leonidastria 4,307 Report post Posted April 27, 2015 Στα ψιλά γράμματα του τιμοκαταλόγου αναφέρει ότι ενδέχεται στον διάδρομο να τοποθετηθούν μέχρι και 6 άτομα! Από τις φωτό που βλέπω, μάλλον μέχρι 3 το πολύ είναι εφικτό. Μετά καταντάει προπόνηση για συγχρονισμένη κατάβαση demo team σε απόσταση αναπνοής... Σε συζητηση που ειχαμε με τον υπευθυνο στοχος τους ειναι να βαζουν 3 ατομα μονον μαζι ,αν βρεθει παρεα που το κατεχουν και θελουν ,μπορει να βαλει και 4 . Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted April 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένας ακόμα εξομοιωτής σκι, πάλι στη Θεσσαλονίκη. Πριν περίπου 1,5 χρόνο είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο, το μηχάνημα βρισκόταν στο κατάστημα WILD SIDE SPORTS στην οδό Καρόλου Ντηλ 22, και συζητήσαμε μήπως το κατεβάσει Αθήνα, πράγμα τελικά που δεν έγινε, και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία αν το δώ από κοντά. Από μακρινή εντύπωση μου κάνει πιο πολύ για προπονητικό μέσο (όχι κακό πράγμα) παρά για εξομοίωση. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα ή αν είναι σε λειτουργία, αλλά ίσως αξίζει να το ψάξουμε. το μηχάνημα είναι αυτό http://www.skytecksport.com 1 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted April 27, 2015 διόρθωση για την ιστοσελίδα www.skytechsport.com Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted April 27, 2015 καμια σχεση το μηχανημα που αναφερεις χριστο ..απο αυτο που δοκιμάσαμε χτες ,μιας και δοκίμασα και εκεινο τις καρολου ντηλ στο χτεσινο με τον ταπητα εισια ελεύθερος τελειως με τα σκι σου ..ενώ στον αλλο μενεις δεμενος με τις μποτες σε μια ραγγα και σε μια σταση του σωματος 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 27, 2015 Έχουμε κάποια ιδέα πόσο κόστισε ο τάπητας αυτός; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted April 27, 2015 Αλλάζει και η κλίση του; Ξέρουμε πόσο μπορεί να φτάσει; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 27, 2015 Δυστυχώς, τον τάπητα που είναι σε γυναστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακόμα δεν τον έχω δοκιμάσει. Τον έχω υπόψιν όμως και δεν θα μου ξεφύγει. Το καλό με αυτό που έκανα χθες, είναι ότι μόλις του πάρεις τον αέρα, είναι πάρα πολύ ωραίο. Μπορεί να μεταβληθεί και η ταχύτητα του τάπητα, αλλά και η κλίση. Έτσι μπορείς να κάνεις και σε πιό απότομη κλίση και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Αλλά: τα λάθη δεν σώζωνται. Πέφτεις με το παραμικρό λάθος. Ενώ στην πλαγιά μπορείς να το διωρθώσεις. Πάντως, σαν πρώτη φορά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Και η παρέα που μαζευτήκαμε, όλα τα λεφτά!!!!!!. Μόλις ξαναπάω (γιατί θα ξαναπάω!!!!!) θα ενημερώσω πιό αναλυτικά. Έτσι και αλλιώς πρέπει να συζητήσουμε με τον υπεύθυνο για θέματα διαφήμισης και προβολής του συλλόγου. Και όχι μόνο. Προχθές με τόσο κόσμο που είχε ο πολυχώρος, ήταν αδύνατον να κουβεντιάσουμε. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 27, 2015 Χρήστο, έγραφα ενώ πόσταρες. Αλλάζει και η κλίση και η ταχύτητα, όπως έγραψα. Την άλλη φορά, θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και βιντεάκια με εμάς πρωταγωνιστές. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 27, 2015 Στη φωτο του λεωνιδα απο την ωρα του καφε εχω να παρατηρησω οτι ο κουμπαρος παχυνε. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 28, 2015 Στη φωτο του λεωνιδα απο την ωρα του καφε εχω να παρατηρησω οτι ο κουμπαρος παραπαχυνε. συμφωνώ και επαυξάνω ... ! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 28, 2015 Δυστυχώς, έχετε και οι δύο δίκιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted April 30, 2015 Προχθες τριτη εκανα την πρωτη ωριαια προπονηση στον εξομοιωτη. Αν και ημουν μονος με τον δασκαλο {ιδιαιτερο} πληρωσα 8Ε προς τιμη τους!! Πρωτο μισαωρο στην μπαρα και μετα πιο πανω με V ολα καλα, μετα συνεχεια με V και ανασηκωση του μεσα ποδιου στην στροφη ολα καλα. Απο την στιγμη που εφερα τα ποδια παραλληλα αρχισαν τα δυσκολα!! τα πεδιλα μπαινουν σε τροχια αμεσα και αλλαζουν μονο με ολοσωστη διαδοχη των κινησεων{πιεση ελαφρυνση χερι} τεχνικη που θεωρουσα πως την ξερω αρκετα Τελικα οχι δεν την ηξερα. Αρκετες φορες αποσυντονιστηκα κανοντας διορθωτικες κινησεις και με πετουσε εξω.Μετα απο αρκετες προσπαθειες καταφερα να κανω μερικες σωστες στροφες{λιγες το παραδεχομαι} αλλα με ακριβο τιμημα,οχι τα 8Ε εναν αιματωμα στην δεξια γαμπα που με εβγαλε εκτος γυμναστικης για καμμια βδομαδα.Επεσα δυο φορες την δευτερη λοιπον χτυπησε η δεξια γαμπα στο μαχαιρι του σκι. Ειναι και η ρημαδα η ηλικια πια!!! Το μηχανημα ειναι απολυτο και δεν συγχωρει λαθη... Συμπερασμα= αν θα ξαναπαω, ναι{ δεν θα βιαστω καθολου να αφησω την ασφαλεια της μπαρας ξανα,να περασει και η γαμπα} Ιδρωσα πολυ σαν να εκανα τρεξιμο. Το συστηνω σαν φυσικη δραστηριοτητα και αν αποκτησεις την απαιτουμενη τεχνικη μπορει να προσφερει και απολαυση.μιας και ικανοποιει την φαντασιωση που με {μας} ταλανιζει ολο το χρονο. Αυτα απο εμενα, αν καποιος ενδιαφερεται να κανει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου να κλεισουμε ομαδικο γαι να τυχουμε της εκπτωσης.Βολευει καλυτερα καθημερινες μετα τις δυο. 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 30, 2015 (edited) Einai αυτο που ειπα πιο πανω ,δεν συγχωρει λαθη .Κι εγω επεσα καποια στιγμη μετα απο κανα μισαωρο που νομισα οτι του πηρα τον αερα .Το κακο ειναι οτι πεφτεις και χτυπας ασχημα ,εγω ημουν πολυ τυχερος ενω επεσα πανω στο αριστερο μου χερι-ωμο με ολο μου το βαρος τελικα την εβγαλα με κανα δυο μερες πονο ,εκεινη την ωρα δεν το ειχα καταλαβει μετα μου βγηκε ο πονος.Εχω δε την εντυπωση πως δεν θα πρεπει καθολου να σηκωνεται το εσωτερικο ποδι γιατι αυτοματως το βαρος που πεφτει στο εξωτερικο πεδιλο αυξανει δραματικα την τριβη αντιστασης του και το πεδιλο συμπεριφερεται σπασμοδικα κι αποτομα.Πρεπει να μαθει κανεις σιγα σιγα πιασμενος απο την μπαρα ακομα και συνεχως , να μαθει να γωνιαζει τα πεδιλα σωστα ,και αφου αποκτησει εμπιστοσυνη στον εαυτο του να φυγει στην μεση και μακρια απο την μπαρα !!! ΥΓ,Παντος το ξαναλεω ειναι ωραια προπονηση ,σου δειχνει τι ξερεις και τι δεν ξερεις και σε ετοιμαζει για σωστο σκι στην πιστα !!! Edited April 30, 2015 by leonidastria 5 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted April 30, 2015 Οι δέστρες είναι ρυθμισμένες στο... ? Υπάρχει περίπτωση να πάθεις καμιά ζημιά; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 30, 2015 (edited) Τις δεστρες του ζητησα να τις βαλει στο 5 και κατα τυχη τις ειχαν εκει ! Αν πεσεις ατσαλα που δεν το οριζεις εσυ μαλλον θα παθεις ζημια.Παντος χτυπας πιο ευκολα απ'οτι στην πιστα !!!Προσωπικη μου αποψη . Edited April 30, 2015 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted April 30, 2015 Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά ... μας κόψατε τα φτερά με τις αναφορές σας. Πάντως θα έρθω μια βόλτα. Φιλικά 7ψυχος Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 1, 2015 Γιατί σας κόψαμε τα φτερά; Αντίθετα, είναι μοναδική ευκαιρία να μάθει κάποιος τα λάθη του!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted May 1, 2015 Καλημερα!!! Χτιπας πολυ πιο ευκολα,γιατι στην πίστα εχεις μια φυσικη εκτόνωση οταν πέσεις,εδω οχι,πεφτεις σαν τσουβάλι με πατατες Οι δέστρες μονο 5 ,αφου χρέος θελει καλο πάτημα ,δεν ανοίγουν ευκολα στο 5?? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 1, 2015 (edited) Επειδη κολλας εκει που θα πεσεις ,ειναι πιο ατσαλο το πεσιμο.Οχι δεν ανοιγουν ευκολα οι δεστρες στο 5.Δεν σας κοψαμε τα φτερα,ισα ισα σας ψιλιασαμε για να μην χτυπησετε.Σιγα σιγα του περνεις τον αερα προχωροντας με σταθερα βηματα βλεπεις τα λαθη σου . Καλημερα Edited May 5, 2015 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted May 1, 2015 καλα τσαμπα νομίζετε εκανα τις προσευχες 5 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted May 22, 2015 Φαίνεται πολύ καλό! Πότε θα αποκτήσουμε και εμείς τέτοιο στην Αθήνα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted May 27, 2015 Είναι πάρα πολύ καλό,και καλή εξάσκηση για τον χειμώνα. Εγώ δυσκολεύτηκα όταν μετά το V μας είπε να αρχίσουμε να σηκώνουμε το εσωτερικό πόδι. Αυτό έχω να το κάνω χρόνια (τώρα ελάχιστα μόνο όταν είμαι εκτός πίστας) ,από τότε που αφήσα τα 2μέτρα μαδέρια για τα carving σκι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 22, 2015 Ο τάπητας χιονοδρομίας στον πολυχώρο WE, από χθες παραμένει κλειστός. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού για ski και snowboard στο WE, από Σεπτέμβρη 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 22, 2015 Ο τάπητας χιονοδρομίας στον πολυχώρο WE, από χθες παραμένει κλειστός. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού για ski και snowboard στο WE, από Σεπτέμβρη Ελιωσε κι αυτος ??? 6 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 22, 2015 Όχι δεν εβγαλε καποιο προβλημα, απλα κλεινει ο πολυχωρος γενικα για το καλοκαιρι send from mob with tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites