spider 2,124 Report post Posted December 28, 2014 Ελπιζω να μην υπαρχουν μελη του ΕΣΤΟΥΧ μεσα στο φλεγομενο καραβι ανοιχτα και βορεια της Κερκυρας και λεω ελπιζω διοτι ειχα διαβασει εδω μεσα οτι καποιοι θα ξεκινουσαν απο δω με πλοιο και κατευθυνση Ancona εκδρομη στις αλπεις, ελπιζω φυσικα να μην υπαρξει κανενα θυμα και κανενα προβλημα αλλά ειδικα για δικα μας μελη δεν θα ηθελα να ακουσω τιποτα απολυτως.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 28, 2014 μακαρι κανενας να μην παθει τιποτα!!! εινα τοσο τραγικο αυτο που συμβαινει!! ο θεος να βαλει το χερι του να μην εχουμε απωλειες !!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,033 Report post Posted December 28, 2014 Η πλήρης λίστα των επιβατών όπως αυτή έγινε γνωστή από τις αρχές: http://www.newsbomb.gr/images/news/2014/12/28/%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91_NORMAN_ATLANTIC.pdf Και η πρώτη λίστα με Έλληνες επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το Norman Atlantic:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231373777 Ευχή όλων μας βέβαια όλοι να πατήσουν στεριά χωρίς πρόβλημα. 1 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 28, 2014 διαβάζω καποια πραγματα... το πλοίο ειναι του 2009. στις 19 δεκεμβρη στην Πατρα περασε πορτ κοντρολ και εφαγε παρατηρήσεις -κυρια οτι δεν ειχε καλο πλανο διασωσης.... πήρε προθεσμία 15 μερες... τα λαδια δεν θεωρουνται ...βενζίνες αλλά εχουν καψει κόσμο και κοσμάκη (υπενθυμιζω την φωτια στο τουνελ του λευκου ορους(?)). Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 28, 2014 Νομίζω ότι όσα παιδιά ήταν να πάνε οδικώς από Ιταλία είχαν ταξιδέψει τις προηγούμενες μερες.μακαρι όλοι να είναι καλά οι επιβάτες και το πλήρωμα και να μην κινδυνεύσει κανείς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2014 Δεν ειναι τυχαιο οτι το απαγορευτικο ισχυει μονο στα ελληνικα χωρικα υδατα.με 10 δυναμη δεν πρεπει να ταξιδευει καραβι επιβατηγο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted December 28, 2014 Σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνεις η χαρά για μερικούς ανθρώπους, πιθανόν να σημαίνει δυστυχία για μερικούς άλλους. Εμεις εδω, οπως και καποιες επιχειρησεις παρακαλούσαμε για κακοκαιρίες και τωρα που ήρθε και παράλληλα συμβαίνει αυτο με το πλοίο, δυσχεραίνει δυστυχως η διάσωση τόσων ανθρώπων. Ας ελπίσουμε να μην εχουμε άλλη απώλεια και όλοι να βρεθούν ασφαλείς γρήγορα στην στεριά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2014 Ελληνας ο ενας νεκρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 28, 2014 προσπαθουν να το τραβηξουν βορεια μεσα στην αδριατικη που εχει σχετικη καλμα, προς νοτια και προς αλβανία βγαζει φίδια.... live στο marine traffic (δεν δειχνει τα στρατιωτικα και απο τα ελικοπτερα μονο ενα εχει το συστημα) Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 28, 2014 (edited) http://www.marinetraffic.com/ais/home Edited December 28, 2014 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 28, 2014 Τεράστιο RESPECT στα συνεργεία διάσωσης!!!! μιλαμε για πιλότους και διασωστες με τεράστια @ρχιδι@!!!! Δυστυχώς ένας Έλληνας νεκρός. Mακάρι να μην θρηνήσουμε και 2ο θύμα. Έλα Ποσειδώνα κόψε τις μ@λ@κιες..... 5 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 28, 2014 Πάντως, στην τηλεόραση ο καθένας λέει ότι γουστάρει. Για παράδειγμα, πριν λίγο μίλησε η σύζυγος του τρίτου μάγειρα του πλοίου, η οποία είπε οτι το πλοίο είναι παλιό και γι' αυτό είχε προβλήματα... Δυστυχώς μου χάλασε η μέρα από το πρωΐ όταν έμαθα για το δυστύχημα και κάτι μ´ έτρωγε μέσα μου. Τελικά η διαίσθησή μου δέν έκανε λάθος. Το μεσημέρι έμαθα οτι με το πλοίο ταξίδευαν 2-3 άνθρωποι από την περιοχή μας. Αναμένουμε διευκρινήσεις και τηλέφωνα... ελπίζω όλα να πάνε καλά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 28, 2014 Απλα ειναι κριμα, συγκρινοντας τις ζωές μας και το τι περνάμε με το τι περνάν Επίσης με ανησυχεί που δεν λένε τίποτα για τους υπόλοιπους.... Το πάνε πολυ ανάποδα και λενε για αυτούς που έσωσαν μόνο Εγώ το φοβάμαι Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 29, 2014 Διορθωση τιτλου norman οχι normal Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 29, 2014 απο ολες τις ιστοριες που εχουν ηδη αρχισει να κυκλοφορουν να σχολιασω εκεινη του ναυαγου και υποψηφιου αντι-περιφερειαρχη χρυσού κοινοβουλευτικου κόμματος... δεν θα αναφερθω στο οτι εφυγε απο τους πρωτους (αλλωστε μπορει να το ειχε αναγκη) , αλλά σε παλιωτερες αναρτησεις του στο διαδυκτιο σε δυστυχηματα-ναυαγια με μεταναστες του τυπου <δεν θα μου λείψουν> και <καλά να πάθουν>... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 29, 2014 Διορθωση τιτλου norman οχι normal το auto correct του κινητού μου έκανε το θαύμα του. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 29, 2014 Vro το να εφυγε πρωτος απο την ομαδα των ανδρων δεν με ενοχλει.αλλα εαν εφυγε απο τους ΠΡΩΤΟΥΣ γενικα ειναι καταδικαστεο.και θα πρεπει να ζητηθει ευθυνη απο τον εκαστοτε αξιωματικο ασφαλειας που εδωσε το οκ,απο τον πρεσβη που εδωσε εντολη να σωθει ο αντιπεριφεριαχης ή οτι αλλο ηταν,απο τον γραμματεα της κυβερνησης που πηρε τηλ τον πρεσβη και παει λεγοντας.το ναυτικο δικαιο ειναι ξεκαθαρο,ΠΡΩΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 29, 2014 Επαναλαμβάνω. Μή δένετε κόμπο ότι ακούτε στην τηλεόραση. Λέγονται πολλές ανακρίβιες από πολλούς και άσχετους ταυτόχρονα. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 29, 2014 μπα τηλεόραση την εχω κοψει... διαδυκτιο ,που πολλές φορες ειναι χειρωτερο... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 29, 2014 Κι εγώ δέν βλέπω, αλλά η προϊσταμένη μου στο σπίτι δημοκρατικά αποφασίζει οτι θα δώ τηλεόραση... Την έσκισα τη γάτα... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 29, 2014 το αλλο που κυκλοφορει ειναι οτι αν την διασωση την ειχε αναλάβει η FRONTEX, όλα θα ειχαν τελειώσει τωρα... αχ προνομιούχοι τριτοκοσμικοί... μονιμος κατοικος Ζυρίχης ο νεκρος συμπατριωτης μας, γυριζε στα παιδιά του... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 29, 2014 Δυστυχώς είναι μέσα οι γονείς ενός φίλου μας.Μακαρι Παναγία μου να πάνε όλα καλά και να βγουν και αυτοί κ οι υπόλοιποι Χωρίς προβλήματα. Ο θεός να βάλει το χέρι του... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 29, 2014 Η διάσωση ολοκληρώθηκε. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 29, 2014 Αλέξη, και εγώ αυτό διαβάζω, αλλά η καθημερινή λέει ότι είναι 7 τα θύματα και αρκετοί αγνοουμενοι Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Ναι. Τώρα ψάχνει το πλήρωμα, όσο αυτό είναι εφικτό. Edited December 29, 2014 by ΑΛΕΞΗΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites