peris 0 Report post Posted November 23, 2014 Μια μικρή βοήθεια σας παρακαλώ . Ειμαι 172cm 76 κιλά και κάνω σκι μόνο σε πίστα . Το επίπεδο μου είναι μέτριο ,κατεβαίνω κόκκινες με άνεση και μου αρέσουν οι μεσαίες και μεγάλες καρβαριστες στροφές . Σκέφτομαι να πάρω ενα πέδιλο για να το έχω κυρίως για ανακατεμένες πίστες και για ανοιξιατικα Μπαχαλοχιονα εντός της πίστας πάντα . Αργότερα ποιος ξέρει ίσως να τα δοκιμάσω και να προσπαθισω να μάθω και στα εκτός . Έχω δει τα armada tst που η εταιρεία τα δίνει 50/50 . Το 1.74 που βρήκα έχει R : 14,6 . Τα έχει δοκιμάσει κάποιος ? Είναι κατάλληλα για την δουλειά που τα θέλω ? Το ύψος του πεδιλου είναι σωστό ? Ευχαριστώ Peris Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted November 23, 2014 Αν το εκτος πισταςδεν ειναι στα αμεσα σχεδια σου πηγαινε σε κατι με λεπτοτερη μεση. Μπορει το TST να ειναι αξιοπρεπες στη πιστα για το πλατος του, αλλα δεν ειναι και ιδανικο. Κατι σε μεση μεταξυ 80 με 90 θα σε βολεψει καλυτερα. Κατι σε AR7 ησ σε El Ray απο Armada θα σε βολευε καλυτερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 23, 2014 το υψος του πεδιλου ειναι κοντο για σενα...ειναι πεδιλο twintip με ροκερ και καμπερ....αρα θα παταει στη πιστα το 1.55 περιπου...οτι λεει ο απο πανω μου...καλητερα μικροτερη μεση αν δεν θελεις να βγεις εκτος πιστας...το ar7 δεν το ξερω αλλα αν εχεις οντως μετριο επιπεδο και καρβαρεις το ελρει ειναι πααααρα πολυ μαλακο...δεν θα σε βολεψει...το τστ ειναι πεδιλαρα αλλα να το βαλεις στ απατητο...την κανει τη δουλεια και στη πιστα (ειδικα το τελευταιο μοντελο που εχει σκληροτερη ουρα) αλλα οχι τελεια Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 24, 2014 επί τι ευκαιρία και μιας και αυτό είναι γνωστό μας ( ανθρώπινο θα έλεγα ) κουσούρι / ελάττωμα....τα ski τα επιλέγουμε αφού πρώτα τα δοκιμάσουμε !!!δεν αγοράζουμε με τα ματια ! δεν είναι αφίσες του αγαπημένου μας τραγουδιστή, ούτε έπιπλο σαν την πολυθρόνα, το τραπέζι, την ντουλάπα! είναι εργαλείο (equipment) για δύσκολες αποστολές ! 4 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 24, 2014 Μια μικρή βοήθεια σας παρακαλώ . Ειμαι 172cm 76 κιλά και κάνω σκι μόνο σε πίστα . Το επίπεδο μου είναι μέτριο ,κατεβαίνω κόκκινες με άνεση και μου αρέσουν οι μεσαίες και μεγάλες καρβαριστες στροφές . Σκέφτομαι να πάρω ενα πέδιλο για να το έχω κυρίως για ανακατεμένες πίστες και για ανοιξιατικα Μπαχαλοχιονα εντός της πίστας πάντα . Αργότερα ποιος ξέρει ίσως να τα δοκιμάσω και να προσπαθισω να μάθω και στα εκτός . Έχω δει τα armada tst που η εταιρεία τα δίνει 50/50 . Το 1.74 που βρήκα έχει R : 14,6 . Τα έχει δοκιμάσει κάποιος ? Είναι κατάλληλα για την δουλειά που τα θέλω ? Το ύψος του πεδιλου είναι σωστό ? Ευχαριστώ Peris Να ξέρεις πάντως ότι τα ανοιξιάτικα μπαχαλόχιονα πολλές φορές είναι πολύ πιο δύσκολα εντός πίστας, παρά εκτός. Και δεν σου κάνω πλάκα. To TST δεν είναι καθόλου κακό -το αντίθετο μάλιστα- αλλά κανείς δεν θα τολμήσει να σου το προτείνει ως λύση όταν ξεκαθαρίζεις ότι δεν θα βγαίνεις εκτός, γιατί είναι σαν να σου προτείνουν ένα καθαρόαιμο 4χ4 παρόλο που εσύ διευκρινίζεις από πριν ότι ποτέ δεν θα πας σε χιόνι/χώμα και θέλεις μόνο να καβαλάς που και που κανένα πεζοδρόμιο. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 24, 2014 Το να τα πάρεις μόνο για εντός δεν θα στο προετίνει κανείς..... εγώ όμως θα σου πω κάτι άλλο...... πάρτα και ίσως γίνουν η αιτία να βγεις και στο εκτός πολύ πιό εύκολα απο ότι φαντάζεσαι.... :yes 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites