tpal12 231 Report post Posted December 25, 2014 Ο (φυσιολογικος) κοσμος προσευχεται για να μην χιονισει [emoji12] [emoji12] [emoji12] send from my mobile device, using tapatalk. Εμείς όμως δεν είμαστε έτσι. Χαχαχα. Αν και πιστεύω πως εμείς είμαστε οι φυσιολογικοί της υπόθεσης. Έχουμε 9 μήνες καλοκαίρι Στην Ελλάδα. Δεν τους φτάνει. Ας μείνει και για εμάς τίποτα. Αλλιώς να φύγουν να πάνε Ταϋλάνδη Τώρα που είναι high season. Με δόση χιούμορ πάντα 2 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 25, 2014 όχι δεν είμαι σκιερ αλλα ποτε δεν ξερεις...ισως τα πουμε τρώγοντας κοψιδια..... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 25, 2014 περιμεντε να δουμε το 00ζ το σημερινο πιστευω θα είναι καλητερο...θα ανεβασω αυριο το πρωι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 25, 2014 Ο (φυσιολογικος) κοσμος προσευχεται για να μην χιονισει [emoji12] [emoji12] [emoji12] send from my mobile device, using tapatalk. με αρκετες εξαιρέσεις , αγροτες (που θελουν τον χιονια τωρα και οχι οψιμο την ανοιξη), γενικά οσοι περιμένουν να πιουν νερο απο ταμιευτηρες, κεφαλάρια κλπ, οσοι ασχολουνται με τον χειμερινο τουρισμο και γενικώτερα διαφοροι οπουρτουνιστες (οσοι πουλανε χειμερινα ειδη, αλυσιδες,φουμαρα κλπ) 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted December 26, 2014 (edited) Ο κόσμος σίγουρα θα έπρεπε να προσεύχετε να χιονίζει καλά στα βουνά κάθε χρόνο, μιας και αλλιώς θα πούμε το νερό νεράκι και μη ξεχνάμε το νερό που πίνουμε, δεν είναι μόνο οι αγρότες. Αν δεν κάνω λάθος το χιόνι που λιώνει την άνοιξη είναι ο καλύτερος τρόπος να γεμίσουν τα αποθέματα νερού στους ταμιευτήρες και οι βροχές με ζέστες κλπ δεν βοηθάνε τόσο όσο να έχει κάνει ένα καλό χειμώνα με χιόνια στα βουνά. Στο θέμα μας μάλλον θα χιονίζει την πρωτοχρονιά ζητώ συγνώμη για την λάθος πρόβλεψη. Πιστεύω 3 ή 4 του μηνός είναι η μέρα που θα απολαύσουμε τα βουνά μας με μπόλικο χιόνι για σκι. Και πάλι στα αυριανά run θα ξεκαθαρίσει το τι και πως ακόμα είναι ανοιχτά πολλά σενάρια ακόμα και για χιόνι στην Αθήνα. Edited December 26, 2014 by ΜΙΚ 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 26, 2014 Και άμα χιονίζει τι ?????? αναβάλετε το Πρωτοχρονιάτικο ραντεβού ?????? τόσο του γλυκού νερού είστε ??? Το θέμα μας είναι άλλο, χιόνι θα έχει στις πίστες ?? εάν χιονίζει λίγο μας νιάζει θα βρούμε έναν καλό λαγό κι όλα Ο.Κ :thumbup: 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 26, 2014 Δηλαδή για εμάς που έχουμε κλείσει ΝΑ ανέβουμε χελμο 2-7/1 είμαστε καλά λογικά. Βρε και να χιονίζει εκεί θα είμαστε αποκλεισμένοι με τέτοια στέρηση. Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted December 26, 2014 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 27/28-12-2014 Αναλυτική πρόγνωση και σχολιασμός για την βδομάδα της Πρωτοχρονιάς: http://www.youweather.com/el-gr/article/πρόγνωση-καιρού-για-το-σαββατοκύριακο-27-28-12-2014.html 3 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 26, 2014 Από Γερμανία. Η τελευταία είναι δέκα λεπτά αργότερα.... 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 26, 2014 αν αρχισουμε το σκι 3-4 γενάρη... για μια 2 συνεχόμενη χρονια χαμένες οι γιορτες.... η επιβίωση πολλων επαγγελματιων σε μεγαλο ρισκο.... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 26, 2014 Να μάθουν να μη ζουν από τις γιορτές ....υπάρχουν άλλοι τρόποι. Στα του καιρού από Τρίτη και μετά δεν έχει ξεκαθαρίσει τπτ ακόμη....τα μοντέλα μας τρολάρουν κανονικά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted December 26, 2014 Προφανώς ο βρο δεν αναφέρεται στα καταλύματα που ουτως η άλλως έχουν κόσμο αλλα σε αμιγώς χιονοδρομικες επιχειρησεις. Ενοικιάσεις, μαθηματα κλπ που θα μπορούσαν να πάρουν ενα τμήμα απο τα "τακουνια". Βαγγελη ελπιζω να μην μας τρολαρεις εσυ και ο άλλος ο ουρανοκατεβατος, περνάμε δύσκολες στιγμές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 26, 2014 Aκριβώς επειδή από Δευτέρα θα λείπω Ιταλία,είμαι εντελώς αντικειμενικός χωρίς συναισθηματισμούς. Πολλές φορές τα μοντέλα μας τάζουν μας παίρνει ο ενθουσιασμός (κι εγώ μέσα) και μετά απογοητευόμαστε. Γι,αυτό κρατάω μικρό καλάθι ακόμη...επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted December 26, 2014 Πράγματι μικρό καλάθι αλλά θα μου επιτρέψεις την αισιοδοξία ότι (αφού φεύγεις) με αυτές τις διατάξεις όπου και να κάτσει η μπίλια τα χιονοδρομικά μας θα δεχθούν καλό χιόνι να ανοίξουν. Πολύ ενδιαφοέρουσα προγνωστικά η κακοκαιρία της πρωτοχρονιάς, που αν έρθει ο Αντικυκλώνας προς τα εμάς θα είναι απλά ξερόκρυο και αν μείνει Βόρεια και βαθύνει το χαμηλό έχουμε σούπερ κακοκαιρία με πολλά νερά και κρύο. Το ensemble της Αθήνας δίνει πίεση από 1020 μέχρι 1000 κοινώς από ξαστεριά και χωρό έξω μέχρι χαμηλό από πάνω μας για ρεβεγιόν. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Το κρίσιμο διάγραμμα είναι αυτό πιστεύω μέχρι αύριο θα πάει προς τα κάπου η μπίλια και θα δούμε. Δείτε τις διατάξεις και θα καταλάβετε. 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 26, 2014 παιδια εκφραστείτε ελευθερα μην μενετε μονο στο αν....η αληθεια είναι ότι το ένα χαμηλο ερχεται μετα το άλλο τουλάχιστον μεχρι τις 10 του μηνα...και μαλιστα χιονοφορα χαμηλα...θα βλέπουμε τις cam και δεν θα το πιστεύουμε για το ποσο γρηγορα θα γινει...μεσα σε μια εβδομαδα θα είναι όλα μπαμπακι του μετρου...εν αναμονη του 12ζ.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 26, 2014 Μιχάλη δεν διαφωνώ....και εγώ αισιόδοξος είμαι. Απλά επειδή βλέπω κάποια παλαντζαρίσματα στα μοντέλα,δεν εκφράζομαι ακόμη,γιατί φάγαμε πολλές μπούφλες.Επίσης δεν ξέρουμε ακόμη σε ποιες περιοχές θα κάτσει ο κύριος όγκος των φαινομένων. Άλλωστε όταν γυρίσω και εγώ μπαμπάκι τα θέλω να είναι.... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted December 26, 2014 (edited) Το 12Ζ ανέβηκε η πρόγνωση μου παραμένει σταθερή τόσες μέρες....πρόσεξε ότι εκφράζομαι έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα ξαναγράφω και να αποφεύγω τις μπούφλες Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά (θα έχουν αρκετό χιόνι, ίσως έει παλιόκαιρο) την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως. Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή. Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Kαιμακτσαλάν, Πισοδέρι, Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Aνήλιο Πήλιο Μαίναλο Φαλακρό. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι. Πολύ ενδιαφέρουσα προγνωστικά η κακοκαιρία της πρωτοχρονιάς, που αν έρθει ο Αντικυκλώνας προς τα εμάς θα είναι απλά ξερόκρυο και αν μείνει Βόρεια και βαθύνει το χαμηλό έχουμε σούπερ κακοκαιρία με πολλά νερά και κρύο. Το ensemble της Αθήνας δίνει πίεση από 1020 μέχρι 1000 κοινώς από ξαστεριά και χωρό έξω μέχρι χαμηλό από πάνω μας για ρεβεγιόν. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Το κρίσιμο διάγραμμα είναι αυτό πιστεύω μέχρι αύριο θα πάει προς τα κάπου η μπίλια και θα δούμε. Δείτε τις διατάξεις και θα καταλάβετε. Edited December 26, 2014 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 26, 2014 η απόσταση απο τις δαφνες στην πίσσα και πούπουλα ειναι μικρη (ενα ενσεμπλε βημα...) 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 26, 2014 ευνοημενα όλα τα βουνα της βορειας χωρας για αποψε αλλα θα εχουμε χιονοπτώσεις και σε χαμηλα υψομετρα θα τα δουμε αυριο και στην τηλεοραση Live...από κει και περα περιμενουμε τρια χαμηλα βαρομετρικα αρχης γενομενης από την κυριακη το απόγευμα με χιονια σε όλα τα χιονοδρομικα της κεντρικης και βορειας ελλαδας και βροχες στα πεδινα...το δευτερο κυμα από την τριτη με πολύ κρυο και πολλα χιονια το οποιο θα επηρεασει με τα σημερινα δεδομενα τα κεντρικα και νοτια με πυκνεσ χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινα...στο καπακι από τεταρτη και το τριτο μετωπο με πολλα χιονια και αυτό κυριως στα κεντρικα και νοτια της χωρας....προσωπικη μου εκτιμηση αν δεν μας τα χαλασει η πορεια των χαμηλων θα εχουμε λευκη προτωχρονια και στην ταλεπωρη αθηνα μας....και επειτε και συνεχεια φαινεται ότι δεν σταματάμε εδώ θα συνεχισει ο χιονιας στην χωρα μας... και αν δεν σας πειραζει θα ηθελα να ανοιξω εγω τον γεναρη αν προλάβω.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted December 26, 2014 Κυριακή 4 Ιανουαρίου πουδρες με ηλιοφάνεια στον Παρνασσό. Μόλις μου το είπε ο Προφήτης. Αλλαχου Ακμπάρ 3 Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 26, 2014 Δηλαδή για εμάς τους νότιους να περιμένουμε από Τρίτη τα σπουδαία? Βλέπε χελμο? 1 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
ninad 1 Report post Posted December 26, 2014 2 του μηνα θα τσουλησουμε???? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2014 Tsipla ουτε που να το σκεφτεσαι το ανοιγμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 26, 2014 Δηλαδή για εμάς τους νότιους να περιμένουμε από Τρίτη τα σπουδαία? Βλέπε χελμο? Σωστά... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 26, 2014 2 του μηνα θα τσουλησουμε???? Δύσκολα νομίζω οτι και στις 2 θα ρίχνει και μάλιστα πολύ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites