mainalo 1,542 Report post Posted December 28, 2014 Ενω το μεσημέρι χιονιζε κανονικά στο Μαίναλο τώρα ρίχνει χιονόνερο με τρελό αέρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted December 28, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!Με ρίσκα η πρόγνωση αλλά περιμένω με τις εξάρσεις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ΑττικήςΠρόγνωση καιρού για την περίοδο 29-12-2014 έως 02-01-2015Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός:http://www.youweather.com/el-gr/arti...2-01-2015.html Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 28, 2014 (edited) Eυχαριστούμε Δημήτρη http://ski.gr/news/article9504 Edited December 28, 2014 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 28, 2014 Επιστρέφω από Βουλγαρία σήμερα, φροντίστε να γλιτωσω εδώ τις αλυσίδες και να τις βαλω στη γέφυρα βαρυμπομπης για να φτάσω λυκόβρυση που μένω 4 Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 28, 2014 Έχει να κάνει πολλά χρόνια έτσι τόσο ξαφνικό και δυνατό χιονια με τόση διάρκεια....η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι...μέχρι και την πρωτοχρονιά καλά το παει...θας τους πιάσει όλους απροετοίμαστους θα ζήσουμε πάλι στιγμές απείρου καλούς....η ΕΜΥ ακόμα δεν έχει βγάλει έκτακτο δελτίο για Τρίτη και μετά για μένα απαράδεκτο η στημένο και ο νοών νοητό....απο την Πέμπτη και έπειτα χάνουμε τον υετο όμως υπάρχει μια πιθανότητα το χαμηλό νότια της Ιταλίας που φαίνεται να διαλύει να γεμίσει πάνω απο τα ζεστά νερά και να σκάσει και αυτό επάνω μας και σε συνδυασμό με τις υψηλές πιέσεις να έχουμε ακόμα ένα δυνατό κύμα χιονιού...θα το δούμε την Τρίτη πιστεύω...έχουμε κλειδώσει πλέον και αναμένουμε live streaming.... Εγώ πάντως το Σάββατο θα Ανεβω για χιονοπολεμο και περπάτημα μέσα στο χιόνι....νωρίτερα δεν μπορώ.... Και κάτι ακόμα για κεντρο Αθήνας πιστεύω ότι χιονόπτωση θα δούμε γιατί έχουμε δει και με πιο light καταστάσεις....καλό βράδυ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 28, 2014 Μεγάλη προσοχή στους βουνίσιους της Πελοποννήσου πάρτε τα μέτρα σας...be ready... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 28, 2014 Τη τριτη καλαβριτα ,πειστεβης θα ειναι καλα;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 29, 2014 Τσιπλα ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον κόσμο. Ααααααανετα..... 2 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Κεντρική και Νότια Ελλάδα για χιονοδρόμους: Θα θαφτείτε στο χιόνι. ΜΙΚ Θα βάλει και με Βορινή καλό χιόνι από πάνω από αυτό που έπεσε τώρα. Δεν θα ανέβαινα για σκι σε κανένα χιονοδρομικό της επόμενες μέρες λόγω αέρα και ομίχλης. Το Πήλιο θα έχει πρόβλημα από το πολύ χιόνι. Κάνας τολμηρός αν ανέβει ίσως ανοιξουν κάνα καλό λιφτ ΠαρνασσοΚαλάβρυτα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Μικρό άγχος για το Καρπενήσι που με Βορινή δεν τρώει τόσο, τα άλλα νομίζω θα είναι κομπλέ. Πονάνε διάφορα σημεία του κορμιού μου νομίζω κάπου ανάμεσα 3 και 4 Γενάρη θα είμαι εντελώς καλά μόλις βγάλει λιακάδα και άπνοια για υπερμέρα. Αθήνα για πεζούς: Τρείς μέρες σερί απίστευτο παλιόκαιρο με τυφωνάκι στο Αιγαίο, δεν είναι αυτός ο καιρός που το στρώνει Αθήνα μάλλον θέλει λίγο πιο κρύο και το χαμηλό πάει προς Χίο, δεν είναι κλασσικό στη Ρόδο. Χιονόστρωση μέχρι Πολιτεία, χιονόπτωση μέχρι Μαρούσι, το κέντρο ίσως δει αερομεταφερόμενες νιφάδες (parkoyr μολοτοφ που λέμε) Βόρεια Ελλάδα: Λιάνα (και Ελένη, Πέτρο, Στράτο) αν δεν γράφεις δεν γράφω. Edited December 29, 2014 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2014 μικ δεν το συστηνεις αυριο για βασιλιτσα? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 29, 2014 Μιχάλη μη με βρίσεις αλλά για χελμο τι βλέπεις? Έμεινε το βουνό με λίγο χιόνι τελικα? 4-7 του μήνα μπορείς να προβλέψεις τίποτα? Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 Kαι τους δύο θα σας βρίσω είμαι σαφέστατος στο παραπάνω ποστ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted December 29, 2014 ΜΙΚ βρισε και εμενα γιατι δεν με βλεπω και πολυ αισιοδοξο να τσουλαμε ... tsipla αρχηγε ?? πες κατι !! εχω καταθλιψη ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 Θα βάζει δυο μέρες με Βοριά Καλάβρυτα και Μαίναλο, πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση έχεις ανοιχτό χιονοδρομικό με κάποια σημεία με πέτρες. Έχω κάνει edit το πρώτο παραπάνω post νομίζω είναι σαφές τώρα 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Έχει να κάνει πολλά χρόνια έτσι τόσο ξαφνικό και δυνατό χιονια με τόση διάρκεια....η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι.... Διαβάζω και Ανήλιο και Βασιλίτσα 80 πόντους και "δεν έχει ξαναγίνει" στην ίδια πρόταση. Θυμίζω την Βασιλίτσα που άνοιξε τον Οκτώβρη με μια κακοκαιρία. Πρόπερσι παραμονή πρωτοχρονιάς ανεβήκαμε Παρνασσό μιας και έδινε χιονόπτωση για ένα βράδυ δυνατή περιμένωντας να βρούμε την υπερμέρα με "20-30 άντε 40 Θεέ μου κάνε να έχει μισό μέτρο φρέσκο χιόνι" και είχε βάλει 1μέτρο καθαρό ξερό στο Πάρκιγκ αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ήταν χωρίς αέρα και είχε ένα μέτρο παντού στα Κελλάρια. Πριν την κακοκαιρία το χιονοδρομικό δούλευε αλλά στα απάτητα Ηρακλή Οδυσσέα δεν είχε καν χιόνι ήταν όλο κοτρώνες. Με μια κακοκαιρία κάναμε απάτητα παντού χωρίς φόβο. Μου είπαν ότι έχει ξαναγίνει τη δεκαετία του 80, ένα μέτρο σε ένα βράδυ παντού. Zητώ συγνώμη για το Μαίναλο προγνωστικά για μένα θα φάει πολύ καλό χιόνι, αλλά αφού έγραψε ο κοστακιςγκαντέμης δεν θα μου κάνει εντύπωση να περάσει τοπική αμμοθύελλα με +30 βαθμούς κελσίου και να το λιώσει όλο. Edited December 29, 2014 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,146 Report post Posted December 29, 2014 (edited) τελειως off-topic αλλά και επισήμως εχουμε εκλογες. αντε να δουμε πια κυριακη θα χασουμε...(που θαχει και πουδρες ως συνηθως...) 25 γενάρη... τι καιρό θαχει μιχάλη? Edited December 29, 2014 by vro 3 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,457 Report post Posted December 29, 2014 Οι κάλπες ανοίγουν 7, 9.30-10 είσαι πάνω και κάνεις μια χαρά πιστιάρικο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,146 Report post Posted December 29, 2014 εκτος αν σε αρπαξει ο δικαστικος και σε βαλει στην εφορευτικη... το επαθα μια φορα και απο τοτε παω απογιομα... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 29, 2014 Κάποτε πήγα να ψηφίσω με το μαγιώ και την πετσέτα.Καιρός να σκάσουμε με μπουφάν-σαλοπέτα και τα σκι αγκαλία. 7 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 29, 2014 Καιρός να σκάσουμε με μπουφάν-σαλοπέτα και τα σκι αγκαλία. το εχω κανει,μετα απο οριβατικο στη Λιακουρα - 6 Μαϊου 4 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 29, 2014 Σάββατο και Κυριακή αν και περιμένω μέχρι και αύριο να δω λίγο μήπως έχουμε κάποια αλλαγή φαίνονται πολύ καλές μέρες με λιακάδα για να τσουλισετε σχεδόν παντού απο Κυριακή βράδυ νέες πυκνές χιονοπτώσεις.... Προλάβετε.... Έρχεται πολύ χιόνι... Και σε πολλές πεδινές περιοχές... Περιμένω το 12ζ και θα τα ξανά πούμε...υπέρ μπαμπάκι... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 29, 2014 Ά ρε τσιπλα μάγκα. Μόνο εσύ το έλεγες από αρχές Δεκεμβρίου. Θα είμαστε Καλάβρυτα από Κυριακή μέχρι Τετάρτη. Ελπίζω να ανοίξει να λιωσουμε. Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Ανέβηκε το κύριο run του 12Ζ Αθήνα: λίγο πιο κάτω η χιονόστρωση, κάτω από Πολιτεία ίσως Κιφησσιά, χιονόπτωση θα δει και το Ψυχικό, απίθανος παλιόκαιρος τρεις μέρες σερί. Χιονοδρομικά Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας πλην Καρπενήσι: Από ότι έχουν φάει γράψτε +20 πόντους με διαφορετική κακοκαιρία από αυτή που το έχουν φάει ήση οπότε έχουμε βάσιμες ελπίδες να γεμίσουν τρύπες που με τον Δυνατό Νοτιοδυτικό δεν έπιανε το χιόνι. Δεν θα ανέβαινα αύριο Παρνασσό για σκι, έχει όμως βάσιμες ελπίδες να κάνεις σκι. Καλάβρυτα θα ανέβαινα ακόμα και με ορειβατικά στα δέντρα, πάντως θα φυσάει πολύ για άγκυρα. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η πρώτη υπερμέρα θα αργήσει τόσο φίλε tsipla... Πήλιο μέτρο. Βόρεια Ελλάδα: την έχω έτοιμη την πρόγνωση αλλά περιμένω να γράψει κάποιος Ambitius Μακάρι να έχουν κάνει λάθος και το τυφωνάκι που μας άνοιξε τα βουνά να μην έχει πάρει τελικά άλλους ανθρώπους. Συγνώμη για το χαρούμενο ύφος αλλά το πρωί ξυπνήσαμε και νομίζαμε ότι τα νέα ήταν σχετικά καλά. Edited December 29, 2014 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2014 Βόρεια Ελλάδα: την έχω έτοιμη την πρόγνωση αλλά περιμένω να γράψει κάποιος Ambitius δεν εχουν γραψει ποτε αφου... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 29, 2014 Από Καλάβρυτα πάντως δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν. Ελπίζω να βγάλουν ανακοίνωση σύντομα Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites