leonidastria 4,307 Report post Posted January 31, 2015 (edited) εφυγες στις 2 και γλίτωσες εγώ που έφυγα λίγο μετά τις 2.30 έφαγα μεγάλη ταλαιπωρία (ήμουν με λεωφορείο) σε μια δεξιά στροφή 1,5-2 χιλιόμετρα από το parking είχαν ήδη φύγει 2 αυτοκίνητα και τα 2 που ήταν μπροστά μας χορεύανε επικίνδυνα με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει μια μόνο λωρίδα ο οδηγός του λεωφορείου μας προτίμησε να μη ρισκάρει και σταμάτησε δεξιά για να βάλουμε αλυσίδες το από πίσω λεωφορείο (ήταν μάλιστα από Έδεσσα) είχε χειρότερη τύχη αφού έφυγε κι αυτό εκτός αλλα πολύ πιο άγαρμπα και θα χρειαστεί σίγουρα μια επίσκεψη στο λαμαρινά από Δευτέρα κι όλα αυτά με έντονη μεν χιονόπτωση (χιόνι που μόλις έπεφτε στο μπουφάν έλιωνε αμέσως) αλλά με όχι περισσότερο από 5 πόντους στον δρόμο και με θερμοκρασία >0 το εκχιονιστικό εμφανίστηκε μετά από καμιά ώρα και αφού σπάσαμε τα τηλέφωνα ενημερώνοντας ότι υπάρχει προβλημα και υπάρχουν καμιά 40αριά παιδάκια πλάι σε έναν ολισθηρό δρόμο βέβαια, αντί να ζητήσει κάποιος συγνώμη που με έντονη χιονόπτωση (από τις 12 ) το εκχιονιστικό δεν είχε κινηθεί, ήρθε επιτόπου ο υπεύθυνος του χκ και μας την είπε κι από πάνω που δεν βάλαμε αλυσίδες από το ξεκίνημα .... για 5 πόντους χιόνι!!! και χωρίς να υπάρχει κανείς που να ενημερώνει φεύγοντας από το χκ... τεσπα... άλλη μια καταπληκτική εμπειρία στα πηγάδια με φόρμα λερωμένη από τα γράσσα του Σ4, με την κεντρική χωράφι από το πρωί (αποκλείεται να πατήθηκε χτες το βράδι) και ένα δίωρο δρόμο μέχρι τη Νάουσα ευτυχώς που υπήρχε το Λούκι και ο Παράδεισος το πρωί και ψιλοέβγαλε τα λεφτά της η κάρτα στα θετικά το άκαπνο σαλε δίπλα στην καρέκλα αλλά αρνητική εντύπωση οι λιφτιέρηδες - όλη μέρα με ένα τσιγάρο στο χέρι σχεδόν όλοι και σε μια ημέρα που υπήρχαν τουλάχιστον 10 ομάδες και φυσικά δεν έλειψαν οι γνωστοί γκαζιάρηδες του Παράδεισου (αθλητές ως επί το πλείστον) - ένας από αυτούς έριξε ένα πιτσιρίκι από την ομάδα μας και ζητούσε και τα ρέστα από πάνω άντε να τελειώνουμε με τους αέρηδες και να το ρίξουμε στο Καιμάκι γιατί στο εν λόγω χκ πάντα κάτι με εκνευρίζει ΥΓ George - ευκαιρία να πίναμε ένα καφεδάκι ρε φίλε, κρίμα που δεν βρεθήκαμε Συμφωνω με τον προλαλισαντα.Κι εμεις με χιονολαστιχα στο λεωφορειο βαλαμε αλυσιδες .Εκει που γυρναμε καθε φορα στις 6.30 στα σπιτια μας γυρισαμε στις 9.00 με την ταλαιπωρια της αρκουδας. Ενταξει ρε φιλε εχεις 4κινητο οχημα (ο ΘΕΟΣ να τοκανει...),αλλα ξερεις να το πας ?Ξερεις οτι και 6κινητο να εχεις αμα τα λαστιχα ειναι καλοκαιρινα ,θα μεινεις στον τοπο και θα ταλαιπωρησεις τοσο κοσμο και θα κανεις πλουσιο τον φαναρτζη ? Οι ψευτοαθλητες παλι στο παραδεισο με χιλια και να κυνδινευει κοσμος..Ακους κ.Λεφουση ? Ποτε θα γινουμε ανθρωποι? Τελος παντων εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τον δημο και το χ/κ οσον αφορα τον εκχιονισμο και την αλατιερα ,μιλαω για ολο τον δρομο ,μπορει και να κανω λαθος. Να συμπληρωσω μονο οτι οι πιστες δεν πατηθηκαναν και καλα κανανε γιατι απο βραδυς εβρεχε ,κι αν πατουσανε δεν θα εμενε τιποτα.Περιμενουν παλι βροχες αν και μεχρι κατα τις 7.30 λιγο πριν την Ναουσα εξακολουθουσε και χιονιζε ! Edited January 31, 2015 by leonidastria 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted February 1, 2015 Συχνό φαινόμενο, εδώ στο καρεκλάκι είχαν στήσει και τραπέζι με τσίπουρα και μεζέδες. Άσε... Ε αυτό Φάνη δεν πειράζει ρε συ. Καλό είναι. Το τσίπουρο υγεία είναι, ζεσταίνει και τον λαιμό... Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted February 1, 2015 (edited) εφυγες στις 2 και γλίτωσες εγώ που έφυγα λίγο μετά τις 2.30 έφαγα μεγάλη ταλαιπωρία (ήμουν με λεωφορείο) σε μια δεξιά στροφή 1,5-2 χιλιόμετρα από το parking είχαν ήδη φύγει 2 αυτοκίνητα και τα 2 που ήταν μπροστά μας χορεύανε επικίνδυνα με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει μια μόνο λωρίδα ο οδηγός του λεωφορείου μας προτίμησε να μη ρισκάρει και σταμάτησε δεξιά για να βάλουμε αλυσίδες το από πίσω λεωφορείο (ήταν μάλιστα από Έδεσσα) είχε χειρότερη τύχη αφού έφυγε κι αυτό εκτός αλλα πολύ πιο άγαρμπα και θα χρειαστεί σίγουρα μια επίσκεψη στο λαμαρινά από Δευτέρα κι όλα αυτά με έντονη μεν χιονόπτωση (χιόνι που μόλις έπεφτε στο μπουφάν έλιωνε αμέσως) αλλά με όχι περισσότερο από 5 πόντους στον δρόμο και με θερμοκρασία >0 το εκχιονιστικό εμφανίστηκε μετά από καμιά ώρα και αφού σπάσαμε τα τηλέφωνα ενημερώνοντας ότι υπάρχει προβλημα και υπάρχουν καμιά 40αριά παιδάκια πλάι σε έναν ολισθηρό δρόμο βέβαια, αντί να ζητήσει κάποιος συγνώμη που με έντονη χιονόπτωση (από τις 12 ) το εκχιονιστικό δεν είχε κινηθεί, ήρθε επιτόπου ο υπεύθυνος του χκ και μας την είπε κι από πάνω που δεν βάλαμε αλυσίδες από το ξεκίνημα .... για 5 πόντους χιόνι!!! και χωρίς να υπάρχει κανείς που να ενημερώνει φεύγοντας από το χκ... τεσπα... άλλη μια καταπληκτική εμπειρία στα πηγάδια με φόρμα λερωμένη από τα γράσσα του Σ4, με την κεντρική χωράφι από το πρωί (αποκλείεται να πατήθηκε χτες το βράδι) και ένα δίωρο δρόμο μέχρι τη Νάουσα ευτυχώς που υπήρχε το Λούκι και ο Παράδεισος το πρωί και ψιλοέβγαλε τα λεφτά της η κάρτα στα θετικά το άκαπνο σαλε δίπλα στην καρέκλα αλλά αρνητική εντύπωση οι λιφτιέρηδες - όλη μέρα με ένα τσιγάρο στο χέρι σχεδόν όλοι και σε μια ημέρα που υπήρχαν τουλάχιστον 10 ομάδες και φυσικά δεν έλειψαν οι γνωστοί γκαζιάρηδες του Παράδεισου (αθλητές ως επί το πλείστον) - ένας από αυτούς έριξε ένα πιτσιρίκι από την ομάδα μας και ζητούσε και τα ρέστα από πάνω άντε να τελειώνουμε με τους αέρηδες και να το ρίξουμε στο Καιμάκι γιατί στο εν λόγω χκ πάντα κάτι με εκνευρίζει ΥΓ George - ευκαιρία να πίναμε ένα καφεδάκι ρε φίλε, κρίμα που δεν βρεθήκαμε Γιατί δεν λες πως από το Χιονοδρομικό είπαν στον οδηγό σας (και σε όλους) να βάλουν αλυσίδες, αλλά αυτός "ο μάγκας" για 5 πόντους, δεν έβαλε και δεν φτάνει αυτό, σταμάτησε στο πιο επικίνδυνο σημείο για να τις βάλει τελικά, εκεί που γλίστρησε, προκαλώντας όλο το περιστατικό. Ο οδηγός του προηγούμενου λεωφορείου (που και αυτός δεν έβαλε αλυσίδες) έριξε το λεωφορείο στο αυλάκι για να μην πέσει πάνω σας. σημ. οι πέντε πόντοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους 15+ Edited February 1, 2015 by Aeras 5 Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted February 1, 2015 (edited) Γιατί δεν λες πως από το Χιονοδρομικό είπαν στον οδηγό σας (και σε όλους) να βάλουν αλυσίδες, αλλά αυτός "ο μάγκας" για 5 πόντους, δεν έβαλε και δεν φτάνει αυτό, σταμάτησε στο πιο επικίνδυνο σημείο για να τις βάλει τελικά, εκεί που γλίστρησε, προκαλώντας όλο το περιστατικό. Ο οδηγός του προηγούμενου λεωφορείου (που και αυτός δεν έβαλε αλυσίδες) έριξε το λεωφορείο στο αυλάκι για να μην πέσει πάνω σας. σημ. οι πέντε πόντοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους 15+ δεν το λέω γιατί από ότι μας είπε ο οδηγός δεν του είπαν τίποτα όσο καθόταν στο λεωφορείο τώρα αν και αυτός και επόμενος απλά το έπαιξαν "μάγκες" δεν το ξέρω πάντως κάναμε περίπου 45 λεπτά έξω από το λεωφορείο μέχρι να βγάλουμε μπότες να φορτώσουμε κλπ.και σε αυτό το 45λεπτο δεν είδα / άκουσα κανέναν ούτε εγώ και επειδή καθόμουν μπροστά, δεν είδα κανέναν να μας σταματάει βγαίνοντας από το parking για να μας πει για αλυσίδες ή μάλλον όχι απλά να μας πει , να μη μας επιτρέψει να βγούμε στον δρόμο χωρίς αλυσίδες τώρα αν αυτό είναι δουλειά του χιονοδρομικού ή της τροχαίας δεν ξέρω όσο για το συμβάν, δεν ήσουν εκεί την ώρα που ακινητοποιηθήκαμε εμείς το λεωφορείο μας σταμάτησε ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ γιατί μετα τη στροφή που δείχνεις στη φωτογραφία, είχε σταματημένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά και κάνα-δυο που με ελιγμούς προσπαθούσαν να περάσουν από ανάμεσά τους ο οδηγός είχε την επιλογή να ρισκάρει κι αυτός με ελιγμούς ή να το ρίξει δεξιά και προτίμησε το δεύτερο δηλ. πρακτικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από τα να βγούμε κι εμείς εκτός δρόμου δεν ξέρω αν ήσουν εκεί αλλά βάλαμε μπρος πίσω αριστερά αλυσίδα για να καταφέρουμε να βγούμε από το έρεισμα του δρόμου και μετά την βάλαμε πίσω με λίγα λόγια, δε σταματήσαμε εκεί - καταλήξαμε εκεί γιατί δε γινόταν αλλιώς ενδεχομένως κάποιες φορές οι 5 πόντοι να είναι πιο επικίνδυνοι από τους 15 αλλά με δεδομένο ότι στο χιονοδρομικό είχε ένα σωρό λεωφορεία και αυτοκίνητα,θα επιμείνω ότι αν είχε περάσει 1 φορά το εκχιονιστικό και η αλατιέρα λίγο πριν τις 2 που αρχίζει η κάθοδος, δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά Edited February 1, 2015 by jorge_ver Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted February 1, 2015 δεν το λέω γιατί από ότι μας είπε ο οδηγός δεν του είπαν τίποτα όσο καθόταν στο λεωφορείο τώρα αν και αυτός και επόμενος απλά το έπαιξαν "μάγκες" δεν το ξέρω πάντως κάναμε περίπου 45 λεπτά έξω από το λεωφορείο μέχρι να βγάλουμε μπότες να φορτώσουμε κλπ.και σε αυτό το 45λεπτο δεν είδα / άκουσα κανέναν ούτε εγώ και επειδή καθόμουν μπροστά, δεν είδα κανέναν να μας σταματάει βγαίνοντας από το parking για να μας πει για αλυσίδες ή μάλλον όχι απλά να μας πει , να μη μας επιτρέψει να βγούμε στον δρόμο χωρίς αλυσίδες τώρα αν αυτό είναι δουλειά του χιονοδρομικού ή της τροχαίας δεν ξέρω όσο για το συμβάν, δεν ήσουν εκεί την ώρα που ακινητοποιηθήκαμε εμείς το λεωφορείο μας σταμάτησε ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ γιατί μετα τη στροφή που δείχνεις στη φωτογραφία, είχε σταματημένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά και κάνα-δυο που με ελιγμούς προσπαθούσαν να περάσουν από ανάμεσά τους ο οδηγός είχε την επιλογή να ρισκάρει κι αυτός με ελιγμούς ή να το ρίξει δεξιά και προτίμησε το δεύτερο δηλ. πρακτικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από τα να βγούμε κι εμείς εκτός δρόμου δεν ξέρω αν ήσουν εκεί αλλά βάλαμε μπρος πίσω αριστερά αλυσίδα για να καταφέρουμε να βγούμε από το έρεισμα του δρόμου και μετά την βάλαμε πίσω με λίγα λόγια, δε σταματήσαμε εκεί - καταλήξαμε εκεί γιατί δε γινόταν αλλιώς ενδεχομένως κάποιες φορές οι 5 πόντοι να είναι πιο επικίνδυνοι από τους 15 αλλά με δεδομένο ότι στο χιονοδρομικό είχε ένα σωρό λεωφορεία και αυτοκίνητα,θα επιμείνω ότι αν είχε περάσει 1 φορά το εκχιονιστικό και η αλατιέρα λίγο πριν τις 2 που αρχίζει η κάθοδος, δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά ήμουν παρόν σε ΟΛΟ το περιστατικό, ήμουν πίσω σας και ξέρω ακριβώς τι έγινε. ξέρω και για το αμάξι που βγήκε και τράκαρε με το άλλο (το μαζδα) ήμουν εκεί, βοηθούσα την κίνηση, κατέβασα και δυο αμάξια που οι οδηγοί από απειρία δεν μπορούσανε κτλ κτλ η αλατιέρα περνούσε συνέχεια και καθάριζε ότι ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ γιατί έριχνε παπάδες οι μεγάλοι φταίχτες του περιστατικού ήταν οι ΟΔΗΓΟΙ που δεν βάλανε αλυσίδες στο παρκινκ που τους λέγανε από το κέντρο, τελος 3 Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted February 1, 2015 (edited) ήμουν παρόν σε ΟΛΟ το περιστατικό, ήμουν πίσω σας και ξέρω ακριβώς τι έγινε. ξέρω και για το αμάξι που βγήκε και τράκαρε με το άλλο (το μαζδα) ήμουν εκεί, βοηθούσα την κίνηση, κατέβασα και δυο αμάξια που οι οδηγοί από απειρία δεν μπορούσανε κτλ κτλ η αλατιέρα περνούσε συνέχεια και καθάριζε ότι ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ γιατί έριχνε παπάδες οι μεγάλοι φταίχτες του περιστατικού ήταν οι ΟΔΗΓΟΙ που δεν βάλανε αλυσίδες στο παρκινκ που τους λέγανε από το κέντρο, τελος δεν θα διαφωνήσω για τις αλυσίδες και όχι μόνο για τα λεωφορεία αλλά για όλους και επειδή μια μαγκιά την έχει η ράτσα μας καλύτερα να υπήρχε κάποιος που να μην αφήνει να ξεκινήσουν καν τα οχήματα προφανώς μόνο έτσι καταλαβαίνουμε πάντως εγώ αλατιέρα στη μια - μιαμιση ώρα που είμασταν εκεί δεν είδα τέλος κι από μένα Edited February 1, 2015 by jorge_ver 1 Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 1, 2015 Α βεβαια αλατιερα δεν ειδα ουτε εγω ,ουτε αλλοι .Την ειδαμε 7-8 χλμ απο το χ/κ κατα τις 6.00 ωρα να ανεβαινει χωρις να ριχνει αλατι και να κατεβαινει μετα απο καμια ωρα παλι χωρις να ριχνει αλατι.Μαλλον για να φορτωσει μπαταρια ανεβηκε... Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 1, 2015 Έστω και για ένα χιλιόμετρο αν βλέπει ο οδηγός ότι δεν πάει θα πρέπει να μην το ρισκάρει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας μας αλλά είναι επικίνδυνο. Περυσι φόρεσα κουκούλες 900 μέτρα πριν το καιμάκ και οι φίλοι μου με πειράζανε... ίσως να μήν χρειάζονται, όπως και αποδείχθηκε ότι τσάμπα τις φόρεσα ουσιαατικά για μία φουρκέτα, αλλά άλλο πράγμα είναι η σιγουριά. Επίσης ΜΗΝ δίνετε ΚΑΘΟΛΟΥ σημασία σε αυτούς που είναι πίσω σας και κορναρουν. Σε μια άπλα κάντε δεξια με αλαρμ και αφήστε τους να περασουν. Σίγουρα είναι θέμα τροχαιας το οδικο δικτυο. Το χκ απλα κάνει σύσταση θα ελεγα απο την καλη του την καρδια. send from my mobile device, using tapatalk. 4 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 1, 2015 ... Σίγουρα είναι θέμα τροχαιας το οδικο δικτυο. Το χκ απλα κάνει σύσταση θα ελεγα απο την καλη του την καρδια. ... Δεν είναι θέμα τροχαίας. Είναι θέμα κοινής λογικής και παιδείας που δυστυχώς δεν διαθέτουμε. Αλίμονο αν περιμένουμε κάθε φορά που χιονίζει στα ορεινά να έρθει ένας "τροχαίος" για να μας πει τα αυτονόητα. Σε χιονοδρομικά ανεβαίνουμε. Είναι υποχρέωση μας να έχουμε αντιολισθητικά στο ι.χ. μας -και να ξέρουμε να τα βάζουμε- ακόμα και για 200 δύσκολα μέτρα. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε χεράδες... στα χαντάκια. Έχουμε βαρεθεί να μένουμε κολλημένοι στο δρόμο, 2ώρα και 3ώρα, για τέτοια περιστατικά. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε δικαιολογίες και να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους π.χ. δεν ρίξανε αλάτι (λες και πρόκειται για σαλάτα ο δρόμος), δεν μας ειδοποιήσανε ότι θέλει αλυσίδες ο δρόμος (λες και ΄μεις δεν καταλαβαίνουμε ότι το αμάξι μας κινείτε σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής...), δεν είχε τροχαία να μας ρυθμίσει (λες και μιλάμε για καμιά κεντρική λεωφόρο). Και κάτι τελευταίο, ειδικά προς τους 4κούνητους με καλοκαιρινά ελαστικά: Το να ανέβεις με χιόνι στο δρόμο χωρίς αλυσίδες είναι σαφώς πιο εύκολο και ασφαλές, από το να κατέβεις με τις ίδιες συνθήκες. Η 2η περίπτωση έχει, πολλές φορές, δυσάρεστες συνέπειες... που δυστυχώς ταλαιπωρούν και άλλους. Υ.Γ.: Αν κάτι θα περίμενα από την τροχαία θα ήταν να στείλει κάποιον εξυπνάκια στο αυτόφωρο για παρακώλυση συγκοινωνίας / κυκλοφορίας. Sorry για το off topic. 14 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 1, 2015 Δε θα το ξεχάσω πέρσι κατέβαινα από το Σέλι. Μόλις ξεκινούσα το κατέβασμα ξεκίνησε να χιονίζει κιόλας αλλά έριχνε τόσο πράμα που πραγματικά το έστρωσε σε λεπτά. Να μην τα πολυλογώ ενώ κατέβαινα προσεκτικά επειδή ακόμα δεν είχε πιάσει έρχεται από πίσω ένας γεμάτος μαγκιά ο τύπος να παίζει φώτα και στο τέλος να κάνει προσπέραση. Μετά από 100 μέτρα σταματάω να βάλω τις κουβέρτες και μετά από 200 μέτρα ο τύπος έφυγε ευθεία σε μία δεξιά στροφή με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό που για καλή του τύχη το αμάξι έκατσε παράλληλα με 2 δέντρα. Για τη δική μας ασφάλεια είναι ρε παιδιά, καλύτερα να πας σπίτι σου 1 ώρα αργότερα παρά να μην πας ποτέ!!! 6 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 3, 2015 Αύριο θα είμαι πάνω, θ' ανέβει κανένας; Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 3, 2015 (edited) Φάνη σήμερα ήμουν πάνω με jimakos... Πολύ καλή μέρα. edit: Το αριστερό μου μανίκι του μπουφάν από άσπρο έγινε μαύρο! Προσοχή στα γράσσα! Edited February 3, 2015 by Kyriakoschar Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 3, 2015 Φάνη σήμερα ήμουν πάνω με jimakos... Πολύ καλή μέρα. edit: Το αριστερό μου μανίκι του μπουφάν από άσπρο έγινε μαύρο! Προσοχή στα γράσσα! Τι κάνουν με τα γράσσα εκεί; Είναι δυνατόν; Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted February 3, 2015 Τι κάνουν με τα γράσσα εκεί; Είναι δυνατόν; Εντελώς δυνατό. Είναι μέσα στην κάρτα 3-5γρασοκλουζοι 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 3, 2015 Προσοχή όπως κάθεστε στο καρεκλάκι. Στην δική μου περίπτωση, δεν έσταξε από πάνω κατευθείαν στο μπουφάν. Έμμεσα την πάτησα. Είχε ήδη γράσσα το καρεκλάκι στο εσωτερικό μπράτσο (το αριστερό) και εγώ καθόμουν στην δεξιά καρέκλα, οπότε ακουμπώντας εκεί το χέρι μου, το σκούπισα για τα καλά. Οπότε πριν καθήσετε κάντε ενα τσεκ πρώτα Το ανέφερα το περιστατικό σε άτομα του χιονοδρομικού για να προσέχουν την άλλη φορά όσο γίνεται, γιατί είναι κρίμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν να γίνουν και θαύματα σε αυτό το θέμα. Σε πολλά χκ έχω ακούσει για γράσσα αλλά πρώτη φορά το είδα και το ένιωσα Υγεία και όλα τα άλλα φτιάχνονται 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 3, 2015 (edited) Αύριο θα είμαι πάνω, θ' ανέβει κανένας; Φάνη κάνε και ένα download το trace. O @tony_l άνοιξε μια ομάδα snowclub εδώ: http://snow.traceup.com/groups/snowclub-greece Περισσότερα εδώ Edited February 3, 2015 by Kyriakoschar 1 Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted February 3, 2015 Και εγώ αποκόμισα μια στάμπα γράσο στην πλάτη από την Τετάρτη. 1 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 4, 2015 Πολύ καλά σήμερα στα Πηγάδια αν εξαιρέσουμε ότι πάνω τα είχε ξυρίσει όλα ο αέρας και ήταν λιγάκι επικίνδυνα. Κατά τα άλλα μπόλικο φρέσκο χιονάκι, επιτέλους πέτυχα τον Φίλιππο απάτητο και όχι χωράφι που τον κάναμε εμείς μετά επειδή συνέχεια κατέβαιναμε από εκεί Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted February 6, 2015 (edited) Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες σήμερα στα Πηγάδια με βροχή το πρωί και έντονη χιονόπτωση μετά τις 12:00 . ωστόσο οι πρωταθλητές του αλπικού σκι Γιάννης Αντωνίου και Σοφία Ράλλη δυο μέρες πριν την αναχώρηση τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα συνεχίζουν την προετοιμασία τους απτόητοι από τις καιρικές συνθήκες . Μαζί τους ο προνητης Παππος Στεργιος και ο εκκολαπτόμενος και πολλά υποσχόμενος αθλητής Βασίλης Μάντσιος Να ευχηθούμε σε όλη την ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι καλή επιτυχία . Το Χ/Κ φρεσκαρίστηκε με 10-15 πόντους χιόνι οι χιονωστρωτηρες πιασαν δουλεια με το κλεισιμο του χ/κ και αύριο Σαββατο αναμένεται μια καλή μέρα για σκι. Edited February 6, 2015 by SIRIOS36 8 Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 6, 2015 Καλη επιτυχία στην ομάδα! Κυριακή πως θα είναι ο καιρός? Θα αξίζει να ανεβούμε? Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 6, 2015 γρασσα ε? πριν μερικα χρονια δεν με πιστευαν καποιοι 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 7, 2015 Που έχει ακριβώς γρασσα, στη καρέκλα? Για να προσέξω για αύριο. Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 7, 2015 Θα πάμε αύριο για αυθημερόν με τον Ilia.Ka το καινούργιο μας μέλος από τα βόρεια. Θα ανέβει κάνεις άλλος για βρεθούμε εκει? Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 7, 2015 εγω παντως στην καρεκλα τα τσιμπησα... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted February 7, 2015 Πολύ καλά στα Πηγάδια σήμερα! Καλή ημέρα, καλές συνθήκες, όχι πολύ κόσμο στα ψηλά, μία απολαυστική ημέρα.. 2 Share this post Link to post Share on other sites