Koumparos 5,439 Report post Posted March 28, 2018 Ντρέπομαι που το λέω,αλλά ποτέ δεν έχω έρθει στο συγκεκριμένο χκ Θανάση. Με αυτές τι φωτό, μας κίνησες σε όλους το ενδιαφέρον. Υγεία να έχουμε και του χρόνου, θα το επισκεφτούμε. Να είμαστε καλά. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μείνε εδώ γιατί και το καλοκαίρι κάνουμε πράγματα. Αν ασχολείσαι με το τρέξιμο, μάλλον θα σου έρθω Καστοριά, μέσα Μαίου στο Run Greece. 4 Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted March 30, 2018 Φυσιικά και να έρθετε παιδιά... είναι μικρό το χιονοδρομικο μας αλλά αξίζει τον κόπο! Θα ανεβάσω μερικές ακόμα φωτογραφίες εν καιρό! Θα είμαι τριγύρω και το καλοκαίρι και ναι τρέχω και λίγο οπότε μπορεί και να τα πούμε! 5 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted March 30, 2018 (edited) Λίγες ημέρες πριν!!! Edited March 30, 2018 by garsak 13 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 30, 2018 (edited) Αυτό που κανείς σκι και βλέπεις τόσο κοντά την λίμνη είναι μαγευτικό!!! Στο πηλιο βλέπεις έτσι και τη θάλασσα. Όμορφη χώρα έχουμε!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 30, 2018 by KonKan 10 Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted April 5, 2018 Αυτό που κανείς σκι και βλέπεις τόσο κοντά την λίμνη είναι μαγευτικό!!! Στο πηλιο βλέπεις έτσι και τη θάλασσα. Όμορφη χώρα έχουμε!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Είναι οπως το είπες ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Και ξέρεις τι σκέφτομαι... ότι έχω πάνω από 5 χρόνια που ξεκίνησα να λέω με την γυναίκα μου πάμε να αρχίσουμε πάμε να αρχίσουμε και όλο το αφήναμε για του χρόνου... πφφφφφφφφ Anyway από εδώ και πέρα πάμε δυνατά. Η σεζόν έχει κλείσει για το Βίτσι παιδιά από την περασμένη εβδομάδα!!! Για εμένα ήταν πολύ πολύ ωραία και περιμένω από τώρα τον επόμενο χειμώνα! Μένει μόνο καμιά εκδρομούλα αν μπορέσουμε να κάνουμε στο Καϊμάκ και τέλος για φέτος! 4 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted April 13, 2018 (edited) Η ανακοίνωση του συλλόγου..."Με την απίστευτη εικόνα που αποτύπωσε ο φακός του καλού μας φίλου Ioannis Ioannidis, ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους του Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς.Σας ευχαριστούμε πολύ όλους." Edited April 13, 2018 by garsak 6 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 4, 2019 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Και επίσημα με ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου λοιπόν ξεκινάει η χιονοδρομική σεζόν και στο ΧΚ Βιτσίου στην Καστοριά! 9 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 4, 2019 ναι τώρα θα αφησουμε τα χαλκινα να παμε για σκι... α ρε καστοριά ποσο σε πεθύμησα.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 4, 2019 ναι τώρα θα αφησουμε τα χαλκινα να παμε για σκι... α ρε καστοριά ποσο σε πεθύμησα.... χαχαχαχα δεν έχεις άδικο απλά εμείς ξέρουμε και τα συνδυάζουμε και τα δύο! Το πρωί σκι και το βραδάκι χάλκινα! Βλέπεις έχουμε και τα Ραγκουτσάρια 6-7-8 Ιανουαρίου!!!! 4 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted January 4, 2019 Η Καστοριά είναι εκπληκτική! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 4, 2019 Η Καστοριά είναι εκπληκτική! Σας περιμένουμε παιδιά... και για το χιονοδρομικό μας (μικρό βέβαια ) και για τα Ραγκουτσάρια μας τα παραδοσιακά καρναβάλια! Αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για την πόλη μας! 6 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 4, 2019 (edited) Από χιόνι πως είναι το βουνό; Έχω μια σκέψη...για την Κυριακή. Θα είσαι πάνω; Δεν υπόσχομαι κάτι αλλά.... Edited January 4, 2019 by Koumparos 2 Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 7, 2019 Από χιόνι πως είναι το βουνό; Έχω μια σκέψη...για την Κυριακή. Θα είσαι πάνω; Δεν υπόσχομαι κάτι αλλά.... Τώρα το είδα το μνμ άργησα λίγο. Κυριακή πάνω ήμουνα ναι είχε χιόνι αλλά όχι όσο θα έπρεπε! Με ανοιχτές και τις τρεις πίστες βέβαια η κεντρική ήταν μόνο στο ένα της μέρος. Σήμερα όμως πέφτει πολύ μα πάρα πολύ χιόνι. Προσπάθησαν να πάνε φίλοι στο βουνό και γύρισαν πίσω λόγο του χιονιού! Οπότε την Κυριακή αυτή θα είναι πολύ καλύτερα φαντάζομαι! Αυτήν την Κυριακή φυσικά και θα είμαστε και πάλι επάνω! 2 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 7, 2019 (edited) Και μερικές φωτογραφίες από την περασμένη Κυριακή! Το χιόνι σήμερα είναι κατά πολύ περισσότερο! Edited January 7, 2019 by garsak 8 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 10, 2019 Έχουμε και λέμε παιδιά. Στην Καστοριά χιονίζει ασταμάτητα (με μία μικρή διακοπή το βράδυ εχθές) εδώ και δύο ημέρες. Αυτήν την ώρα που μιλάμε πάλι έχει μια μικρή διακοπή (10:13) Οι πληροφορίες για το χιονοδρομικό είναι ότι το ΣΚ θα είναι μία τέλεια ευκαιρία για χιονοδρομία οπότε όσοι το έχετε σκοπό μην διστάσετε από την κακοκαιρία άλλωστε... συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια Ενημέρωση για τον δρόμο θα έχουμε τις επόμενες ημέρες... αλλά συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω και του στρατοπέδου που υπάρχει στην κορυφή του βουνού! Μερικές φωτογραφίες από την χιονισμένη Καστόρια! 14 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted January 10, 2019 Φανταστικά! 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 10, 2019 Είναι όντως... Εδώ είναι ο πεζόδρομος στην νότια πλευρά της πόλης δίπλα στην παγωμένη λίμνη! 2 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 10, 2019 Πολύ ὀμορφες εικόνες! Ιδίως όταν σκέφτεσαι πως καθόσουν για καφέ ή φαγητό στα ίδια ακριβώς σημεία άλλες εποχές του χρόνου. Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 10, 2019 Πολύ ὀμορφες εικόνες! Ιδίως όταν σκέφτεσαι πως καθόσουν για καφέ ή φαγητό στα ίδια ακριβώς σημεία άλλες εποχές του χρόνου. Ναι φυσικά... θα έλεγα κάθε εποχή έχει την ομορφιά της φυσικά, άσχετα που εμάς μας αρέσει το χιόνι 1 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 11, 2019 (edited) Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!! Το ΣΚ θα είναι τέλειο! Edited January 11, 2019 by garsak 8 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 12, 2019 Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται να έρθει στο Βίτσι οι συνθήκες είναι φανταστικές και ο καιρός ανοιχτός. Η ποιότητα του χιονιού πολύ καλή και ο κόσμος έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες κατεβασιές σήμερα. Οι δρόμοι είναι καθαροί και ο καφές στο σαλέ ζεστός! Καλό σκι σε όλους παιδιά. ΥΓ Η δική μου ημέρα είναι αύριο ΥΓ 2 Καταραμένη δουλειά 9 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
garsak 384 Report post Posted January 14, 2019 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα! Αυτό το ΣΚ νομίζω ήταν για όλα τα ΧΚ στην Ελλάδα μοναδικό από άποψη ποιότητας χιονιού και καιρικών συνθηκών, με μερικές φυσικά εξαιρέσεις! Έτσι και για το ΧΚ κέντρο Βιτσίου Καστοριάς. Την Κυριακή η προσέλευση του κόσμο ήταν μεγάλη, αλλά αυτό είναι που θέλουμε δλδ ένα βουνό γεμάτο κόσμο! Η αναμονή ήταν λίγο μεγαλύτερη από άλλες φορές αλλά άξιζε τον κόπο!!! Οι δρόμοι όπως είχαμε πει ανοιχτοί και καθαροί εκτός από μερικά σημεία με πολύ λίγο χιονάκι και όλες οι πίστες ανοιχτές και καλοπατημένες! Η ποιότητα του χιονιού πολύ καλή αφού να σκεφτείτε ακόμα και το απόγευμα μετά από αρκετές ώρες χιονοδρομίας το χιόνι ήταν αφράτο, παγωμένο και χωρίς ίχνος υγρασίας... Λόγω των καλών καιρικών συνθηκών δόθηκε και μία παράταση στην λειτουργία του lift για όσους ήθελαν να συνεχίσουν πέραν την 16:00! Με τις προγνώσεις που έχουμε ελπίζουμε για το καλύτερο και για την επόμενη εβδομάδα. Μερικές φωτογραφίες από εχθές! Στο κλείσιμο της ημέρας! Edited January 14, 2019 by garsak 17 To ski or not to Ski....!!! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 14, 2019 Το έλεγα ότι θα πάω Βίτσι. Και πήγα. Και θα ξαναπάω. Ένα πάρα πάρα πολύ ωραίο σουκου στο εν θέματι χκ. Οι φωτογραφίες από τον Θανάση στο παραπάνω ποστ (εξαιρετικές), τολμώ να πω, ότι λένε την μισή αλήθεια. Σάββατο πρωί, πρώτη μέρα λειτουργίας του χκ μετά από έντονη χιονόπτωση κιόλας, εννιάμιση βάζω μπότες, παίρνω το πιατάκι και στην κορυφή σαν καινούργιος στο βουνό ρωτάω τον Κώστα (δεν τον ήξερα), έναν δάσκαλο του σκι, να μου πει για το μέρος. Ευγενέστατος, με βλέπει με τα πουδροπέδιλα, πιάνουμε κουβέντα, μου δείχνει την κεντρική πίστα. Η μισή είναι πατημένη μου λέει η άλλη έμεινε απάτητη και οι δύο γραμμές μοναδικές γραμμές που βλέπεις είναι οι δικές μου που έκανα πριν από λίγο. Η υπόλοιπη πούδρα δικιά σου!!!! Για κανά μισάωρο έφαγα ότι μπόρεσα γιατί μετά πλάκωσαν και οι σανιδάδες. Δεν πειράζει όμως. Πήγα σκιάρωντας ως το αμάξι, έβαλα τα πιστιάρικα και ξαναγύρισα να πάρω το πιατάκι χαλαρά χωρίς να βιάζομαι (είχα παρκάρει 50 μέτρα από το πιατάκι). Εξαιρετικό πάτημα πιστών. Ως τις δυόμιση, χωρίς διάλειμμα. Κυριακή πρωί: εννεά και πέντε, πάρκαρα 20!!!! μέτρα από το πιατάκι (ούτε νερό δεν κουβάλησα μαζί μου, όταν διψούσα πήγαινα στο αμάξι και έπινα χωρίς να χάσω την σειρά μου καν!!!). Οι μπότες βγήκαν στις 15:55!!! Είχα και να κάνω ένα ταξιδάκι μέχρι σπίτι, ειδάλλως.... Εξαιρετική μέρα. Φουλ ήλιος, με πολύ κόσμο όμως. Εξαιρετικό και πάλι το πάτημα, πολύ χιόνι ρε παιδιά τους έριξε για την ώρα. Εκτός από την κορυφή που λόγω του αέρα είναι ξυρισμένο. Μικρό χιονοδρομικό, να λέμε την αλήθεια. Πολύ όμορφο όμως. Όπως και η γύρω περιοχή. Έχει ένα πιατάκι (εκτός από του baby) που σε ανεβάζει και έχεις τρεις μικρές πίστες στην διάθεσή σου. Στην μία όμως πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ για τον εξής λόγο: μέχρι να μπεις στα δέντρα έχεις μπροστά συνέχεια την λίμνη σαν ζωγραφιά!!!!! Άρα αν προσέχεις την λίμνη και όχι την πίστα... Όλοι ευγενέστατοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν στο παραμικρό. Δεν το λέω επειδή δεν ήξερα το χκ και ρωτούσα διάφορα να μάθω, τους έβλεπες απλά και καταλάβαινες. Ένα μικρό οικογενειακό χιονοδρομικό θα το χαρακτηρίσω. Αξίζει κάποιος να το επισκεφτεί ένα σουκου. Δεν θα κάνει το σκι της ζωής του, ούτε την μεγάλη σε μήκος κατάβαση, ούτε θα κουραστεί. Εύκολο χιονοδρομικό για έναν που ξέρει σκι, πολύ καλό όμως για έναν που τώρα αρχίζει και παίρνει πιατάκι. Η θέα όμως, η περιοχή, η Καστοριά, το φαγητό, θα τον αποζημιώσει αρκετά. Ένα αρνητικό (το είπα και στους υπεύθυνους): στο σαλέ καπνίζουν. Παρόλο που στον όροφο απαγορεύεται γιατί το έχουν άκαπνο για τα παιδιά Garsak, γνώρισα τόσα άτομα, εκτός από σένα ρε φίλε!!! Θα τα ξαναπούμε (υγεία να έχουμε και Θεού θέλοντος, μπορεί και πιο νωρίς, κανείς δεν ξέρει) όταν γίνει το νυχτερινό!!!. Έξι με εννέα το απόγευμα, ένα Σάββατο του Φλεβάρη. Μείνετε συντονισμένοι! 13 Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted January 14, 2019 Απαράδεκτο να καπνίζουν! Αυτό από μόνο του ακυρώνει όλα τ´ άλλα. Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 14, 2019 Αποδεκτό να καπνίζουν. Αυτό από μόνο του ενισχύει όλα τα άλλα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites