Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted April 2, 2015 Αυτή ακριβώς ήταν η ερώτηση. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 3, 2015 Έχει πολύ πλάκα σε αυτήν την υπεροχη χώρα που ζούμε κάποιος να μας πει νομικά πως στέκει κάποιος να πληρωθεί για να πάει ένα γκρουπ Βελίτσα ή σε άλλες εκτός πίστας διαδρομές. Σε αυτό το κομμάτι ο snowhow έχει απόλυτο δίκιο στην Ελλάδα τα έχουμε κάνει κουλουβάχατα. πχ έχει δικαίωμα να πληρωθεί ένας πιστοποιημένος δάσκαλος σκι για μια τέτοια διαδρομή και αν ναι με τι επιπέδου πιστοποίηση? Έχει δικαίωμα ένας πιστοποιημένος οδηγός βουνού? Μήπως ακόμα και ένας ξεναγός έχει δικαίωμα? Εγώ σαν μηχανικός γιατί να μη σας κόψω τιμολόγιο "εκπαιδευτική εκδρομή"? Ένας πιστοποιημένος πιστέρ του Παρνασσού? Ένας πιστοποιημένος πιστέρ των Καλαβρύτων όμως γιατί να μην έχει και αυτός? Πιάσε το αυγό και κούρετο. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted April 3, 2015 Ενα πουλάκι μου λεει πως δεν υπαρχει ΚΑΔ (κωδικος άσκησης δραστηριότητας) με τίτλο οδηγός βουνού, για να απαιτεί και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την έναρξη του συγκεκριμένου επαγγέλματος στη ΔΟΥ. Υπηρεσίες που προσφέρονται απο ξεναγούς βέβαια υπαρχει. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted April 3, 2015 (edited) υπάρχει και το μαυρο (χρωμα) πληροφοριακα, επειδη σας σκεφτωμαι, η τραβερσα εχει χιονι, οριακα βεβαια, αλλά εχει... http://www.hellaspath.gr/index.php?p=2&m=1&mntid=44#102 Edited April 3, 2015 by vro 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
costnatsis 43 Report post Posted April 6, 2015 Τι γίνεται? Ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα? Λογικά μέσα στη βδομάδα θα γεμίσει χιόνι η χαράδρα. Quote CostNuts Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted April 7, 2015 Και μάλιστα μέχρι χαμηλά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
costnatsis 43 Report post Posted April 15, 2015 Τι γίνεται παιδιά. Ξεφούσκωσε το θέμα? Άμα σχεδιάζουν κάποιοι να πάνε ας με πάρουν κι εμένα μαζί. Η και οπουδήποτε αλλού. Quote CostNuts Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted April 15, 2015 (edited) Μάλλον θα το κάνουμε μεμονωμένα. Είπαμε με Μιχάλη (ΜΙΚ) μήπως πάμε Κυριακή την 19.04. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό ή το επόμενο σκ ας ενημερώσει. Edited April 15, 2015 by snowpar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 16, 2015 Μάλλον θα είμαι και εγω αλλά μέχρι τον τσαρκο βαριέμαι το περπάτημα μετά Sent from my iPhone using Tapatalk Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites