7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 26, 2015 Αντέχει και με το παραπάνω μάλιστα.Την Τετάρτη είχα θεία φώτιση να ακούσω τον γυπαετό ΜΙΚ και πήγα Μαίναλο αντί Καλάβρυτα.3 τύποι με snb ήταν εκεί και οι 2 έφυγαν στις 10. Κατά τις 11:30 εμφανίστηκε ο Kostasbmw και 2-3 skier ακόμη μαζί με ένα λεωφορείο με παιδιά που έμειναν όλα κάτω. Με άλλα λόγια, η κόρη μου και εγώ είχαμε σχεδόν prive όλο το ΧΚ.Το χιόνι βαρύ και δυσκολούτσικο. Περιφερειακή και Αλεξία πατημένες, βορινή και ανατολική απάτητες. Τα παιδιά στο λίφτ μας είπαν να μην πάμε στην ανατολική γιατί ήθελαν να την πατήσουν. Δεν το κατάλαβα αλλά το σεβαστήκαμε. Η βορινή όμως14:10 έκανα την τελευταία γραμμή και είχε χώρο και για άλλη.Και ένα (εντελώς ερασιτεχνικό) βιντεάκι με την κόρη. 22 Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 26, 2015 Ωραίο. Φαίνεται και απέναντι πόσο χιόνι έχει η περιοχή. ΥΓ: Το number 1 τι είναι? Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 26, 2015 # 1 είναι αυτό που κάνουν τα αγοράκια όρθια. # 2 ... σε αφήνω να μαντέψεις 2 Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted February 28, 2015 Καμιά ιδέα αύριο για τη Μύκον έεεεεεεε το Μαίναλο Καλή τη βλέπω την πρόβλεψη νομίζω, όχι ιδιαίτερα πυκνές οι χαμηλές νεφώσεις, οι θερμοκρασίες βέβαια κάπως τσιμπημένες, αλλά τι να γίνει, Μάρτη μπαίνουμε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 1, 2015 αρκετο χιονι αλλα βαρυ δεν τσουλαει Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted March 1, 2015 αρκετο χιονι αλλα βαρυ δεν τσουλαει Έτσι είναι, βαρύ χιόνι, το διαπίστωσα κι εγώ σήμερα. Το χιόνι είναι όντως αρκετό, το τσίπουρο εκεί γύρω είναι λίγο και τελειώνει γρήγορα ... 3 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 1, 2015 το τσίπουρο εκεί γύρω είναι λίγο και τελειώνει γρήγορα ... Ετσι πες μας.λεω κι εγω,μερα παραμερα εσυ εκει. 1 Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted March 1, 2015 Mπα, Σαββατο παρά Σάββατο καταντήσαμε Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 1, 2015 Mπα, Σαββατο παρά Σάββατο καταντήσαμε Δεν συνεχιζω το off topic γτ δεν σε συμφερει. Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted March 6, 2015 Καλησπερα, αυριο και μεθαυριο θα ειμαι στο χιονοδρομικο , με μια περιβαλλοντικη οργανωση, για ενημερωση κοσμου, θα μας δειτε, θα φαινομαστε, Παιζει να φοραω μια αρκουδα, και θα εχω και Pmrακι μαζι μου, οποιος θελει, ερχεται να πει ενα γεια :DD 5 ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 9, 2015 κανα νέο? να ανέβει ο Λάππας αυριο? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 9, 2015 χαχαχαχαχα! Ψήνομαι! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 9, 2015 Κοιτάξτε το για Πέμπτη . Ακομα δεν εχει ρίξει τίποτα και το βουνο χαμηλά εχει χάσει πολυ χιονι. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 9, 2015 Tnx Γιώργο! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 10, 2015 απο βορινη και πανω το φρεσκ χιονι ηταν τελειο χαμηλα αρκτουρος ειχε φρεσκο αλλα κολλαγε περιμενα να εχουν πατησει εγκαιρα να μην χασουν το φρεσκο δεν ειμαι και ειδικος αλλα βρε συ Γιωργο αν παγωσει τι θα γινει?? τελος παντων για το 2ωρο που ανεβηκα μια χαρα ηταν 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 10, 2015 τελος παντων για το 2ωρο που ανεβηκα μια χαρα ηταν Γιατί, αντέχεις παραπάνω ; 3 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 10, 2015 οχι εσυ????? 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 10, 2015 Εκεί που σταματάς εσύ, εγώ τελειώνω το ζέσταμα... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 10, 2015 Για να δούμε, θα ρίξει τίποτα αύριο μπας και αξίζει την Πέμπτη; 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted March 11, 2015 Ο λαός απαιτεί να δει την κάμερα ανοιχτή!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 11, 2015 μη καεις απ το ζεσταμα προσεχε 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 11, 2015 Μια φοιτήτρια μας κατέστρεψε το αυριανό Μαίναλο. Έχω μάθημα στις 3:30 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 11, 2015 Έβαλε τιποτα σημερα;;Δεν έχουμε και καμερα πλέον.... Κανα λοκάλι; Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 11, 2015 Ο καιρός μας εμπαίζει . Για την ώρα τίποτα το αξιόλογο . Share this post Link to post Share on other sites