ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 9, 2014 Επιμένω πρέπει να μάθουμε τι έκανε Φαλακρό γιατί ίσως κλέψει την πρωτιά... Ξέχασα το Φαλακρό που επίσης έχει ελπίδες μιας και μάλλον έχει φάει αρκετό και θα φάει και άλλο. Βέβαια αυτό χωρίς να έχουμε πληροφόρηση από πάνω αν δεν έχει ήδη τίποτα χλωμό αλλά λογικά πρέπει να έχει χιόνι. Εγω βλεπω καμερες bansko +pamporovo για να βγαλω εμεσσα συμπερασμα για φαλακρο........λογικα εβαλε αρκετα γιατι μπανσκο ανοιξανε 2 μπλε πιστες σημερα στα 1700, αλλα φαλακρο εχεπιο πολυ πετρα καιμεγαλες κλησεις οποτε θελει πολυ περισσοτερο χιονι για να ανοιξει...αν βαλει αυριο μεθαυριο και δεν το σηκωσει το ΣΚ, τοτε για 21 που ανοιιγουν τα καφε μπορει να δουλεψει και καμια πιστα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 9, 2014 Παρνασσό τι λεει; Και τι βλέπετε για 19-23 ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted December 10, 2014 Παρνασσό τι λεει; Και τι βλέπετε για 19-23 ; Προσωπικά, έχω ένα πολύ καλό φιλαράκι, μάγο voodoo στο επάγγελμα, και τον έχω βάλει να δουλεύει πάνω στο θέμα.. και έχω και την κολλητή της γυναίκας μου που ρίχνει πολύ καλά ταρώ, σήμερα που θα έρθει θα την ρωτήσω σχετικά..! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 10, 2014 Κάνει κατι σε παρακαλώ ,γιατι έρχονται οι μέρες !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted December 10, 2014 Πέπε Παρνασσό δεν έχει ούτε 1 εκατοστό χιόνι.Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάζεις εδω για το καιρό ,και μη βιαστείς να κλείσεις ξενοδοχείο κάπου! 1 Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted December 10, 2014 ο παντοδύναμος Allah έχει προνοήσει ώστε από τις 4 Ιανουαρίου που θα είμαι στα πάτρια να είναι κάτασπρα τα βουνά μας. γιατί όπως λέει και η παροιμία "αν δεν πάει το χιόνι στο βουνό, το φέρνει ο Mohamed" η κάτι τέτοιο. Darka Darka Mohamed Jihad. 4 Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted December 10, 2014 Πέπε Παρνασσό δεν έχει ούτε 1 εκατοστό χιόνι.Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάζεις εδω για το καιρό ,και μη βιαστείς να κλείσεις ξενοδοχείο κάπου! Βέβαια, μετά τις 15/12 θα μπορείς να πηγαίνεις στο σαλέ και να πίνεις καφεδάκι (με κοντομάνικο και καπελάκι εννοείται) έχοντας για θέα τα καινούργια lift (άντε και λίγο λάσπη) !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted December 10, 2014 παντως επειδη το αναφερατε ποιο πανω εχει ξανανοιξει ο παρνασσος με μια η 2 χιονοπτωσεις χωρις σταγονα χιονι το πρωτο 15 νθημερο το δεκεμβριουκαι αυτο που συμβαινει τωρα δεν μου φαινεται περιεργο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted December 10, 2014 Συμβαινει συχνα στην ελλαδιτσα μας.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 10, 2014 Πάμε δυνατά παιδια....περιμένουμε να δούμε τι θα ρίξει μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής που πιστευω οτι θα ειναι καλό και πάμε για τα καλύτερα την επόμενη εβδομάδα....απο τις 17 και έπειτα νεα μεταβολή του καιρού και δεν θα αλλάξει έρχονται πολλά χιονια...και πιστευω οτι θα χιονίζει και τα Χριστούγεννα....άντε να το ξανά πω μπαμπάκι λέμε μπαμπάκι... Οτι θα ειναι χιονισμένα εγώ το έχω σίγουρο εδώ και πολυ καιρό ποιος Παει απο τώρα στοιχημα για τα Χριστούγεννα??? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 10, 2014 To θέμα δεν είναι αν θα είναι χιονισμένα,αλλά αν θα έχει 70cm χιόνι να κάνουμε αξιοπρεπές σκι! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 10, 2014 (edited) Nιώθω καλύτερα οπότε δεν θα πόνταρα λεφτά στο να μην είναι μπαμπάκι. Μολαταύτα θα μου επιτρέψεις την παρατήρηση ότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πως θα είναι το διάστημα 17-23 που πράγματι μοιάζει να έρχεται κάτι και ότι το χιόνι που θα πέσει αύριο δυστυχώς θα παλέψει με τη ζέστη της επόμενης βδομάδας με μόνο σύμμαχο τη μικρή μέρα. Παρασκευή θα αρχίσουμε να έχουμε εικόνα καλύτερη για το 17-23. Μια αισιόδοξη νότα όμως είναι με λίγη τύχη αρκετά χκ ιδίως σε βορινές πλαγιές θα το κρατήσουν και γιατί όχι ίσως κάποια να μπορούν να δώσουν μερικές πίστες το σκ. Αχαχαχαχαχαχαχαχα Edited December 10, 2014 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 10, 2014 Αχαχαχαχα!Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;;; Πραγματατικά αυτο το Σκ κανένα Χ/κ δεν θα είναι σε θέση να δώσει τπτ...αν το κάνει θα είναι επικύνδινο τουλάχιστον! Εκτός αν κάνει θαύματα αύριο...αλλά δεν υπάρχουν θαύματα! Το 17-23 είναι ενα διάστημα που υπάρχει μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ των κυριότερων μοντέλων...δηλαδή τώρα είναι μπάχαλο η πρόγνωση....μπόρει από όλα ως και τίποτα!Οπότε υπομονή..... Επίσης είναι πιθανόν ακομη και να κάτσει κατι καλό τότε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουμε βροχές μέχρι τα 2000μ...οπότε οι βάσεις των περισσότερων φτου και από την αρχή....μπορεί και όχι.Σενάρια συζητάμε....επιστημονικής φαντασίας;ίσως! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 11, 2014 ...για συζητηστε κι αλλο, εχει ενδιαφερον μας αρεσει!!! 6 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 11, 2014 Που χάθηκες εσύ? Με φάγαν οι υποχρεώσεις Γιάννη. Αλλά που θα πάει, θα 'ρθει... άσπρη μέρα και για μας (οσονούπω λέμε) 1 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 11, 2014 Παντως εγω που βλεπω το βελουχι απο λαμια , άσπρο ειναι, τωρα τι χιονι εχει στις πίστες δε το γνωρίζω.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 11, 2014 (edited) Tεχνητό έχει Δημήτρη! Γιώργος Edited December 11, 2014 by GPILOT Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 11, 2014 Χιονιζει και σημερα, βρε λες να ανοιξουν τιποτα καλο να αξιζει τα ανεβουμε? Θα ανεβει πολυ η Τ το ΣΚ εδω στα ΒΑ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted December 11, 2014 Καλά εννοείται ότι το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Συχνά μέχρι 15-20 Δεκ. δεν έχει τίποτα και μετά απότομα με 1-2 κακοκαιρίες φτάνουμε στο 1μ. χιόνι σε κάποια χ.κ. Αυτό που με προβληματίζει είναι το λιγοστό χιόνι στις Άλπεις μέχρι στιγμής, αλλά κι εκεί συμβαίνει σχετικά συχνά τέτοια περίοδο. Πριν λίγο έριχνε αρκετά καλά στον Παρνασσό: http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/live.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 11, 2014 Αν είχαμε χιονοδρομικό στη Λιάκουρα, τώρα θα κάναμε σκι? 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 11, 2014 λετε να ανεβουμε κανενα πισοδερι? http://www.snowreport.gr/snowcam/pisoderi/live.html Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 11, 2014 Τη νύχτα θα βάλει καλό χιόνι...μακάρι να το κρατήσει για λίγες μέρες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 11, 2014 Τα σημερινα run τα έσβησαν όλα για την αλλαγή εβδομάδα...θα τα ξανά βάλει όμως... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted December 11, 2014 Έκτακτο δελτίο:http://www.youweather.com/el-gr/article/%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%B7-11-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2014.html 1 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 11, 2014 Δεν θα πω κάτι άλλο σήμερα,πέρα του ότι το μέλλον είναι ζοφερό για τους χιονοδρόμους...δύσκολα τα πράγματα.... Καλά το 20 το έχετε ξεχάσει ήδη...να δούμε το 25 αν θα καταφέρουμε.... Quote Share this post Link to post Share on other sites