Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
leonidastria

Εξομοιωτής Σκι Στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Στα ψιλά γράμματα του τιμοκαταλόγου αναφέρει ότι ενδέχεται στον διάδρομο να τοποθετηθούν μέχρι και 6 άτομα!

Από τις φωτό που βλέπω, μάλλον μέχρι 3 το πολύ είναι εφικτό.

Μετά καταντάει προπόνηση για συγχρονισμένη κατάβαση demo team σε απόσταση αναπνοής...

Σε συζητηση που ειχαμε με τον υπευθυνο στοχος τους ειναι να βαζουν 3 ατομα μονον μαζι ,αν βρεθει παρεα που το κατεχουν και θελουν ,μπορει να βαλει και 4 .

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένας ακόμα εξομοιωτής σκι, πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Πριν περίπου 1,5 χρόνο είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο, το μηχάνημα βρισκόταν στο κατάστημα WILD SIDE SPORTS στην οδό Καρόλου Ντηλ 22, και συζητήσαμε μήπως το κατεβάσει Αθήνα, πράγμα τελικά που δεν έγινε, και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία αν το δώ από κοντά. Από μακρινή εντύπωση μου κάνει πιο πολύ για προπονητικό μέσο (όχι κακό πράγμα) παρά για εξομοίωση.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα ή αν είναι σε λειτουργία, αλλά ίσως αξίζει να το ψάξουμε.

το μηχάνημα είναι αυτό

http://www.skytecksport.com

• Like 1

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

διόρθωση για την ιστοσελίδα

www.skytechsport.com

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

καμια σχεση το μηχανημα που αναφερεις χριστο ..απο αυτο που δοκιμάσαμε χτες

,μιας και δοκίμασα και εκεινο τις καρολου ντηλ

στο χτεσινο με τον ταπητα εισια ελεύθερος τελειως με τα σκι σου ..ενώ στον αλλο μενεις δεμενος με τις μποτες σε μια ραγγα και σε μια σταση του σωματος

• Like 3

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Έχουμε κάποια ιδέα πόσο κόστισε ο τάπητας αυτός;

sinox-0.jpeg

Δυστυχώς, τον τάπητα που είναι σε γυναστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακόμα δεν τον έχω δοκιμάσει. Τον έχω υπόψιν όμως και δεν θα μου ξεφύγει.

Το καλό με αυτό που έκανα χθες, είναι ότι μόλις του πάρεις τον αέρα, είναι πάρα πολύ ωραίο. Μπορεί να μεταβληθεί και η ταχύτητα του τάπητα, αλλά και η κλίση. Έτσι μπορείς να κάνεις και σε πιό απότομη κλίση και με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Αλλά: τα λάθη δεν σώζωνται. Πέφτεις με το παραμικρό λάθος. Ενώ στην πλαγιά μπορείς να το διωρθώσεις.

Πάντως, σαν πρώτη φορά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Και η παρέα που μαζευτήκαμε, όλα τα λεφτά!!!!!!.

Μόλις ξαναπάω (γιατί θα ξαναπάω!!!!!) θα ενημερώσω πιό αναλυτικά.

Έτσι και αλλιώς πρέπει να συζητήσουμε με τον υπεύθυνο για θέματα διαφήμισης και προβολής του συλλόγου. Και όχι μόνο. Προχθές με τόσο κόσμο που είχε ο πολυχώρος, ήταν αδύνατον να κουβεντιάσουμε.

• Like 4

Χρήστο, έγραφα ενώ πόσταρες.

Αλλάζει και η κλίση και η ταχύτητα, όπως έγραψα. Την άλλη φορά, θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και βιντεάκια με εμάς πρωταγωνιστές.

• Like 4

Στη φωτο του λεωνιδα απο την ωρα του καφε εχω να παρατηρησω οτι ο κουμπαρος παχυνε.

• Like 3

Στη φωτο του λεωνιδα απο την ωρα του καφε εχω να παρατηρησω οτι ο κουμπαρος παραπαχυνε.

συμφωνώ και επαυξάνω ... !

:hehe:

Δυστυχώς, έχετε και οι δύο δίκιο. :crybaby:

Προχθες τριτη εκανα την πρωτη ωριαια προπονηση στον εξομοιωτη. Αν και ημουν μονος με τον δασκαλο {ιδιαιτερο} πληρωσα 8Ε προς τιμη τους!!

Πρωτο μισαωρο στην μπαρα και μετα πιο πανω με V ολα καλα, μετα συνεχεια με V και ανασηκωση του μεσα ποδιου στην στροφη ολα καλα. Απο την στιγμη που εφερα τα ποδια παραλληλα αρχισαν τα δυσκολα!! τα πεδιλα μπαινουν σε τροχια αμεσα και αλλαζουν μονο με ολοσωστη διαδοχη των κινησεων{πιεση ελαφρυνση χερι} τεχνικη που θεωρουσα πως την ξερω αρκετα Τελικα οχι δεν την ηξερα. Αρκετες φορες αποσυντονιστηκα κανοντας διορθωτικες κινησεις και με πετουσε εξω.Μετα απο αρκετες προσπαθειες καταφερα να κανω μερικες σωστες στροφες{λιγες το παραδεχομαι} αλλα με ακριβο τιμημα,οχι τα 8Ε εναν αιματωμα στην δεξια γαμπα που με εβγαλε εκτος γυμναστικης για καμμια βδομαδα.Επεσα δυο φορες την δευτερη λοιπον χτυπησε η δεξια γαμπα στο μαχαιρι του σκι. Ειναι και η ρημαδα η ηλικια πια!!! Το μηχανημα ειναι απολυτο και δεν συγχωρει λαθη...

Συμπερασμα= αν θα ξαναπαω, ναι{ δεν θα βιαστω καθολου να αφησω την ασφαλεια της μπαρας ξανα,να περασει και η γαμπα} Ιδρωσα πολυ σαν να εκανα τρεξιμο. Το συστηνω σαν φυσικη δραστηριοτητα και αν αποκτησεις την απαιτουμενη τεχνικη μπορει να προσφερει και απολαυση.μιας και ικανοποιει την φαντασιωση που με {μας} ταλανιζει ολο το χρονο.

Αυτα απο εμενα, αν καποιος ενδιαφερεται να κανει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου να κλεισουμε ομαδικο γαι να τυχουμε της εκπτωσης.Βολευει καλυτερα καθημερινες μετα τις δυο.

• Like 11

Einai αυτο που ειπα πιο πανω ,δεν συγχωρει λαθη .Κι εγω επεσα καποια στιγμη μετα απο κανα μισαωρο που νομισα οτι του πηρα τον αερα .Το κακο ειναι οτι πεφτεις και χτυπας ασχημα ,εγω ημουν πολυ τυχερος ενω επεσα πανω στο αριστερο μου χερι-ωμο με ολο μου το βαρος τελικα την εβγαλα με κανα δυο μερες πονο ,εκεινη την ωρα δεν το ειχα καταλαβει μετα μου βγηκε ο πονος.Εχω δε την εντυπωση πως δεν θα πρεπει καθολου να σηκωνεται το εσωτερικο ποδι γιατι αυτοματως το βαρος που πεφτει στο εξωτερικο πεδιλο αυξανει δραματικα την τριβη αντιστασης του και το πεδιλο συμπεριφερεται σπασμοδικα κι αποτομα.Πρεπει να μαθει κανεις σιγα σιγα πιασμενος απο την μπαρα ακομα και συνεχως , να μαθει να γωνιαζει τα πεδιλα σωστα ,και αφου αποκτησει εμπιστοσυνη στον εαυτο του να φυγει στην μεση και μακρια απο την μπαρα !!! :yes

ΥΓ,Παντος το ξαναλεω ειναι ωραια προπονηση ,σου δειχνει τι ξερεις και τι δεν ξερεις και σε ετοιμαζει για σωστο σκι στην πιστα !!!

Edited by leonidastria
  • Like 5

Σοφοκλής

Τις δεστρες του ζητησα να τις βαλει στο 5 και κατα τυχη τις ειχαν εκει ! Αν πεσεις ατσαλα που δεν το οριζεις εσυ μαλλον θα παθεις ζημια.Παντος χτυπας πιο ευκολα απ'οτι στην πιστα !!!Προσωπικη μου αποψη .

Edited by leonidastria

Σοφοκλής

Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά ... μας κόψατε τα φτερά με τις αναφορές σας.

Πάντως θα έρθω μια βόλτα.

Φιλικά

7ψυχος

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Γιατί σας κόψαμε τα φτερά; Αντίθετα, είναι μοναδική ευκαιρία να μάθει κάποιος τα λάθη του!!!!

carpe diem

Καλημερα!!!

Χτιπας πολυ πιο ευκολα,γιατι στην πίστα εχεις μια φυσικη εκτόνωση οταν πέσεις,εδω οχι,πεφτεις σαν τσουβάλι με πατατες:)

Οι δέστρες μονο 5 ,αφου χρέος θελει καλο πάτημα ,δεν ανοίγουν ευκολα στο 5??

• Like 2

Επειδη κολλας εκει που θα πεσεις ,ειναι πιο ατσαλο το πεσιμο.Οχι δεν ανοιγουν ευκολα οι δεστρες στο 5.Δεν σας κοψαμε τα φτερα,ισα ισα σας ψιλιασαμε για να μην χτυπησετε.Σιγα σιγα του περνεις τον αερα προχωροντας με σταθερα βηματα βλεπεις τα λαθη σου .

Καλημερα

Edited by leonidastria
  • Like 1

Σοφοκλής

WP_20150426_11_53_37_Pro.jpg

καλα τσαμπα νομίζετε εκανα τις προσευχες :LMAO::LMAO:

• Like 5

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Φαίνεται πολύ καλό! Πότε θα αποκτήσουμε και εμείς τέτοιο στην Αθήνα;

Είναι πάρα πολύ καλό,και καλή εξάσκηση για τον χειμώνα. Εγώ δυσκολεύτηκα όταν μετά το V μας είπε να αρχίσουμε να σηκώνουμε το εσωτερικό πόδι. Αυτό έχω να το κάνω χρόνια (τώρα ελάχιστα μόνο όταν είμαι εκτός πίστας) ,από τότε που αφήσα τα 2μέτρα μαδέρια για τα carving σκι.

• Like 1

Ο τάπητας χιονοδρομίας στον πολυχώρο WE, από χθες παραμένει κλειστός.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού για ski και snowboard στο WE, από Σεπτέμβρη :)

• Like 3

1162895.jpg

Ο τάπητας χιονοδρομίας στον πολυχώρο WE, από χθες παραμένει κλειστός.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού για ski και snowboard στο WE, από Σεπτέμβρη :)

Ελιωσε κι αυτος ???

• Like 6

Σοφοκλής

Όχι δεν εβγαλε καποιο προβλημα, απλα κλεινει ο πολυχωρος γενικα για το καλοκαιρι

send from mob with tapatalk

• Like 1

1162895.jpg