Dim 4,703 Report post Posted June 22, 2015 Θα κανονίσουμε πρόγραμμα εξάσκησης δυο φορές την εβδομάδα από Σεπτέμβριο, μέχρι να ανοίξη η σεζόν! Είμαστε σε κουβέντα για ειδική τιμή, ακόμα πιο κάτω για τα μέλη του συλλόγου, εφ΄όσον ακολουθήσουμε συγεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης. 4 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 16, 2015 (edited) έκλεισε λοιπόν και η επόμενη συνάντηση των Βορείων (μελών και φίλων) θα γίνει στο WE αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου από τις 12 και μετά! μόνο που δεν ξέρω αν το παντελόνι τζιν βολεύει ... αν θελήσει κάποιος / κάποια να δοκιμάσει την "πίστα" ... μπορείτε να ρωτήσετε αυτούς που προσπάθησαν την πρώτη φορά! Edited September 16, 2015 by viva_ski 3 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 16, 2015 Δεν υπαρχει προβλημα με το τζιν ,ειδικα αν ειναι και ελαστικο .Φυσικα σαν αθλητικη δραστηριοτητα που ειναι σιγουρα ειναι πιο ανετα μια αθλητικη φορμα. Ξαναθυμιζω οτι ειναι πιο κουραστικο απο το να κανει κανεις σκι στην πιστα .Μιση ωρα στον εξομειωτη ειναι σαν να κανεις 2 ωρες σκι στην πιστα. 3 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted September 16, 2015 (edited) Οποίος θα έρθει στη συνάντηση κ θέλει να κανει στην πίστα, πρέπει να κλείσει την ώρα που θέλει 1 με 2 μέρες πριν. Το τηλ. είναι 2310284700 Edited September 16, 2015 by OliaTax 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 17, 2015 Το έγραψα στις συναντήσεις, το γράφω και εδώ: Πήρα τηλέφωνο στο WE, του λέω θέλω να κάνω το Σάββατο πρωί μία ωρίτσα στον προσομοιωτή, έχετε ξανακάνει; με ρωτάει, του λέω ναι την μέρα που ανοίξατε τον Μάιο ήμασταν εκεί σαν σύλλογος και έχουμε συνάντηση πάλι στον χώρο σας για καφε, από το snowclub είστε; με ρωτάει, του λέω ναι, ωραία μου λέει 12 με 1 υπάρχει κενό, θα σας περιμένουμε. Η κράτηση είναι στο ονομά μου, αλλά αν μαζευτούμε, όπως και την πρώτη φορά, μπορούμε να κάνουμε 3-4 άτομα μαζί. Ευκαιρία να μαζευτούμε να τα πούμε και να δώσουμε δυναμικό παρών στον πολυχώρο αυτό. Κάτι καλό σίγουρα θα βγει από αυτό. Ιδίως μετά το σημερινό, εγώ θέλω να ξεσκάσω κάνωντας λίγο σκι (ούτε μιά καμπάλα δεν μπορούμε να νικήσουμε, άι σιχτίρ@#$ ) 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 19, 2015 Κάναμε για μία ώρα εγώ και ο Αποστόλης. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου: ο ιδρώτας ποτάμι, χρόνια έχω να ιδρώσω τόσο πολύ. Το δεκάλεπτο διάλλειμα που έκανα ήταν απλά υποχρεωτικό. Δεν θα άντεχα αλλιώς. Καλύτερα τα πήγαμε από την πρώτη φορά. Άξιζε όμως κάθε λεπτό. Με την καθοδήγηση του Κώστα, ένας από τους δύο υπεύθυνους (ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο) για τον εξομειωτή, κάναμε μιά πολύ καλή προπόνηση πιστεύω. Σύντομα θα το ξανακάνουμε. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted September 19, 2015 (edited) Απορώ πως αντέξατε 1 ώρα! koumparos και herman μίλησαν για βελτίωση τεχνικής με την βοήθεια του προπονητή, οπότε σίγουρα μετράμε τα λόγια τους... χάρηκα που βρεθήκαμε ξανά από κοντά Edited September 19, 2015 by Dolomites 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 20, 2015 σας θαύμασα! καταπληκτικοί και οι δύο!!! και την άλλη φορά (μήπως το Σ/Κ του Νυχτερινού θα είμαστε και πιο πολλοί Snowclub-ίτες και Snowclub-ίτισες και η παρουσία μας θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στο WE 2 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 4, 2015 Η Ομάδα Εργασίας Β. Ελλάδος και τα μέλη του Δ.Σ. καλούν τα μέλη και τους φίλους του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας για συζήτηση και καφεδάκι, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, από τις 19:00 το απόγευμα στον αθλητικό πολυχώρο WE, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη, Θεσσαλονίκη Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, κατόπιν συννενόησης της Ομάδος Εργασίας με τους υπευθύνους του πολυχώρου, θα έχουν την δυνατότητα από τις 19:00 μέχρι και τις 21:00 να κάνουν χρήση του προσομοιωτή χιονοδρομίας!!! Επίσης στην συνάντηση αυτή θα μοιραστεί το υλικό (μπλουζάκια, νούμερα, κλπ) σε όσους συμμετέχουν με την ομάδα του Συλλόγου στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης την επόμενη μέρα 10 Οκτωβρίου. Οδηγίες πρόσβασης στο χώρο εδώ. Τηλέφωνα επικοινωνίας:6938179474 Παππούς Γεώργιος (koumparos), μέλος Δ.Σ./ Ομάδας Εργασίας Βορείου Ελλάδος.6944271368 Αγαθόπουλος Νίκος (president) μέλος Δ.Σ. / Ομάδας Εργασίας Βορείου Ελλάδος.Σας περιμένουμε όλους!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 4, 2015 Λοιπόν την άλλη Παρασκευή το απόγευμα ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!! 'Εχει ανοιχτεί λίστα συμμετοχής στο τόπικ "Συναντήσεις Snowclub στην Θεσσαλονίκη" για να έχουμε μία τάξη μεγέθους των ατόμων. Αν μαζευτούμε πάνω από 6 άτομα (3 άτομα την ώρα) θα έχουμε τιμή ομάδος. Για όποιον δεν έχει κάνει ποτέ, χωρίς πλάκα, αξίζει έστω για μία φορά. ΈΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 12, 2015 (edited) Παρασκευή απόγευμα μαζευτήκαμε περίπου 20 και κάτι άτομα. Πολύ ωραία συνάντηση. Σύντομα θα επαναληφθεί. Οι επτά από εμάς κάναμε στον προσομειωτή. Λίγο πιό χαλαρά, γιατί την άλλη μέρα είχαμε τρέξιμο. Πιστεύω οι φωτογραφίες θα ανέβουν σύντομα. Μετά από κουβέντα που είχα με έναν από τους υπεύθυνους, μου αποκάλυψε ένα σχέδιο που έχουν για το μέλλον, αν τα πράγματα πάνε καλά. Αν γίνει αυτό, νομίζω ότι θα είναι κάτι το σούπερ!!!!! Edited October 12, 2015 by Koumparos 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 12, 2015 ξεκινάω λοιπόν για ένα "γεια" ή ένα καφεδάκι ήταν καλό που βρεθήκαμε ξανά... ή και για την προπόνηση, όπου κάποιοι (ο Γούλης κυρίως) ήταν πολύ πιο δυναμικοί απ' τους άλλους αλλά όλοι ίδρωσαν αρκετά και πέρασαν πολύ ωραία! 12 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 12, 2015 εδώ στην κλασική "αναμνηστική" λείπουν κάποιοι (που είναι στην πρώτη φωτογραφία όμως ) Δυναμικό το βόρειο team ... 11 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted October 12, 2015 Παρασκευή απόγευμα μαζευτήκαμε περίπου 20 και κάτι άτομα. Πολύ ωραία συνάντηση. Σύντομα θα επαναληφθεί. Οι επτά από εμάς κάναμε στον προσομειωτή. Λίγο πιό χαλαρά, γιατί την άλλη μέρα είχαμε τρέξιμο. Πιστεύω οι φωτογραφίες θα ανέβουν σύντομα. Μετά από κουβέντα που είχα με έναν από τους υπεύθυνους, μου αποκάλυψε ένα σχέδιο που έχουν για το μέλλον, αν τα πράγματα πάνε καλά. Αν γίνει αυτό, νομίζω ότι θα είναι κάτι το σούπερ!!!!! σκι χειμώνα-καλοκαίρι σε πιστουλα πλαστική μυρίζομαι... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 12, 2015 Ρε δεν υπαρχει καποιος στην Αθηνα να φερει κατι τετοιο? Καλα περνατε εκει πανω ρε σεις!!! 6 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 12, 2015 Στάθη αυτό αναρωτιόμασταν. Τα τεστάκια συνήθως γίνονται στις μικρές πόλεις για να δουν αν θα πάει καλά. Αλλά στην προκειμένη, δε νομίζω ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ένας επιχειρηματίας αν το τολμήσει, θα πάει μια χαρά. Συνέχεια φουλ είναι οι ώρες. Πήρα τηλ χθες να κλείσω και είχε μόνο μία ώρα την Τετάρτη και βολεύτηκα. Επίσης κάνουν και οι ομάδες - αθλητές - ακαδημίες. 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 13, 2015 Παλι ρε? Το μυαλο του παιδια εκει ειναι συνεχεια! Μου ειπε επισης οτι κρατησε ολη την αδεια του για το χειμωνα. Κυριακο ξερω εναν γιατρο. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted October 14, 2015 Επιτηδες το κανει για να μας σκαει τον χειμωνα, πηγαινοντας μαζι σου για σκι ,γιατι και συ βαζεις ουκ ολιγες μερες !Γεροι να ειστε φτου φτου φτου !!!Ολοι μας δηλ γεροι να ειμαστε !!! 4 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 14, 2015 Παλι ρε? Το μυαλο του παιδια εκει ειναι συνεχεια! Μου ειπε επισης οτι κρατησε ολη την αδεια του για το χειμωνα. Κυριακο ξερω εναν γιατρο.Ποιον? send from mob with tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 14, 2015 Popangelov τον λενε και τον ξερεις, εχουν παει αρκετοι απο δω μεσα αλλα δεχετε καπου προς τα Χριστουγεννα !!! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 1, 2015 Αύριο κ την Τετάρτη η ώρα 6-7 θα πάμε στο WE . Θέλουμε ακόμη 1 άτομα, ψήνεται να έρθει κανένας? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NlUdzt1T5MM 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 1, 2015 (edited) Πόσο κόστιζει ο εξομοιωτής ; (όχι η χρήση του) Edited December 1, 2015 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 1, 2015 Πόσο κόστιζει ο εξομοιωτής ; (όχι η χρήση του) 98.000 χιλ ευρο και βαρος εξοπλισμού σχεδόν 6 τόννοι Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 3, 2015 Μπαλέτο σκι σε κυλιόμενο διάδρομο... 4 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites