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 10, 2015 Πρωτη επισκεψη στην Βασιλιτσα και επαθα πλακα ,τι βουναρα ειναι αυτη Τεταρτη- Πεμπτη του ονειρου ............. στην υγεια μας Αύριο θα είσαι πάνω; λέω να σας έρθω... Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted April 10, 2015 Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε. Τρομερή μέρα η Πέμπτη. Μακάρι να μην ανέβουν πολυ οι θερμοκρασίες και να μην αρχίσουν οι βροχές για να μπορεσουμε να χαρούμε το βουνό λιγο παραπάνω! 13 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 10, 2015 Ειδικά ασύ αφού θες να πετάξεις, γιατί το καθυστερείς? Εύγε στη Βασίλο, μακάρι να είχε πολλά τέτοια βουνά η Ελλάδα. Όσα προβλήματα και να έχει είναι τόσο τυχερό βουνό που στο σκι θα λιώσεις θες δε θες. 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted April 10, 2015 Ειδικά ασύ αφού θες να πετάξεις, γιατί το καθυστερείς? Εύγε στη Βασίλο, μακάρι να είχε πολλά τέτοια βουνά η Ελλάδα. Όσα προβλήματα και να έχει είναι τόσο τυχερό βουνό που στο σκι θα λιώσεις θες δε θες. Ισχύει Μιχάλη, μου΄χουν λείχει ήδη τα αλεξίπτωτα. Παραπέντε θέλω, ελευθέρας θέλω, να δω πότε! Πάρτε και το βίντεο.. 10 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted April 10, 2015 Hellbent θέλουμε και video!!! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted April 10, 2015 Δυστυχώς βίντεο δέν παίζει, εκτός αν θελετε να δειτε εμενα μονο να κατεβαινω τη Κ2...αλλά δεν αξίζει.. Την Τετάρτη που ήταν απιστευτα δεν ειχα μπαταρία ...Πρέπει να κατσει απο νωρις να κανουμε τουλάχιστον 3-4 άτομα σκι μαζί για να βγει κατι της προκοπης.Next time.... 3 Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted April 11, 2015 Κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβει απο μένα βιντεακι απο τη Μ. Πουδροπεμπτη απλως θα αργήσει λίγο προς το άλλο σκ.. Κώστα (Hellbent) χαρηκα που τα είπαμε! Τζον (Giannis90) τελικά δε σκιαραμε μαζί καθόλου προχθες.. δε πειράζει την επόμενη! ;-) Καλη ανάσταση παίδες!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted April 11, 2015 Ας βάλω κι εγώ μερικά screenshots από προχθές. Hellbent με φιλαράκι με φόντο Τύμφη, Νεμέρτσικα, Σμόλικα, Γομάρα, Γράμμο Έμαθα για καθημερινή λειτουργία του βουνού με την "αγία τριάδα" (τριπλό-διπλό-ελιμεία) μέχρι Κυριακή του Θωμά και μετά μόνο ΣΚ μέχρι το τριήμερο της πρωτομαγιάς!! (καιρού-χιονιού επιτρέποντος) 15 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 11, 2015 (edited) Καταπληκτική μέρα η σημερινή. Πρωί-πρωί μιά-δυό κατεβασιές στην ελιμεία για ζέσταμα και μετά μυγδάνη και τυμφαία. Πάρα πολύ όμορφα πεδία εκτός. Όπως λέει και ο Μισελάνο, πόνεσαν τα ποδάργια μου!!!!! Φούλ ήλιος.Πολύ χιόνι. Σύντομα πάλι (ελπίζω) θα ξαναπάω. Μάλλον Σουκου του Θωμά. Edited April 11, 2015 by Koumparos 5 Share this post Link to post Share on other sites