spider 2,124 Report post Posted December 5, 2014 (edited) Παιδια μιλαμε για απιστευτη ταινια, μην την χασετε, εχουμε κανει και παρουσιαση στο site του περιοδικου, δειτε την εδω Edited December 5, 2014 by spider 5 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 5, 2014 Όντως καταπληκτική Στάθη. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 5, 2014 Είδα λίγο την αρχή. Φαίνεται όντως φοβερή! Η υπόλοιπη το βράδυ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 6, 2014 Capture κατάφερε κανείς να κάνει? ΥΓ. Δεν είμαι κλέφτης αλλά θέλω να την δω σε HD σε μεγάλη TV 2 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 6, 2014 Γιώργο κι εγώ το ίδιο. Θα το ψάξω και θα σου πω. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 6, 2014 Α, και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δεν το κατάφερε! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted December 7, 2014 Πάει κάηκα βραδιάτικα. Δύο φορές την είδα! Όντως εξαιρετική! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 7, 2014 Μια απο τα ίδια. Υπότιτλους? send from my mobile device, using tapatalk. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 7, 2014 (edited) Μεχρι τωρα την ειδα πεντε φορες αφου στο τελος νομιζα οτι επαιρνα και γω μερος στην ταινια, απιστευτη ταινια, θεωρω οτι ισως ειναι οτι ποιο φυσικο και ωραιο εχω δει μεχρι τωρα, τωρα για τα διαφορα που λεγονται απο τον Douglas και τον "Σταθμαρχη" θεωρω οτι ειστε γατακια, ετσι Skimad, sakip πει ακουει... Καλωδιο HDMI απο το λαπι τοπι στην 42" και ειχα μια εικονα απιστευτη.... Edited December 7, 2014 by spider 3 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 7, 2014 Στάθη το δοκίμασα, αλλά δεν μου άρεσε η ποιότητα ακόμα και στα 1080! Δεν θα αργήσει να βγει πάντως! Και θα την βρούμε... ;-) Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 8, 2014 Αποδεκτή εικόνα είχε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 8, 2014 τωρα για τα διαφορα που λεγονται απο τον Douglas και τον "Σταθμαρχη" θεωρω οτι ειστε γατακια, ετσι Skimad, sakip πει ακουει... Καλωδιο HDMI απο το λαπι τοπι στην 42" και ειχα μια εικονα απιστευτη.... Αδερφέ, λίγα πράγματα θυμάμαι από τα σχολικά μου χρόνια. Με έκανες να ανακαλέσω ένα από αυτά που αποδίδεται στον Σόλωνα: "Ο αν μη ίδης, μη λεγε. Ειδώς σιγά." που σημαίνει "Μη μιλάς για ό,τι δεν ξέρεις. Και όταν μάθεις, σιώπα." Φιλικά 7ψυχος 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 8, 2014 Αδερφέ, λίγα πράγματα θυμάμαι από τα σχολικά μου χρόνια. Με έκανες να ανακαλέσω ένα από αυτά που αποδίδεται στον Σόλωνα: "Ο αν μη ίδης, μη λεγε. Ειδώς σιγά." που σημαίνει "Μη μιλάς για ό,τι δεν ξέρεις. Και όταν μάθεις, σιώπα." Φιλικά 7ψυχος Ναι ρε Douglas τοτε κατσε και περιμενε ποτε θα το βγαλει τα ster cinema να πας να το δεις λες και θα σου βαλει καμμια νιφαδα τρικλοποδια και κανεις τα γνωστα σου faseplan, ρε αντι να καθησετε και να δειτε και να ξαναδειτε τι κανουν τα αλανια εσεις καθεστε και ασχολειστε σε ποια ποιοτητα HD θα την δειτε. 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 8, 2014 apple tv καναλι red bull και ολα τελεια !!!! 1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 8, 2014 Πληρώσατε?? Που το βλέπετε ρε παιδιά?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 8, 2014 Μόνο το τρέιλερ βλέπω τώρα, τίποτα αλλo.που πηγε.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 8, 2014 ηταν ελευθερο για 72 ωρες 1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 8, 2014 οτανβγει το torrent steιlte pm, το τραιλερ που ειδα ηταν πολυ καλο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 9, 2014 Νταξ. Τόχω νομίζω. 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 9, 2014 Νταξ. Τόχω νομίζω. Ειναι πλανα απο την ταινια. Γνωμη μου ειναι οτι φιλε Σταθμαρχα το εχεις για πλακα χαλαααρα λεμε... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 9, 2014 Στον επόμενο σταθμό. Next station suicidal couloir. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 9, 2014 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως το τόλμησε. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχε πουθενά πατημασιές, άρα δεν το ανέβηκε ούτε αυτός ούτε κάποιος άλλος. Ό,τι και να είδε από το heli δεν είναι δυνατόν να ήξερε τι σόι χιόνι θα βρει μπροστά του. Εκτός και αν το είχε κατεβεί χοροπηδηχτά προηγούμενη ημέρα και το drift σκέπασε τα ίχνη. Πάντως, όπως παρουσιάζεται στην ταινία είναι αυτοκτονικό. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 9, 2014 (edited) το μονο σιγουρο μαικ ειναι πως το εχει ανεβει ο τυπος και ηξερε απλα το πλατος και που ακριβως θα στριψει. το τι χιονι θα βρει αυτος και τυπακια σαν κι'αυτον δε νομιζω να τους ενδιαφερει και πολυ και σε αυτο και σε οποιοδηποτε αλλο τεραιν σιγουρα παντως ειναι αυτοκτονικο Edited December 9, 2014 by skimad Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 10, 2014 Και όμως. Σε άλλο σημείο της ταινίας ανέβηκαν και... κατέβηκαν με τα πόδια μια απότομη πλαγιά γιατί το χιόνι ήταν χάλια. Τους νοιάζει και τους παρανοιάζει το τι χιόνι θα έχει, πόσο μάλλον σε ένα λούκι δίχως αύριο αν πέσεις. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 10, 2014 Τώρα που έπεσε και ο όρμος των πειρατών, άντε βρες το...... :crybaby: :crybaby: :hope: :hope: Quote Share this post Link to post Share on other sites