Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
spider

Το Φλεγόμενο Norman Atlantic....

Recommended Posts

Ελπιζω να μην υπαρχουν μελη του ΕΣΤΟΥΧ μεσα στο φλεγομενο καραβι ανοιχτα και βορεια της Κερκυρας και λεω ελπιζω διοτι ειχα διαβασει εδω μεσα οτι καποιοι θα ξεκινουσαν απο δω με πλοιο και κατευθυνση Ancona εκδρομη στις αλπεις, ελπιζω φυσικα να μην υπαρξει κανενα θυμα και κανενα προβλημα αλλά ειδικα για δικα μας μελη δεν θα ηθελα να ακουσω τιποτα απολυτως....

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

μακαρι κανενας να μην παθει τιποτα!!! εινα τοσο τραγικο αυτο που συμβαινει!! ο θεος να βαλει το χερι του να μην εχουμε απωλειες !!!!!!

• Like 1

Η πλήρης λίστα των επιβατών όπως αυτή έγινε γνωστή από τις αρχές:

http://www.newsbomb.gr/images/news/2014/12/28/%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91_NORMAN_ATLANTIC.pdf

Και η πρώτη λίστα με Έλληνες επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το Norman Atlantic:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231373777

Ευχή όλων μας βέβαια όλοι να πατήσουν στεριά χωρίς πρόβλημα.

• Like 1

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

διαβάζω καποια πραγματα...

το πλοίο ειναι του 2009.

στις 19 δεκεμβρη στην Πατρα περασε πορτ κοντρολ και εφαγε παρατηρήσεις -κυρια οτι δεν ειχε καλο πλανο διασωσης.... πήρε προθεσμία 15 μερες...

τα λαδια δεν θεωρουνται ...βενζίνες αλλά εχουν καψει κόσμο και κοσμάκη (υπενθυμιζω την φωτια στο τουνελ του λευκου ορους(?)).

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Νομίζω ότι όσα παιδιά ήταν να πάνε οδικώς από Ιταλία είχαν ταξιδέψει τις προηγούμενες μερες.μακαρι όλοι να είναι καλά οι επιβάτες και το πλήρωμα και να μην κινδυνεύσει κανείς.

Δεν ειναι τυχαιο οτι το απαγορευτικο ισχυει μονο στα ελληνικα χωρικα υδατα.με 10 δυναμη δεν πρεπει να ταξιδευει καραβι επιβατηγο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνεις η χαρά για μερικούς ανθρώπους, πιθανόν να σημαίνει δυστυχία για μερικούς άλλους. Εμεις εδω, οπως και καποιες επιχειρησεις παρακαλούσαμε για κακοκαιρίες και τωρα που ήρθε και παράλληλα συμβαίνει αυτο με το πλοίο, δυσχεραίνει δυστυχως η διάσωση τόσων ανθρώπων. Ας ελπίσουμε να μην εχουμε άλλη απώλεια και όλοι να βρεθούν ασφαλείς γρήγορα στην στεριά.

προσπαθουν να το τραβηξουν βορεια μεσα στην αδριατικη που εχει σχετικη καλμα, προς νοτια και προς αλβανία βγαζει φίδια....

live στο marine traffic (δεν δειχνει τα στρατιωτικα και απο τα ελικοπτερα μονο ενα εχει το συστημα)

Τεράστιο RESPECT στα συνεργεία διάσωσης!!!! μιλαμε για πιλότους και διασωστες με τεράστια @ρχιδι@!!!! Δυστυχώς ένας Έλληνας νεκρός.

Mακάρι να μην θρηνήσουμε και 2ο θύμα.

Έλα Ποσειδώνα κόψε τις μ@λ@κιες.....

• Like 5

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Πάντως, στην τηλεόραση ο καθένας λέει ότι γουστάρει. Για παράδειγμα, πριν λίγο μίλησε η σύζυγος του τρίτου μάγειρα του πλοίου, η οποία είπε οτι το πλοίο είναι παλιό και γι' αυτό είχε προβλήματα...

Δυστυχώς μου χάλασε η μέρα από το πρωΐ όταν έμαθα για το δυστύχημα και κάτι μ´ έτρωγε μέσα μου. Τελικά η διαίσθησή μου δέν έκανε λάθος. Το μεσημέρι έμαθα οτι με το πλοίο ταξίδευαν 2-3 άνθρωποι από την περιοχή μας.

Αναμένουμε διευκρινήσεις και τηλέφωνα... ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Απλα ειναι κριμα, συγκρινοντας τις ζωές μας και το τι περνάμε με το τι περνάν

Επίσης με ανησυχεί που δεν λένε τίποτα για τους υπόλοιπους.... Το πάνε πολυ ανάποδα και λενε για αυτούς που έσωσαν μόνο

Εγώ το φοβάμαι

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

απο ολες τις ιστοριες που εχουν ηδη αρχισει να κυκλοφορουν να σχολιασω εκεινη του ναυαγου και υποψηφιου αντι-περιφερειαρχη χρυσού κοινοβουλευτικου κόμματος...

δεν θα αναφερθω στο οτι εφυγε απο τους πρωτους (αλλωστε μπορει να το ειχε αναγκη) , αλλά σε παλιωτερες αναρτησεις του στο διαδυκτιο σε δυστυχηματα-ναυαγια με μεταναστες του τυπου <δεν θα μου λείψουν> και <καλά να πάθουν>...

• Like 1

Vro το να εφυγε πρωτος απο την ομαδα των ανδρων δεν με ενοχλει.αλλα εαν εφυγε απο τους ΠΡΩΤΟΥΣ γενικα ειναι καταδικαστεο.και θα πρεπει να ζητηθει ευθυνη απο τον εκαστοτε αξιωματικο ασφαλειας που εδωσε το οκ,απο τον πρεσβη που εδωσε εντολη να σωθει ο αντιπεριφεριαχης ή οτι αλλο ηταν,απο τον γραμματεα της κυβερνησης που πηρε τηλ τον πρεσβη και παει λεγοντας.το ναυτικο δικαιο ειναι ξεκαθαρο,ΠΡΩΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

• Like 4

Επαναλαμβάνω. Μή δένετε κόμπο ότι ακούτε στην τηλεόραση. Λέγονται πολλές ανακρίβιες από πολλούς και άσχετους ταυτόχρονα.

• Like 2

μπα τηλεόραση την εχω κοψει...

διαδυκτιο ,που πολλές φορες ειναι χειρωτερο...

Κι εγώ δέν βλέπω, αλλά η προϊσταμένη μου στο σπίτι δημοκρατικά αποφασίζει οτι θα δώ τηλεόραση...

Την έσκισα τη γάτα...

• Like 6

το αλλο που κυκλοφορει ειναι οτι αν την διασωση την ειχε αναλάβει η FRONTEX, όλα θα ειχαν τελειώσει τωρα... αχ προνομιούχοι τριτοκοσμικοί...

μονιμος κατοικος Ζυρίχης ο νεκρος συμπατριωτης μας, γυριζε στα παιδιά του...

Δυστυχώς είναι μέσα οι γονείς ενός φίλου μας.Μακαρι Παναγία μου να πάνε όλα καλά και να βγουν και αυτοί κ οι υπόλοιποι Χωρίς προβλήματα.

Ο θεός να βάλει το χέρι του...

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αλέξη, και εγώ αυτό διαβάζω, αλλά η καθημερινή λέει ότι είναι 7 τα θύματα και αρκετοί αγνοουμενοι

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Ναι. Τώρα ψάχνει το πλήρωμα, όσο αυτό είναι εφικτό.

Edited by ΑΛΕΞΗΣ