Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
marizaki

Δεκέμβριος 2014

Recommended Posts

Επιμένω πρέπει να μάθουμε τι έκανε Φαλακρό γιατί ίσως κλέψει την πρωτιά...

Ξέχασα το Φαλακρό που επίσης έχει ελπίδες μιας και μάλλον έχει φάει αρκετό και θα φάει και άλλο. Βέβαια αυτό χωρίς να έχουμε πληροφόρηση από πάνω αν δεν έχει ήδη τίποτα χλωμό αλλά λογικά πρέπει να έχει χιόνι.

Εγω βλεπω καμερες bansko +pamporovo για να βγαλω εμεσσα συμπερασμα για φαλακρο........λογικα εβαλε αρκετα γιατι μπανσκο ανοιξανε 2 μπλε πιστες σημερα στα 1700, αλλα φαλακρο εχεπιο πολυ πετρα καιμεγαλες κλησεις οποτε θελει πολυ περισσοτερο χιονι για να ανοιξει...αν βαλει αυριο μεθαυριο και δεν το σηκωσει το ΣΚ, τοτε για 21 που ανοιιγουν τα καφε μπορει να δουλεψει και καμια πιστα.

• Like 1

Παρνασσό τι λεει;

Και τι βλέπετε για 19-23 ;

Προσωπικά, έχω ένα πολύ καλό φιλαράκι, μάγο voodoo στο επάγγελμα, και τον έχω βάλει να δουλεύει πάνω στο θέμα.. και έχω και την κολλητή της γυναίκας μου που ρίχνει πολύ καλά ταρώ, σήμερα που θα έρθει θα την ρωτήσω σχετικά..! :evil:

• Like 2

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr

Πέπε Παρνασσό δεν έχει ούτε 1 εκατοστό χιόνι.Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάζεις εδω για το καιρό ,και μη βιαστείς να κλείσεις ξενοδοχείο κάπου!

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

ο παντοδύναμος Allah έχει προνοήσει ώστε από τις 4 Ιανουαρίου που θα είμαι στα πάτρια να είναι κάτασπρα τα βουνά μας.
γιατί όπως λέει και η παροιμία "αν δεν πάει το χιόνι στο βουνό, το φέρνει ο Mohamed" η κάτι τέτοιο.

Darka Darka Mohamed Jihad.

• Like 4

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

Πέπε Παρνασσό δεν έχει ούτε 1 εκατοστό χιόνι.Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάζεις εδω για το καιρό ,και μη βιαστείς να κλείσεις ξενοδοχείο κάπου!

Βέβαια, μετά τις 15/12 θα μπορείς να πηγαίνεις στο σαλέ και να πίνεις καφεδάκι (με κοντομάνικο και καπελάκι εννοείται) έχοντας για θέα τα καινούργια lift (άντε και λίγο λάσπη) !! :wallbash:

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr

παντως επειδη το αναφερατε ποιο πανω εχει ξανανοιξει ο παρνασσος με μια η 2 χιονοπτωσεις χωρις σταγονα χιονι το πρωτο 15 νθημερο το δεκεμβριουκαι αυτο που συμβαινει τωρα δεν μου φαινεται περιεργο.

Πάμε δυνατά παιδια....περιμένουμε να δούμε τι θα ρίξει μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής που πιστευω οτι θα ειναι καλό και πάμε για τα καλύτερα την επόμενη εβδομάδα....απο τις 17 και έπειτα νεα μεταβολή του καιρού και δεν θα αλλάξει έρχονται πολλά χιονια...και πιστευω οτι θα χιονίζει και τα Χριστούγεννα....άντε να το ξανά πω μπαμπάκι λέμε μπαμπάκι... Οτι θα ειναι χιονισμένα εγώ το έχω σίγουρο εδώ και πολυ καιρό ποιος Παει απο τώρα στοιχημα για τα Χριστούγεννα???

• Like 3

To θέμα δεν είναι αν θα είναι χιονισμένα,αλλά αν θα έχει 70cm χιόνι να κάνουμε αξιοπρεπές σκι!

• Like 3

Nιώθω καλύτερα οπότε δεν θα πόνταρα λεφτά στο να μην είναι μπαμπάκι. Μολαταύτα θα μου επιτρέψεις την παρατήρηση ότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πως θα είναι το διάστημα 17-23 που πράγματι μοιάζει να έρχεται κάτι και ότι το χιόνι που θα πέσει αύριο δυστυχώς θα παλέψει με τη ζέστη της επόμενης βδομάδας με μόνο σύμμαχο τη μικρή μέρα.

Παρασκευή θα αρχίσουμε να έχουμε εικόνα καλύτερη για το 17-23.

Μια αισιόδοξη νότα όμως είναι με λίγη τύχη αρκετά χκ ιδίως σε βορινές πλαγιές θα το κρατήσουν και γιατί όχι ίσως κάποια να μπορούν να δώσουν μερικές πίστες το σκ.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αχαχαχαχα!Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;;;

Πραγματατικά αυτο το Σκ κανένα Χ/κ δεν θα είναι σε θέση να δώσει τπτ...αν το κάνει θα είναι επικύνδινο τουλάχιστον!

Εκτός αν κάνει θαύματα αύριο...αλλά δεν υπάρχουν θαύματα!

Το 17-23 είναι ενα διάστημα που υπάρχει μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ των κυριότερων μοντέλων...δηλαδή τώρα είναι μπάχαλο η πρόγνωση....μπόρει από όλα ως και τίποτα!Οπότε υπομονή.....

Επίσης είναι πιθανόν ακομη και να κάτσει κατι καλό τότε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουμε βροχές μέχρι τα 2000μ...οπότε οι βάσεις των περισσότερων φτου και από την αρχή....μπορεί και όχι.Σενάρια συζητάμε....επιστημονικής φαντασίας;ίσως!

• Like 1

...για συζητηστε κι αλλο, εχει ενδιαφερον μας αρεσει!!! :rolleyes:

• Like 6

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Που χάθηκες εσύ?

Με φάγαν οι υποχρεώσεις Γιάννη. Αλλά που θα πάει, θα 'ρθει... άσπρη μέρα και για μας (οσονούπω λέμε) ;)

• Like 1

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Παντως εγω που βλεπω το βελουχι απο λαμια , άσπρο ειναι, τωρα τι χιονι εχει στις πίστες δε το γνωρίζω....

• Like 2

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Καλά εννοείται ότι το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Συχνά μέχρι 15-20 Δεκ. δεν έχει τίποτα και μετά απότομα με 1-2 κακοκαιρίες φτάνουμε στο 1μ. χιόνι σε κάποια χ.κ. Αυτό που με προβληματίζει είναι το λιγοστό χιόνι στις Άλπεις μέχρι στιγμής, αλλά κι εκεί συμβαίνει σχετικά συχνά τέτοια περίοδο.

Πριν λίγο έριχνε αρκετά καλά στον Παρνασσό: http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/live.html

Αν είχαμε χιονοδρομικό στη Λιάκουρα, τώρα θα κάναμε σκι?

:shuriken:

• Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

λετε να ανεβουμε κανενα πισοδερι? :Phttp://www.snowreport.gr/snowcam/pisoderi/live.html

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Τα σημερινα run τα έσβησαν όλα για την αλλαγή εβδομάδα...θα τα ξανά βάλει όμως...

Δεν θα πω κάτι άλλο σήμερα,πέρα του ότι το μέλλον είναι ζοφερό για τους χιονοδρόμους...δύσκολα τα πράγματα....

Καλά το 20 το έχετε ξεχάσει ήδη...να δούμε το 25 αν θα καταφέρουμε....